Digidexo.com

fjerne ripe i linse

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser


Polykarbonat linser er foretrukket av idrettsutøvere og ved foreldre til små barn fordi de er designet for å ikke knuse når de får et slag. I stedet polykarbonat linser er konstruert for å knekke i et spindelvev mønster for å hindre skår fra den skadede linsen fra skade øyet. Polykarbonat linser er også lettere i vekt enn tradisjonelle glass linser, kan koste omtrent det samme, tilbudet UV øyebeskyttelse og være belagt for å hindre riper. Men uansett hvor forsiktig du er, kan av og til selv belagte linser få riper.

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

•  Sjekk garantien. Noen polykarbonat linser kommer med en garanti som vil reparere eller erstatte ripete linser uten kostnader. Imidlertid kan garantien bli annullert hvis du forsøker å fjerne riper selv.

Klem en krone størrelse mengde vanlig tannkrem på en ren, myk bomullsklut. Gni tannpasta på ripete overflaten av polykarbonat linse i en sirkulær bevegelse for ti til tjue sekunder.

Fukt en ren, myk bomullsklut i kaldt vann. Gni den våte kluten over linsen for å fjerne alt av tannkrem.

Tørk av linsen med en tørr, ren, myk bomullsklut. Undersøke objektivet for å avgjøre om grunnen har blitt fullstendig fjernet. Dype riper eller flere riper kan kreve denne prosedyren gjentas. Hvis denne metoden ikke gir tilfredsstillende resultater videre til trinn fem.

Bruk av voks fra en sort voks kina markør til hele overflaten av begge sider av linsen. Umiddelbart tørke voksen av med en ren, myk bomullsklut. Buff linsene med en unsoiled del av kluten.

Hint

 • Avhengig av resept og belegg alternativer, og alvorlighetsgraden av riper, kan det være mer kostnadseffektivt å bare erstatte linsen. Kontakt din optiker før du tar en beslutning om å reparere eller erstatte linsen.
 • Polykarbonat linser er konstruert til strenge spesifikasjoner. Forsøk på å reparere ripete linser hjemme kan fungere godt, men det er alltid mulighet for at hjem metoder kan skade linsene videre. Hvis linsene er belagt, vil disse metodene sannsynlig fjerne eller skade belegget.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

 • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

Plast linser for briller vanligvis kommer med en anti-ripe belegg, men linser er ikke ripesikkert. Den antirefleksbelegg som kommer med mange objektiver kan også bli skadet, noe som gjør linsene ser ripete. Selv om du ikke kan helt fjerne riper, er det noen ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av riper på linsene.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

•  Rengjør linsene med et mildt oppvaskmiddel og vann. Fukt linsene, påfør noen dråper såpe, og gni i en sirkulær bevegelse med fingrene på hver linse. Skyll med rent vann.

Tørk linsene tørk med en myk bomull håndkle som ikke inneholder tøymykner. En gammel, ren bleie er ideelt. Ikke bruk papirhåndklær eller toalettpapir som trefiber i dem kan ripe linsene.

Bruk et produkt som Band-Aid sin Single-Step Væske bandasje. Påfør middelet bandasje på linsene og la tørke. Dette kan fyll ut mindre riper og fungerer som en midlertidig løsning, men bandasjen må gjøres på nytt hvis linsene blir våt.

Rub våte sigarett aske forsiktig inn i rene linser. Forsiktig vask igjen linser og sjekke riper. Om nødvendig, gjenta flere ganger for å fylle i riper.

Fjern belegg. Mange ganger riper på linsene er bare i belegget, og ved å ta belegg av, du eliminere riper. Påfør Armour Etch, som kan bli funnet på håndverket butikker, nøye og rikelig til linsen. Vent 5 minutter og skyll grundig. Vask og tørk med en myk klut.

Hint

 • Hvis du bruker Armour Etch, kan det være lurt å få øye-teste en liten del av linsen nær det ytre hjørnet av rammen med denne prosessen først å sikre at det fungerer på linsene. Vær forsiktig med å få løsningen på rammen som det kunne fjerne finish.
 • Hvis linsene er dypt ripete og disse metodene ikke fungerer, må du kanskje bytte ut linsene.

Hva Fjerner Riper på Briller?

Hva Fjerner Riper på Briller?


Briller koste mye penger, spesielt hvis du har øyeproblemer som krever spesielle linser eller må bære en sterkere resept. Fordi du må betale for et par briller nesten hvert år, er du forsiktig med å få riper på dem. Briller få riper fra slippe dem på bakken, blir plassert med forsiden ned og tilfeldigvis sovner i dem. I stedet for å betale en masse penger for å fjerne riper, kan du fikse dem hjemme.

Tannkrem og natron

Plain, fjerner hvit tannkrem riper fra både glass og plast linser. Alt du trenger å gjøre er å presse en skvett av tannkrem på en bomullsdott eller en bomullsklut. Gni forsiktig tannkrem i en sirkulær bevegelse over ripete linse i 10 sekunder. Du skyll glassene under vann og tørk med en myk klut. Tannkrem inneholder peroxide og tann hvitting ingrediensene er for slitende for linser. Baking soda fjerner også riper fra briller. GlassesCrafter.com sier å lage en tykk pasta av natron og vann, og bruke en bomull eller ull klut til å gni blandingen på linser. Skyll linsene og tørr med en myk bomullsklut.

