Digidexo.com

detox bentonitt

Sodium bentonitt Detox

Sodium bentonitt Detox


Mange avgiftning metoder finnes, alt fra sterke avførende urter å bare spise masse frisk frukt. En metode krever å bruke natrium bentonitt leire. Selv om det kan virke rart å innta hva som utgjør en type skitt, har leire blitt brukt som et middel i århundrer av flere forskjellige grupper av mennesker, inkludert de innfødte amerikanerne.

Hvorfor Detox med Clay

Natrium bentonitt leire er bare ett av mange typer leire som kan inge. Andre er monmorillonite og fransk grønn leire. Bentonitt, i særdeleshet, er et godt valg for avrusning på grunn av sin evne til å absorbere giftstoffer og tungmetaller gjennom en prosess litt som statisk stoff. Metallene og kjemikalier fester seg til overflaten av leiren når den passerer gjennom systemet, og de blir ikke sluppet.

Du kan finne bentonitt som et frittstående produkt, i pulverform. Det blir også i mange kolon rensing produkter som også inkluderer psyllium husk og urter. Bentonitt alene kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer som for eksempel tilsetningsstoffer, miljøgifter og tungmetaller som bly, kobber og kvikksølv. Avhengig av din helse mål, derimot, kan du velge å bruke en alt-i-ett produkt i stedet.

Hvis du bruker leire av seg selv, bland en ss (bruk et ikke-metall skje og kopp) av leire pulver i åtte gram av rent (destillert eller filtrert) vann. Drikk dette "leiraktige vann" en gang om dagen i tre dager og avstå i fire dager. Den neste uken, drikke leiraktige vann i fire dager og deretter permittere det i tre dager. Følg de fire-dager-on, tre-dager-off tidsplan for to uker. Kroppen bør justeres til bentonitt på denne tiden, med avføringen blir mer vanlig. Etter denne rutinen, mange mennesker oppgradere til det som kalles "leire magma", som er en tykkere gel-lignende blanding av leire.

Betraktninger

Det er noen bivirkninger du bør vurdere når du bestemmer deg for om du vil bruke en natrium bentonitt leire detox program. Hovedformålet klagen er forstoppelse. Tilhengere av programmet sier leire i seg selv er ikke constipating - snarere helsetilstanden til tarmen var dårlig til å begynne med, og rensing handling av leire bringer dette frem i lyset. Være at det kan, mange opplever at de gjør bedre hvis de drikker minst to liter rent vann per dag mens de er inges bentonitt. Siden to liter er den anbefalte mengden vann for de fleste voksne, bør dette gjøres uansett. Andre bivirkninger du kan merke er svak kramper, økt slimproduksjon, stølhet og hodepine. Disse symptomene er vanlig på noen detox program og tyder på at kroppen din er å kvitte seg med giftstoffer som har bygget opp i vev.

Hvis du har ukontrollert høyt blodtrykk, jern intoleranse, eller tarmvoksninger, bør du diskutere dette programmet med legen din før du begynner. Ta leire på tom mage og vent i minst to timer før du tar noen medisiner eller kosttilskudd fordi absorpsjonsevne av leire kan forstyrre deres effektivitet.

Yerba Prima bentonitt Detox Informasjon

Yerba Prima bentonitt Detox Informasjon


Yerba Prima bentonitt Detox er formulert for å avgifte fordøyelseskanalen. Avrusning er en naturlig del av kroppens renselsesprosess. Men kroppen vår står overfor en overveldende utfordring i denne prosessen --- rensing ut høyere enn normalt nivå av miljøgifter, kjemikalier og giftstoffer.

Digestive Tract

Etter inntak, fungerer Yerba Prima bentonitt Detox ved å passere gjennom fordøyelseskanalen --- magen, tynntarmen og tykktarmen --- selv om kroppen ikke fordøye det.

Ingredienser

Yerba Prima bentonitt Detox inneholder bare renset Bentonittleire og filtrert vann.

Funksjon

Den bruker Bentonittleire evne til å tiltrekke og binde giftstoffer, skadelige mikroorganismer og miljøgifter til seg selv gjennom sin kostnad attraksjon. Disse stoffene blir trukket inn i leire og utskilles fra kroppen.

Betydning

Bentonittleire utspring i USAs Great Plains. Ifølge Yerba Prima, hver spiseskje av Bentonittleire har ca 960 kvadrat meter av areal. Dette gjør det høyabsorberende leire til å binde til og absorbere andre stoffer i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Ta kontakt med helsepersonell før du begynner med rensing. Formelen er designet for voksne --- én spiseskje med vann eller en annen drikk, en til to ganger i døgnet. For en sterkere rensing, annenhver time ta en spiseskje med væsker og øke væskeinntaket i løpet av dagen.

Hvordan detox med bentonitt

Du kan detox med bentonitt leire på 2 måter, ta leire internt eller soaking i en leire bad for å rense kroppen for giftstoffer. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at leire eller leire-basert detox programmet faktisk fungerer. Imidlertid har leire blitt brukt i århundrer for å behandle ulike medisinske forhold, ifølge The University of Arizona. I dag er folk ofte å utforske nye måter å detox kroppen naturlig. Ved hjelp av bentonitt internt for detox er ikke godkjent av den føderale Food and Drug Administration (FDA), så du bør alltid konsultere legen din før du bruker den.

Bruksanvisning

Intern Detox

Kjøp bentonitt leire pulver på nettet eller på en lokal kosttilskudd forhandler.

Fyll en 8-unse container med vann eller juice.

én spiseskje pulver bentonitt til vann eller juice. Rist kraftig til alle klumper er spredt.

Drikk bentonitt detox blandingen rett etter blanding. Hvis det står for en periode, vil du merke en tykk slam av leire i bunnen som gjør det mye vanskeligere å konsumere og ganske usmakelig. Det er best tas på tom mage, drikke det enten en time før eller etter måltider. Bentonittleire ikke har en veldig god smak, så det kan ta en stund å bli vant til det. Hvis du har en hard tid, prøve å legge en spiseskje honning.

Ta bentonitt blanding en gang daglig i 3-4 dager, deretter øke til to ganger daglig, en gang om morgenen og en gang om kvelden, i to uker. Hvis du tar noen form for medisiner, snakk med legen din først om bentonitt og ikke bruke det én til to timer før eller etter å ha tatt medisinen.

Detox Bath

Mix to kopper bentonitt leire pulver med 10 kopper vann i en stor container eller gallon jug. Rist godt før leiren er helt våt og gjørme-aktig. Kontroller at alle klumper er brutt opp. Dette er å foretrekke enn bare å tilsette pulveret direkte til badekaret, fordi leire vil ofte slå seg ned på bunnen, noe som gjør det vanskeligere å dispergere i hele badevannet.

