Digidexo.com

svartbjørn florida

Om Kid Care helseforsikring i delstaten Florida

Om Kid Care helseforsikring i delstaten Florida

KidCare programmene gir rimelige helsetjenester til lavinntektsfamilier. Familier kan være ute av stand til å ha råd til høye premier som kreves av deres arbeidsgivers forsikring programmer. I dette tilfellet, bør disse familiene søke om KidCare slik at de barna skal ha tilgang til god helsehjelp.

Typer

KidCare består av fire forskjellige planer. Medikids gir helseforsikring for barn i alderen 1 til 4. Healthy Kids gir helseforsikring for barn i alderen 5 til 18. Barnas Medical Services Network gir spesiell forsikring for barn fra 0 til 18 år som har spesielle helsemessige bekymringer. Til slutt gir Medicaid helsevern for barn fra 0 til 18 år som bor i husholdninger med svært lave inntekter.

Funksjoner

Florida KidCare programmer bidra til å dekke kostnadene ved følgende medisinske tjenester: immunisering skudd, legekontroller, sykehustjenester, nødvendige surgeries, akuttmottaket besøk, øyenlegebesøk, hørselstester, tannlege besøk og den psykiske helsetjenesten. KidCare hjelper også betale for reseptbelagte medisiner.

Valgbarhet

For å være kvalifisert for KidCare, må barna være yngre enn 19 og har ingen annen forsikring. Dessuten må de være amerikansk statsborger. Foreldre eller besteforeldre som oppdrar sine barnebarn kan søke om KidCare hjelp. Generelt kan familier være kvalifisert for KidCare programmer hvis deres inntekt ikke overstiger 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. For eksempel må en familie på fire har en inntekt mindre enn $ 3675 per måned for å kvalifisere. Medicaid valgbarhet krever også at inntekten ikke være mer enn visse grenser basert på familiens størrelse. For eksempel, hvis en familie på fire har en inntekt mindre enn $ 364 per måned, kan de være kvalifisert for Medicaid for sine barn.

Betraktninger

Medicaid tar ikke betalt noen form for premie; Men de andre KidCare programmer lade månedlig premie basert på familiens inntekt. Ifølge KidCare nettsiden, de fleste familier betale mellom $ 15 og $ 20 per måned. Denne premien kan enten bli sendt til KidCare eller betalt online på sunne barn hjemmeside (se Ressurser).

Søknad

Florida beboere kan søke om KidCare programmer enten online (se Ressurser), eller gå til den lokale avdeling av barn og familier kontor for å fylle ut en søknad. Når du fyller ut søknaden, trenger de kanskje å referere til følgende elementer: selvangivelse, W-2 skjemaer, forrige måneds betale sjekk stubs, kostnaden for arbeidsgiver-forutsatt helseforsikring, trygdekort og førerkort. Kopier av noen av disse former kan være nødvendig for å følge søknaden.

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

Medicaid er en stat og føderale regjeringen program som gir medisinsk dekning til lav inntekt borgere i USA. I delstaten Florida, er Medicaid valgbarhet bestemmes av enten Institutt for barn og familier, eller Social Security Administration.

Medicaid programmer og guidede turer er tilgjengelig gjennom flere ulike kilder i delstaten Florida.

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

•  Fyll ut foreløpig program for å få hjelp online på Access Florida nettside. Access Florida nettstedet er regjeringen linken staten for alle offentlige bistandsprogrammer.

Gå gjennom prosessen med å søke om Medicaid på dette nettstedet for å sette din søknad inn i systemet.

•  Ring Access Florida informasjonslinje på 1-866-76ACCESS eller 1-866-762-2237. Access Florida Informasjonslinje drives av DCF og vil sette deg i kontakt med en offisiell call center for Florida Medicaid. Følg instruksjonene på automatisert system før du er i stand til å finne den hjelpen du trenger. Det automatiserte samtale system er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvis du ikke får den hjelpen du trenger gjennom det automatiske systemet, kan du ringe kundesenteret i vanlig arbeidstid mandag til fredag, vil du være i stand til å snakke med et levende call center representant som skal kunne gi deg hjelp til Medicaid-programmet.

Finn din lokale avdeling av barn og familier kontor ved å besøke DCF hjemmeside og klikke på linken for å finne et kontor nær deg. Bla gjennom drop-down liste over fylker på venstre side av skjermen, og velg det fylket der du bor for å få adressen til DCF kontoret nærmest deg.

Det vil være ansatte på området i disse kontorene som kan bistå deg i søknaden søknaden din, men du bør ringe kontoret før du ankommer i tilfelle du trenger å planlegge en avtale.

Hva er kravene for å kvalifisere for Medicaid i Florida?

Hva er kravene for å kvalifisere for Medicaid i Florida?

Medicaid er et statlig program som gir medisinsk dekning for lav inntekt enkeltpersoner og familier. The US Department of Health and Human Services setter kvalifikasjonskrav for Medicaid og de lokale myndighetene håndterer søknader, fastsettelse av kvalifikasjoner og distribusjon av tjenester. Direktoratet for Health Care Administration administrerer Medicaid i Florida og valgbarhet bestemmes av Institutt for barn og familier for enkeltpersoner eller Social Security Administration for SSI mottakere.

Lav inntekt

Familier med barn i alderen 18 og yngre som har kombinerte inntekter og eiendeler på mindre enn $ 2000 i måneden kan kvalifisere for Medicaid dekning. Familien må også ha en inntekt mindre enn grensene fastsatt i byen sin. Personer som mottar Midlertidig Cash Assistance kan kvalifisere for Medicaid, selv om de ikke velger å motta sine TCA fordeler. Familier og omsorgspersoner kan søke om barn bare Medicaid så lenge familien oppfyller kravene inntekt.

Graviditet

Kvinner som er gravide eller tror de er gravide kvalifisere for Medicaid dekning slik at de kan få omsorg på lokale klinikker bare. Kvinner kan også kvalifisere for full dekning Medicaid gjennom hele svangerskapet etter at den er bekreftet.

Alder eller uførhet

Personer som er 65 år eller eldre, eller som har en funksjonshemming kvalifisere for Social Security Inntekter relatert Medicaid dekning. Florida beboere som kvalifiserer for Social Security Income eller SSI automatisk kvalifisert for Medicaid gjennom Social Security Administration. Disse personene kan søke om både Social Security og Medicaid fordeler med ett program.