Armor Etch

Armor Etch midlertidig fyller riper og etterlater en skinnende belegg på brilleglass. Det fjerner riper og den ytre dekker fra plastglass. The Centers for Disease Control and Prevention sier Armor Etch aktive ingrediensen, flussyre, er en kjemisk forbindelse som brukes til etsing glass og metall. Du må spraye et tykt lag av Armor Etch på hver side av brillene og la det sitte i ca fem minutter. Skyll av produktet og tørk med en klut. Dette produktet fungerer ikke på glass linser; det skader dem enda mer.

Car Products

Kommersielle bilprodukter fjerne riper fra briller. Ifølge GlassesCrafter.com, kan kommersiell bilvoks brukes til å polere biler brukes på objektiver med en myk klut og polert til du fjerner riper. Du må kanskje gjøre det flere ganger for dyptliggende riper. Regn og tåke repellents brukes på frontruter får også kvitt brille riper. Spylevæske tilbyr den ekstra fordelen av å rense fastsittende skitt og rusk av briller og fungerer som en antifogger når temperaturen endrer seg. Spylevæske fungerer bare for mindre riper, ikke for alvorlige linse riper.

Messing og sølvpuss

Messing og sølvpuss fungerer på plast brilleglass, men vil ikke fjerne riper fra glass linser. Hell polish på en bomullsklut og buff til riper ikke lenger er synlige. Du trenger ikke å skylle overflødig polsk; bare ta en ekstra klut og fjerne resterende produktene. Uansett hvilken metode du bruker for å fjerne riper, inkludert messing og sølvpuss, må du lese produsentens instruksjoner og slitasje hanske for å beskytte hendene.

Slik fjerner riper fra briller Trygg

Uansett hvor forsiktig du er, linsene i dine briller alltid synes å få riper. Riper kan være mindre eller større. Det spiller egentlig ingen rolle hvordan brillene få riper, er den nederste linjen du ønsker riper fjernet - uten at det koster deg for mye. Det er noen lett oppnåelig produkter som kan fjerne de fleste av riper i løpet av noen minutter.

Bruksanvisning

De fleste moderne linser er laget av plast, og de ​​fleste objektiver er belagt. Påfør Armour-Etch til siden av din ripete plast linse hvis grunnen er kun til anti-refleks belegg som er på linsen. Det er belegget og ikke selve linsen som blir skrapet i mange tilfeller. Påfør Armour-Etch (tilgjengelig på Michaels og de fleste hobby butikker) med en bomullspinne. La det tørke og gni av med en mikrofiberklut. Må ikke brukes på glass linser eller la den berøre en metallramme.

Fjern dypere riper ved å bruke en liten mengde vanlig ikke-slipende tannkrem til objektivet. Gni i en sirkulær bevegelse med en ren mikrofiberklut, og bruker bare et lett trykk. Fortsett i 10 til 15 sekunder, og deretter vaske av tannkrem under rennende vann. Hvis riper igjen, gjenta prosessen. Dette vil fjerne riper belegg og vil også fjerne grunne riper i linsen selv.

Påfør en liten skvett av gullsmed rouge (skaffes fra en gullsmedforretning) på siden av objektivet med riper. Gni i en sirkulær bevegelse med en ren mikrofiberklut. Bruk kun moderat trykk. Gni i 20 sekunder og vask under rennende vann. Hvis riper igjen, gjenta prosessen.

Kjøp en CD / DVD-reparasjonssett. I kit, vil du finne en spray flaske med et rengjøringsmiddel. Spray linsene med denne renseløsning og gni linsene med sirkelbevegelser med en mikrofiberklut. Vask linsene under rennende vann. Gjenta om riper ikke er helt fjernet.

Hell noen dråper ammoniakk på linsene og gni med en mikrofiberklut. Riper skal forsvinne, særlig grunne riper i belegget.

Tips og advarsler

 • Uansett hvordan du reparere riper i linsene, vil belegget som opprinnelig kom med brillene dine bli fjernet. Ikke bekymre deg. Dette vil ikke påvirke din resept på noen måte.
 • Hvis riper er for dypt til å bli fjernet av noen av disse metodene, betyr det at linsene må returneres til optikeren. De kan kreve erstatning.

Slik fjerner riper fra Polykarbonat Glasses

Slik fjerner riper fra Polykarbonat Glasses


Polykarbonat glass gir en lett og solid alternativ til tradisjonelle plastglass. De beskytter bedre mot UV-stråler og har høy slagfasthet. Likevel kan polykarbonat linser bli ripete lett som mykt materiale som gjør det til en behagelig passform gjør det også utsatt for skader. De fleste polykarbonat briller kommer med et ripesikkert belegg. Selv om optikerne vanligvis tilbyr noen form for garanti for dine polykarbonat briller, hjelper det å vite hvordan man skal håndtere riper på din egen fordi ripebestandig belegg ikke vil stå opp til alle overflater.

Bruksanvisning

•  Ta polykarbonat briller til optiker eller butikken der du kjøpte dem. Hvis du fortsatt har en garanti på brillene, kan det hende at riper fjernes gratis. Selv om ikke, vil du fortsatt få en profesjonell servicenivået.

Gni Armour Etch inn linsene. Dette kan fjerne riper reflekterende belegg fra overflaten.

Påfør en liten mengde av et kommersielt frontlys renere eller bil ripefjerning løsning. Bruk disse produktene med måte som de er utviklet for å fjerne mye større riper.

Kjør brillene under varmt vann og tørk dem tørre med en myk bomullsklut.

Tips og advarsler

 • Teste ripefjerning produktet på en annen overflate første til å sørge for at det ikke gjør problemet verre.