Kjør varmt bad vann til ønsket temperatur og tilsett bentonitt blandingen. Agitere vannet med hendene for å suspendere blandingen i badekaret.

Sug i badekaret i 20 til 30 minutter. Hvis leiren begynner å bosette, agitere vannet til å flytte leiren litt rundt. Sørg for at det meste av kroppen din er nedsenket i vann.

Etter bading, dusj de resterende leire fra kroppen din. Bruk sesamolje eller en annen type tynn olje som gjør at porene til å puste for å motvirke tørking effekter av leire. Etter vannet renner, bruk papirhåndklær eller aviser å rengjøre leire fra bunnen av karet.

Tips og advarsler

 • Øk vanninntaket mens du bruker bentonitt fordi det absorberer vann raskt, og du trenger å holde den beveger seg gjennom tarmkanalen.
 • Bentonitt kan forårsake en midlertidig økning i blodtrykket. Hvis du har høyt blodtrykk, snakk med legen din om bentonitt bruk.

Langvarig bruk av bentonitt Detox

Bentonitt er en spiselig leire som brukes til å bidra til å avgifte kroppen. Det fungerer som et avføringsmiddel, og tiltrekker seg også giftstoffer, spyle dem fra systemet. Bentonitt er ofte pakket med andre naturlige avføringsmidler som psyllium skall og linfrø, som legger bulk til avføring.

Bentonitt kan også brukes på huden for å avgrense porene og fjerner urenheter. Jo lenger bentonitt er brukt, er de mer giftstoffer fjernes fra kroppen.

Metode

Bentonitt og andre leire er vanligvis sammen med andre ingredienser i mange kommersielle avgiftning formler. Det er viktig å følge instruksjonene på etiketten når du forbereder bentonitt for avgiftning, spesielt hvis preparatet skal blandes med vann.

Leire bad kan også være nyttig. Legg 2-3 oz av leire til bathwater og suge, slik at leire til å trekke urenheter fra huden. Bruke en leire grøtomslag eller maske er en populær måte å rense eventuelle giftstoffer fra ansiktet og kroppen. Leire bad kan brukes flere ganger per uke.

Mens leire er trygt for langsiktig bruk, være klar over at andre ingredienser i rensing produkter ikke kan være. Les etiketten på pakken for mer informasjon om andre ingredienser som kan blandes med bentonitt i en detox produkt.

Vedlikehold

Etter den første detox for å fjerne bygget opp giftstoffer og urenheter, anbefaler ekspertene fortsetter leire terapi på ubestemt tid. Menneskekroppen er stadig utsatt for giftstoffer i luften, mat og vann, så vel som fra naturlig forekommende bakterier. Ved hjelp av bentonitt detox-produkter og leire bad en gang eller to ganger i måneden vil holde nivået lavt.

Langvarig bruk av bentonitt kan støtte optimal helse.

Sikkerhet

Bentonitt brukes over hele verden, og FDA har gitt det en "generelt ansett som trygt" klassifisering. Bentonitt pulver kan være skadelig ved innånding eller det kommer inn i øyet, og FDA klasse bare refererer til ved hjelp bentonitt som et tilsetningsstoff.

Langvarig bruk av leire bad er ikke skadelig for huden, og de bør heller ikke skade din avløp, selv etter langvarig bruk. Terapeutiske leire produkter bør skylles ned i avløp med rikelig vann, og vil ikke skade septiktanker.

Verdens helseorganisasjon har funnet noen bivirkninger ved langtids bentonitt bruk på huden, og studerer nå den positive effekten av bentonitt komprimerer i behandling av en felles, alvorlig hudsykdom kalt buruli sår.

Studier

En studie av langvarig bruk av bentonitt i mus fant at det var bremset vektøkning i mus foret med en 10 prosent bentonitt diett, og mus med 50 prosent bentonitt diett hadde fettlever. Verdens helseorganisasjon publiserte en artikkel som oppsummerer funnene som "det finnes ingen studier i mennesker av effektene av langvarig oral eksponering for leire ... en begrenset studie på kaolin i forsøksdyr viste ikke viktig uønskede langtids giftighet eller kreftfremkallende. "

Side Effects

Bruk av bentonitt internt for kolon avgiftning kan gi ubehag. Det er viktig å blande bentonitt pulver grundig med vann, og drikke mye væske under et kolon detox for å bidra til å flytte leiren gjennom tarmen.

Mens detoxing, kan sekundære bivirkninger som hodepine, muskelsmerter, leddstivhet eller andre følelser av sykdom oppstår. Disse er forårsaket av giftstoffer blir utgitt, ikke fra leire. Bentonitt vil tiltrekke seg disse giftstoffene og bære dem ut av kroppen. Sekundære bivirkninger vil avta jo lenger du bruker bentonitt.

Ingen alvorlige bivirkninger ved langvarig bruk av bentonitt er blitt rapportert.

Bentonitt Clay Detox

Kolon helse er viktig fordi hvis avfallet blir tett i dette organet vil sikkerhetskopiere inn i kroppen. Dette kan overbelaste kroppen med giftstoffer og gjøre deg syk. Fordøyelsessystemet renser naturlig området for å holde den fungerer som den skal. Dessverre, som tilgjengeligheten av junk food full av konserveringsmidler i våre hektiske verden, det er for mye stress satt på kroppen og tykktarm. Prøver en avgiftning å hjelpe tykktarmen fjerne overflødig avfall er trygt og effektivt hvis du drikker rikelig med vann for å holde deg hydrert.

Bentonitt Clay

Bentonittleire kan brukes som et effektivt rensemiddel kolon. Forbruker leire vil eliminere giftstoffer og andre ufordøyelige materie bygget opp i tykktarmen over tid. Den leire suger opp giftstoffer som en svamp, og passerer deretter om kroppen. Denne metoden har eksistert i over tusenvis av år i noen afrikanske, søramerikanske og australske kulturer. Disse menneskene finnes naturlig leire i jordsmonnet og inge dem til å øke deres helse, fordi de innså at det gjorde dem føle seg bedre.

Detox

Kjøpe flytende kalsium bentonittleire som kan bli funnet på Internett, eller fra en alternativ medisin utøveren. Hver morgen, før du spiser noe, muntlig forbruke 1 ss. av leire blandet med eplemos. Applesauce gjør det lettere å gå ned. Bruk økologisk eplemos for økte helsefordeler. Drikk minst åtte kopper vann hele dagen for å holde seg hydrert. Etter en uke kan du øke dosen til 2 ss. Etter to uker, hvis den kombineres med en sunn livsstil, bør du føle en markert forbedring i din helse og velvære. Du kan ha mer energi, sover bedre, og avføring bør bli vanlig.

