Digidexo.com

alkalisk vann

Farene alkalisk vann

Det har vært mye strid om å drikke alkalisk vann. Vann har en naturlig pH-balanse (fristilt hydrogen versus hydrogen og oksygen molekyler) på rundt 7 på en skala fra 1 til 14. Går for langt på skalaen i begge retninger kan være farlig.

Kroppens pH

En skole med tanke sier at å leve et sunnere liv, bør du prøve å holde kroppen din mindre syrlig. Men forskjellige deler av kroppen, har forskjellige pH-verdier: magen er ganske surt, tarmene mer basisk. Så, i kraft, du kan ikke bringe kroppen i en pH-balanse uten å gjøre deg noen skade. I tillegg kan det ikke bli oppnådd ved å drikke alkalisk vann.

Ionizers

Den farligste delen av drikkevann alkalisk vann er vann ionizers. Tilsynelatende, vann ionizers endre pH-balansen i vann fra springen og gjøre det mer basisk. Men generelt sett, er disse ioniseringsutstyr gjør svært lite for å endre pH-verdien i vannet, og gjør ingenting for å filtrere vannet. Når du bruker en Ionizer alene, vannet kan ikke være riktig filtrert.

Fordøyelse

Å drikke alkalisk vann kan også negativt påvirke magen. Magen produserer syren for å bryte ned og fordøye mat og drikke. Når du drikker alkalisk vann, til magen forsøk på å få ned pH-verdien av vannet. Det gjør den ved å skape mer syre, som kan forårsake fordøyelsesbesvær eller komplisere en tilstand som en sår.

Metaller

Metaller er mer svært konsentrert i alkalisk vann. I mindre konsentrasjoner, kan disse metallene ikke være et stort problem, men konsentrerte metaller kan forstyrre funksjonen av skjoldbruskkjertelen.

Ideell Water

Den ideelle pH i vann er omtrent mellom 7,4 og 7,6. Drikkevann bør filtreres og behandles, men vannet er for surt eller basisk kan være skadelig. Ergo: Å drikke naturlig vann er best.

Hva er alkalisk vann?

Hva er alkalisk vann?


Alkalisk vann, som navnet antyder, har en alkalisk pH-verdi i stedet for en typisk nøytral pH for vann. Markedsførere hevder alkalisk vann kan øke din energi, forsinke aldringsprosessen og hydrat deg bedre enn standard vann. Vitenskapelig forskning for å støtte disse spesielle krav er mangelfull, men det er visse omstendigheter når man drikker alkalisk vann kan gagne deg. Forskning tyder på alkalisk vann kan hjelpe andre mennesker med syre reflux.

Om pH og hvordan Alkaline Vann er gjort

Surhet eller alkalitet av vannet ditt bestemmer sin pH. PH-skalaen går fra null til 14, med 7,0 å være nøytral. En måling under 7 er surt - jo lavere pH er, jo mer surt - og noe over 7 er alkalisk, med svært alkaliske stoffer med en pH på 14. Det US Environmental Protection Agency overvåker ikke pH-verdien i vannet, men Byrået anbefaler offentlige vannsystemer opprettholde en pH på 6.5 til 8.5. For å gjøre alkalisk vann, produsenter bruker en enhet kalt en ioniser, som endrer den kjemiske sammensetning av vannet, noe som gjør den alkalisk og mindre sure.

Ikke nødvendig for folk flest

Markedsførere hevder at standard vannet er surt, snarere enn høyalkalisk og det er dette surhet markedsførere hevder er dårlig for deg. Med mindre du har nyre-eller luftveissykdom, men opprettholder kroppen din riktig pH balanse alt på egen hånd, ifølge Cleveland Clinic. For eksempel, exhaling karbondioksid når du puster hindrer blodet blir for surt. For mye alkalitet er ikke en god ting, heller. Over tid kan en høy pH forstyrre normal fordøyelse, siden noen aspekter av fordøyelsen krever et surt miljø.

Potensielle Acid Reflux Benefit

Foreløpige bevis tyder på at alkalisk vann kan tilby noen fordeler til folk med syre reflux. Acid reflux oppstår når magen innholdet - inkludert enzymer og magesyre - flyter bakover opp til spiserøret. Dette fører til fordøyelsesenzymer fra magen din, for eksempel pepsin, for å komme i kontakt med delikate vev i luftrøret og forårsake skade. I et reagensrør studien, fant forskerne at alkalisk vann, i motsetning til standard vann, nøytraliseres pepsin og hjalp buffer surhet. Studien ble publisert i juli 2012 utgaven av "Annals of Otology, Rhinology og laryngology."