Slik fjerner riper fra briller med styrke

Du bruke en liten formue på et par vanlige briller, bare for å finne en uke eller to senere at de allerede har plukket opp et par riper. Er det en måte å fjerne riper fra vanlige briller? Svaret: Det kommer an på scratch og linsen. Mindre riper kan sikkert bli fjernet, spesielt fra plastglass. Dypere riper kan kreve en ny linse.

Bruksanvisning

•  Legg merke til hvilken type linse i brillene. Hvis linsene er glass, må du være realistisk; din innsats for å fjerne riper kan være mislykket. Hvis linsene er plast, er du langt mer sannsynlig å fjerne riper vellykket.

Påfør en skvett av tannkrem til ripete området av objektivet.

Bruk en myk klut til å gni forsiktig ripete området med tannkrem. Gni tannkrem inn i grunnen seg selv og alle rundt. Gni i sirkulær måte i flere minutter.

Bruk vann og rene deler av myk klut for å vaske bort tannkremen.

Gjenta trinn to til fire to ganger til. Når du er ferdig, sørg for å tørke linsene med kluten.

6. Påfør en skvett av et glass-etsning produkt som Armor Etch. Bruk en myk klut til å gni det godt inn, deretter vaske av som instruksjonene som følger med produktet instruere. Dette kan bare brukes på plastglass.

Tips og advarsler

 • Unngå å gni for hardt. Iført bort for mye av objektivet ditt kan påvirke deres syn korrigerende evne.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

Dine briller sannsynlig gå overalt med deg. Siden de er i lommene, vesken, bilen eller på din person i løpet av dagen, er det uunngåelig at de vil til slutt få riper. Lens riper i stor grad kan påvirke syn, så det er viktig å få dem fjernet så snart som mulig. Lette riper kan fjernes fra linsene via en rekke forskjellige metoder. Mens det kan være vanskelig å fjerne dype riper fra objektiver, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre dem.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

•  Gni linsene med en myk klut. En pusseskinn klut er skånsom nok til å hindre ytterligere skade på glass, men inneholder akkurat nok tekstur til buff bort små riper.

Spray en linse renere på glassene. Bruk klut til buff bort mot glassene. Gjenta prosessen til du merker en forbedring i ripene.

Plasser en dråpe babyolje på hver linse. Gni oljen i sirkulære mønstre i omtrent 5 minutter. Oljen vil bidra til å myke opp riper og glatt den totale overflaten av linsene.

Sett en liten mengde metall polish på glass linser. Akkurat som polsk arbeider for å buff bort ujevnheter på metall, vil det glatte overflaten på linsene.

Bruk en bit av møbelpolish på plastglass. I mange tilfeller, plast linser kommer med et belegg som kan løsne over tid. Den møbelpolish vil fjerne peeling stykker og glatt linsene.

Prøv Armour Etch. Du finner dette produktet på de fleste båter butikker. Påfør et tykt lag med krem ​​til begge sider av linsene og la det forbli der i ca 5 minutter. Skyll den av med kaldt vann. Dette fungerer godt på moderat til dyp riper også.

Ta ut linsene til en profesjonell brille verksted. De kan være i stand til å buff riper ut av linsene. I noen tilfeller kan de riper være for dypt til å reparere. I så fall vil den profesjonelle sannsynlig anbefale erstatning linser.

Hint

 • Ikke bruk for mye press når gni linsene. Hvis du trykker for hardt, kan du skade dem ytterligere.

Brille Repair

Brille Repair


Det skjer aldri på et passende tidspunkt. Akkurat når du trenger å ha på deg brillene, bryter de, og du har ikke tid til å ta dem til en spesialist for reparasjoner. Så, må du reparere dem, selv, visste godt at eventuelle reparasjoner du gjør, er midlertidig. Briller som ikke er profesjonelt reparert vesentlig grad kan påvirke ditt syn, så ta de brillene til en visjon senter snart, slik at de kan enten bli reparert eller erstattet.

Bruksanvisning

•  Sett en super bonding limet i brillene hvis rammen som går på tvers av dere nese pauser. Men vær sikker på at limet ikke komme inn på dine glass linser, spesielt hvis de er av plast, fordi de vil bli forvrengt og unwearable. En annen måte å midlertidig fikse en ødelagt bro er å tape den. Mens brillene kan være ubehagelig å ha på, ta trøst i å vite at brillene vil snart bli erstattet.

Bruk den lille skrutrekkeren som er en del av et brillereparasjonssett for å stramme skruene som finnes på brillene dine. Templene i brillene dine er koblet til rammen med små skruer som vil komme løs over tid. Dine briller vil passe bedre når skruene strammes, mer effektivt hjelpe din visjon.

Dypp plast glassramme i kokende vann hvis for eksempel en del av det faller av. Når plast blir smidig, presse en rett pinne inn i glassramme omtrent halvveis inn. Skyv deretter den andre halvparten av pinnen inn i brikken som falt av. Før glassene avkjøles, jevne ut plasten som fortsatt grovt som det fortsatt er ettergivende. Aldri gjelder direkte flamme til plast briller fordi de lett vil smelte.

Bytt ut ødelagte templer på dine briller med en fra et annet par briller. Avhengig av stilen av tempelet som midlertidig vil fungere som en erstatning, det kanskje være så enkelt en oppgave som tar tempel fra dine gamle briller og skru den på. Hvis de er ulike, tape tempel til brillene dine. Som vil gjøre dem anvendelig til du kan få et annet par.