Flere fordeler til Clay Detox

Bentonittleire er et alkalisk stoff. Når svelget, nøytraliserer leire kroppens surhetsgrad, reduserer halsbrann og magesår. Leire vil absorbere og hjelpe kroppen utvise interne parasitter og metaller i blodstrømmen, i tillegg til giftstoffer.

Bentonittleire kan også lages til en pasta med en klebende substans. Prøv honning fordi den har ekstra hud fordeler, og bruke lim over hele kroppen. Leiren kan arbeide for å absorbere toksiner gjennom porene i overhuden. Prøv denne lim etter åpning porene i et varmt bad eller badstue.

Hvordan bruke bentonitt leire hjemme å detox Colon

Bentonitt leire, også kjent som aluminium fyllosilikat, er et lett leire som er utvunnet fra vulkansk aske over hele verden. Det ble brukt tungt av innfødte i å hjelpe til å lindre nød i fordøyelsessystemet. Denne leiren er spiselig, og dens egenskaper bistå i å absorbere giftholdig vann fra fordøyelsessystemet når den passerer gjennom. Denne aktiviteten kan fjerne tungmetaller innskudd og sure fluider fra veggene av tarmkanalen, og dermed hindre dem i å bli absorbert inn i blodstrømmen.

Hvordan bruke bentonitt leire hjemme å detox Colon

•  Bland en spiseskje pulverisert bentonitt leire i en seks-unse glass med varmt vann og rør kraftig til å oppløse leiren grundig. Din Blandingen skal fremstå som en hvitaktig-grå melaktig vann når de blandes skikkelig.

•  Drikk bentonitt blandingen umiddelbart, inges hele beløpet innen to minutter, eller blandingen blir for tykk til å drikke.

Spis normale måltider gjennom dagen, som vanlig, men avstår fra å spise dem innen en time før eller en time etter inntak av bentonitt leire blandingen, som å spise måltider for nær inntak av leire kan forstyrre effektiviteten av rens.

Hint

 • Vurdere en komplett kosttilskudd endring ved å øke det daglige inntaket av frisk frukt og grønnsaker for å bistå bentonitt behandling i rensing kroppen din fra giftstoffer.
 • Denne artikkelen er ikke godkjent for bruk som erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, og bør ikke brukes til å diagnostisere eller behandle noen pre-eksisterende tilstand.
 • Bentonitt leire er ikke godkjent for å diagnostisere eller behandle enhver medisinsk tilstand.
 • Ikke bruk bentonitt leire hvis du har høyt blodtrykk uten å innhente profesjonell medisinsk tilsyn.
 • Bentonitt leire kan redusere effektiviteten av enkelte reseptbelagte medikamenter. Konsultere med en medisinsk faglig før du tar bentonitt leire hvis du er på noen av disse medikamentene.
 • Bentonitt leire inneholder jern, og bør aldri brukes av de med en klinisk diagnostisert intoleranse overfor jern.

Bentonitt Clay Drug Detox Rehab for Colon

Bentonittleire er en grå healing leire utvunnet rundt Benton, Wyoming. Clay har vært brukt siden antikken for helbredende formål, i Europa og av indianere. Leire er i stand til å absorbere ting inn i den. Det er også sugende noe som betyr at ting kan holde seg til det og bo der.

Fordeler

På grunn av sine adsorbent egenskaper, kan Bentonittleire gi et godt virkemiddel for å trekke giftstoffer fra kroppen gjennom huden og fordøyelseskanalen. Giftstoffer, for eksempel legemidler du har tatt eller tilsetningsstoffer og påvirket avføring, er absorbert inn i eller absorbert på leiren når den passerer gjennom tarmen og tykktarmen. Deretter kan du kvitte deg med dem gjennom eliminering. Leiren har også viktige mineraler som kroppen din kan plukke opp i løpet av denne prosessen.

Hvordan bruke det

Bentonittleire selges som et pulver som du kan blande med filtrert vann og drikke på daglig eller periodisk basis. Det er også til nytte i å blande leire som omslag, eller til og med i et badekar, for å suge i eller gjelder for huden din. En av måtene kroppen kvitter seg naturlig for giftstoffer gjennom porene. Clay kan hjelpe fremskynde prosessen.

Bevis for at Clay er effektiv

En 1961 studie av Howard Lind of Lind Laboratories i Brookline, Massachusetts, viste Bentonittleire har evnen til å drepe bakterier som stafylokokker og E. coli. Noen tidligere rusmiddelavhengige mennesker og alkoholikere si at etter å ha tatt en lignende leire, kalt Pascalite, begynner de å miste sitt ønske om stoffet.

Betraktninger

Pass på å ta leire separat fra andre medisiner eller kosttilskudd du kan ta. Fordi Bentonittleire er så absorberende, kan den forstyrre effektiviteten av dem. Noen mennesker opplever diaré når du tar leire, spesielt i starten, så drikk rikelig med vann. Clay terapi regnes som trygt.

Tilgjengelighet

Du kan finne mange forskjellige leire produkter på nettet (se Ressurser) og til en helsekostbutikk. Bentonitt leire, hellig leire (Ee Wah Kee) og fransk grønn leire er spesielt utvunnet og bearbeidet for sine helsemessige fordeler. Selv om du kan finne leire i en lokal elv seng, ikke anta det har samme terapeutiske effekter.

Best Intern Colon & Parasite Detox Cleanse

En intern parasitt rens utrenskninger giftig plakk og rusk fra din kolon, detoxes leveren og blod vev, og fylles de gode bakteriene som beskytter flora balanse. Velg en rens med spesifikke naturlige ingredienser, inkludert aminosyrer, vitaminer og mineraler. Når det brukes riktig, naturlige produkter hjelpe naturlig rensing og avgift prosess i kroppen, vanligvis uten bivirkninger.

Hjemmelaget Kits

Hvis du ønsker å bruke en hjemmelaget kit, finne en som har ingredienser som bentonitt og psyllium husk, som er naturlige fibre som kan benyttes til å flytte avfall gjennom kroppen. Bentonitt faktisk vil feste seg til giftige forbindelser og frie radikaler som er i kroppen under kolon rens, hjelpe dem til å gjøre veien ut av tykktarmen.

Se deg rundt huset ditt

Naturlige ingredienser som finnes i kjøkkenskapet kan også brukes. Spisskummen frø er en utmerket måte å rense ut kolon. Bare bland to spiseskjeer med malt spisskummen frø, tilsett en klype asafetida med litt rock salt, noen dråper sitron, og spise på en gang. Dette er en sikker måte å rense deg ut raskt.

En annen stor cleanser er natron. Bare bland i like deler av rent vann og natron. Hvis det er litt for sterk for deg, så prøv den med koriander juice, frisk kjernemelk og en dash av bakken spisskummen.