Rom for forskning

PH i drikkevann som gjelder menneskers helse er ikke en mye studert emnet, forlate rommet for forskning på de potensielle fordelene ved alkalisk vann for personer med visse helsemessige forhold. Et dyr studie publisert i februar 2014 fant at pH i vannet dypt påvirket hastigheten som type-1 diabetes kommet i mus Surt vann forårsaket høyt blodsukker hos kvinnelige type-1 diabetes mus sammenlignet med vann med en nøytral pH. Forfatterne av studien foreslått at pH-verdien av vann påvirkes tarmbakterier, som endret immunresponsen i mus med type-1-diabetes og bidrar til deres sykdom. Hvis dette er duplisert hos mennesker, tyder det på at alkalisk vann kan bremse utviklingen av type-1 diabetes. Ingen studier på mennesker hittil har vist denne fordelen, men.

Forskning på Hvorfor drikke alkalisk eller renset vann er viktig

Forskning på Hvorfor drikke alkalisk eller renset vann er viktig


Renset vann kan redusere eksponering for skadelige kjemikalier, mens alkalisk vann kan bidra til en ønskelig PH balanse. Selv om begge typer vann demonstrere noen helsemessige fordeler, har hver sine egne potensielle farer.

Funksjon

Renset vann, eller vann som er blitt underkastet omvendt osmose eller destillasjon, forbrukes for å redusere eksponering av kjemikalier i vanntilførselen. Alkalisk vann funksjoner for å nøytralisere sure egenskaper, gjenopprette kroppens PH balanse.

Fordeler

Alkalisk vann har vist seg å fremme absorpsjonen av kalsium, anspore veksten av nyttige bakterier, raskere metabolisme, reduserer leddsmerter, øke energi og bidra til å kontrollere diabetes, ifølge Dr. Denice Cook. I "Healing med Whole Foods," Paul Pitchford hevder at renset vann "løser opp giftstoffer og utenlandske innskudd i kroppen", og er spesielt gunstig for personer med gikt, leddgikt og revmatisme.

Betraktninger

Alkalisk og renset vann også presentere mulige farer. Som Cook påpeker, har noen studier funnet helsefare forbundet med alkalisk vann, for eksempel skade på hjerte-og muskelenzymer. I tillegg kan renseprosessen fjerner viktige mineraler fra vann.

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

Nøytraliser Syrer og Balance Body pH

Mange av de matvarene vi spiser er syredannende. Dette betyr at i løpet av fordøyelsen lage de sure avfall. Disse acid avfall går inn i blodet og lymfesystemet, der de reiser til nyrene og leveren. I deres syre tilstand kan de forårsake forsuring av disse organene. Kronisk systemisk surgjøring har blitt identifisert som årsak til en rekke sykdommer, inkludert kreft. Alkalisk vann nøytraliserer de sure avfallsstoffer, og de er fjernet fra kroppen. I tillegg kan en altfor surt system føre til at kroppen å lekke mineralene fra bein og hjertet i et forsøk på å balansere systemet pH-verdi, noe som kan føre til osteoporose eller hjerteproblemer. PH assosiasjoner surhet eller alkalitet av en løsning. PH-skalaen går fra 0 til 14. Nøytrale løsninger er sagt å ha en pH-verdi på 7. Solutions under 7 anses surt, og løsninger for ovennevnte 7 anses akaline. Ved å balansere pH og alkalyzing systemet, reduserer alkalisk vann skaden surt avfall kan skape i systemet.

Avgifte og Hydrate

Alkalisk vann har mindre molekylære klynger som maksimerer alkalisk vann avgiftning fordeler. På grunn av deres mindre størrelse og form, er de også i stand til å passere gjennom cellene og presse ut giftstoffer, så vel som å øke total hydrering til cellene. Denne økte hydration resultater i større cellular stabilitet og bedre levering av næringsstoffer og mineraler til kroppens celler.

Kraftige antioksidant egenskaper

Prosessen alkalyzing vann skaper hydroksylioner som ifølge ImmuneSystemRemedies.com, skuring kroppen av frie radikaler og nøytraliserer disse. Frie radikaler er svært reaktive atomer som har uparede elektroner. De kan forårsake betydelig skade på cellulært og antas å være den skyldige i en rekke sykdommer, inkludert kreft. Den nøytraliseringen danner en stabil atom og etterlater et oksygenrikt miljø som resulterer i økt energi.

Hva er farene ved Vann ionizers?

"Smart" vann, smakstilsatt vann, kildevann, filtrert vann, destillert vann og til og med ionisert vann. Det synes folk blir lei av å drikke det samme rent vann for millioner av år, så de må endre den eller gjøre den "spesielle". Husholdningenes vann ionizers har eksistert siden 1970-tallet og 80-tallet, og hevder mange helsemessige fordeler, men folk bør være forsiktige med disse påstandene.

Hva er ionisert vann?