Florida Blå Kors og Blue Shield helse alternativer

Florida Blå Kors og Blue Shield helse alternativer

Gjennom vanskelige tider mange bor i Florida finner seg uten helsesektoren fordeler, men det er der Blå Kors Blue Shield of Florida kommer inn. Om arbeidsgiveren har redusert din medisinske fordeler, er du mellom jobber eller bare starte opp på en ny en, det er midlertidige planer for å hjelpe deg å komme gjennom. Planer er også tilgjengelig for de som er arbeidsledige, selvstendig næringsdrivende, eldre eller studenter.

Helse

Et flertall av helse dekning alternativer tilgjengelig gjennom Blå Kors Blue Shield of Florida er tilgjengelig gjennom BlueOptions. Du vil kunne velge fra midlertidig forsikring for 30,60, 90 eller 180 dager til full medisinsk dekning. BlueOptions Planene omfatter også: Sykehus Kirurgisk Plus, en helse sparekonto, helseplaner med tannlege og en forutsigbare kostnader planlegger med lave copayments. The Hospital Kirurgisk Plus er også tilgjengelig gjennom BlueSelect planer, som vil gi deg grunnleggende medisinsk dekning, pluss dekning for eventuelle uventede store medisinske prosedyrer. BlueSelect og Miami-Dade Blå planlegger begge tilbyr en rimelig dekning plan hvor du kan plukke dekning du vil slik at du ikke betaler for tjenester du vil aldri bruker. Verdi helsesektoren planer er tilgjengelige gjennom GoBlue, som krever ingen sykehistorie eller testing for å få godkjent.

Dental

Dental dekning tilbys gjennom tre ulike dental planer, BlueDental Care, BlueDental valg og BlueDental valget pluss. Disse planene er for både enkeltpersoner og familier uten full tannpleie dekning. Med de ulike planene vil du kunne velge fra lave copayments og full dekning, inkludert bukseseler. Denne planen fungerer bra for familier som bare mottar dental forsikring for den som arbeider som det vil gi en rimelig dekning for resten av familien.

Livet

Term livsforsikringsselskaper er tilgjengelig for enkelte som ønsker å se sine kjære beskyttet bør det utenkelige skje. Programmet er rimelig og gir økonomisk beskyttelse for familier under tapet av en kjær. Blå Kors Blue Shield of Florida livsforsikring tilbys gjennom LifeEssentials Term Life Insurance for enkeltpersoner.

Apotek

Få hjelp med å betale for de stadig stigende legemiddelutgifter med et apotek dekning plan gjennom Blå Kors Blue Shield of Florida. Dette kan redusere ut av lommen kostnader gjennom planer som er tilgjengelige i forbindelse med andre helseplaner. Dekning tilbys gjennom Pharmacy Programmer og Pharmacy Dekning for Medicare eligibles. Nedsatte resepter er tilgjengelige gjennom lokale apotek med lave copays eller via e-post.

Om Dialyse Technician Advancement i Florida

Dialyse teknikere i Florida får sin opplæring fra on-the-job erfaring. De er også pålagt av staten Florida for å få klasseromsundervisning for å få et sertifikat for godkjenning. Hvis du har fullført denne opplæringen, og er klar for å avansere videre inn i den medisinske verden, har du alternativer.

Innledning

Noen ganger finner vi oss selv å lete etter mer i vår karriere. Å være en Dialyse Technician kommer med fordelen av å hjelpe andre. Men hvis du ønsker å komme videre i din karriere, finnes det alternativer som gir samme resultat, men på et annet nivå. I Florida, kan du flytte til et større sykehus, andre medisinsk teknologi felt, selv sykepleier.

Større sykehus

Hvis du er i dag en Dialyse Technician arbeider i en klinikk eller en privat praksis, har du muligheten til å avansere til et større sykehus, som for eksempel et sykehus. Ofte mindre klinikker i Florida fokusere på en spesialitet. Dine arbeidsoppgaver vil forbli fokusert rundt gjør samme prosedyre flere ganger og ikke bruker den kunnskapen du har fått under trening. Større sykehus er i stand til å tilby en rekke oppgaver knyttet til dialyse. Delstaten Florida krever ingen andre sertifiseringer, tester eller praktikant timer å flytte til et større sykehus. Alt du trenger å gjøre er forskning sykehusene du er interessert i å jobbe for og spørre om ledige stillinger.

Medisinsk teknologi

I Florida, er elevene drive et sertifikat for dialyse Technology gitt muligheten til å fokusere på medisinsk teknologi. Dersom det under disse klassene, du finner deg selv interessert i alternativene denne karrieren gir, kan du alltid gå videre inn i medisinsk teknologi. Dette tillater deg å arbeide utover Dialyse Teknologi og få hendene inn i en rekke arbeidsplasser. Hvis du bestemmer deg for å flytte til en karriere i medisinsk teknologi, delstaten Florida krever at du tjene en knytte grad i medisinsk teknologi. Du kan søke etter skoler som tilbyr denne graden ved å gå til College Surfing nettsted (se lenke i Resources).

Sykepleie

Hvis du ønsker å bli involvert i en verden av medisin uten å bli lege, kan du alltids begynne studier for å bli sykepleier. I delstaten Florida, kan du bruke noen av klassene du tok mens han studerte for dialyse Technology sertifikatet og bruke dem mot en sykepleier grad.

Fremover

Fordelene du vil ha over andre studenter nærmer studier i sykepleie eller medisinsk teknologi felt er at du allerede har verdifull erfaring og trening som en dialyse tekniker. Du starter opp foran dem på mange måter.

Florida Medicaid for barn

Florida Medicaid for barn


Florida Medicaid gir ingen kostnader medisinsk behandling til lav inntekt barn. Generelle krav er at barnet er under 19 år, bor med en voksen (som ikke trenger å være en forelder,) bosatt i Florida, og en amerikansk statsborger eller kvalifisert ikke-borger.

Dekket Grupper

Ethvert barn som oppfyller de generelle kravene som også oppfyller inntekt og formuesgrensene kan kvalifisere for Medicaid i Florida.

Inntektsgrenser

Inntektsgrenser er avhengig av barnets alder. Barn opp til 1 år gamle behov for å komme fra en familie som har inntekt under 201 prosent av den føderale fattigdomsgrensen (FPL). Barn i alderen 1 til 5 behov for å komme fra en familie som har inntekt under 134 prosent av FPL. Barn i alderen 6 til 18 trenger å komme fra en familie som har inntekt under 101 prosent av FPL.

Inntekts Regler

Inntektene til barnet og eventuelle biologiske foreldre han bor med telles. Inntektene til steforeldre telles ikke. Hvis et barn lever med en annen voksen enn sine biologiske foreldre, er bare hans inntekt telles.