Fjern riper på linser av deg brillene ved hjelp av plast polish, hvis de er plast. På grunn av skaden vil du gjøre for å linsene, er det ikke anbefalt at du forsøker å eliminere dype riper på deg linser. Hvis metallrammer har også noen riper, påfør en liten mengde gullsmed poler med en myk klut.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

Slik reparerer riper på Plastic Glasses


Det er lett å lage riper i linsen på plast briller. Når du ta brillene av og sette dem ned, må du være forsiktig med å hvile dem på sidestykkene og ikke linsene, eller de er nesten sikker på å bli klødd. Avhengig av hvor grunnen ligger, kan det være mildt til ekstremt vanskelig å se ut av ripete linser. Du kan reparere riper på plastglass i et par måter.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

DVD / CD Reparasjonssett

•  Rengjør glassene med et glass renere og en myk klut.

•  Spray løsningen som følger med DVD / CD-reparasjonssett på plastikk glass, spesielt dekker eventuelle riper områder.

Buff oppløsningen inn i scratch med en myk klut, gni plast linse lengden på scratch og tilbake.

Gjenta denne prosessen så mange ganger som nødvendig for å fjerne riper fra plast briller.

Møbelpolish

Rengjør glassene med en våt klut.

Spray møbelpolish over riper på plast briller. Sørg for å fylle på hele scratch med møbelpolish.

•  Tørk av overflødig møbelpolish av med en myk klut. Ikke tørk polsk av scratch. La polish tørke i 10 minutter. Scratch skal være borte.

Hint

 • Hvis side stykker av glassene er i god stand, kan du ta brillene til en optiker og be ham om å erstatte linsene. Det er noe rimeligere enn å kjøpe et par nye briller.
 • Behold brillene i en brille tilfelle når du ikke bruker dem.
 • Unngå å hvile brillene på hodet når du ikke bruker dem. Håret ditt kan ripe brillene.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass


Overgangsbrilleglass er en mye solgt alternativ i briller. Overgangs linser gjør det mulig for brukeren å gå fra et mørkt rom til full sol uten å måtte bytte briller, som linsene mørkere når den utsettes for sollys. Den mørkere komponenten er innebygd i objektivet slik, som andre brilleglass, de er laget i både plast og glass, og kan ha ripebestandig belegg påføres. Hvis du ikke er forsiktig, kan imidlertid overgangs linser ripe. Små riper kan fjernes ved hjelp av de samme teknikkene som brukes på vanlige plast og glass linser.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

•  Påfør et tynt lag av Armor Etch glass etsning pasta på plastglass av brillene. La løsningen sitte i flere minutter, og deretter fjerne den med vann og mildt slipende klut. The Armor Etch vil fjerne ripesikkert belegg på overgangen linser og noen overfladiske riper som er på den overflaten. Gjenta flere ganger om nødvendig. Ikke bruk dette produktet på glass linser.

Spre en brille scratch filler eller hvitt fett blyant direkte over scratch i overgangen linser. La sitte produktet på scratch i flere minutter og buff den med en tørr, mildt slipende klut da.

Lag en pasta med en slipemidler slik som natron eller pulverisert rengjøringsmiddel. Tørk den på overflaten av overgangen linser. Arbeid det inn i riper med den mildt myk klut i en sirkulær bevegelse. Skyll.

Påfør en liten skvett av en lime-type tannkrem til overgangen brilleglass. Arbeid tannkrem inn i bunnen av. La den tørke og sitte i flere minutter. Skyll med vann.

Hint

 • Det er ikke nødvendig å fullføre alle de ovennevnte trinn. Hvis en teknikk tilstrekkelig fjerner riper i overgangen brilleglass, hoppe over resten av trinnene. Men hvis Trinn 1 fungerer ikke så godt som forventet, kan du gå videre til etterfølgende trinn til du finner den teknikk som er mest effektive.
 • Hvis Armor Etch brukes, kan øyelegen være villig til å på nytt ripesikkert belegg for en liten avgift.
 • Det er lettere å reparere små og overfladiske riper ved hjelp av disse DIY metoder. Store riper kan ikke forsvinne helt.
 • Test alle ripereparasjonsteknikker på en annen lignende element før du prøver å reparere overgangen brilleglass. Produkter som fungerer for plast linser kan skade glasset.

Hvordan fikse Riper på Photo Gray Briller

Hvordan fikse Riper på Photo Gray Briller


Skiftende glass, også referert til som overgangs linser, mørkne til en nyanse av grått eller brunt når de utsettes for ultrafiolette stråler i sollys. Når de er borte fra lyset, linser beholder sin klart utseende. De første masseproduserte fargeskiftende glass ble kalt PhotoGray og PhotoBrown, og ble produsert av Corning Inc. i Corning, New York. Disse linsene er fortsatt i produksjon og slitt av dem som foretrekker allsidigheten overgangs briller. Riper på PhotoGray linser er raskt reparert.

Hvordan fikse Riper på Photo Gray Briller

Buff ut riper ved hjelp av en spiker buffer. Bruk en mild sirkelbevegelser og legge litt press til spiker buffer for å fjerne riper uten å forårsake ytterligere skade på linsen.

Fukt en linseklut med en skvett av babyolje. Gni babyolje på polert området og polere objektivet ved hjelp av en rask sirkulær bevegelse.

Tørk av babyolje bort med en tørr linseklut for å sjekke fremgangen din. Hvis riper er fortsatt synlig, gjenta prosessen til de begynner å falme.

Fukt en ren linseklut med isopropanol. Tørk av linsen helt ren av babyolje.

Tørk linsen grundig og returnere PhotoGray briller til lagrings saken.

Hint

 • Natron, tannkrem og linsen scratch filler kan også brukes Polsk ut riper.
 • Unngå riper ved å lagre dine briller i en hard bære-saken når den ikke er i bruk.
 • Hvis PhotoGray linser er svært dypt ripete, ta kontakt med din optiker. Du må kanskje kjøpe et nytt objektiv.