Når det er tid for en rens

Intern kolon rens og detox er utført for å opprettholde helse. Hvis du har en eller flere av følgende symptomer, er det tid for en rens:

Ofte sliten og lite energi Gass Irritabilitet, svinger humøret Occasional forstoppelse utstående mage hengebuk Kraftig mat cravings Oppblåsthet dårlig ånde og illeluktende avføring

Hvordan å rense med bentonitt

Bentonitt er en type kosttilskudd som brukes til å hjelpe kroppen å kvitte seg med potensielt skadelige stoffer. Produsenter hevder at å ta bentonitt kan detox kroppen av plantevernmidler og andre kjemikalier. Og mens mange tar det for å rense kroppen sin, husk at det ikke har blitt godkjent for at bruk av US Food and Drug Administration. Du bør også snakke med legen din før du bruker bentonitt.

Hvordan å rense med bentonitt

Kjøp bentonitt fra en nærings-supplement forhandler som GNC eller kjøpe produktet på nett. For eksempel selger mothernature.com bentonitt av produsenten Yerba Prima.

Legg en spiseskje med bentonitt til en flavored drink eller juice for å hjelpe maskere sin litt ubehagelig smak. Ta den første dosen av supplement i morgen når du våkner.

Fortsett å ta bentonitt i løpet av dagen, og legger en spiseskje til en drikke hver time.

For å unngå dehydrering, må du drikke minst åtte til 10 8-unse glass vann per dag mens du gjør rens. Det er også en god idé å spise lett mat i tilfelle supplement inn magen.

Når du er ferdig med rens, konsumere en dose bentonitt med drikke hver morgen før frokost i flere dager.

Psyllium & bentonitt Cleanse

Den kolon-funksjon i kroppen er å bidra til å fjerne de uønskede giftstoffer fra våre systemer. Selv om mange eksperter sier at den menneskelige kroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne disse giftstoffene selv, har atter andre funnet at rensing av tarmer kan forbedre deres helse og velvære. Mens det er mange produkter der ute for å hjelpe deg å rense systemet, har bruk av bentonitt leire og psylliumfibre blitt funnet å være svært trygge og effektive rensemetoder.

Bruke bentonitt å rense

Tar bentonitt kosttilskudd er en sikker og populære måter å hjelpe på en sunn kolon rens. Bentonitt er et sterkt mineralisert leire tatt fra vulkansk aske som dannes til en gel når det blandes med vann. Mens i tykktarmen det binder giftige stoffer til det, som det kan deretter transporteres ut av tarmer. Etter rensing av tarmer og fjerne uønskede giftstoffer, det etterlater seg kolon vegger mer forberedt på å absorbere vitaminer og mineraler for å skape en sunnere kropp. Bentonitt leire blir vanligvis solgt som en tykk, lysegrått gel som er smakløst, men kan også komme i en pulver-eller kapselform.

Tar bentonitt Trygg

Det er mange forskjellige produsenter av bentonitt kosttilskudd så det er best å følge produsentens instruksjoner for sikker og riktig bruk. Ifølge en rapport, er det optimalt å ta leire når magen er tom. Det kan også tas minst en time før eller etter et måltid eller rett før du går å sove om natten.

Det anbefales å begynne med å ta 1 ss hver dag ved å blande det med et lite glass juice. Fortsett denne dosering i en uke, deretter langsomt øke doseringsmengde. Det er ikke anbefalt å innta mer enn 4 ss per dag, tatt i doser. Sørg for å drikke minst åtte glass vann hver dag mens du gjør dette for å hindre forstoppelse

Ved hjelp av Psyllium å rense

Det er mange produsenter som produserer produkter som inneholder psylliumfibre å hjelpe rense kolon og fremme regularitet i avføring. Når det blandes med vann, danner psyllium en gel som har en svamp-lignende effekt på kolon vegger, fjerne eventuelle giftstoffer som hindrer absorpsjon av viktige næringsstoffer og dårlig som påvirker helsen. Følg doseringsanvisningen fra produsenten for en sikker og effektiv rens av kroppen din. Det anbefales at du drikker ett eller to glass vann med hver dose av kosttilskudd som inneholder psyllium.

Væskeinntak

Drikke mye vann og juice er effektive i mer enn én måte når du utfører en detox. Vann er å fjerne uønskede giftstoffer som ble spylt gjennom tarmer under en tidligere faste prosess. Væsker er også viktig for å hindre dehydrering under en detox. Også mange saft inneholder sukker som bistår i påskynde avføring. Juice kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å holde seg frisk og energisk i løpet av renseprosessen.

Rå frukt og grønnsaker

Siden den er behandlet og kokt mat som har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i tykktarmen, en detox ledsaget av hovedsakelig rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å tømme ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er svært høy i fiber, som bistår kosttilskudd i å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendig for en sunn kropp, så du ikke vil føle svak i rens.

Hjemmelaget Detox Bath

Hydro er bruken av vann for behandling av lidelser eller sykdommer. Ved hjelp av denne metoden, er kroppen i stand til å samle krefter og helbrede seg selv. Prosessen der kroppen kvitter seg med uønsket avfall saken kalles avgiftning. Kroppens reaksjon på varme og vanntrykket kan være veldig instrumental i å stimulere immunforsvaret, reduserer stresshormoner, oppmuntre sirkulasjon og fordøyelse og minske muskelspasmer. Ved hjelp av billige ingredienser, kan du gifte deg hjemme.

Grunnleggende Epsom Salt Detox Bath

Epsom salt er sammensatt av sulfat og magnesium. Begge disse ingrediensene hjelpe rense kroppen for giftstoffer. Sulfat bidrar til å eliminere mat og miljømessige kjemikalier, sammen med å redusere nivåene av hormoner som østrogen. Magnesium, noen ganger et oversett mineral, er nødvendig for cellulær energi og cellulær rensing. Magnesium mangel kan være forårsaket av stress, bearbeidet mat eller en diett rik på fett og sukker. Legg til en eller to kopper Epsom salt til kar med varmt vann. Men ikke gjør det for varmt hvis du er utsatt for hjerteproblemer, har høyt eller lavt blodtrykk eller er diabetiker. Godgjøre seg i minst 15 til 20 minutter og være forberedt på å svette voldsomt mens du kvitte deg med giftstoffer. Etterpå bør du hvile i tre timer eller hele natten, og sørg for at du er grundig dekket. Mens du sover, vil du også være å eliminere giftstoffer. Det er viktig å drikke rikelig med vann etterpå for å erstatte væske tapt fra svette. I tillegg vil sulfat absorbert inn i huden din hjelpe deg med å eliminere mer giftstoffer og hjelpe deg å føle deg bra.

