Digidexo.com

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

Øvelse for mye under solen? Sjekk ut din underarm. Dreven svetting i armhulen din er ikke en dårlig ting, men det er litt flaut å vise vår underarm med for mye svette over i den. Du kan ikke arbeide eller flytte den blir våt enkelt og som kanskje ikke er et problem for deg, men det er ikke kult å se din underarm svette hver dag selv om du er inne i luftkondisjonerte rom.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

•  Hvis du er bekymret for overdreven armhulen svette så prøve å ta kontakt med hudlege eller kirurg om dine helsemessige forhold. Spør familien din lege om din svette problemet hvis det er påvirker livet ditt hver dag, men hvis ikke så nyte livet til det fulle.

•  Prøv Botox behandling for svetter overdrevent hverdags. Du kan starte din søknad online på Botox dot com eller bare gå til din nærmeste klinikk og spørre om behandling.

Hvis du har hyperhidrosis problemet, ikke bry deg om det. Du kan behandle det hjemme hvis du vil. Bare kjøpe noen baby pulver til å tørke opp at svette under armene. Du kan også kjøpe på over disk antiperspirant deodorant hos din lokale stoffet butikken eller supermarked.

Hvis du tar en kald dusj vil ikke hjelpe overdreven underarm svette, bør du kanskje å bruke en aluminium klorid. Dette aluminiumklorid er effektivt for å stoppe svette armhulen din, men hvis ikke bare ta oral medisin for at visse problem.