Digidexo.com

frykt for smerte

Frykt for smerte hos barn

Frykt for smerte hos barn


Agliophobia er en pågående frykt for smerte eller bli såret som i vesentlig grad påvirker livet til den personen som lider av det. Ifølge en studie publisert i Pain Forskning og forvaltning tidsskrift i 2007, kan barn plaget med denne fobien har vanskeligheter i arbeidet med å opprettholde kronisk smerte og lider av høye nivåer av angst.

Årsak

En enkelt hendelse som induserer emosjonelle sjokk kan utløse en person til å utvikle frykt for smerte. Se et show på TV eller filmer hvor en lignende hendelse er sett av den lider kan føre til at fobi å intensivere.

Komme Hurt

En undersøkelse gjennomført av Prosjekt Cornerstone, en organisasjon i Santa Clara County, California, som fokuserer på å utvikle sunne, ansvarlige og omsorgsfulle barn, viste at 23 prosent av fjerde- gjennom sjette klasse studenter spilt inne i frykt for å bli såret av noen i deres nabolag. Prosentandelen per klasse redusert trinnvis med 16 prosent av sjette klasse studenter som velger å spille inne.

Symptomer

En person kan oppleve en eller flere symptomer som angst basert. Vanligvis symptomene er rask hjerterytme, kortpustethet, følelse av engstelse, konsentrasjonsvansker, i påvente av det verste og rastløshet.

Livet Impact

Frykt for smerte vil føre til helseplager, problemer på skolen, sosial utvikling og familie nød. Hvis ubehandlet for en lengre periode, vil en person velger å passere på potensielt viktige livserfaringer.

Behandling

Ifølge Angst Cure.org, til rådgivning folk ta kontroll over sine følelser og utvikle positive følelser vil bidra til å overvinne frykten for smerte. Behandlingen tar vanligvis ikke lenger enn 10 timer, og i noen tilfeller, to til tre timer for rådgivning.

Hvordan overvinne frykt for å teste for HIV

En HIV-test vil gi deg beskjed hvis du har humant immunsviktvirus, mer kjent som HIV, viruset som kan føre til AIDS. HIV kan overføres via ubeskyttet sex, delte nåler, fra mor til barn og via blod fra et åpent sår. Hvis det er en mulighet for at du har vært utsatt for HIV, er det viktig at du får en HIV-test. Selv om det kan være veldig skummelt, må du overvinne frykten og få testet. Her ser du hvordan.

Hvordan overvinne frykt for å teste for HIV

•  Vit at du tar et forebyggende tiltak for å beskytte din kropp og din fremtid. Det er ingen fordel å ikke bli testet, men det er all fordel å få testet.

Snakk med noen nær deg om din frykt for å bli testet. Noen ganger vocalizing din frykt kan være et stort skritt mot å overvinne dem. Prøv å diskutere årsakene til at du er redd.

opplyse deg om HIV. Ofte vår frykt er forklart av det ukjente. Når du vet fakta om HIV samt AIDS og testing, har du en sann, nøyaktig bilde av situasjonen. Dette kan bidra til å lindre din frykt.

Be betrodde venner for anbefalinger om leger eller klinikker. Det hjelper hvis du føler deg komfortabel på et testanlegg. Du kan også lese anbefalinger på nettet.

Ta med en venn eller partneren din med deg til HIV test. Det kan i stor grad bidra til å ha støtte fra en kjær der.

6. Snakk med helsepersonell om konfidensiell testing. Tester på et legekontor eller klinikk er helt konfidensielle, slik at du kan være helt anonym med resultatene.

Diskuter din frykt med en HIV-rådgiveren. En rådgiver fullt forstår frykten som følger med HIV testing og vil hjelpe deg gjennom prosessen.

Kjøp en hjemme-HIV test. De fleste stoff butikker og apotek nå selger hjemmetester som er FDA-godkjent. Du må ta blodprøve og send det inn til testing. Du får deretter et identifikasjonsnummer, og du kan ringe inn for resultatene dine. Dine resultater er knyttet til din identifikasjonsnummer, ikke navn, så det er helt konfidensielt.

Hint

  • Mange HIV-testing sentre tilbyr pre-og post-test rådgivning. Vurdere å teste på et slikt senter.
  • Komme testet for HIV er respektfull og ansvarlig ting å gjøre, ikke bare for deg selv, men for eventuelle seksualpartnere du måtte ha.
  • Hvis du mistenker at du kan ha blitt utsatt for hiv, må du bli testet mot seks måneder etter møtet. Noen ganger kan det ta opp til seks måneder for kroppen å begynne å lage antistoffer. Siden HIV-tester er avhengige av disse antistoffene, kan det ta opptil seks måneder for en helt nøyaktig test.

Urter for Smerter i Leg & Calf

Urter for Smerter i Leg & Calf


Fra gnagende smerte ved plutselig krampaktig smerte, kan verkende ben og calfs forårsake mye ubehag og søvnløse netter. Noen årsaker til smerter i benet og kalv området kan bli forlenget vanskelig posisjonering, vitaminmangel eller ikke drikker nok vann. Fordøyelse og usunne matvaner er også mulige årsaker til denne typen smerte. Urtemedisiner kan hjelpe motvirke disse smerter og spasmer og lette smerter i hvis tatt på riktig tidspunkt.

Yarrow Juice

Ryllik plante dyrkes i solfylte områder og steder hvor det blir en god mengde vann. Yarrow vokser opp til 2 meter høy og bares attraktive blomster kranier som besitter hvite stråler og har gule flate sirkulære plater eller plater inni dem. Yarrow er anti-inflammatorisk og har snerpende tanniner som hjelper i å reparere skadet vev i kroppen som en ekstern applikator. Yarrow hjelper i herding kutt, sår, brannsår og sår samt hovne og inflammatorisk hud. Når det tas oralt, det øker appetitten, øker fordøyelsen og hjelper i healing hovne organer internt. Den har en krampeløsende kvalitet som hjelper til med spasmer, kramper og andre ben og kalv smerter.