Aktiva Grenser

Det er ingen aktivagrenser for dette programmet, om barnet bor sammen med sine biologiske foreldre eller ikke.

Andre alternativer

Hvis et barn eller hans familie ikke oppfyller inntektsrammer for Florida Medicaid, kan barnet også være kvalifisert for en annen Florida medisinsk serviceprogram. Barn i alderen 1 til 5 som kommer fra en familie som har en inntekt over 133 prosent, men under 200 prosent, av FPL kan kvalifisere for MediKids. Barn i alderen 6 til 18 år som kommer fra en familie som har en inntekt over 100 prosent av FPL, men under 200 prosent, kan kvalifisere for Florida sunne barn. Ethvert barn med spesielle helsebehov som ikke kvalifiserer for Medicaid kan kvalifisere for Barnas Medical Services Network.

Florida Barn Safety Car Seat Laws

Florida Barn Safety Car Seat Laws


Florida har fire kategorier av barn passasjersikkerhet lover. De varierer avhengig av barnets alder, høyde og vekt. Lovene i samsvar med sikkerhetsstandardene som er fastsatt av National Highway Traffic Safety Administration og administreres av Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles. Du kan billett og bøtelagt av kommunale, fylkeskommunale og statlige rettshåndhevelse hvis du er funnet i strid med dem.

Bakovervendt

Spedbarn under ett år gamle eller som veier mindre enn 20 pounds må være i et bakovervendt bilsete i bilens baksete. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, bakovervendte seter er den tryggeste, så det er viktig at du ikke bytter barnet ditt til et sete forovervendt for tidlig. Sjekk produsentens instruksjoner for å få størrelse og vekt grenser for setet du bruker.

Forovervendte seter

Barn mellom 20 og 40 pounds, vanligvis mellom 1 og 4 år gamle, kan sitte i forovervendte seter sikret i baksetet på bilen. Finn ut hva vekt og høyde krav er for bestemt sete du bruker, slik at du vet når barnet er klar for det, og når hun har vokst ut av den. Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles advarer mot å flytte barna til forovervendte seter for tidlig.

Booster seter

Barn mellom 40 og 80 pounds, vanligvis mellom 4 og 8 år gamle og under 57 inches høy, må sitte i en beltestol sikret med bilens bakre skulder og hoftebelter. Uavhengig av høyde og vekt, barn yngre enn 6 er pålagt å sitte i en beltestol.

Sikkerhetsbelter

Barn som veier mer enn 80 pounds og er mer enn 57 inches tall kan sitte i baksetet på en bil sikret med bare bilens skulder og hoftebelter. Pass på at skulderbeltet hviler mellom arm og nakke, og hoftebeltet hviler over den øvre lår. Barn yngre enn 13 er aldri lov til å sitte i passasjersetet foran.

Vekttap Detox Centers i Tampa Florida

Vekttap Detox Centers i Tampa Florida


Vekttap avgiftning sentre i Tampa, Fla., Tilby tjenester for overvektige i et trygt miljø. Å miste vekt gjennom en hele kroppen rensing prosessen forbedrer kroppens naturlige spyling av matvarer fra tarmen og magen. Leger etablere et individuelt program skadelige materialer og fett fra kroppen for å miste vekt raskt å fjerne, og har økt suksess i å holde de ekstra pounds i sjakk.

Herbalist Program

The Rose Kalajian herbalist programmet fokuserer på fjerning av giftstoffer fra organer, fettcellene og blodet. Fjerne overflødig østrogen fra både kvinner og menn for å fremme økt immunitet og sunn cellevekst er det primære målet for denne type behandling. For mye østrogen kan også føre til økt vektøkning fra forstørrede fettceller. Skylle ut fett tapt på grunn av et sunnere kosthold og mosjon er et hovedmål for denne Florida vekttap sentrum.

Tampa Rejuvenation Center

The Tampa Rejuvenation Center ansatte utfører mat følsomhet testing, hår mineral og binyrene stresstester før du starter en personlig vekttap behandling og avrusning. En pasientens alder, metabolisme og hormonelle nivåer diktere hva slags medisinsk tilsyn avrusning og vekttap plan som tilbys. Pasienter delta i regelmessige møter med det medisinske personalet, samt rådgivning og ernæringsmessig planlegging augment denne naturlige vekttap programmet.

Natural MED Terapi senter

The Natural MED Therapies Center tilbyr en aqua detox program. Prosedyrene involvere pasienten plasserer begge føttene i vann i 30 minutter økter av pore ekstraksjon. En elektrolytisk foten spa enhet stimulerer hele kroppen til å gi slipp giftstoffer gjennom de 2000 porene stede på føttene. I tillegg til å bedre vekttap gjennom avgiftning, er fremgangsmåten også brukes til å hjelpe til med tretthet, forstoppelse, akne og hudlidelser. Dette avgiftning programmet varer fem uker.

Orthomolecular Nutritiona and Wellness Center

Avgiftning programmer på Orthomolecular ernæring og Wellness Center fokus på å fjerne giftstoffer fra kroppen, øker den naturlige immunforsvar. Ved å fjerne giftstoffer fra kroppen gjennom et tilpasset pasientens plan, er giftstoffer elimineres og frie radikaler blir nøytralisert, og skaper en balansert ernæringsmessig base i kroppen til å øke hastigheten på vekttap prosessen under medisinsk tilsyn. Intravenøse antioksidant behandling, kosttilskudd rådgiving, fotbad, og Tilskudd programmer er alle tilbys på dette Tampa området anlegget.

Med Slim Senter

The Med Slim Center tilbyr vekttap avgiftning planer, diett planer, medisiner og vitaminterapi til pasienter. Injeksjoner for å hjelpe leveren i raskt å fjerne fett fra kroppen må tas to ganger i uken. Pasienter har muligheten til å kjøpe injeksjoner for hjemmebruk, eller besøke anlegget for å motta injeksjoner. Kalsium Pyruvate er også tilbudt å øke metabolismen og brenne kalorier raskere.

Fat Camps i Florida

Mange barn går bort til leiren i løpet av sommermånedene, inkludert leirer skreddersydd for spesifikke behov. Musikere kan delta på musikkleirer, eller for drama studenter, det er drama leirene. For overvektige barn, kan vekttap leirer være en god måte å forbedre helse i ung alder, før medisinske problemene begynner. Hvis du ønsker å sende barna til et vekttap camp i Florida, tilbyr staten flere alternativer. Noen inkluderer voksen og familietilbud også.