Bentonitt og Bladderwrack Detox Bath

Onkel Harry Detox bad består av bentonitt leire, et stoff kjent for å trekke ut negative giftstoffer fra kroppen (for eksempel tungmetaller, pesticider og frie radikaler), havsalt og pulverisert Bladderwrack, sjø tare rik på jern. Disse tre ingredienser danner et kraftig avgiftning bad for kroppen. Legg til en kopp detox pulver til en kar full av vann, og du vil se de elektromagnetiske egenskaper i aksjon. Partiklene vil ekspandere inn i overflatene, slik at de plukker opp store mengder og forskjellige typer giftstoffer. Den "negative" rykk fra Bentonite leire, spesielt, fungerer som magnet til mange av disse "positive" ladede toksiner, absorberende dem inn i den ru overflaten av leire. Snart vil du begynne å svette. Suge i 15 til 20 minutter. For en dypere effekt, vikle et håndkle rundt hodet og overkroppen og sitte på siden av karet mens fordype bena i vannet. Dette vil øke svette og fremskynde eliminering av giftstoffer. Hvis du har hjerteproblemer eller høyt blodtrykk, sørg for å bruke varmt vann i stedet for varmt.

Helsemessige fordeler av Bentonitt Clay

Bentonitt leire, også kjent som Montmorillonite, brukes i mange behandlinger både internt og eksternt. Som et hjelpemiddel DETOX Bentonittleire er verdsatt for sin evne til å svelle og absorbere giftstoffer fra kroppen lindre symptomer assosiert med toksin bygge opp. Eksternt bentonitt kan brukes til å lindre en myriade av hudlidelser.

Egenskaper

Bentonittleire ofte inneholder magnesium og opptil 67 andre mineraler og sporstoffer. Clays fra ulike kilder har ulike egenskaper; noen eksempler på bentonittleire er natriumbentonitt, magnesium og kalsium bentonitt bentonitt. Bentonitt leire kommer fra forekomster av vulkansk aske som har bosatt seg over tusenvis av år. Som asken legger seg gjennom jorden det absorberer forskjellige næringsstoffer fra jorden. Det er absorpsjonen prosess som gjør leire, for eksempel en fordelaktig avgiftning i kroppen, absorberende toksiner og bære dem gjennom systemet.

Slik fungerer det

Bentonitt sveller når den blir blandet med vann, og når den sveller den blir inert. Drikkevann leire blandes med vann er brukt som en detoxifier og et indre legeme rensemiddel. Når leiren kommer inn i kroppen i sin hovne tilstanden den tiltrekker seg giftstoffer til sin egen. Etter at det har tiltrukket seg giftstoffer det da absorberer dem inn i seg selv etter som det passerer gjennom kroppen og blir utvist tar giftstoffer sammen med det. Som en inert substans, vil den passere gjennom legemet som den er og endrer ikke sin struktur inne i legemet.

Interne bruksområder

Bentonitt er ansett som et utmerket detox hjelpemiddel. Når giftstoffer bygge opp i kroppen kan det påvirke over alle helse og følelse av velvære. Giftstoffer kommer fra mange kilder slike fet mat og miljø kilder. Over tid vil disse giftstoffene kan bygge opp og hemme kroppens naturlige funksjoner som bidrar til plager som fordøyelsesproblemer, hodepine og allergier. Ved hjelp av bentonitt leire internt kan bidra til å gjenoppleve symptomer. Intern bruk av bentonittleire har også blitt benyttet i behandling av lidelser som for eksempel candida, og gjær problemer, gingivitt, parasittinfeksjoner og høysnue.

Eksterne bruksområder

Bentonitt leire kan gjøres om til en back eller komprimere og påføres huden for å lindre muskelskader, carpel tunnel, blåmerker, kutt og sår. Du kan forberede en bentonittleire pakken ved å blande leire med vann til den har en mud som konsistens og bruke den til det berørte området. Bruke en leire pakken til bakterie- og soppinfeksjoner kan være gunstig. Andre hudlidelser som eksem, psoriasis og utslett ofte svarer godt til bentonittleire pakke og komprimere behandlinger.

Betraktninger

Ved hjelp av bentonittleire internt kan føre til forstoppelse som leire sveller når de blandes med vann. Andre bivirkninger er ikke kjent. Fordi leire er inert etter å ha blitt blandet med vann er ikke reagerer med kjemiske funksjoner i annet enn å tiltrekke og absorbere utenlandske toksiner og frakte dem bort med det kroppen. Når du kjøper bentonitt leire bør det være en grå krem ​​farge snarere enn ren hvit.

Psyllium og bentonitt Colon Cleanse

Bentonitt leire har rensende egenskaper som har gjort det nyttig for å bli kvitt kroppen for giftstoffer. Det er påført huden for å frigjøre urenheter som en leire eller ansiktsmaske legeme. Det kan også bli tilsatt til badevannet for å behandle og lindre hudproblemer. Imidlertid er bentonittleire ikke bare en DETOX for den ytre del av kroppen. Den kan brukes innvendig med psyllium å rengjøre og forbedre tykktarmen.

Historie

Bentonitt leire ble brukt til å bevare mumier av egypterne. Det har også blitt brukt gjennom historien for både intern og ekstern rensing. Tidligere bentonitt hadde blitt kalt Taylorite etter William Taylor gjorde deigen kommersiell for første gang i 1888. Det har også blitt brukt gjennom England under andre navn. Over 70 prosent av bentonitt kommer fra Wyoming, som gjør USA den største produsenten av leire. Leiren blir typisk blandet med psyllium å foreta en riste fordi anlegget fiber hjelpemidler leirer bevegelse gjennom fordøyelsessystemet.

Psyllium

Psyllium er en plantefiber som kommer fra Plantago ovata eller plaintain plante. Den brukes som en naturlig avføringsmiddel. Fiberen bidrar til å redusere mengden av kolesterol absorbert av kroppen når det er tatt. Psyllium må tas med store mengder vann. Under bruk er det anbefalt at du drikker en full åtte glass vann om dagen. Det brukes sammen med leire for å bidra til å presse leire ut av systemet. En dose 30 minutter før frokost og etter middag er mest vanlig. Du bør ikke bruke det mer enn to ganger om dagen på grunn av sin lakserende effekter.

Bentonitt

Bentonitt er en leire som danner fra vulkansk aske. Fargen kan være grå, gul, krem, oliven grønn, rød, brun, lilla eller blå. Det er mest vanlig å finne i de store slettene i Nord-Amerika. Det blir opprinnelig navnet bentonitt fra Fort Benton, Wyoming, der leiren ble identifisert. Når blandes med vann og tatt internt, hjelper det å fjerne giftstoffer fra fordøyelsessystemet. Leiren passerer gjennom systemet uten å bli fordøyd, mens du trekker giftstoffer sammen med det.