Arnica

En godt kjent urt mye brukt over hele verden for sine medisinske verdi, er arnica en aromatisk flerårig plante med en basal rosett av 4-8 blader. Stilken er hårete og greiner nå 12-20 inches. Anlegget bærer gylne gule blomster som har en tusenfryd-lignende utseende. Arnica vokser over hele verden i den sentrale nordlige delen av den nordlige halvkule. Blomsten og rhizome av anlegget blir brukt til å utvinne olje som kan brukes som en salve for å gjenoppleve smerte. Den medisinske verdien av Arnica olje helbreder brutt vev, forbedrer blodtilførsel og frekvensen av sirkulasjon i den berørte delen - og dermed svært effektiv i behandling av muskulære blåmerker, forstuinger og muskelsmerter som kramper og spasmer.

Eucalyptus

Preget av sin blåaktig hvite bark, disse høye trær vokser veldig fort og har grønne greiner og løvverk på toppen. Du kan lukte det i luften når du er i nærheten av en eukalyptus treet som konstant blåmerker av bladene trekker duften. Bladene på dette treet brukes til å trekke ut utbedrings eucalyptus olje. De fleste over-the-counter balsamer for forkjølelse bære denne essensielle oljen. Eucalyptus olje er svært nyttig som et eksternt program for smerter i bena, calfs og andre muskler. Det er også bra for revmatiske smerter i ledd og muskler, og for plutselige krampaktig smerter på grunn av vanskelige posisjoner.

Homøopatiske midler for smerte under Labor

Homeopati, en form for alternativ medisin basert på prinsippet om "likt kurerer likt", behandler pasienter som bruker utvannet medisinske preparater som ved høyere doser kan forårsake symptomer som ligner på dem de blir brukt til å kurere. Ifølge jordmor dag tilbyr homeopatisk medisin en sikker og effektiv måte å lindre fødselssmerte. Mens de fleste homeopatiske preparater består av naturlige ingredienser, husk at disse behandlingene er ofte ganske sterk medisin. Alltid konsultere med din omsorg leverandøren før du tar noen form for homeopatisk middel.

Generelt Ap rettsmidler

Homeopati I dag anbefaler å ta en fødsel forberedelse klasse samt et kurs i avspenningstrening for å forberede for barnets fødsel. De foreslår at selvhypnose kan bidra til å lindre mye av smerte og ubehag i forbindelse med fødsel. Hvis du finner ut at du trenger smertelindring under fødselen, kan en homøopatisk forskriver anbefale en rekke forberedelser for å hjelpe deg.

For å aktivere avslapning, homøopater ofte anbefaler Belladonna, noe som kan dempe uro og deliriousness. Prøv Aconitum til tider når du finner deg selv panikk på grunn av tilsynelatende uutholdelige veer. Cimicfuga (klaseormedrue) kan brukes for krampaktig smerte eller for å hjelpe trøste dem som finner noen form for smerte uutholdelig. Hvis du trett og hadde en tendens til å overindulge i junk food gjennom hele svangerskapet, kan Calcarea Phosphorica hjelpe deg tåle påkjenningene ved arbeidskraft. Hvis kroppen din er fortsatt utmattet på grunn av gjentatte nærbilder sammen arbeide, eller overarbeid, kan Carbo vegetabilis tilby noen ekstra styrke. Arnica lindrer muskelspenninger på grunn av anstrengelse og kan behandle sjokk. Når du føler at du ikke kan stå noe mer arbeid og ønsker å stoppe og gå hjem, vil en sammensetning av Pulsatilla hjelpe deg å holde i gang. Når en kvinne slutter å komme videre i sitt arbeid, og det vises stoppet opp, vil en løsning av Cimicifuga hjelpe strekke livmorhalsen.

For å unngå å rive eller strekking av vagina eller blære, mange forsk anbefaler en fremstilling av svovel. Og Staphysagria, ofte tilbudt etter et keisersnitt eller episiotomi, hjelper kvinner leges raskere. En annen medisin som hjelper til med healing er et anstrøk av calendula, særlig når den brukes som en salve til det skadde området.

Tilbake smerte og Posterior Presentasjon

Posterior presentasjon, som er når babyens hode vender morens foran i stedet for ryggen hennes, ofte forårsaker ekstreme ryggsmerter hele arbeidskraft. Homøopatisk medisin kan tilby trygg, effektiv lindring for smerte samt muligens hjelpe babyen bevege seg inn i en mer ønskelig birthing posisjon. Hvis du opplever smerter i korsryggen og føler arbeidskraft sammentrekninger som back-breaking smerte, en sammensetning av Kali carbonicum (potash) tilbyr lettelse. Gelsemium (gul jasmin) lindrer arbeidskraft smerter hos kvinner som er fullt dilatert, men har problemer med å skyve barnet ut av fødselskanalen på grunn av sin posisjonering. Nux vomica (gift mutter) kan bidra til å avlaste veer led hele ryggen og endetarm.

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager


Når dine muskler og ledd er verkende og smertefullt, er det ikke alltid nødvendig å strekke seg etter smertestillende midler eller dyre kremer og salver. Epsom salter er en ofte glemt rette for smerter og plager. De er et mye rimeligere alternativ for å bidra til å finne lindring og er veldig lett å finne på ditt lokale apotek. Prøv denne enkle teknikken bruker Epsom salter og du kan finne dette hjelper ikke bare avlaste noen av dine smerter, men reduserer noen av stress, også.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager

•  Kjør en full bath av varme eller varmt vann, det som er behagelig for deg. Pass på at det er dypt nok slik at du kan suge din verkende muskler og ledd. Det er enda bedre hvis du har jets å hisse vannet mens du suge.

Hell i ½ kopp Epsom salter mens vannet går. Dette vil hjelpe Epsom salter løses lettere. Sørg for at du hjelper røre dem rundt hele karet med hånden slik at du får maksimalt utbytte av dem. Tilsett litt flere Epsom salter i vannet hvis det er en større kar.