Vitrektomi Cataract Fjerning

Det menneskelige øye består av en rekke deler. Stoffet som skiller linsen, som fokuserer på øyet, fra retina er kjent som glasslegemet, en klar gel-lignende materiale som fyller det meste av øyet. En vitrektomi kan utføres i individer som lider av en mangel på klarhet i glasslegemet, for å fikse arr, eller for å avlaste trykket på netthinnen. Gjør du det, dessverre, kan forårsake grå stær som ytterligere kan svekke funksjonen av et individs øye.

Hvorfor har en vitrektomi

Ethvert antall tilstander kan nødvendiggjøre en vitrektomi, fjerning av glasslegemet gel fra resten av øyet. Netthinneavløsning eller fibrose er vanlige årsaker, mens andre krever en slik operasjon for å reparere blødning, skader på øyet, eller vedvarende infeksjoner som ikke svarer til andre former for terapi. Øyet blir deretter forseglet med en erstatning for glasslegemet, vanligvis en gassboble eller silikonolje. Selv om dette ofte fører til ubehag, må ytterligere komplikasjoner bli vurdert av en lege i tilfelle ytterligere kirurgi er nødvendig.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan kreve ytterligere kirurgi for å fullt ut reparere et øye. Vitrektomi kan nødvendiggjøre kataraktfjerning på grunn av en kjernefysisk stivnet katarakt, en komplikasjon på grunn av linsen i øyet herding etter kirurgi. Vitrektomi ofte fører til kataraktdannelse, eller akselerasjon av grå stær som allerede er til stede i øynene til visse individer. Dette problemet gjør det vanskelig for pasienter etter et vitrektomi å se klart. Fordi en slik operasjon ikke kan føre til full restaurering av perfekt syn, noen leger anbefaler bruk av bifokale kontakter følgende vitrektomi katarakt flyttinger.

IOL Prosedyre

Etter vitrektomi grå stær, mange pasienter fortsatt trenger korrigerende linser eller briller. For å avhjelpe problemene med katarakt kirurgi etter en vitrektomi, mange leger anbefale bruk av en IOL - en intraokulær linse - som er plassert inn i øyet permanent og brukes til å forbedre synet hvis en linse er skadet. Prosedyren er normalt gjort etter den første operasjonen for å fjerne grå stær resultater i ufullkommen visjon, og kan redusere avhengigheten av den enkelte lider av synsproblemer etter at glasslegemet fjernes. Bifokale linser kan også hjelpe en person for å se mer tydelig etter vitrektomi grå stær, selv om mange pasienter kan velge en kirurgisk implantasjon som vil forbedre synet fra alle avstander og under alle forhold.

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder


Fjerne de ødelagte linser fra brilleinnfatningen rammer tar en liten mengde manuelt arbeid og en relativ mengde tålmodighet og fokus på detaljer. Du bør nøye demontere glassene slik at erstatning linser vil være lett å installere. Holde orden på små deler som skruer sikrer at du ikke mister de små skruer under transport brillene for reparasjon.

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder

•  Legg den liten klut ned på et flatt underlag. Kluten vil gjøre skruene lettere å finne hvis du mister oversikten over dem etter å fjerne dem fra rammene.

Inspiser dine brilleglass rammer å finne alle skruene. Antall skruer samt deres plassering vil variere avhengig av hvilken modell av rammer.

Ta ut en skrutrekker fra din brillereparasjonssett. Teste de ulike skrutrekkere i settet til du finner en som passer til skruene i dine rammer.

Fjern forsiktig alle skruene fra rammen. Plasser hver skrue i beholderen etter at du fjerner den fra rammene. Steng lokket når du har plassert den siste skruen i beholderen.

Bruk skrutrekker til å sakte og forsiktig lirke rammen fra hverandre. Bruk en annen lofri klut til å forsiktig fjerne linsen. Arbeid over en papirkurv kan for å unngå å miste noen biter av den ødelagte linsen. Hvis linsene er ubrutt men tungt ripete og du ønsker å lagre dem, arbeid over den opprinnelige klut eller en annen liten beholder som du kan lukke. Sørg for å forkaste alle stykkene av linsene.

Gå tilbake dine skruer i hullene. Returnere hver skrue forsiktig inn sin plass på dine rammer. Alternativ hvilken side du jobber på, for å unngå belastning på rammene. Oppbevar rammer trygt inntil videre reparasjon.

Slik fjerner Tint fra briller

Slik fjerner Tint fra briller


Hvis du ikke liker fargetonen i brillene dine, kan det være mulig å fjerne fargen. Brillene er farget for å gi beskyttelse mot blending og sterkt lys, eller noen ganger lett farget for kosmetiske formål. Avhengig av materialet på objektivet og den type fargetone, kan du være i stand til å redusere eller fjerne fargen i linsene. Når du bestemmer om du vil prøve å fjerne fargetone og et gjør-det-selv-metoden, bør du undersøke alternativene.

Slik fjerner Tint fra briller

•  Kontroller materiale av linsene. Mange vet ikke hva slags objektiver de har på seg. Det er tre grunnleggende stiler av linser: glass, plast og polykarbonat. Det er viktig å vite materialet fordi glass linser ikke kan ha nyansen fjernet. For å sjekke linsene selv, dekker linsen med en tynn klut håndkle. Bank forsiktig på linsen med neglen eller kanten av en skje. Hvis linsen gjør en kjedelig, plunking lyd er det sannsynligvis plast. Polykarbonat linser høres mer tinny. Glass har den velkjente lyden du hører når du velger en vin glass. Vær forsiktig med å trykke så hardt at du chip eller sprekk linsene. Hvis linsene ikke er glass, har du sannsynligvis kan fjerne farge.