Kreft

Psyllium og hvetekli ble funnet å gi beskyttelse mot tykktarmskreft forårsaket av høyt fett og lavt kalsium dietter, ifølge en studie publisert i den 30 november 1993, utgaven av Cancer Letters. Når hvetekli og psyllium ble brukt i kombinasjon, viste de enda flere beskyttende effekt. Studier har vært blandet i forhold til sammenhengen mellom høyt fiber dietter og tykktarmskreft, ifølge en oversikt påpekt av University of Maryland Medical Center. High-fiber dietter heller ikke ser ut til å forebygge kreft fra tilbakevendende i tykktarmen.

Advarsler

Psyllium og bentonitt kan forårsake problemer hvis du har tarmen unormalt eller hadde nylig tarm kirurgi. Det kan resultere i obstruksjon av tarmen. Dessuten kan hindringer skje hvis du ikke tar nok vann med psyllium. Psyllium reduserer også effektiviteten av stoffer som litium og antibiotika. Generelt bør de ikke tas innen to timer etter å ha tatt noen rusmidler. Bentonitt leire absorberer vitaminer og mineraler sammen med giftstoffer, som skal etterfylles etter en time på å ta en dose.

Hvordan bruke Stue Bentonitt Clay

Leve Bentonittleire er topically brukt i ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakning. Leire renser huden ved å balansere kroppens pH-nivåer. Forskning ved geokjemiker Lynda Williams og mikrobiolog Shelley Haydel ved Arizona State University viser tre mineraler i visse leire målrette antibiotikaresistente E. coli, samt andre bakterier. Behandle huden sykdommer ved å bruke våt leire lokalt på huden. Kjøp leire i tørr form for enkelt å blande det selv. Bentonitt er en svellende leire, slik at når det blandes med vann sveller som en åpen porøs svamp. Herfra giftstoffer blir trukket inn i svampen gjennom elektrisk tiltrekning og en gang der, er de bundet.

Bruksanvisning

Forberedelse for bruk

Bland 1 del tørt pulver leire til 3 deler vann. En god kvalitet bentonitt bør være en grå / kremfarget.

Cover og rist kraftig til kremaktig og glatt.

Juster konsistensen ved å tilsette mer pulverisert leire eller vann.

Åpne lokket i 10-15 minutter

Cover og holde på et tørt og kjølig sted.

Tips og advarsler

 • Leire bad detox og stimulere lymfesystemet.
 • Det er raskere, men dyrere å kjøpe leire i en gel form.
 • For en flytende konsistens, kan du bruke en del pulver leire til 8 deler vann
 • For et bad kropp detox bruke 4 kopper flytende leire eller to kopper pulverisert leire per varmt bad. Suge i 20 minutter.
 • Sørg for at leire er fri for forurensninger ved å be om informasjon fra selskapet du kjøper fra.
 • Leve Bentonittleire er ikke godkjent av FDA.

Detox kroppen din og miste 5 Pounds

Detox kroppen din og miste 5 Pounds


Helsearbeiderne har varierende meninger om sikkerheten og effektiviteten av avgiftning dietter. Teorien bak detox dietter er at de rense leveren for lagret galle, rense kolon av overflødig slim og herdet avføring, og hjelpe kroppen i å eliminere giftstoffer. Mens mange mennesker hevder å føle seg "lettere" etter en detox diett, er det ingen vitenskapelige bevis for disse typer krav. Vekttap som følge av detox dietter er mest sannsynlig oppnås ved en reduksjon av kalorier, og en økt mengde mosjon.

Bruksanvisning

Seven Day Detox Diet

Klargjør for detox. Detox dietter, spesielt når kombinert med kolon rensing prosedyrer, vil føre til en økning i avføring og funksjon. Før du starter en detox program, tømme kalenderen for arbeid og andre oppgaver. Aksje opp på husholdningsartikler og dagligvare elementer også.

Eliminer alle animalske produkter fra kostholdet ditt. Dette inkluderer alle typer kjøtt, alle melkeprodukter og egg. Også fjerne alle former for sukker, inkludert raffinert hvitt sukker, kunstige søtningsmidler og alle produkter som inneholder høy fruktose mais sirup og andre former for søtstoffer. Ikke innta alkohol eller tobakk. Eliminer koffein og produkter som inneholder koffein som brus, energidrikker og produkter som inneholder sjokolade.

Konsumere grønnsaker, frukt, sopp, brun eller vill ris (ingen hvit ris) quinoa, bokhvete, havregryn, hirse, seeds- spesielt lin-frø, nøtter og belgfrukter (erter og alle typer bønner.) Drikk åtte til ti glass vann, koffeinfri te som grønn te, peppermynte te, kamille eller ingefær. Drikk økologisk fruktjuice fortynnet med varmt vann. Inkluder vitalizing drinker og detox buljonger som en del av væskeinntaket.

Vitaliserende drikk:

Behandle følgende ingredienser sammen, ved hjelp av et kjøkken blender:

1 kopp vann

1 scoop Whey

1 ss. lin-frø olje

1 kopp friske eller frosne bær

8 isbiter, eller som ønsket

1 ss. freste lin-frø

Grunnleggende Detox buljong

10 kopper filtrert vann

6 kopper hakkede blandede organiske grønnsaker

Friske eller tørkede urter og krydder, for eksempel laurbærblad, oregano, sitrongress, fennikel og ingefær.

Småkoke på svak varme i minst to timer.

Eliminer korn, belgfrukter, frø og nøtter på den tredje dagen av detox program. Spis bare frukt og grønnsaker, helst økologisk og frisk. Sauna terapi, detox bad og lett trening bør også være en del av din detox program. Sauna terapi øker svetteproduksjonen, bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen. Lett trening øker blodsirkulasjonen, som fremmer avgiftning, og hjelpemidler i vekttap. Øvelser anbefalte inkluderer yoga, og tøyningsøvelser, snarere enn calisthenics eller aerobic.

En detox bad inneholder salt, som kan bidra til å trekke giftstoffer ut av kroppen.

Å lage en hjemmelaget detox bad kombinere følgende ingredienser:

1 kopp sjø salter

2 kopper natron

1 kopp Epsom salter

1 til 2 spiseskjeer glyserin per bad

Legg 1/4 kopp til rennende varmt badevann.

Rens tarmer. Dette kan gjøres med en rekke produkter. Magnesium Citrate, Bentonitt Clay eller aktivt kull og saltvann Fleet Klyster er alle mulige valg for rensing av tarmer. Dette bør gjøres bare én gang i løpet av en syv dagers detox program. Ved hjelp av disse produktene oftere vil ikke hjelpe deg å miste vekt raskere. Overforbruk av disse produktene kan gi alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Gjennomgå en en dag fort. Vanligvis på den fjerde dagen av detox program en dag fort blir observert. Dette trinnet er ikke alltid anbefalt, og det er motet av mange helsepersonell. Hvis du velger å observere en 24 timers rask, fysisk anstrengelse og trening bør holdes på et minimum, for å unngå helse komplikasjoner. Drikk rikelig med væske og bruke kosttilskudd. Ikke gjennomgår en tarm rens eller bruke kolon rensing produktene mens fasting.