En pH-skalaen måler surhetsgrad av løsninger fra null til 14. Alt under 7 regnes syrlig, over 7 regnes som alkalisk, og 7 er nøytralt. Rent vann er nøytral med en pH-verdi på 7, men naturlig kildevann kan være mer alkalisk med tilstedeværelse av mineraler, slik som kalsium. Vann ionizers søke å gjøre vannet mer basisk ved en prosess som kalles elektrolyse.

Begrunnelsen Ionization

De fleste mennesker ikke gjøre undersøkelser før de prøver noe som lover bedre helse. Den grunnleggende resonnement som brukes til å argumentere ionizers er at alkalisk vann hjelper motvirke usunn livsstil for mange mennesker på grunn av deres sure dietter og miljøer. Faktum er at vitenskapen bak ionisert vann er litt ustø og upålitelig.

"fordelene"

Noen av de påståtte fordelene med ionisert vann spenner fra å hjelpe eller helbrede diabetes, beinskjørhet, dårlig blodsirkulasjon, forstoppelse, diaré eller til og med migrene og leddgikt. Det er mange antatte fordelene med ionisert vann, men ingen lyd vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere det - bare folks attester til den helbredende kraften i vannet. På den annen side er det vitenskapelige bevis sikkerhetskopiering av de mulige negative bivirkninger av ionisert vann, som er blitt dokumentert i mange studier, ifølge Andrew Weil, MD, ved University of Arizona.

Mulige bivirkninger

I en studie utført av College of Bioresource Science, Nihon University, Kanagawa, Japan, ble alkalisk vann vist seg å øke sjansen for hjerteinfarkt ved å være en viktig faktor som fører til utvikling av hyperkalemi (for mye kalium i blodet, noe som kan forårsake hjerteinfarkt). Ionisert vann kan også negativt påvirke magen av mavebesvær, fordi magesyre ikke blir for alkalisk fra ionisert vann, og dermed går inn i overdrive, som produserer syren for å balansere ut seg selv

Hvordan å beskrive de fysiske egenskapene Alkalitet i vann

Hvordan å beskrive de fysiske egenskapene Alkalitet i vann


For mye alkalitet i vann kan være like skadelig som for lite alkalitet i den samme kroppen av vann. Det spiller ingen rolle om du svømmer i vannet, drikker det eller hvis den brukes i et akvarium, er det nødvendig å teste alkalitet å opprettholde livet. Alkali er ansvarlig for nøytraliserende syrer som kan finnes i vann, så vel som visse naturlige mineraler og metaller som også er i vann. Selv om du ikke kan fortelle om vannet er surt eller basisk ved å se på den, kan du undersøke forholdene i vann eller teste den for å bestemme dens alkalitet.

Hvordan å beskrive de fysiske egenskapene Alkalitet i vann

Identifisere eventuelle plantevekst eller alger som du ser i vannet. Når et legeme av vann er sterkt alkalisk, hindrer alkalitet veksten av visse bakterier, noe som fører til alger og andre plantevekst.

Kjøpsteststrimler fra din lokale jernvarehandel for å bestemme de fysiske egenskapene til alkalisk vann. Ta en prøve av vannet og legg en pH stripe i den. Jo nærmere en mørkere lilla vann eller stripe svinger, avhengig av hvilke tester du har kjøpt, jo høyere vannnivå alkalitet. Kjemiske forbindelser i vann er aktivert med strimlene, som viser graden av surhet eller alkalitet.

Beskriv lukten av vannet. Vann som er svært sure vil mest sannsynlig ha visse lukter. For eksempel fisk akvarier, hvor fisk kan ha sluppet mye avfall, inkluderer ammoniakk (som du kan lukte), forårsaker en økning i syre nivåer. Siden alkali nøytralisere kjemikalier i vannet, kan testprøven bli beskrevet som utpreget luktfri.

Egenskapene til ionisert vann

Ionisert vann, også kjent som alkalisk vann, er spioneringen av de som drikker det som en nesten mirakuløs kur for moderne helse ills. Men akkurat hva ionisert vann er kan være litt mer forvirrende enn det de er ment å gjøre, eller i mange tilfeller ikke gjør.

Beskrivelse

Ionisert vann er ganske enkelt vann som består av de vanlige to hydrogen og ett oksygen, men med ytterligere ioner i den. Kort sagt, blir ionisert vann sterkt oksygenert, som inneholder et større overskudd av oksygen, og basiske mineraler enn vanlig drikkevann, eller filtrert vann.

Hydration

Ionisert vann har vist seg å hydratisere en persons kropp på en mer effektiv enn vanlig, eller nøytrale, vann. De vannmolekyler klumpe seg sammen, noe som gir ionisert vann en fordel ved å trenge inn, og blir absorbert av kroppen til å bli brukt i stedet for å bli presset sammen som et avfall.

