Digidexo.com

Shaklee bruksområder

Shaklee bruksområder


I flere tiår har Shaklee primært vært identifisert med kosttilskudd produkter. Shaklee har imidlertid utviklet seg til å omfatte mer enn bare vitaminer. Fra vektkontroll produkter, til hudpleie-og skjønnhetsprodukter, til hjemmetjenesten produkter som fremmer interne helse, ytre og miljørettet helsevern, har Shaklee mange bruksområder.

Ernæring

Shaklee hevder å være nr 1 naturlig ernæring selskap i USA. Det har tilbudt ernæringsprodukter for mer enn 50 år. Shaklee tilbyr et produkt som kalles VIVIX, som brukes til å bekjempe mobilnettet aldring. Vitalizer er en næringsrik vitamin supplement for voksne som ikke spiser nok frukt og grønnsaker i kosten. Shaklee tilbyr også en komplett linje av 100 prosent naturlige multivitaminer og kosttilskudd for barn og spedbarn. Babyer kan også dra nytte av Shaklee linje av baby pleie produkter som inkluderer baby vask, lotion, bleie utslett krem ​​og massasjeolje.

Vekt

Shaklee tilbyr sin egen linje av vekttap produkter for de klar til å bryte slanking syklus. Navnet på dette produktet er Cinch. Cinch er formulert for å holde muskler du har, brenne fett du ikke trenger og hjelpe deg å miste uønskede inches. The Cinch Starter Kit kommer med shake mikser, kosttilskudd, snackbarer, te mikser, en guide og programvare, shaker kopp, skritteller og et målebånd. Shaklee tilbyr også et utvalg av Cinch måltid erstatning og snackbarer.

Beauty

Hudpleie bør være viktig for alle. Shaklee tilbyr en linje av hudpleieprodukter under navnet Enfuselle. Mer enn 50 års forskning har gått inn i utviklingen av denne terapeutiske hudpleiesystem. Ensurelle inkluderer Vital Repair + og en blanding av syv antioksidanter som inkluderer Vitamin E, A, C, Pantenol, Grape Seed Extract, superoksyddismutase og beta glucan. Produktene inkluderer rensemidler for huden, neutralizers å regulere pH, reparasjon serumer å bidra til å eliminere rynker og fine linjer, kremer, kroppspleieprodukter og hårpleieprodukter.

Hjem

Shaklee tilbyr også rengjøringsprodukter for hjemmet. Pakkene er tilgjengelig som inkluderer en rekke rengjøringsprodukter. Kjøkken produkter inkluderer oppvask væske samt oppvaskmaskin såpe og håndsåpe. For tøyet, Shaklee tilbyr klesvask såpe, tøymykner, tørketrommel ark, vaskerom boost og flekkfjerner. For renere vann i ditt hjem, Shaklee tilbyr også vannfilter mugger og refill filtre. Bestwater er en produktlinje gjennom Shaklee som inkluderer benkeplate og undervanns vann filtrering systemer for å filtrere ut urenheter i vannet.