Gjenta dietten du brukte på dag tre for én dag etter en rask. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og drikk store mengder væske. Unngå frø, nøtter og belgfrukter på den femte dagen av detox program.

Gjeninnføre frø, nøtter og belgfrukter til kosthold for de to siste dagene av detox program. Etter dag sju gjeninnføre naturlige, sunne matvarer i kostholdet ditt. Det anbefales at du fortsetter å spise en diett som er rik på planteproteiner, og inkluderer en stor mengde økologisk frukt og grønnsaker.

Hint

 • Du kan bruke kosttilskudd i løpet av syv dagers detox program. Multivitamin kosttilskudd er sterkt anbefalt. Andre kosttilskudd kan inneholde løvetann rot, melk tistel, gurkemeie og whey protein. Stopp tilskudd etter dag åtte.
 • Ikke delta i en detox diett hvis du har helseproblemer, inkludert diabetes, hjerte, lever, nyre eller tarm tilstand.
 • Konsultere legen din før du tar denne detox program.
 • Snakk med helsepersonell om den sikreste og sunneste vekttap program for dine spesifikke behov.

Informasjon om Detox Foods Diet

Informasjon om Detox Foods Diet


De fleste detox dietter siste fra fem til syv dager. Foruten å begrense matinntaket og forbruker en rekke kosttilskudd, detox dietter kan også omfatte et regime for rensing av tarmen og tykktarmen ved bruk av over-the-counter medisiner.

Funksjoner

De fleste detox dietter krever at du eliminere alle kjøtt- og meieriprodukter. Dette inkluderer egg og fisk, skalldyr, ost, smør og fett. Detox dietter også ringe for eliminering av alle søtstoffer, inkludert sukker, mais sirup og kunstige søtstoffer. Alkohol, koffein og tobakk er også eliminert hele detox perioden.

Funksjon

Under en detox diett, er mat som rå frukt og grønnsaker, frø, nøtter og belgfrukter oppmuntret. Koffeinfri te og detox buljonger laget av kokte grønnsaker er også fortært. Hel-kornprodukter, slik som brun eller vill ris, havremel og bokhvete blir spist gjennom hele dietten. Denne strenge regimet dramatisk reduserer mengden kalorier en person forbruker på en dag. Tilsetting av 6-8 åtte unse glass vann hver dag bidrar til å undertrykke appetitten.

Anbefalinger

I tillegg til kostanbefalinger, detox dietter ofte foreslår en økning i lett trening. Yoga og tøyningsøvelser anbefales gjennom hele dietten. Kosttilskudd er ofte brukt som en del av en detox diett plan. I tillegg til multivitamin kosttilskudd, er løvetann rot eller whey protein ofte forbrukes under en detox diett. Tykktarm og tarm rensing rutiner kan bestå av klyster eller doser av bentonitt leire.

Expert Insight

Ifølge University of Southern California, er premisset bak detox dietter i strid med vitenskapelig konsensus og medisinske bevis. Roger Clemens, Dr.PH, professor II i farmakologi og farmasøytiske fag ved USC School of Pharmacy, sier "Mennesker har blitt begavet med ekstraordinære systemer for å eliminere sløsing og regulere kroppens kjemi." Han sier videre at mens mange mennesker har blitt overtalt til å tro at detox dietter er bra for dem, er sannheten at de kan være svært skadelig for generelle helse.

Bruk av Bentonitt Clay

Bentonittleire er en naturlig ingrediens som finnes i mange forskjellige helseprodukter. Folk leter etter naturlig rettsmidler for å miste uønskede inches rundt i kroppen og avgifte kroppen innvendig og utvendig, vil sette pris på bentonitt leire. Det er en naturlig leire finnes utbredt i USA.

Body Wrap formler

Bentonitt leire er en av de viktigste ingrediensene som finnes i mange kropps vikle leire formler. Det kan være kombinert med tang og tare. Naturlige oljer, som lavendel olje, kan også være en del av formelen. De kombinerte ingredienser er absorbert, mens presset mot huden og bidra til å avgifte kroppen din.

Intern Detox Med Clay

Bentonittleire er noen ganger blandet med andre ingredienser og brukes for innvendig avgiftning. Den har evnen til å absorbere, og trekker ut giftstoffer. Bentonittleire bør ikke brukes i store doser internt. Følg instruksjonene på noen detox produkt.

Husholdning bruker

Mange bruker bentonitt leire hver dag uten å vite det. Leiren er ofte funnet i kattesand, som det er absorberende og bidrar til å kvitte seg med lukter. Det er også ofte brukt i sjampo og makeup-produkter. Det kan bli funnet i yoghurt og godteri barer. Bentonittleire kan brukes i Vinifikasjon å klargjøre og stabilisere vin.

Industrielle bruksområder

På grunn av sine kolloidale egenskaper, kan leire bentonitt anvendes som et fortykningsmiddel eller blandet med andre materialer for å lette deres transport. Anvendelige i olje- og gassboring, danner den en gel og motstår kompresjon. Fordi det sveller den kan brukes som et tetningsmiddel. Det kan tilsettes til sand, som danner "grønn sand" som brukes for å lage støpeformer. Dens egenskaper er studert av sivilingeniører som ønsker å forstå den bærende strukturen i jorden under fundamentet. Det kan være en komponent av klebemidler og sement.

Den leire er trygt å konsumere i små mengder, og blir ofte blandet med dyrefor. Den åpner for en dyrets fordøyelsessystem til å bremse ned, slik at maten den spiser absorberes bedre.

Slik fungerer det

Bentonittleire har en evne til å absorbere vann, kjemikalier og toksiner tilsammen mange ganger større enn dens egen tørrvekt. Tenk på en super-tørr svamp. Påfør vann til det og det vokser i størrelse og vekt. Leiren fungerer på samme måte.

Det finnes flere typer av bentonitt. Det er vanligvis dannet fra vulkansk aske som har blitt forvitret over tid i forbindelse med vann. Dermed får sin porøse struktur. En av de mer populære områder for samling av leire er i Fort Benton i kritt senger av Wyoming. Leiren blir også utvunnet i Arizona, Mississippi, Tyskland, England og mange andre deler av verden.

DIY: Colon Detox Herb Mix

Det er mange mennesker som velger å rense ut sine kolon for å føle seg bedre, gå ned i vekt og rense ut av sitt system. Mange foretrekker å bruke en urt mix at de kan gjøre hjemme i stedet for å bruke piller og pulver kjøpt av Internett. En hjemmelaget kolon-detox miks ved hjelp av urter kan hjelpe kroppen detox naturlig uten grove avføringsmidler.