La tid til å sitte en stund og nyte denne behandlingen for dine smerter. Farende gjennom badekaret som du tar en dusj Tap hele hensikten med soaking i karet. Lytte til noen fin musikk eller tenne noen stearinlys og nyte freden, eller få inn som bok eller et blad du har vært meningen å komme til. Epsom salter gjøre huden din føles mykere etter at du får ut av karet, som er en ekstra bonus.

Hint

  • Hold en stor krukke av Epsom salter ved siden av karet slik at du ikke glemmer å legge den til badevannet. Prøv å bruke disse på en konsistent grunnlag for å merke en forskjell i dine smerter.
  • Pass på at du ikke la disse sitter der små barn kan få innta dem.

Naturlige urter for smerte i knærne

Naturlige urter for smerte i knærne


Knærne støtter den øvre kroppens hele vekt, samtidig som bøynings- og som roterer ved skjøten. Smerter i knærne kan være forårsaket av en mild eller alvorlig fysisk skade på kneet eller en medisinsk tilstand som for eksempel leddgikt. Naturlige urter kan gi en viss lindring uten skadelige bivirkninger.

Comfrey og Mjødurt

Både comfrey (Valurt) og mjødurt (Filipendula ulmaria) har anti-inflammatorisk egenskaper som kan berolige knesmerter. Begge kan tas som en te for kneet smertelindring, og comfrey kan brukes direkte til kneet som en urte bandasje. Comfrey hjelper å gjenoppbygge bein og brusk ved å stimulere deres cellevekst.

Marigold

Ringblomst (Calendula officinalis) har anti-inflammatorisk egenskaper, og det kan brukes som en varm urte pakke på knærne. Marigold tas som en te hver time kan også gi smertelindring.

Indiske Urter

Indiske urter for knesmerter inkluderer Visatinduka vati, Simhananda guggulu, Hingulesvara rasa, Yogaraja guggulu og Eranda Paka. Disse urtene er utarbeidet som en te for knesmerter.

Varme Urte Limer

Helse Veiledning antyder at varme pastaer av enten en blanding som inneholder Rasna og Sandal, eller en melkebasert lim som inneholder gurkemeie kan brukes på knærne som en aktuell behandling.

Flere Urter

Andre urter for smerter i knærne inkluderer ingefær, aloe vera, kattens klo, biskopens luke, djevelens klo, cayenne, kål og boswellia.

Teknikker for å hjelpe de eldre overvinne sin frykt for å falle

Teknikker for å hjelpe de eldre overvinne sin frykt for å falle


Konsekvensene av et fall for de eldre kan være alt fra blåmerker til ødelagte bein og immobilisering. Frykten for å falle kan derfor bli overveldende for dem. Frykt kan stoppe eldre individ i å bevege seg, gå utenfor og nyte livet. Heldigvis finnes det teknikker, øvelser og nyttige produkter som kan hjelpe de eldre overvinne sin frykt for å falle, og tillate dem å fortsette å nyte livet.

Balansetrening

Mangel på balanse er en av de viktigste årsakene til fall for eldre. The Department of Health and Human Services anbefaler for eldre å inkludere balansetrening i sitt vanlige treningsprogram. En personlig trener eller tilgang til et treningsstudio anlegg med balanse baller og annet utstyr kan hjelpe. Hvis disse alternativene er ikke lett tilgjengelig, så balanse kan forbedres i hjem med lite eller ingen utstyr. Øvelser som å sette en fot foran den andre, står med begge føttene tett sammen, stående på en fot om gangen og vandre i en smal plass alle bidra til å bedre balanse og tillit.

Yoga Therapy

Hatha yoga klasser spesielt for eldre voksne gir økt fleksibilitet og bedre balanse med et minimum av belastning eller styrken som trengs. En studie utført av Indiana University Department of Health, Physical Education and Recreation funnet deltagerne rapporterte en 6 prosent nedgang i frykt for å falle etter å ha fullført en 12-ukers kurs.

Hjem Produkter

Installere utstyr som faller alarmer eller nødsituasjon trekke ledninger kan bidra til å redusere frykten for å falle. Fall alarmer overvåking sensorer plassert rundt i hjemmet som varsler krisepersonell eller vaktmester når en person faller. Disse sensorene kan plasseres overalt fra soverommet til badet. Andre produkter, slik som spesialitet designet gulvputer, kan kjøpes og plasseres i høyrisikoområder som for eksempel på badet for å redusere virkningen av et fall. Installere hevet toaletter og styret i bad og badekar kan også øke tilliten og redusere frykten for å falle.

Klær Produkter

Det finnes en rekke klær produkter som kan redusere skadene av et fall, samt produkter som gjør lettere dressing. Hoftebeskyttere er pads innebygd i undertøy eller bukser som absorberer sjokk av et fall og redusere skade. Bade pinner kan hjelpe eldre med å sette på bukser eller skjørt, og sko horn redusere behovet for å balansere eller bøye over. Disse klær hjelpemidler kan bidra til å holde en persons balanse under kontroll og redusere frykten for å falle.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Choking

Hvordan du kan overvinne en frykt for Choking


Fobier er forstørret, kraftig og ofte lammende irrasjonell frykt. Selv om de noen ganger stammer fra et traume som å bli angrepet av en hund som fører til en fobi for hunder eller bli sittende fast i en heis som fører til klaustrofobi, fobier har ofte ingen spesifikk årsak. Når fobi er utsatt til gjenstand for deres frykt, kan de bli hysterisk eller panikk - ofte til poenget med å ha symptomer som ligner på hjerteinfarkt. Frykten for choking er en spesifikk fobi som kan forårsake lider å unngå mat og utvikle for lav vekt. Heldigvis, effektive behandlinger eksisterer.

Bruksanvisning

•  Se en kognitiv psykolog eller terapeut som kan jobbe med deg på atferds teknikker som desensitivisering. Kognitive terapeuter arbeider med pasienter på strategier for å overvinne sin frykt. I tilfelle av folk som frykter choking, kan dette innebære å øve svelge, flytting fra myke og liquidy matvarer som suppe til små biter av faste stoffer til hele måltider. Denne type terapi fokuserer på teknikker for å komme forbi frykt, snarere enn avtale med årsakene til en fobi.