Camp Vanguard

Camp Vanguard, som ligger på Lake Pierce kyster halvveis mellom Tampa og Orlando, gir barn i alderen 7 til 19 et sted å komme i form og gå ned i vekt på en morsom og avslappende miljø. Nytt bilde Camps eier og driver Camp Vanguard; den andre plasseringen, Camp Pocono Trails, er kjent for å være plasseringen av MTVs reality show Fat Camp. Campers delta i deres valg av et bredt utvalg av aktiviteter. For barn som liker teater, leiren kjører et drama program. Matlaging klasser gi camperne en sjanse til å lære en ny ferdighet og bli mer proaktiv om å spise sunne måltider. Leiren tilbyr også kunst og håndverk, dans og yoga programmer, aerobic, en datamaskin område med overvåket Internett-tilgang og et spillrom for camper sosialisering. Å holde seg i form, bobiler delta i basketball, svømming, sandvolleyball, fotball og mange andre idretter. Leiren har en sykling sti og paintball kurset også. Campers har mye ledig tid til å bestemme hvilke aktiviteter de ønsker å prøve. De fleste aktivitetene er skiller etter alder og kjønn, selv om det er periodiske coed og gruppearrangement. Kveld programmene er alltid coed. Økter på Camp Vanguard starte i juni kan være så kort som to uker eller siste gjennom hele seks ukers sommerprogram.

Camp Vanguard
2249 N US Hwy 27
Lake Wales, FL 33853
800-365-0556
newimagecamp.com/camp-vanguard.html

Pritikin Family Program

Pritikin Longevity Center og Spa i et forsøk på å få hele familien i form, tilbyr Pritikin Family Program. Dette programmet varer enten en eller to uker, og er åpent for de i alderen 9 og oppover. Barn deltar i slike aktiviteter som matlagingskurs, ernæring workshops og fitness spill. Foreldre i programmet delta på workshops som gir dem mer innsikt i sunn matlaging og spising, måltid planlegging og gjennomføring av trenings moro. Aerobic, fotball, volleyball og dansekurs er tilgjengelige for å gjøre å få opp og komme i bevegelse moro for hele familien. På slutten av programmet, bobiler engasjere seg i Presidential Fitness Challenge for å se hvor langt de har kommet i løpet av sine økter.

Pritikin Family Program
Pritikin Longevity Center og Spa
19735 Turnberry Way
Aventura, FL 33180
305-935-7131
pritikin.com

Wellspring Florida

Wellspring sin Florida leiren var en gang en resort plassering. Leiren ligger rett langs Gulfkysten og tilbyr bobiler en morsom, naturskjønne omgivelser å gå ned i vekt og komme i form. Dette coed camp aksepterer barn i alderen 11 til 18. Den vekttap program på Wellspring Florida bruker en mer vitenskapelig tilnærming til vekttap enn andre leire, med bobiler i snitt et tap på 4 pounds per uke. I tillegg til å endre kosthold og økende aktivitet, fokuserer Wellspring Florida på å endre et barns atferd gjennom kognitiv atferdsterapi, som vil forsterke selvkontroll. Involvering av foreldre bidrar til å holde barna på Wellspring Florida på sporet; leiren har familie verksted helgene der foreldrene er også lært nye strategier og livsstil styring for å sikre sine barns helse. Bobiler på Wellspring Florida får ekstra støtte når leiren er over gjennom tilgang til en atferdstrener for et helt år for å sikre at barnet er fortsatt fokusert på vekttap og for å gi ham en måte å holde kontakten med andre campere. Aktiviteter på leiren inkluderer svømming, sykling, aerobic, kajakkpadling og lagidretter. Økter på Wellspring Florida vare enten fire, seks eller åtte uker.

Wellspring Florida
501 Park St.
St. Petersburg, FL 33710
866-364-0808
wellspringflorida.com

Hvilke Frukt og grønnsaker vokser i Florida?

Hvilke Frukt og grønnsaker vokser i Florida?


Florida, også kalt Sunshine State, er rikelig med frukt og grønnsaker. Vekstsesongen varer vanligvis fra april til oktober, men noen frukter og grønnsaker vokse hele året i denne tropic-lignende klima. De aller utvalg av trær og annen vegetasjon gjør Florida en veldig grønn stat, produserer mat som leveres over hele verden.

Appelsiner

Florida er en stor leverandør av appelsiner og trær kan sees over hele staten. Florida setter appelsiner til god bruk gjør rett appelsinjuice eller kombinere appelsiner med grapefrukt og ananas for å lage spesielle juice blander.

Squash

Squash er en søt grønnsaker dyrket i Florida i løpet av høsten, vinteren og tidlig på våren. Squash er høy i vitamin C og A. squash har en lett søt smak, noe som gjør den velegnet for en rekke retter. Mashed squash er også en utmerket grønnsak for babyer som nettopp startet å spise mat. Hobby Farms nettsted sier vinter squash er en god kilde til fiber.

Sukkermais

Mais er en vanlig avling funnet i Florida. Denne type mais er veldig populært fordi det er søtere enn andre varianter. Denne type mais vokser på våren og sommermånedene i Florida.

Snap Beans

Snap bønner er en stift grønnsak i Florida. Disse bønner har bittesmå erter innsiden av grønne stilker. De er svært næringsrik og høy selgere. Snap bønner er en god kilde til vitamin A, C og kalsium. Disse bønner er også høye mineraler.

Andre grønnsaker dyrket i Florida er selleri, agurk og tomater.

Bananer og papaya og andre tropiske frukter

Bananer er en vanlig stift mat i Florida fordi de er dyrket over hele staten. Disse fruktene høstes hele året og selges i overflod. Bananer er en god kilde til B-vitaminer, kalium og vitamin C.

Ifølge Florida Landbruk nettstedet, er papaya høstes hele året. Disse fruktene er en god kilde til vitamin A, C og kalium. Papaya har en juice søt smak, noe som gjør dem et yndet frukt, spesielt i sommermånedene.

Andre tropiske frukter dyrkes i Florida er jordbær, vannmeloner jack frukt, pasjonsfrukt og mango. Jack frukt er grønn-gul frukt som er lastet med kalsium og vitamin A og C. Pasjonsfrukt er en saftig rød frukt med geleaktig masse inne og en god kilde til vitamin A, C og B. Mangos opprinnelig kommer fra tropene, men de er dyrket i Florida fra mai til oktober. Disse næringsrike frukter er en rik kilde til vitaminer, A og C.

I Florida finner du også kokos, avokado og guava sammen med drage frukt og ulike typer av lime og sitroner. Mamey sapote er en fremragende frukt fordi det ikke finnes mange steder. Disse fruktene har en søt orange-aktig smak.