Ta glassene til din øyelege eller til en optisk butikk å ha tint lettet når du bestemme objektiv materialet er ikke glass. En optiker kan også bekrefte linsen materialet hvis du er usikker. Mange optiske butikker har missfarging enheter som bruker en spesiell kjemisk for å fjerne farge fra linser. Optiker kan trenge for å holde brillene dine over natten for å fjerne farge, avhengig av alder av linsene. Eldre objektiver kan ta lengre tid å fjerne en fargetone.

Send dine linser til en online optisk lab som farger linser og fjerner nyanser. Det er mange online brille og linsen spesialitet laboratorier som kan Tint linser eller fjerne farge. Hvis du sender linsene til et laboratorium, kan prosessen ta en til to uker.

Kirurgiske instrumenter som brukes i Cataract Fjerning

Kirurgiske instrumenter som brukes i Cataract Fjerning


Fra råolje lanser til moderne ultralydteknologi, har utviklingen i kirurgiske instrumenter revolusjon grå stær operasjoner. Som Encyclopedia of Surgery avslører i sin detaljerte beskrivelse av operasjonen historie, gamle metoder hersket rett opp til det 18. århundre, da kirurger utviklet kompetanse til å først fjerne den nødstilte objektivet, deretter å implantere en kunstig erstatning.

Bakgrunn

The Mayo Clinic beskriver en katarakt som en uklarhet i øyets linse som følge av endringer i proteiner som flyter inni den. Grå stær kan skje før fødselen, i barndommen, eller som et naturlig produkt av aldring, og kan føre til uklarhet eller halvmørket syn.

Ifølge The Encyclopedia of Surgery, dateres katarakt kirurgi tilbake til minst 1750 f.Kr. Ancient kirurger ikke faktisk åpne objektivet og fjerne grå stær; i stedet, de brukte en lanse for å skyve den tilbake inn i øyet. Leksikonet siterer Jacques Daviel som den første kirurg å fjerne en syk linse. Lens fjerning fortsatte som standard prosedyre inntil 1948, da drifts mikroskoper, kombinert med en ny erstatning linse kalles en intraokulær linse, eller IOL, gjorde dagens katarakt teknikker mulig.

Konvensjonell Ekstrakapsulær kataraktekstraksjon

The Encyclopedia of Surgery beskriver konvensjonell extracapsular kataraktekstraksjon, eller ECCE, som den beste fremgangsmåten for alvorlige katarakt tilfeller. Kirurgen gjelder et øyelokk holder til rekvisitt øye åpent, så kutter hornhinnen for å rive åpne linsekapsel. Suge bidrar til å fjerner de indre glassmaterialet. Kirurgen deretter injiserer et elastisk stoff inn i linsen kapsel som forberedelse til å sette inn en akryl interocular linse, eller IOL. Den elastiske deretter kommer ut, og masker lukke såret.

Phacoemulsification

Phacoemulsification, en mer nylig utviklet fremgangsmåte enn ECCE ifølge The Encyclopedia of Surgery, benytter en ultrasonisk sonde for å pulverisere den katarakt, slik at den kan fjernes lettere. Mens det gir en mindre invasiv alternativ til Ecce og nyter favør over mer drastisk prosedyre, krever ultralydutstyr ytterligere opplæring og praksis til perfekt, noe som resulterer i høyere forekomst av komplikasjoner til kirurgen blir komfortabel med teknikken.

Catarex

I 1997, en Business Wire pressemelding proklamerte at Atlantic Pharmaceuticals patentert en ny grå stær system kalt Catarex. Catarex har ny teknologi i form av en mekanisk drevet enhet som kan gjøre mye mindre snitt i øyet og linsekapsel. Denne nye tilnærmingen gjør kirurgene å fjerne en katarakt på under 10 minutter, i motsetning til 20 til 40 minutter for standard prosedyrer.

Betraktninger

Leger anbefaler katarakt kirurgi friere i dag enn tidligere, ifølge Mayo Clinic. Selv om ingen ikke-kirurgisk behandling for grå stær eksisterer, vanskeligheten av eldre former for kirurgi førte kirurger å gi råd å sette av prosedyren til visjonen var alvorlig svekket. Moderne teknikker har forenklet ildprøve for pasienten samtidig som man reduserer risikoen for komplikasjoner, slik at de fleste pasienter i dag vurdere kirurgi så snart katarakt effekter begynne å påvirke deres hverdag.

Hvilken type solbriller Blocks mest lys?

Hvilken type solbriller Blocks mest lys?


Grå-farget, wraparound solbriller som gir 100 prosent ultrafiolett (UV) beskyttelse blokk mest lys. Mørkere glass forårsake forvrengning av visse farger og utvidelse, slik at inngangen til mer skadelige stråler. Uten denne totale UV-beskyttelse, kan øyets hornhinne, linse og netthinne bli skadet av UV-stråling. Øyeproblemer som kan resultere inkluderer grå stær, blending, lysfølsomhet, økt nær-sightedness, godartede utvekster på øyets overflate, macula degenerasjon, snøblindhet eller hudkreft på øyelokkene og rundt øynene.