Begynn psykoterapi for å håndtere de underliggende årsakene til din fobi. Dette fungerer best hvis du vet om en bestemt traume som utløste frykt. Arbeide gjennom følelser og spørsmål om din traumer kan hjelpe deg å overvinne de psykosomatiske symptomer som utviklet seg i form av frykt for å kveles.

Leie en hypnoterapeut. Mange synes større suksess gjennom avslappet tilstand i en hypnotisk transe. Opplærte, lisensierte hypnotherapists hjelpe folk jobbe gjennom sin frykt ved å hjelpe med å komme forbi forsvaret av det bevisste sinnet og prøver å jobbe med pasientenes underbevissthet sinn. Under hypnose, noen pasienter synes de er bedre i stand til å diskutere og håndtere sin frykt. Hypnoterapeut deretter forlater dem med hypnotiske forslag for å hjelpe bære over nye perspektiver og holdninger i sine daglige liv.

Gjennomgå nevro-lingvistisk programmering. Denne formen for atferdsterapi fokuserer på å hjelpe pasienter undersøke sine oppfatninger av deres verden, hvordan de kommer til sine konklusjoner, og hvordan de kan være lurt å justere sine oppfatninger til å bli mer vellykket i livet. Terapeuter hjelpe folk med å finne alternative synspunkter som kan tillate dem å slippe sine frykt for choking.

Besøk en klinisk språkpatolog for å svelge behandlinger. Normalt kliniske Slps arbeide med dysfagi pasienter og de med dårlig oral motorikk å tygge og svelge bedre. Selv om noen med en frykt for choking ikke kan være fysisk svekket på noen måte, kan leksjoner og behandling fra en svelge spesialist gi ham selvtillit til å overvinne sin frykt.

Snakk med tannlegen din om din frykt før under tannbehandling. Noen mennesker opplever en frykt for å svelge spesifikke for tannarbeid. Tannleger utdannet i å jobbe med engstelige pasienter kan gjøre justeringer i utstyr, stol posisjonering, medisiner og pasientopplæring designet for å håndtere pasient frykt. Noen tannleger trene i angstreduserende teknikker som guiding pasienter gjennom meditasjon eller hypnose for å lette deres bekymringer. Frykt for å svelge i tannlege stolen er et problem tannleger ser ofte og forstå.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Bullies

Mobbing kan skje til enhver person til enhver alder. Det kan skje med et barn på skolen, en voksen på jobb eller en tenåring på nettet. To ting som de fleste ofre for bøller har til felles er en frykt for mobberen og en følelse av håpløshet om situasjonen. Det er mulig for skadelidte å overvinne frykten for mobbing å gå om deres hverdag fri for angst og gjenvinne sin selvtillit.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta mobb personlig. Mange ganger mobberne handler ut mot andre fordi de har lav selvtillit og prøver å gjøre seg selv føler seg bedre ved å trykke andre ned.

Tal til en venn, familiemedlem, foreldre eller kollega om mobbing. Du kan oppleve at andre mennesker blir mobbet også. Be om hjelp konfrontere mobberen eller for støtte med situasjonen.

Skriv ned dine erfaringer med mobberen. Få dine tanker og følelser ut på papir og lese dem tilbake til deg selv. Del disse tankene med en venn, og dere to kan arbeide gjennom følelser av frykt.

Snakk med en lisensiert terapeut eller en pålitelig åndelig rådgiver om frykten for mobbing. Han eller hun vil være i stand til å gi deg en utenforstående mening om situasjonen.

konfrontere mobberen. Hvis du frykter mobberen vil skade deg fysisk, ta med flere venner. Hvis du har et barn som er å håndtere en mobber, planlegge en avtale med mobberen og hans foreldre. Bare snakker ditt sinn til mobberen vil tillate deg å få tilbake din makt.

Hvordan du kan overvinne en frykt for spøkelser

Hvordan du kan overvinne en frykt for spøkelser


Frykten for spøkelser, også kjent som phasmophobia, er ikke nødvendigvis en felles frykt, men for dem som har det, kan det være ødeleggende. Vanlige symptomer for phasmophobia ligner på angst, og er munntørrhet, kvalme, svetting og hjertebank. Om spøkelser finnes eller ikke er ikke relevant, siden fobier som phasmophobia er ulogisk, selv for de som er plaget av frykt. Hva som er relevant, er imidlertid å finne en måte å overvinne den.

Bruksanvisning

Prøv hypnoterapi. Hypnotherapy brukes til mange formål, men det grunnleggende konsept er alltid den samme. Pasientens bevissthet er endret av en utdannet hypnoterapeut å endre sin tro om virkeligheten. Mens pasienten er under hypnose, kan terapeuten sette inn positive holdninger til å erstatte negative, og dermed avbryter frykt for spøkelser ut. Imidlertid kan noen pasienter med phasmophobia være tilbakeholdne med å åpne sitt sinn som dette, så hvis det ikke høres ut som en tiltalende behandling, kan det være praktisk å se på en annen løsning.

•  Oppsøke en nevro-lingvistisk programmerer. Nevro-lingvistisk programmering, eller NLP, er basert på konseptet at vi skaper selvoppfyllende profetier for oss selv ved ordene vi bruker. Under terapitimer, vil en nevro-lingvistisk programmerer analysere kroppsspråk og ordvalg når du beskriver problemet og hjelpe deg med å integrere nye tanker og ord i din hverdag tenkning som til slutt vil tillate deg å overvinne frykten.

•  Prøv energi psykologi. Energi psykologi er en type rådgivning som også involverer new age meditasjonsteknikker som yoga, akupunktur og Tai Chi. Selv om det er mindre vanlig, er energi psykologi en type terapi som brukes spesielt for å behandle fobier, så det kan være den mest praktiske løsningen for alle.