Hvordan søke om matkuponger i Polk County, Florida

For å kvalifisere for mat frimerker, må du oppfylle visse retningslinjer. Retningslinjene valgbarhet for Polk County, Florida, inkluderer bevis på bosted, inntekt, statsborgerskap og identitet. Du må også gi verifisering av dine inntekter og utgifter, eiendeler og personnummer. Polk County tilbyr to alternativer for å søke om mat stempel fordeler. Du kan fylle ut en søknad på nettet eller søke på det lokale kontoret.

Hvordan søke om matkuponger i Polk County, Florida

•  Kontakt en av de to Polk County kontorer eller gå til Florida Department of barn og familier tilgang til nettstedet, for å innhente informasjon om kvalifiseringskrav.

Samle nødvendig informasjon og dokumentasjon for å verifisere for alle familiemedlemmer. Dokumentasjonen og informasjonen kan inkludere førerkort, Social Security-nummer, sjekk stubber, regninger å kontrollere utgifter og bosted, fødselsattest og kontoutskrifter.

Bestem om du vil søke på person eller på tilgang til nettstedet. Hvis du bestemmer deg for å gå til en av de lokale kontorene, kan det være lurt å ringe for å planlegge en avtale. På dagen for din avtale, ta den nødvendige dokumentasjonen for intervjuet og vurdering. Hvis du bestemmer deg for å søke på nettet, plasserer informasjonen i nærheten av datamaskinen som du bruker for enkel referanse.

Fil mottatt informasjon fra enten lokale kontoret eller bekreftelsesmelding fra nettstedet. Du bør ha informasjon om valgbarhet og mengden av mat frimerker hvis du er godkjent. Sørg for å finne ut når dine fordeler vil starte og hvordan du får tilgang og bruk dine fordeler. Hvis du ikke er berettiget, finne ut hvorfor, fordi det kan være at ytterligere dokumentasjon er nødvendig.

Hvordan søker jeg om en Dietetics lisens i Florida gjør?

Hvordan søker jeg om en Dietetics lisens i Florida gjør?


Delstaten Florida har strenge regler når det kommer til hvem som har lov til å praktisere ernæring. Det er en av de 46 statene som krever en anerkjent grad i ernæring, veiledet trening for en viss tid, og og en profesjonell lisens. Det er mot staten lov til å handle som en registrert dietetiker eller en lisensiert ernæringsfysiolog / ernæringsfysiolog i Florida uten å være skikkelig kvalifisert og skaffe relevant lisens. Bare lisensierte ernæringseksperter har lov til å bruke tittelen registrert kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog.

Hvordan søker jeg om en Dietetics lisens i Florida gjør?

•  Kontakt Kommisjonen på Dietetic Registrering (CDR) for å melde seg opp til lisensiering eksamen, som tilbys på 225 sentre over hele USA. De vil gi deg en gratis nummer å ringe for å finne den mest hensiktsmessige sentrum for deg.

Last ned den aktuelle studien guider for CDR undersøkelser fra Kommisjonen på Dietetic registrering. Studere informasjonen, og ta testen på senteret du registrerte deg med.

Ta en to-timers Forebygging av medisinske feil kurs, som er tilgjengelig over hele Florida. Finn en godkjent kursleverandør på Florida Department of Health hjemmeside under "CE Broker -. Providers og Rettighetshavere"

Gå til Florida Dietetics og ernæring Practice Rådets hjemmeside, og laste ned og skrive ut PDF-fil av søknadsskjemaet.

Fyll ut skjemaet og send det til adressen. Nødvendig med programmet er et siste 2-by-2-tommers bilde av deg selv, ditt personnummer og avgifter: Kr 100 refunderes søknad behandlingsgebyr; en $ 175 innledende lisensavgift; og en $ 5 ulisensiert aktivitet gebyr, som av August 2010.

Hint

  • Alle undersøkelser er databasert og koster $ 200 for registrert kostholdsekspert og $ 120 for dietetiske teknikere, registrert, som av August 2010.
  • Det er ekstra avgifter for de som søker om konsesjon gjennom tilslutning eller en midlertidig tillatelse. Besøk Florida Department of Health: hjemmeside for mer informasjon.
  • Alle registrert kostholdsekspert lisenser siste for maksimalt to år og utløper ved utgangen av mai hvert år, så holde et tett øye på fornyelsesdatoen.
  • Delstaten Florida ikke utstede lisenser for ernæring rådgivere.

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)


Floridas Supplemental Nutrition Assistance Program hjelper lavinntektsfamilier kjøpe den maten de trenger for å holde seg frisk og aktiv. Statens Institutt for barn og familier (DCF) arbeider med søkere som oppfyller inntekts standarder og andre krav. Familier kan søke elektronisk via DCF tilgangssystem eller ved å besøke en DCF kontor. Kvalifiserte søkere får elektronisk fordel transfer (EBT), som tildeler en månedlig nytte beløpet til familier i henhold til deres netto inntekt og familiestørrelse. Støttemottakere kan bruke EBT kortet i butikker som viser quest logo.

Hvordan søke om matkuponger i Florida (SNAP)

•  Bestem om du er kvalifisert. Søkere til SNAP programmet bør være lovlige innbyggere i Florida og har inntekt på eller under 130 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. For en familie på tre, er netto månedlig inntekt grense $ 1526, per oktober 2010 For å finne grensene for en større husholdning, legge til $ 312 per ekstra husstandsmedlem.

Søk om fordelene Internett ved å besøke DCS hjemmeside. Registrer deg som ny bruker gjennom tilgang (se Ressurser). Etter registrering, velger du "Søk om fordelene." Har alle personnumre, fødselsdato og husholdningenes inntekter tilgjengelige for å fullføre programmet. Gjennomgå all informasjon er riktig, før du sender inn.

Påfør i person ved å besøke ditt fylke DCS kontor. Liste nåværende bolig, medisinsk og uforutsette utgifter på papiret søknad om ytelser. Noen kontorer krever en kopi av statlig ID eller førerkort.

Forvent et brev fra DCS planlegge en in-house intervju. SNAP-programmer er generelt anmeldt innen 30 dager etter at de er mottatt. Kontakt DCS-kontoret for å be om en telefon intervju eller å planlegge hvis du må.

