Digidexo.com

Tegn og symptomer på en migrene

Hva offisielt bringer på en migrene er fortsatt åpent for debatt, som noen tror det er på grunn av stress og andre mener det er på grunn av hva de har spist, men de tegn og symptomer på migrene er ikke diskutabelt. Og selv om tegn og symptomer kan variere noe mellom individer - og de vanligvis gjør, på grunn av ulike andre faktorer - kan du fortelle når du har en migrene. Faktisk vil andre mennesker sannsynligvis kunne fortelle deg også, siden de kan se tegn på at du har en migrene.

Tegn på en migrene

De mer åpenbare tegn på at en annen person kan ha en migrene er når han begynner å stille mer enn ett av følgende symptomer: oppkast, tale problemer og forvirring. Disse tre skiltene er lett lagt merke til av andre, men ytterligere tegn er også tydelig når du snakker med en person som kan ha en migrene. Hvis den enkelte klager på lysfølsomhet, kvalme eller lysglimt, da hun opplever tegn som kan skyldes en migrene.

Uvanlige sensoriske Tegn på en migrene

I tillegg, hvis den enkelte klager over uvanlig syn problemer, som å se blindsoner eller shooting stars, han kan ha oppstått en migrene med aura. Imidlertid kan de tegn være på grunn av mer alvorlige helsemessige forhold; derfor bør han se medisinsk personell umiddelbart for å utelukke den muligheten. Når mer alvorlige forhold har blitt offisielt utelukket, vil det ikke være like om når fremtidig migrene med aura tegn og symptomer til stede.

Symptomer på en Nærmer Migrene

Noen ganger sensasjon symptomer forut for migrene. Når dette skjer kan det oppstå timer eller dager i forkant av selve migrene og kan omfatte følgende: irritabilitet, tørste, depresjon, sug etter ting som er søt, døsighet, eller til og med en følelse av oppstemthet eller briste av energi.

Symptomer på en migrene

Smerter i hodet er et symptom på en migrene og kan variere fra moderat til alvorlig. Denne smerten kan forverres med noen fysisk anstrengelse og kan bli ille nok til å forstyrre normale daglige oppgaver eller rutiner, kjører en person til sengs. I tillegg kan sterke migrenesmerter be kvalme samt oppkast. Noen mennesker opplever også et bankende form for smerte.

I tillegg kan migrene også produsere lyd og lysfølsomhet symptomer. I disse tilfellene den enkelte søker vanligvis ut et kjølig, stille, mørkt rom hvor du kan ri ut sin migrene.

Uvanlige sensoriske symptomer på en migrene

Siden en migrene er antatt å stamme fra hodet, ikke er i kroppen, virker det merkelig at det ville være fysiske symptomer uttrykt i armer og ben på grunn av en migrene. Imidlertid kan migrene produsere den sensoriske symptom på kribling i den ene eller begge armer og ben til et individ som opplever en migrene.

Advarsel

Følgende er noen tegn og symptomer som bør føre en umiddelbar tur til din lokale legevakt: en brå hodepine som høres ut som en torden i hodet ditt, aldri før opplevd type hodepine smerte (for de 50 og eldre), en hodepine som forverres når du hoster eller anstrenge deg på noen måte, og enhver hodepine som er et resultat av en skade eller er ledsaget av synsproblemer (inkludert blinkende lys) eller en manglende evne til å snakke klart.