Snakk med en lege om muligens komme på en anti-angst medisinering. Det er flere av disse tilgjengelig på resept, og de er klinisk bevist å fungere, men de kan også være vanedannende, og de trenger ikke nødvendigvis eliminere problemet. Men mens du er i terapi, kan medisinen hjelpe deg å takle frykten før du lære å håndtere det på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Husk å ta små skritt. Selv om frykten er svært reell, bli kvitt det vil være en prosess. Telle hver lille bit av fremgang underveis og ikke gi opp.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Cats

Hvordan du kan overvinne en frykt for Cats


Mange har frykt for visse dyr, som hunder eller slanger. En frykt for katter, også kjent som ailurophobia, er litt mindre vanlig, men kan være like ødeleggende. Slike frykt ofte bli verre over tid, hvis ikke behandles, fordi hver angst-produserende hendelse kan betinge en person til å føle seg enda mer frykter neste gang. Angst, derfor bygger på seg selv.

En frykt for katter utgjør et spesielt problem fordi katter er populære kjæledyr og er vanligvis rikelig i byene, noe som gjør dem vanskelig å helt unngå. Du kan ta flere skritt for å bidra til å lindre denne frykten og leve et mer fredelig, mindre engstelig liv.

Bruksanvisning

Se på bilder av katter. Kontroller at du er i fredelige omgivelser, som gjør at du føler deg sikker, når du gjør dette. Sett på rolig musikk og gjøre hva andre gjør du føler deg mest avslappet. Du kan starte med ett bilde om gangen.

Se på kattevideoer mens du lytter til beroligende musikk. Mange hjemmevideoer av katter finnes på Internett. Slå lyden av maskinen ned, først, hvis lyden av katter forstyrrer deg. Som du vokser mer behagelig å se på katter i videoer, kan du gradvis utsetter deg for å høre dem meow og gjøre andre katten lyder.

•  Finn en venn av slektning som eier en katt. Spør denne personen om han vil tillate deg å komme over og tilbringe tid med katten av og til. Du trenger ikke å bruke mye tid i utgangspunktet, og din venn eller slektning bør forbli i rommet med dere begge. Start med å bare å være i samme rom mens din venn holder katten. Jobbe deg opp til klining og holde katten.

Tips og advarsler

  • Fobier kan ikke alltid bli kurert gjennom selvterapi. I noen tilfeller kan du kreve profesjonell hjelp fra en terapeut for å komme over en frykt for katter.

Hvordan jeg overvinne frykt for å kommunisere og møte nye mennesker Do?

Hvordan jeg overvinne frykt for å kommunisere og møte nye mennesker Do?


Sosial angstlidelse, også kjenner som sosial fobi, er en intens frykt for å sette deg inn i en sosial situasjon som kommer til å få deg til å bli kritisert, dømt eller flau. For deg, kan sosiale situasjoner være så intens at du kan få angst bare ved å tenke på dem. Ifølge HelpGuide, er sosial angst den tredje største psykologisk problem i verden i dag. Symptomer inkluderer skjelving eller risting, rødmende, rykninger, klamme hender, skjelven stemme, rask pust, tørr munn og magesyke eller kvalme. Heldigvis kan du øve teknikker som vil bidra til å redusere noen av dine angstsymptomer.

Bruksanvisning

Sitt med ryggen rett med en hånd på magen og den andre på brystet. Ta et dypt åndedrag gjennom nesen i fire sekunder. Brystet ditt bør bare flytte litt og du skal føle magen stige. Hold pusten i to sekunder. Puster langsomt gjennom munnen i seks sekunder. Magen bør flytte og brystet svært lite. Gjenta to ganger til og fokusere på jevn pust. Praktisere denne øvelsen for å redusere de fysiske symptomene på angst som svimmelhet, økt hjertefrekvens, muskelspenninger og hyperventilerer.

Identifiser negative tanker. Slike tanker kan være "Jeg kommer til å høres dum", "Jeg kommer til å gjøre noe pinlig eller si noe dumt", "De kommer til å tro at jeg er stygg eller grov" eller "jeg kommer til å gjøre meg selv ser dårlig uansett hva jeg sier eller gjør. "

Analyser og utfordre dine negative tanker. Spør deg selv spørsmål: "Vil denne personen egentlig dømme meg negativt?" Selv om jeg synes sjenert og nervøs, folk vil dømme meg på en dårlig måte for det "Disse spørsmålene kan hjelpe deg å erstatte negative tanker med en mer positiv måte å se? på ting som utløser angst.

Gradvis møte din frykt. Bruk trinn én, to og tre for å holde deg rolig. Ta en venn du kjenner og stoler til en sosial sammenkomst. Dette er et lite skritt å ta for å bygge opp din selvtillit og mestringsevne. Snakk med en ny person etter at du blir mer komfortabel i en sosial situasjon. Fokus på positiv tenkning.

Tips og advarsler

  • Disse trinnene ta tid, så ikke rush å møte frykten din med en gang. Dette kan føre til en backfire og forsterke din angst.

Hvordan du kan overvinne en frykt for leger

Hvordan du kan overvinne en frykt for leger


Iatrophobia, eller frykt for leger, er ikke en uvanlig frykt. Folk som er redd for leger kan svette overdrevet, blir kvalm, svimmel, oppleve en økt hjertefrekvens og begynne å puste raskt når bare tenker på å besøke legen. Men å se en lege på et tidspunkt er avgjørende for din helse, så er det viktig å arbeide for å overvinne frykten.

Bruksanvisning

•  Bestem kilden til frykt. Folk kan være redd for leger på grunn av et barndomstraumer med en lege, eller de kan være redd for at legen kan ha noe negativt å si om deres helse. Pinpointing hvor frykten startet kan hjelpe deg å fokusere på hvordan å overvinne det.

Bruk visualisering for å hjelpe overvinne frykten. Når du tenker på legen og frykten begynner å krype opp, replay gode minner i tankene dine eller visualisere et sted som gjør deg lykkelig. Bruk dette når du blir engstelig om legen.