Delta på intervjuet i tide. Ta nødvendige dokumentene oppført i intervjuet pakke: gyldig legitimasjon, bevis på lovlig borger status eller grønt kort, Social Security-kort og personnummer til alle husstandsmedlemmer, dine to siste lønnsslipp stubber, arbeidsledighet eller trygd uttalelser, og Bolig og kommunale kvitteringer .

avventer en aksept brev fra DCF godkjenne din fordel beløpet. Aktiver EBT kortet umiddelbart ved å ringe nummeret som er oppgitt i brevet eller på baksiden av kortet. Sett opp et sikkert passord.

klage, hvis du blir nektet SNAP fordeler, ved å kontakte din lokale DCF kontor.

Uføretrygd i Florida

Uføretrygd i Florida


Ifølge statens offisielle hjemmeside, mer enn 690.000 innbyggerne i Florida er mottakere av uføreytelser, noe som resulterer i over 7,7 milliarder dollar i kontantytelser blir distribuert for å hjelpe funksjonshemmede borgere med kostnadene for bolig, mat og andre nødvendigheter. I Florida, Division of Disability avgjørelser håndterer alle søknader om uføretrygd med et team av statsansatte. Flere krav til medisinske poster og konsultasjoner må være oppfylt for at en person til å være kvalifisert for uføretrygd.

Division of Disability avgjørelser

The Florida Division of Disability avgjørelser sysselsetter over 800 statlig finansiert statsansatte å håndtere uføresaker, distribuere kontantytelser og ordre medisinske journaler, konsultasjoner og eksamen. For å bestemme valgbarhet for uføretrygd, må instituttet ha legens anbefalinger og medisinske poster for å støtte et krav. Avdelingen arbeider også med utdannede medisinske sensorer til å sette opp flere konsultasjoner om konkrete søkere når valgbarhet er ikke klart. I tillegg til sine plikter å bestemme valgbarhet og distribuere midler, er delingen av Disability avgjørelser ansvaret for å overvåke tilstanden uføretrygd budsjett og i samsvar med statlige og føderale forskrifter.

Søknad om fordelene

Florida borgere kan søke om uføretrygd gjennom den føderale Social Security og Supplemental Security Income programmer eller staten medisinsk trengende program. Søkere må sende sin første søknad om uføretrygd ved sitt lokale Social Security feltkontor, som deretter videresender søknaden til Division of Disability bestemmelser. Etter valgbarhet er fastsatt i den avdelingen, er kravet returneres til Social Security Administration for en endelig avgjørelse, og da fordeler kan begynne å bli distribuert. De som blir godkjent må gjennomgå periodiske vurderinger for å fastslå fortsetter valgbarhet. Det er viktig at alle som mottar uføreytelser kontakte sin lokale Social Security feltet kontor eller Division of Disability Fastsettelse kontoret så snart som mulig dersom det oppstår endringer som kan påvirke hans fordeler status, inkludert en tilbakeføring til arbeid.

Lokalt kontor

Spørsmål om uføretrygd valgbarhet eller videreføring kan rettes til en av Division of Disability Bestemmelse mange lokale kontorer rundt om i delstaten Florida. Den viktigste grenen ligger ved Department of Health kontorer i Tallahassee. Andre lokale kontorer ligger i Jacksonville, Miami, Orlando, Pensacola og Tampa. For en fullstendig liste over kontorer med kontaktinformasjon, går du til www.doh.state.fl.us.

Florida Tilskudd til Blind

Florida Tilskudd til Blind


Tilskudd for blinde gi økonomisk støtte og rådgivning for personer med nedsatt syn. I Florida, er tilskudd for blinde tilbys gjennom nonprofit og offentlige organisasjoner. Finansieringen varierer avhengig av program og er tildelt basert på finansielle behov. Potensielle søkere bør gjennomgå utvalgskriterier for enkelttilskudd for å fastslå valgbarhet.

Florida Lions Foundation

The Florida Lions Foundation ble etablert i 1958 og gir øye omsorg for de trengende. Stiftelsen gir tilskudd finansiert av private givere og bedrifter. Tilskuddene å finansiere ulike medisinske utgifter for personer uten medisinsk forsikring. I samarbeid med lokale sykehus og klinikker, ansatte ved stiftelsen forhandler medisinske betalinger på vegne av blinde pasienter som trenger spesialisert omsorg. Personer som søker hjelp fra stiftelsen må være aktive medlemmer i god stand. Medlemskap er åpent for alle personer som gjør regelmessige donasjoner til stiftelsen.

Florida Lions Foundation

PO Box 1780

Hernando, FL 34442-1780

352-897-4436

floridalionsfoundation.org

Fyr av Big Bend

Lighthouse of the Blind er en ideell organisasjon basert i Tallahassee. Etaten bistår enkeltpersoner som er under synstap, og tjenesten er gratis. Selv om etaten ikke gir direkte økonomisk støtte i form av tilskudd, personer som er svaksynte eller opplever synstap kan motta bistand gjennom oppsøkende og en-mot-én-programmer. Tjenestene leveres til kvalifiserte søkere under 6 år og eldre enn 13, og de må ligge i en av de følgende fylker: Franklin, Gadsden, Hamilton, Jefferson, Lafayette, Leon, Liberty, Madison, Suwannee, Taylor og Wakulla. Byrået tilbyr en rekke instruksjons workshops, for eksempel strategier for dagliglivet, lese og skriveferdigheter, rekreasjon og fritidsaktiviteter og selv advocacy ferdigheter. Søkere må sende en henvisning skjema og oppgi sitt område av behov. Finansiering for blinde er gjort mulig gjennom individuelle donasjoner fra medlemmer.

Fyr av Big Bend

3071 Highland Oaks Terrace

Tallahassee, FL 32301

850-942-3658

firesight.org

The Able Trust

The Able Tillit er en gren av Florida Endowment Foundation for yrkesrettet attføring. Fondsmidler for byrået er levert av legater, gaver og offentlig støtte. I tillegg til å bistå blinde, Able Trust gir tilskudd for å hjelpe personer med en rekke funksjonshemninger, slik som tale og hørsel og epilepsi. Gjennom Florida Outreach Center for the Blind og sin visuelle Innovations og løsninger program, byrået bistår blind gjennom adaptiv teknologi instruksjon for synshemmede. Treningen forbereder personer med synshemming for sysselsetting ved å gi datamaskinen instruksjon og bred yrkesferdigheter trening. Søkere må sende inn et forslag som spesifiserer deres sysselsetting behov. Personer som er ansatt på tidspunktet for deres søknad kan kvalifisere for tilskudd.

The Able Trust

3320 Thomas Road

Suite 200

Tallahassee, FL 32308

850-224-4493

abletrust.org

Hvordan sender jeg skjemaet for en funksjonshemming tillatelse i Florida?

Hvordan sender jeg skjemaet for en funksjonshemming tillatelse i Florida?


