Digidexo.com

Senking Triglyserider Med plantesteroler

Senking Triglyserider Med plantesteroler


Senke triglyserider er en viktig del av å senke dine totale blodfettnivåer. Triglyserider, en type fett, er lik kolesterol i at de kan bidra til helseproblemer, som hjertesykdommer. Ifølge National Institutes of Health, kan plantesteroler bidra til å senke både triglyserider og kolesterol. Plantesteroler er en del av et anlegg membran. De forekommer naturlig i plantebasert mat, som frukt, frø og selv vegetabilsk olje.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du starter noen ny helse regime. Hvis legen din behandler deg for høye triglyserider, spør ham om plantesteroler kan være en gunstig supplerende terapi for deg.

Ta eventuelle medisiner foreskrevet for deg; ikke unngå å ta kolesterolsenkende medisiner til fordel for en alternativ behandling. Tilsvarende, fortsetter å praktisere sunne livsstilsvaner, for eksempel et sunt kosthold og mosjon rutine, for å lette sunne triglyseridnivåer.

Konsumere en plante sterol-beriket mat hver dag. Ifølge The Diet Channel, mens steroler forekommer naturlig i plantebasert mat, er beløpet ubetydelig. I stedet spiser mat som er beriket med plantesteroler. Noen eksempler er yoghurt, ost, appelsinjuice og granola barer. Lese etikettene på matvarene for å vurdere mengden av plantesteroler per porsjon. Ifølge Mayo Clinic, trenger du minst 2 g plantesteroler daglig for å senke kolesterolet og triglyserider.

Be legen din om å ta en plante sterol pille. Hvis du har problemer med å konsumere tilstrekkelige mengder plante sterol-beriket mat, kan en pille være å foretrekke alternativ for deg. Følg legens råd om doser.