Bentonitt Clay

Bentonitt leire kan bli funnet enten online eller i en helsekostbutikk og er et godt utgangspunkt for et kolon rens. Tilsett 1 ts av bentonitt leire i et glass med vann og drikke én per dag. Øk mengden du legger til vann før du legger 4 ts en dag. Bentonitt leire bidrar til å rense tykktarmen ved å binde seg til urenhetene den finner i tarmen, som deretter blir sendt ut gjennom eliminering prosessen.

Psyllium skall

Psyllium skall kan legges til vannet inneholder bentonitt for mer av en urte detox blanding. Dette er en fiber som består av karbohydrater, og kan bidra til diaré. Disse skall vil opptre som en skrubb av former i tykktarmen, bidrar til å fjerne urenheter som har bygget opp gjennom årene. Det er et trygt avføringsmiddel og kan tas i en urte skjema. Husks tilbyr også grovfôr til fordøyelsessystemet, som igjen hjelper med eliminering.

Urtete

En pott av te fungerer godt for et kolon rens. Enhver urtete vil fungere, selv om mange velger å bruke grønn te for de beste resultatene, som grønn te har antioksidanter og mange helsebringende fordeler innenfor det allerede. En te av sitron juice kan også brukes til en detox. En teskje av frisk sitron juice kan være blandet med en skvett av cayenne pepper i en kopp med varmt vann i et kolon rensing te.

Ting å spise

Nå som du vet hva du skal drikke, er neste trinn mat. Med en skikkelig detox vil du spiser veldig lite eller ingenting i det hele tatt. Frukt detoxes er svært populære, som du har lov til å spise mye frisk frukt hele dagen lang, og gir dette er alt du spiser. Suppe detoxes arbeide langs de samme linjene: blande opp en batch av fersk grønnsakssuppe, uten tilsatt krydder eller kjøtt, og spise dette for din detox. Du kan velge å følge en kolon-rensing plan som har drikker du en spesiell drink for eksempel en blanding av sitron, vann, cayennepepper og organisk lønnesirup. Uansett hvilken du velger, legger bentonitt te, psyllium skall og urtete for beste kolon-rens urt blanding.

Slik klargjør Bentonitt til en Colon Cleanse

Slik klargjør Bentonitt til en Colon Cleanse


Bentonitt er en type leire som er meget absorberende og ofte produsert fra forvitring vulkansk aske. Kalsiumbentonitt er effektive i å absorbere fett og oljer og brukes i kolon rensing for å fjerne disse uønskede stoffer fra fordøyelseskanalen, som tar giftstoffer med den. Kalsiumbentonitt i pulverisert form har blitt foreskrevet som et avføringsmiddel av helsepersonell. Hvis bentonitten ikke er forberedt på riktig måte, kan du oppleve oppblåsthet.

Bruksanvisning

•  Fyll et glass med åtte gram vann.

Legg en spiseskje med bentonitt pulver til vannet. Bland dette grundig og fullstendig. Det bør ikke være leirklumper i vannet og blandingen bør se uniform hele.

Legg en teskje av psyllium til blandingen. Rør helt i 30 sekunder for å sikre at psyllium oppløses fullstendig.

Undersøk blandingen å sørge for at det ikke er noen klumper og alt er oppløst.

Drikk løsningen umiddelbart for å hindre bosetting av bentonitt pulver. Bentonitt er et leirpulver som ikke er vannoppløselig. Det vil etter hvert legger seg i bunnen av glasset hvis venstre sitter.

Tips og advarsler

 • Bruke mer bentonitt eller psyllium i en 8 unse glass vann kan hindre leire fra å bli fullt hydrert som fører til magen nød og ubehag.
 • Rensing er en alternativ helse praksis og bør ikke erstatte en legens diagnose av alvorlige medisinske tilstander. Alltid snakke med legen din før du starter noen rens eller detox program.

Om All-Natural Body Detox Wraps

Her er en skånsom måte å frigjøre giftstoffer fra kroppen din ved å trekke dem gjennom huden. Med all-naturlige kroppen detox wraps, vil du bruke mineralrike leire, vanligvis bentonitt eller sjø leire, som deretter holdes på plass mot huden din med stoff eller plast wraps. Tang og alger kan også anvendes. Det tar omtrent en time, og du kan gjøre en full wrap eller arbeid på bestemte områder.

Fordeler

Giftstoffer er lettere fjernes gjennom huden enn gjennom faste eller andre typer renser. Kroppen detox wrap trekker raskt giftstoffer direkte ut. I tillegg kan de wraps ha slankende effekten, redusere cellulitter og strekkmerker, og stram hud. De har også lindre ledd- og muskelsmerter og betennelser.

Prosessen

Drikk et glass eller to med vann både før og etter prosessen, da dette vil bidra til å skylle ut giftstoffer. Ta en behagelig varm dusj for å åpne porene før du påfører leire. For den grunnleggende kroppsinnpakning, koke vann og deretter legge leire ingredienser (og havsalt i tillegg hvis du foretrekker det). Rør til ingrediensene er blandet godt og danne en lime. Bruk denne leire lim til hele kroppen og dekke deg selv med dette materialet du velger, for eksempel en clean sheet. Deretter ligge i et varmt bad i minst 45 minutter og opp til 1 time. Se Resources for en link til noen oppskrifter for kroppen detox wraps.

Tilgang

Du kan legge til andre ingredienser til de mest grunnleggende wrap, som for eksempel urter eller eteriske oljer, for en aromatisk opplevelse som du kan finne mer avslappende og hyggelig. Velg blant dine favoritt dufter som sandeltre, lavendel, kamille, bergamot, vanilje eller andre. Enkelte urter har sunne effekter, og du kan velge de som løse eventuelle problemer du ønsker å forbedre. Alfalfa blad, for eksempel, blir brukt til å hjelpe med leddgikt, diabetes og fordøyelsesproblemer. Rose hofter er en god kilde til vitamin C, en immun-system booster og antioksidant. En rekke andre urter er tilgjengelig.

Side Effects

Fordi noen mennesker har bivirkninger på grunn av den raske avgiftning, kan det være lurt å gjøre en delvis wrap først for å se hvordan du føler deg etterpå. I tillegg fortsetter avrusning i flere dager etterpå som ekstra giftstoffer dukker opp. Bivirkninger kan være tretthet, hodepine, dårlig ånde, kroppslukt eller en acne avslapnings.

Hvor kjøpe

Du kan kjøpe ingredienser for alle naturlige kroppen detox wraps på nettbutikker og helsekostbutikker. Hvis du ikke ønsker å lage din egen, kits er tilgjengelig i tillegg (se Ressurser nedenfor). Mange salonger og spa også utføre disse behandlingene.