Oppklarende Forvirring

Se etter solbriller med etiketter som sier "100 prosent UV-beskyttelse" for å blokkere mest lys. Men vær klar over at mange etiketter er misvisende, ifølge American Optometric Association. Har din potensielle kjøpet kontrollert av en optiker for sin beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Polariserte linser redusere gjenskinn, men at de ikke blokkerer UV-stråler. Polykarbonat linser er utformet for å redusere virkningen av et slag til briller, men de er ikke en erstatning for sport sikkerhet eller yrkes øye slitasje beskyttelse. Visse kontaktlinser kan gi ekstra UV-beskyttelse. Riper på linser ikke bare ser dårlig, men de kan også spre innkommende UV-stråler og forårsake blending.

Sunglass stil

Wraparound solbriller blokkere lyset fra å komme inn på sidene av øynene dine. I tillegg til å se mer fasjonable, de tilbyr også den beste beskyttelse mot å utvikle hudkreft av øyelokkene.

Høy pris, men ikke lik høy kvalitet. Studier har vist at noen høyere priset solbriller har utilstrekkelig UV beskyttelse eller dårlig kvalitet linser,

mens noen lavere priset linser rangere bra i begge kategorier, ifølge American Optometric Association nettside. Bære lue eller en hatt med bred brem for ekstra øye beskyttelse. Kun iført en lue blokker omtrent halvparten av UV-stråler.

Grader av Darkness

Mørkere solbriller tilbyr ikke den beste beskyttelsen. De kan forvrenge farger som rødt og grønt av trafikksignaler. De kan også føre til at øynene dine til å utvide seg, slik at i mer skadelige solstråler. Å se farge uten forvrengning, spesielt når du kjører, er det beste objektivet fargen grå.

Gradient Nyanser

Sjekk enhetlig fargetone for å være sikker på at det ikke er mørkere i en del av objektivet enn en annen. Den fargetone i graderte glassene skal lysne gradvis fra topp til bunn. Skiftende glass mørkere eller lysere med mengden av tilgjengelig lys, men at overgangen skjer ikke umiddelbart når du flytter fra utendørs til innendørs. Car frontruter også forstyrre mørkere prosessen, redusere effektiviteten av fargeskiftende glass.

Distortion Sjekk

Sjekk solbriller for skjevheter ved å holde dem på en armlengdes avstand. Bruk en rett linje i det fjerne som din guide. Når du beveger deg linsene sakte over linjen, merk om den rette linjen beveger seg, svaier, kurver eller forvrenger.

Hjem Løsning For Oppskrapte briller med styrke

Resept briller er generelt svært kostbart. Skifte et par edle visjon-styrke objektiver på grunn av noen få riper kan noen ganger føles som en sløsing med penger. Retail løsninger for å fikse brille riper er vanligvis rimeligere, men kan fortsatt koste mer enn mange er villige til å betale. Folk flest vet ikke at, selv om det kan være nesten umulig å fikse dype riper, kan lette skraper festes med elementer som kan bli funnet rundt i huset eller billig kjøpt.

Grease Pencil

Overfladiske riper i briller kan fikses ved hjelp av et hvitt fett blyant eller Sanford merkevare peel-off Kina markør. Bare tegne og fylle i en sirkel eller oval rundt scratch med fett blyant. Sørg for å dekke hver bit av scratch med fett. Deretter bruker en ren pusseskinn eller en myk klut, buff oljet området lett i et sirkulært mønster. Dette kan føre til lette riper fylles ut med fett og bli nesten umerkelig. Av og til vil det rasping bevegelse fjerne scratch helt. Vask av de resterende fett med mild såpe og vann, og dine lette riper bør være nesten usynlig.

Wheel Cleaner

En bil hjulet renere inneholder ammonium fluor eller ammoniumbifluorid (som Armor All Quicksilver brand wheel cleaner) er også en fin måte å fikse små riper på linser. Først forsiktig fjerne linsene fra brillene. Dette kan vanligvis gjøres ved å sette lys til middels trykk på midten av innsiden av hver linse med tommelen. Linsene skal sprette ut uten store problemer. Deretter plasserer linsene i en liten beholder med lokk som sel, for eksempel en plastboks container. Nå, fyll beholderen med hjulet renere inntil linsene er knapt dekket (de kan flyte - dette er OK). Virvle vannet rundt i beholderen lett slik at linsene er dekket i væske som konstant som mulig. Åpne beholderen, vaskes linsene med vann, og bør være lett riper det meste om ikke fullstendig eliminert. Avhende overflødig hjulet renere.

Fjerne antirefleksbelegg

Av og riper i linser er faktisk bare skraper i antirefleksbelegg. I dette tilfelle kan fjerning av belegget eliminere noen eller alle mindre riper. En forbindelse som heter Armour Etch som lett kan finnes på nettet kan bidra til å fjerne dette belegget, men prosedyren må gjøres med forsiktighet siden objektiver kan bli ødelagt eller videre ripete hvis søknaden er gjort feil. Prøv en liten skvett av det sammensatte på et lite hjørne i en av linsene for å teste hvordan det vil reagere med brillene dine. Så, hvis du er fornøyd med resultatet, helt dekke hver side av begge objektiver med Armour Etch sammensatte og la sitte i ca fem minutter. En bomullspinne fungerer godt for for programmet, men ikke gni det sammensatte i fordi det kunne føre til ytterligere riper. Skyll av med varmt vann, og belegget skal være borte. For flere tips og erfaringer med andre i å fjerne antirefleksbelegg med Armour Etch, besøk Bookish.us koblingen ligger i referansene nedenfor.

Øyedråper Cure Katarakt

Aldringsprosessen er en betydelig faktor i dannelsen av katarakter. Andre årsaker er diabetes, traumer og medfødt grå stær. De årlige kostnadene for behandling av grå stær i USA er $ 3,5 milliarder kroner. Den standard behandling for grå stær er kirurgisk fjerning av det opake linse som tilslører visjon og implantering av en kunstig linse. I dag er det en ny tilnærming til behandling av grå stær ved hjelp av øyedråper for å oppløse grå stær.