Besøk en hypnotisør for å hjelpe overvinne denne frykten. Når du er hypnotisert, er din underbevissthet, som styrer hvordan du reagerer på ting, åpen for forslag, som kan bidra til å endre din reaksjon på å se en lege.

Finn en støttegruppe. Støttegrupper gi deg en sjanse til å snakke med andre med samme frykt og kan gi ideer og forslag til hvordan å overvinne frykten.

Se en terapeut som er opplært til å hjelpe folk overvinne frykten. Terapi er individualisert i henhold til den personen og hva terapeuten mener er det beste løpet av behandling for deg.

Hvordan overvinne frykt for Flight

Hvordan overvinne frykt for Flight


Mange som bord i fly gjør det med en viss mengde av frykt. Litt erfaring bare milde "sommerfugler", mens andre opplever alvorlig angst. Dette angst kan stamme fra ett eller flere områder, som for eksempel mangel på kontroll, høydeskrekk og klaustrofobi (frykt for lukkede rom). Vinne frykten for å fly er en komplisert prosess som krever tid og flere strategier. Heldigvis er mange mennesker lære å kontrollere deres frykt i varierende grad ved hjelp av nyttige teknikker.

Bruksanvisning

•  Innrøm at du er redd og prøver å finne ut nøyaktig hva om flying gjør deg redd. Spør deg selv om du er redd for å krasje, være begrenset, ikke å være i kontroll eller noen annen faktor forbundet med fly. Vurdere tidspunktet om din frykt. Finn ut om du er redd for i løpet av de dagene før en flytur, de minutter eller timer før flyturen, takeoff, flyturen selv eller touchdown.

Snakk med en lisensiert rådgiver om din frykt og strategier sammen om hvordan man skal håndtere det.

Avstå fra å se eller lese nyheter om flyulykker. Disse hendelsene er svært sjeldne, og er neppe til å skje med deg. Se nyheter og lese historier om krasjer drivstoff din angst.

Praksis avslapping teknikker som fokuserte pust, visualisering og muskelavslapning før de gangene du vanligvis bli redd som et forebyggende tiltak. Fokusere pusten din ved å puste sakte og tenker "i" sakte som du inhalerer og "ut" sakte som du puster ut. Visualisere et scenario som motvirker den konkrete årsaken til at du er redd. For eksempel, hvis du er redd for landing, visualisere flyet lander jevnt og trygt. Et annet alternativ er å visualisere deg selv i ditt favoritt, avslappende sted. Utføre muskelavslapping ved spenner og deretter slippe musklene i hver del av kroppen din, som begynner med tærne og beveger seg oppover.

Snakk med legen din om å ta medisiner som vil lette din angst. Noen angst medisiner er pågående, mens andre er tatt etter behov.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes


Den flyskrekk er vanlig: Så mange som én av tre mennesker lider av det. Grader av frykt kan variere fra mild angst til et nivå på terror som gjør tanken på å fly eller selv å være i nærheten av en plan avskyelig. Årsakene til dette er sammensatte. Statistikken viser at en person er langt mer sannsynlig å bli involvert i en bilulykke enn en flyulykke, men fordi flyskrekk er ikke helt rasjonell, vel vitende om statistikken ikke vanligvis hjelpe.

Bruksanvisning

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes

Skriv ned din frykt, prøver å finne ut nøyaktig hva som er mest skremmende. Noen mennesker frykter takeoff, andre er avskrekket av det de ser som den skjørheten i flyet. For noen mennesker, det er bare en frykt for å bli begrenset og blir opp i luften. Andre frykter et terrorangrep.

Skriv ned hva som forårsaker din frykt. Spør deg selv viktige spørsmål om når det begynte. Kanskje du har alltid vært nervøs for å fly. Din frykt kan ha startet da du ble en forelder. For noen mennesker, er det forbundet med en bestemt flytur der de kan ha opplevd turbulens. Pinpointing mønster av angst og dens opprinnelse kan hjelpe deg å overvinne den.

Søk profesjonell hjelp. Det finnes flere alternativer. Noen flyr skoler og flyselskaper tilbyr kurs, som hevder å ha gode suksess priser basert på sine evner til å øke kunnskapen om den flygende prosessen. Vurdere muligheten av hypnoterapi. Lengdene du går til kan avhenge av hvor viktig flyging er til deg.

Skille mellom frykt for fly og andre angstlidelser. Denne frykten kan være manifestasjonen av en generell angstlidelse. Uspesifikk angst kan ofte "klinke til" en bestemt sak. Bruk en rådgiver for å utforske noen underliggende problemer som kan være bekymringsfullt deg. Å være redd for å fly, kan ofte være om å frykte tap av kontroll.

Hvordan overvinne frykt for Crowds

Hvordan overvinne frykt for Crowds


Frykt for folkemengder eller enochlophobia er en fobi, som er en intens frykt for noe som ikke utgjør noen reell trussel. Symptomer på fobier inkluderer kortpustethet, hjertebank, brystsmerter, skjelving, svetting, kvalme og svimmelhet. Få behandling for din frykt for folkemengder hvis det forstyrrer normal funksjon. Hvis du bor i en stor by, og må møte store folkemengder ofte eller hvis din fobi er kronisk eller overdreven, søke hjelp for din tilstand.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med en helsepersonell. Terapi for fobier hjelper deg å finne den virkelige frykten bak fobi eller hva med å være i folkemengder er skremmende. Effektiv behandling kan omfatte en effektiv form for kognitiv-atferdsterapi kalles systematisk desensitivisering eller eksponeringsterapi. I denne type terapi, du gradvis møte din frykt for folkemengder i fantasien og i virkeligheten, hjelper du innser at situasjonen er ikke skadelig. En psykiater kan foreskrive medisiner.

Bruk selvhjelp strategier for å overvinne din frykt for folkemengder. Lær så mye du kan om fobier, anbefaler HelpGuide.org. Fobier er vanlig og kan behandles.