Hvis du er funksjonshemmet og bor i Florida, kan du være kvalifisert for en funksjonshemming parkeringstillatelse. Det finnes to typer uføre ​​tillatelser - midlertidige og permanente; midlertidige tillatelser er utstedt til Floridians med en funksjonshemming som er forventet å vare mer enn seks måneder, mens permanente tillatelser er gitt til de som enten er juridisk blind eller ikke kan gå mer enn 200 meter uten å hvile på grunn av en hjerte, leddgikt, nevrologiske , ortopedisk eller lunge medisinsk tilstand. For å finne ut om du er kvalifisert for en funksjonshemming tillatelse, sende inn et søknadsskjema til Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles.

Hvordan sender jeg skjemaet for en funksjonshemming tillatelse i Florida?

•  Last ned og skriv en søknad om en funksjonshemmet person parkeringstillatelse fra den offisielle FLHSMV nettside eller ringe kundesenteret på 850-617-2000 og be om at en søknad bli sendt til deg.

Fullfør den øverste delen av søknadsskjemaet. Du må gi litt informasjon om deg selv, slik som navn, adresse, fødselsdato og din Florida førerkort eller offentlig utstedt ID-kort nummer. Signer og dater søknaden.

•  Ta med søknaden til helsepersonell og har henne fullføre delen, "Lege / Sertifiserende utøvers erklæringen om sertifisering." Legen må gi henne lisensnummer og staten der lisensen ble utstedt.

•  Lag en kopi av Florida førerkort eller ID-kort.

Klargjør den aktuelle avgiften, hvis det er aktuelt. Midlertidig parkeringstillatelse koster $ 15, mens varig uførhet tillatelser er gratis.

Mail eller ta med utfylt søknadsskjema, kopi av legitimasjon og avgift (eventuelt) til din lokale fylke skattekontoret. Bruk katalogen under Resources for å finne fylkesskattekontorets nærmest deg.

Hint

  • Du må plassere plakaten på bakspeilet på bilen for å kunne bruke utpekte handicap parkeringsplasser.
  • Hvis du søker etter en funksjonshemming tillatelse på vegne av en organisasjon som gir transporttjenester for personer med nedsatt funksjonsevne, må du fullføre delen, "Søknad av en organisasjon."
  • Tillatelser utløper etter fire år på innehaveren av tillatelsen bursdag. For organisasjoner som innehar uføreparkeringstillatelse, utløper plakaten etter fire år den 30. juni.

Hvordan søke om funksjonshemming i Florida

Hvordan søke om funksjonshemming i Florida


Ifølge Social Security Disability Act, er en funksjonshemming "manglende evne til å engasjere seg i noen vesentlig inntektsgivende aktivitet på grunn av noen medisinsk bestem fysisk eller mental svekkelse som kan forventes å vare i en sammenhengende periode på ikke mindre enn 12 måneder eller føre til død. " Hvis du oppfyller denne definisjonen og ikke kan arbeide på grunn av en medisinsk tilstand, kan du søke staten Florida for økonomisk og medisinsk hjelp. Floridas uføre ​​programmer er organisert og finansiert av den føderale regjeringen, men kan brukes lokalt.

Hvordan søke om funksjonshemming i Florida

•  Skaff en medisinsk eksamen fra legen din. Han vil være i stand til å fortelle deg om din tilstand vil kvalifisere for uføretrygd i henhold til statlige og føderale retningslinjer. Hvis tilstanden kvalifiserer, vil han gi deg de riktige papirene, eller være i stand til å fylle ut papirene senere, som trenger å bli inkludert med søknaden din.

Fyll ut en søknad for uførhet. Du kan besøke en lokal Social Security Administration kontor eller fylle ut søknaden på nettet. Hvis du søker på nettet, vil en Social Security skaderepresentant ringe deg angående neste skritt å ta. Kontoret kan trenge ytterligere informasjon eller kan kreve en annen medisinsk eksamen eller et personlig møte. Dersom du søker på kontoret, vil du motta søknaden pakken og en avtale for å gå tilbake til å gå over den utfylte papirene.

•  Gå tilbake til Social Security Administration Office med den utfylte papirene. Hvis du konkurrerer funksjonshemming søknad på en lokal Florida kontor, har alle papirene forespurt og være på tide for din avtale. Kansellert avtaler eller mangler papirer kan forsinke godkjenning av funksjonshemming krav.

Vent på at søknaden skal bli anmeldt. Gjennomgangen styret vil avgjøre om tilstanden din oppfyller alle kravene, og vil enten godkjenne eller avslå søknaden. Hvis du har blitt nektet, kan du klage på vedtaket ved å be om at styret vurdere søknaden på nytt. Du kan sende inn tilleggsinformasjon for å støtte din påstand. Dette kan omfatte ytterligere legebesøk og fylle ut mer papirarbeid.

Gluten-Free Restauranter i Clearwater, Florida

Gluten-Free Restauranter i Clearwater, Florida


Enten du bor i Clearwater, Florida, eller du bare besøker, ikke la din glutenfri diett hemmer deg fra å spise ute. Det er flere valg av restauranter i nærområdet som tilbyr deg hele glutenfrie menyer eller flere måltid alternativer. Flere av disse restaurantene liste sine menyer på sine nettsider for bekvemmelighet.

Boston Market

Boston Market er en kjede restaurant som tilbyr kundene glutenfri valg. De har lagt ut sin allergi og ernæring menyen online, og meny høydepunkter hvilke elementer som er gluten-fri. De er spesialister på deres signatur rotisserie kylling, men har en rekke gourmet sider, sandwicher og salater.

Boston Market

4001 E Bay Drive

Clearwater, FL 33764

727-524-6603

bostonmarket.com

Columbia Restaurant

Columbia Restaurant ble grunnlagt i 1905 Deres originale "1905" salat ble kåret til en av USAs 10 beste beste salater med "USA Today" i 2008 De tilbyr en hel glutenfri meny som inneholder spansk bønnesuppe, svart bønne suppe, biff tomat salat, kylling og gul ris, svinestek, filet mignon og flere andre valg.

Columbia Restaurant

1241 Gulf Boulevard

Clearwater, FL 33767

757-596-8400

columbiarestaurant.com

First Watch

First Watch serverer frokost, brunsj og lunsj hver dag. De tilbyr tradisjonell frokost og lunsj favoritter og har spesialisert seg på å bruke gode og ferske råvarer. De tilbyr også gratis WiFi for kundene. De har flere glutenfrie menyelementer inkludert eggeretter, omeletter og salater med glutenfri salat dressing.