Definisjon

Ifølge National Eye Institute: "En grå stær er en uklarhet i linsen i øyet som påvirker synet." Symptomer på en katarakt er tåkesyn og ekstrem følsomhet for lys. Katarakt kan være små og ikke forstyrre visjon og kunne være alene, men som det vokser og blokkerer visjon, er det vanligvis fjernes ved operasjon.

Model Treatment

Den tradisjonelle behandlingen er kirurgisk fjerning av clouding linse og utskifting av linsen med en kunstig linse kalles en intraokulært Lens (IOL) som er satt på plass. En IOL fungerer effektivt og trenger ingen behandling eller vedlikehold.

Øyedråper Cure Katarakt

Ifølge SmartPublication.com: "Forskere ved Helmholtz Eye Institute i Moskva, Russland, har vist at en ny form for Carnosine-n-acetylcarnosine, NAC-som nå er tilgjengelig i form av en øyedråper, sakte kan reversere eksisterende grå stær og hindre nye fra forming.

Rapporter Studies

SmartPublication.com sier at en langtidsstudie av russiske forskere fant at over en 6 til 24 måneder med 49 frivillige de observerte endringer i linsen klarhet. Alle de frivillige var over 65 år gammel med varierende grad av senil katarakt. Pasientene mottok 1 prosent løsning av NAC øyedråper eller en placebo med to dråper to ganger daglig i hvert øye, etterfulgt av en evaluering etter to måneder, og en annen etter seks måneder.

Slik fungerer det

Glykerte er kryssbinding av proteiner og sukker (glukose) for å danne en ikke-fungerende struktur i kroppen. En katarakt er dannet av gylcation, som cloudies linsen og hemmer synet. Studier har vist effektiviteten av Carnosine å kjempe mot disse protein modifisering. Når NAC øyedråper administreres, er det antatt at Carnosine kan sakte hindre proteiner kryssbinding og bli en katarakt, og kan også bryte eksisterende kryssbindinger.

Study Update

Ifølge SmartPublication.com, oppdateringer fra studiene rapporterer oppgir at 88,9 prosent av pasientene som ble behandlet med NAC hadde en forbedring i gjenskinn følsomhet varierer i individer fra 27 prosent forbedring opp til 100 prosent forbedring. Mens pasientene i placebogruppen viste liten endring i øyet kvalitet etter seks måneder og en gradvis forverring på 12 og 24-måneders perioder.

Behandling av katarakt

Behandling av katarakt


En katarakt er en uklarhet av linsen i øyet. En katarakt kan være svært liten med liten effekt på din evne til å se eller kan være store eller sentralt, hindre din visjon. Ifølge National Eye Institute, de fleste grå stær er aldersrelatert, men barn kan bli født med medfødt grå stær. Grå stær kan utvikle etter øyet traumer (skader, over-eksponering for sollys og ultrafiolette stråler) eller strålebehandling for øyet. Sekundære katarakter kan utvikle seg fra foregå øyekirurgi, andre øyesykdom (glaukom), diabetes og medisiner (for eksempel kronisk bruk av steroider).

Forebygging / konservativ behandling

Det er ingen ikke-kirurgisk behandling for grå stær, men National Eye Institute og Mayo Clinic disposisjon risikofaktorer som kan kontrolleres ved å bruke solbriller for å beskytte øynene fra ultrafiolett lys, opprettholde riktig vekt, kontrollere diabetes og avslutte røyking og drikking. I tillegg kan du minimere effekten av små eller tidlig grå stær. Hvis du bruker briller, bør du sørge for at din resept er gjeldende. Gi tilstrekkelig belysning og bruker forstørrelsesglass for å lese eller fine arbeidet kan også maksimere din visjon.

Kirurgi

I det siste, ble katarakt rutinemessig igjen på plass for å "modnes" inntil synet ble markert svekket, men nyere kirurgiske teknikker nå tillate tidligere kirurgisk reparasjon og færre bivirkninger. The National Eye Institute beskriver to kirurgiske prosedyrer i dag brukes for grå stær. Phacoemulsification (phaco) er den nyere teknikk. Phaco utnytter mikro-instrumenter og et meget lite innsnitt i siden av hornhinnen. Kirurgen setter en ultra-lyd-probe inn i snittet og benytter lydbølger til å emulgere (bryte opp) til katarakt, og resten av linsen, som deretter suges fra øyet. I ekstrakapsulær tilnærming, gjør kirurgen et lengre snitt i kornea og fjerner katarakt intakt og deretter fjerner de resterende linse ved utsuging.

Intraokulært Lens Implantasjon

Med enten teknikk for kirurgisk reparasjon, kan du ha en intraokulær linse (IOL) implantert. Denne plast linse passer permanent i øyet og fungerer som din naturlige linse, med fokus lys. Segre og Hadrill i «All About Vision 'notat at det er forskjellige typer IOLs å velge mellom. Monofokale linser korrigere synet for bare én distanse, så du må kanskje bruke briller for noen oppgaver. Multifokale linser kan korrigere synet på flere avstander, noe som reduserer behovet briller. Premium-linser (som regel ikke betalt av Medicare eller forsikringer) kan korrigere for presbyopi (langt sightedness) og astigmatisme (forvrengt syn). Du kan ikke være en kandidat for IOL hvis du har øyesykdom eller kirurgisk traume. Uten en linse implantatet, må du bære en kontaktlinse eller briller for å bytte ut objektivet.