Challenge din fobi, anbefaler Moodjuice nettsted, utviklet av Choose Life Falkirk, en selvmordsforebyggende program i Skottland, og NHS Forth dalen voksen klinisk psykologi Service. Finn ut fakta. Minn deg selv på at frykten er urealistisk. Folk møter publikum hver dag uten noen skadelige konsekvenser.

Plan hva ville du gjøre hvis et problem oppstod under i en folkemengde. Bestem deg for en reaksjon å føle seg mer trygg i en angst-produserende situasjon.

Fortell deg selv hva du vil fortelle en venn som hadde den samme frykten. Forstå at din frykt er urealistisk.

Øv avspenningsteknikker. Dyp pusting, meditasjon og muskelavslapning er effektive behandlinger for angst fordi de roe deg ned raskt.

Tips om vinne en frykt for offentlige taler

Tips om vinne en frykt for offentlige taler


Offentlige taler fortsetter å plassere som en av de største frykten folk har, ifølge University of Rochester kommunikasjonsavdelingen. Mens du kan unngå situasjoner som involverer offentlige taler, må folk flest står overfor sin frykt for offentlige taler på enkelte punkt. Visse teknikker kan sette en høyttaler opp for å lykkes og bidra til å redusere angst.

Know Your Topic

Forstå emnet kan helt redusere angst når du holder en tale, ifølge Mayo Clinic. Hvis du undersøker emnet godt, vil det være lettere å komme tilbake på sporet etter å gjøre en feil. Forskning kontroversiell informasjon om emnet på forhånd, slik at du vil være forberedt på spørsmål. Hvis du forstår alle detaljer om emnet, vil du kunne bruke notatene mindre og fremstå mer profesjonell.

Organiser notater

Den enkle handling å organisere notatene gjør gir en tale mye enklere. Skriv ditt emne punkter i store bokstaver på et ark med korte punkter under. Med denne teknikken, vil du bare trenger å se på notatene kort under talen din. Du ønsker ikke å lese notater ord for ord; heller, bruke dem som referansepunkter. Hvis du har noen rekvisitter, sørg for at de er forberedt og at du har øvd med dem.

Visualisere suksess

Lukk øynene og se for deg selv levere tale uten feil. Forestill publikum gi deg applaus og komplimenter du på slutten av talen. Tenk på hvor du vil stå, hvilken retning du vil møte og hva uttrykket vil være. Denne øvelsen vil lure hjernen til å redusere angst mot talen, ifølge moneyinstructor.com.

Praksis Breathing

Du kan ofte redusere frykten gjennom langsom og avslappet pust, ifølge University of Rochester kommunikasjonsavdelingen. Øv på tale med dyp pusting inn. Ta dype åndedrag for ti minutter før du gir talen. Dette vil tillate hjernen din til å fokusere og kroppen til å slappe av.

Fortell en vits

Ved hjelp av humor i begynnelsen av talen din hjelper engasjere publikum og redusere angst. Denne teknikken vil trekke tankene dine ut av angst-ridd-høyttalermodus og tillater deg til å le. Forstå din audienceâ € ™ s sans for humor og se etter et stykke humor som vil appellere til de fleste.

Hvordan overvinne frykt for konflikt

Hvordan overvinne frykt for konflikt


Frykten for konflikt rammer og vanskeliggjør mange mennesker i deres daglige liv. De som opplever denne frykten ofte unngå sosiale situasjoner der deres handlinger eller uttrykk vil bli utfordret av en potensielt negativ respons. Altfor ofte vi forbinder konflikt med negativitet eller sinne, men dette trenger ikke alltid å være tilfelle dersom de involverte parter er villige til å lytte og komme til en løsning. Vinne frykten for konflikt er et viktig skritt for å ta mot å leve et vellykket og lykkelig liv.

Bruksanvisning

Gjør noen self-leting for å finne ut om hva du lider av er egentlig frykt for konflikt eller noe annet. Ytre konflikten stammer fra indre konflikt, så følger nøye med på dine følelser. Dine beste verktøy i å hjelpe deg selv er et papir og penn og, om nødvendig, noen selvhjelpsbøker. Hvis du føler deg engstelig eller stresset på en daglig basis, men kan ikke helt finne ut hva som forårsaker dette, bære en notisblokk og penn i lommen for å registrere dine følelser. Denne måten du kan se tilbake på dine tidligere erfaringer og bidra til å begrense din diagnose. Det kan være lurt å betale din lokale bibliotekets selvhjelp seksjon et besøk. Bruk dine symptomer for å finne roten av problemet.

•  Skriv ut en liste over din frykt. Mesteparten av vår frykt er forsterket av relasjoner, enten de er platonisk eller romantisk. Tenk om alle forhold som du mener meningsfullt for deg og alle de frykt som kommer til hjernen om at forholdet. Den enkle handling å anerkjenne denne frykten er et stort skritt mot å erobre dem.

Aksepter at det er ingenting galt med konflikt. Konflikt er en del av livet, og det er nesten umulig å leve produktivt i en verden uten det. Det vil alltid være noen som er uenig med deg. Akseptere dette faktum vil hjelpe overvinne din frykt og gå videre med dine mål.

Praksis konfliktløsning med en venn eller et familiemedlem. Innser at konflikten er fint når håndtert på en rasjonell måte vil hjelpe deg å overvinne din frykt og bygge på tillit. Praktisere dine reaksjoner på stressende situasjoner vil hjelpe deg med å forberede for en mer rolig og trygg reaksjon på lignende situasjoner i fremtiden.

Hvordan overvinne Frozen Frykt for Girls

Hvordan overvinne Frozen Frykt for Girls


Komme over en frykt for noe er svært utfordrende. Komme over en frykt for det motsatte kjønn kan være enda mer. Selv om det blir i stand til å nærme seg jenter (eller gutter) ser ut som noe du kan aldri være i stand til å gjøre, er det ikke tilfelle. Ved å holde et par ting i tankene når du ønsker å nærme seg eller bare være avslappet rundt noen, vil du snart finne ut at din frykt for jenter vil raskt forsvinne.