First Watch

2569 Country Boulevard

Clearwater, FL 33761

727-712-8769

firstwatch.com

The Island Way Grill

The Island Way Grill er en lokal restaurant som spesialiserer seg på øya mat med en pan-asiatisk stil. De er åpne for tidlig øy bespisning, middag og søndag champagne brunsj. Friske grønnsaker og hånd forberedt supper og sauser er brukt i sine retter. De tilbyr en hel glutenfri meny for kundene.

The Island Way Grill

20 Island Way

Clearwater, FL 33767

727-461-6617

islandwaygrill.com/

Romano makaroni Grill

Romano makaroni Grill spesialiserer seg på italiensk-middelhavsmat. De har en meny for glutenfrie kunder som har flere forrett, drikke og måltid alternativer. Enkelte elementer på glutenfri meny inkluderer alderen biff indrefilet spiedini, senter-kutt lam, couscous, grillet kveite og grillet kylling.

Romano makaroni Grill

28795 US Highway 19 N

Clearwater, FL 33761

727-726-6676

romanos.com

Gluten-Free restauranter i Sarasota, Florida

Gluten-Free restauranter i Sarasota, Florida


Kunder i Sarasota, Florida, området som ønsker glutenfri mat har mange spisesteder. Brunsj, lunsj og middag menyer har oksekjøtt, svinekjøtt, kylling og sjømat. Hovedretter, supper, salater og desserter imøtekomme til enhver smak. Fra nasjonale kjeder som Carrabba italienske Grill og Longhorn Steakhouse til lokale restauranter som Columbia Restaurant og Madfish Grill, tilbudene er mange og rimelig.

Carrabba italienske Grill

Glutenfri menyen på Carrabba italienske Grill tilbyr forretter, salater, supper og saftige hoved retter med pasta, kylling, fisk og svinekjøtt. Kundene kan avslutte sitt måltid med Blue Bell vaniljeis toppet med karamell og ristede kanel rum pekannøtter. For glutenfrie diners, råder menyen hopper krutonger, ber om at glutenfrie salater blandes separat fra de andre salater og unngå grillen basen brukes til sesongen visse retter. Carrabba italienske Grill i Sarasota er åpen mandag til torsdag fra 4 til 22:00, fredag ​​og lørdag fra 4 til 11 pm og søndag fra 4 til 10 pm

Carrabba italienske Grill

1940 Stickney Point Road

Sarasota, FL 34231

941-925-7407

carrabbas.com

Columbia Restaurant

Familie-eid og operert siden 1905, serverer Columbia Restaurant deilig spansk mat. Dens glutenfri meny tilbyr supper, restaurantens berømte 1905 salat og hovedretter med sjømat, kylling og biff. Til dessert, og tilbyr glutenfri puddingen. Åpningstider er søndag til torsdag fra kl 11 til 22:00 og fredag ​​og lørdag fra kl 11 til 23:00

Columbia Restaurant

411 St. Armands Circle

Sarasota, FL 34236

941-388-3987

columbiarestaurant.com

Longhorn Steakhouse

Kjent for sin steker, har Longhorn Steakhouse en glutenfri meny som inkluderer biff, kylling, sjømat og svinekjøtt. Kundene kan begynne sitt måltid med suppe og salat og slutt med et utvalg av desserter. Restauranten bemerker at kundene skal utelate krutonger på salater og barbecue saus på kjøtt og unngå frites. Åpningstider er søndag til torsdag fra kl 11 til 22:00 og fredag ​​og lørdag fra kl 11 til 23:00

Longhorn Steakhouse

5440 Fruitville Road

Sarasota, FL 34232

941-377-4343

longhornsteakhouse.com

Madfish Grill

Glutenfrie forretter og salater uten krutonger begynne et måltid på Madfish Grill. Diners gå videre til forrettene med pasta, pølse, kylling, sjømat og biff. Appetittvekkende siden retter av grønnsaker, ris eller grillet plantains utfyller hver hovedrett. Til dessert, kan kundene bestille Bete Noir, en sjokolade torte med sjokolade og bringebærsaus. Den Madfish Grill er åpen mandag fra kl 11 til 21:00, tirsdag til lørdag fra kl 11 til 22:00 og søndag fra kl 10 til 21:00

Madfish Grill

4059 Cattlemen Road

Sarasota, FL 34233

941-377-3474

madfishgrill.com

Lover og regler for sykepleier assistenter i Florida

Lover og regler for sykepleier assistenter i Florida


En hjelpepleier eller sykepleier til unnsetning, er en medisinsk fagperson som arbeider under oppsyn av en sykepleier. Hjelpepleiere hjelpe pasienter med sine daglige levende oppgaver som bading, stell og fôring. I Florida, må hjelpepleiere bli en sertifisert av Department of Health.

Sertifisering Test

Hjelpepleiere i Florida må ha en gyldig sertifisering til å arbeide lovlig. For å få sertifisering, må du passere både en skriftlig og ytelse eksamen administreres av Florida Department of Health. Selv deltar på et treningsprogram ikke er nødvendig for å ta eksamen, er det sterkt anbefalt av Florida Nursing Assistant registeret.

Andre Kvalifiseringskrav

Florida lov krever også hjelpepleiere til å passere en bakgrunn screening som vurderer alle tidligere straffbare forhold med unntak av trafikk billetter. Florida Department of Law Enforcement (FDLE) gir den kriminelle historie til Department of Health for gjennomgang. Siste dom for grove forbrytelser og forseelser automatisk diskvalifisere deg fra å jobbe som pleieassistent i Florida, selv om søkere kan be om en anke eller søke om dispensasjon.

Registrering

Alle sertifiserte hjelpepleiere i Florida er pålagt å registrere seg hos Florida Nursing Assistant Registeret ved lov.

Department of Health
Florida Nursing Assistant Registry
4052 Bald Cypress Way, Bin # C13
Tallahassee, Florida 32399-3263
850-245-4125

On-Going Sertifisering

Under Florida lov, sertifiseringer er bra for to år. Søkere kan fornye lisensen ved å betale en årsavgift på $ 55 og bekrefter at de har vært konsekvent ansatt som pleieassistent for de siste to årene. Hvis noen enkelte ikke har jobbet som pleieassistent, vil hun måtte re-sertifisere med staten ved å ta skriftlig og praktisk eksamen på nytt. Sertifiserte hjelpepleiere som ikke klarer å fornye lisensen på tid vil måtte betale en ekstra sen gebyr på $ 50. Under lovovertredelse, er sertifisert hjelpepleiere heller ikke lov til å arbeide i Florida.