Bruksanvisning

Forstå din frykt

•  Vit hvor frykten kommer fra. Hadde du en dårlig opplevelse i samspill med en jente? Har en traumatisk hendelse motet deg fra å ville samhandle med jentene videre? Ofte kan dette være tilfelle. Hvis du er i stand til å finne ut hva det er som gjør at du føler denne måten, kan du ofte beseire den.

Minn deg selv på at hun er bare en person, akkurat som deg. Ved å huske på at hvem du er redd for er et menneske med frykt for sin egen, det gjør henne til å virke mer tilnærmelig.

Husk at dette er bare en del av livet. Mange, om ikke alle, opplever frykt eller angst av det motsatte kjønn på enkelte punkt. Dette er helt normalt. Romantikk er et kinkig problem, og selv bare å snakke med jenter kan være skremmende. Bare husk at alle går gjennom disse følelsene, inkludert den personen som du har øye på.

Erobre din frykt

Ta små steg. Du trenger ikke å hoppe inn med begge føttene med en gang. Start med å gjøre en innsats for å få kontakt med jenter øye. Mens du ser noen i øynene kan virke ganske personlig, i varer bare et øyeblikk. Ikke bare det, men det er hyggelig. Dette vil hjelpe deg å forstå at jenter er bare mennesker. Det er nok av muligheter til å praktisere, som å gå nedover gaten eller i et overfylt hall. Når du føler deg komfortabel nok, kan du prøve å smile når du tar kontakt med noen øye. Det er en naturlig, vennlig ting å gjøre, og ingen i hennes rette sinn ville bli fornærmet på et smil.

Spør deg selv hva det verste som kan skje er hvis du nærmer deg henne. Picturing verste fall og forestille seg hvordan du ville takle det kan være svært nyttig, og i noen tilfeller enda komiske. Det er viktig at du innser unlikelihood av det scenarioet. Ikke glem å forestille seg den beste fall også.

Bestem hva du kan gjøre for å oppnå den best case scenario du allerede har forestilt seg. Kanskje spesiell oppførsel kan fungere godt, mens andre ville være lite appellerende. Når du har avbildet resultatene, kan du innse at du nærmer deg en jente bare kan være verdt risikoen.

•  Si hei. Det er et lite skritt, og det kan gjøre hele forskjellen i verden. Det er som å være i stand til å gjøre øyekontakt-en liten gest som for deg vil bety store ting. Du trenger ikke være redd for en vennlig hei. Øve masse. Det er ikke uvanlig å si hei til folk du få øyekontakt med i forbifarten.

Face din frykt. Jo raskere du er i stand til å bryte syklusen av å være redd for jenter, jo bedre blir du. Prøv å snakke med jenter. Lys samtale er fine. Selv bare en liten bemerkning om noe du har begge bare observert vil gjøre. Ved å tvinge deg selv til å snakke med en jente, vil du bli rekondisjonering disponert respons på jenter, som er å være redd for dem. Hver eneste gang du snakke med en jente og komme ut av det OK, vil det bli lettere.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Bees

Hvordan du kan overvinne en frykt for Bees


Bier har en viktig rolle i økosystemene som inneholder blomstrende planter. Ikke bare hjelper biene oppnå befruktning og seksuell reproduksjon i planter gjennom en prosess som kalles pollinering, men de produserer også honning og bivoks. Å være redd for dette generelt passiv insekt er for det meste uberettiget, som feilinformasjon og feilaktige rykter ofte føre folk til å komme til falske konklusjoner.

Fakta

Lære viktige fakta om bier kan lindre frykt forankret i feilinformasjon eller feilaktige rykter. De fleste av de om lag 20 000 kjente bee arter er ikke-aggressive i naturen når uforstyrret. Mange bee arter kan ikke engang svi. For eksempel er drone honningbie født uten en stinger og kan ikke føre mennesker noen skade. Selv om arbeideren bier er utstyrt med stingers, de vanligvis ikke ty til å bruke dem med mindre de føler seg opphisset eller forstyrret. Derfor, hvis en bie flyr i nærheten av deg, kan du prøve ditt beste for å holde seg rolig. Angripe bie og prøver å drepe det kan være hva som ender opp med å få deg stukket. En enkelt bie stikk kan være smertefullt, men er vanligvis ikke en trussel mot livet ditt. Det kan være dødelig, men for de med allergi å Apitoxin (honning bie gift). Få sjekket for allergi mot Apitoxin er den beste forebyggende tiltak og mest betryggende måte å redusere frykt når rundt en bie.

Myter

Bier ikke jakter i flokk. Noen lever ensomme liv mens andre lever i bikube lokalsamfunn. I et samfunn, er bier vanligvis tildelt ulike roller og er for opptatt til å jakte i team. Faktisk trenger bier ikke jakte mennesker i det hele tatt. De bare svi når de eller deres bikube, er i direkte fare. Africanized bier, også kjent som Killer Bees, trenger faktisk ikke drepe folk. Deres brodd er ikke verre enn en vanlig honningbie tallet. Hva lander dem i en egen kategori er deres atferd. De er generelt mer aggressive enn honningbier. For å lindre frykt for slike bier, bør du bli kjent med sitt utseende. Kunnskap er avgjørende når vite hvordan å forberede eller konfrontere en bie som skjer for å fly i nærheten.

Face Your Fear

Den beste måten å slå din frykt er å konfrontere den. Prøv å gå til en park og se om den nye kunnskapen kan gjøre det enklere for deg å sameksistere med bier uten å føle engstelig. Ta et teppe og sitte i gresset. Du vil mest sannsynlig varsel bier flittig arbeider for å pollinere blomster innen et par minutter. Du vil også legge merke til at de ikke vil betale mye oppmerksomhet til deg med mindre du provosere dem på noen måte. Forbli rolig og se dem nøye. Du vil merke at etter at de forlater en blomst, vil de rett og slett fly til den neste. Hvis du klarer å gjøre dette og holde hodet kaldt, vil frykten for bier har blitt erobret.