Anti-Oxidant

En av de mest verdifulle egenskaper av ionisert vann, er at det er en sterk anti-oksydant. Ionisert vann har et overskudd av elektroner, og på grunn av sin mindre størrelse, er et mer effektivt anti-oxidant enn vitamin C.

Lad

Når målt vitenskapelig har ionisert vann vist seg å inneholde en elektrisk ladning. Dette er mest sannsynlig på grunn av overskudd av elektroner, men kostnaden i ionisert vann bistår i de helsemessige fordelene som det leverer til den som drikker.

Mirakler

De som regelmessig drikker ionisert vann har rapportert en slew av mirakuløse effekter. De hevder at å drikke ionisert vann kan hjelpe til med vekttap, forsinke aldringsprosessen, hjelpe i tilfeller hvis diabetes, bidra til å forhindre kreft og en rekke andre effekter som ennå ikke er bevist.

Hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat

I blodet i kroppen, er det en balanse av surhet og alkalitet som kalles pH-balansen. Når kroppen blir veldig surt, kan du bli utsatt for betennelser, forkjølelse, infeksjoner, og tretthet. Når du balansere ut hvor mye syre i kroppen, kan du kvitte deg med disse forholdene, og ender opp med følelsen energized. Måten å gjøre dette skje er ved å følge riktig kosthold plan som inkluderer å unngå skadelige matvarer og tillegg av gunstige matvarer.

Hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat

•  Klipp ut sure matvarer. Det er mange matvarer som inneholder mye syre og bør unngås. Noen av disse inkluderer dype stekt mat, bearbeidet mat, raffinerte karbohydrater, og matvarer som inneholder mye mettet fett.

Klipp ut sure drikker. Surhet kan også bli funnet i ulike drikker som også bør fjernes fra kostholdet. Noen av disse inkluderer brus, sukret te og juice, kaffe og alkohol.

Spis mer mat som er alkalisk. Akkurat som det er sure næringsmidler, er det også basiske matvarer som skal bli inkorporert i dietten. Noen av disse inkluderer salat greener, spirer, agurk, selleri, avokado, brokkoli, sitroner og lime.

Få noen alkaliske boosters. Alkaliske boosters er dråper av mineraler og sporstoffer som blir lagt til vann for å gjøre det alkalisk. Å drikke alkalisk vann kan virkelig hjelpe buffer kroppens surhet.

Få pH teststrimler. Etter at du har endret kostholdet ditt, kan du sjekke din pH med bruk av teststrimler. For å sjekke din pH, plassere en urin eller spyttprøve på bånd, og deretter sammenligne den skala som fulgte med settet. Det vil slå en farge fra lys gul til mørk grønn. Hvis det er gul, er du syrlig; hvis den er grønn, er du alkalisk.

Hint

  • Spise alle alkaliske matvarer kan være litt ekstrem. Prøv å minst spise alkalisk mat til hvert måltid du spiser. Dette vil bidra til å skape balanse.

Er Alkaline Vann dårlig for deg?

Flaske eller renset vann er et element på de fleste familiedagligvarehandel lister, men forskere og ernæringsfysiologer fortsetter å utføre mer avanserte studier på vannet for å finne ut hvor sikkert det er. Mens renset vann kan virke sunn, er det en rekke faktorer å vurdere når det gjelder forbruk av vann på en jevnlig basis.

Surhet

Renset eller alkalisk vann absorberer naturlig; slik at når vannet kommer i kontakt med luft, absorberer det karbondioksydet, og dette gjør at vannet surt. Den surere vann en person drikker, jo surere kroppen blir, som bryter ned kroppens immunforsvar.

Drikker med Alkaline Water

Drikkevarer som frukt-flavored drikke og brus er vanligvis laget av renset vann, og disse drikker vanligvis ikke har noen næringsverdi. Ifølge Zoltan P. Rona MD, MSc, studier har blitt gjennomført som viser at folk som konsumerer store mengder av disse drikkene slipper for mange viktige mineraler som kalsium og magnesium i urinen.

Surhet og aldring

Ikke bare kan alkalisk vann brytes ned til funksjonen av immunsystemet, kan det også fremskynde aldringsprosessen på grunn av mengden av overskytende syre som frigjøres i kroppen når mennesker drikke den. Andre matvarer stoffer som kan gi samme effekt inkluderer sukker og bearbeidet mel.

Alkaline Vann og Cardiovascular Disease

Zoltan P. Rona MD, MSc avslører også at det er en sammenheng mellom å drikke bløtt vann (renset vann faller i denne kategorien) og å utvikle hjerte-og karsykdommer. Celler kan fjerne mineraler fra skjelettet for å motvirke surhet; Dette er også svært vanlig hos personer som drikker bare destillert vann.

Fordeler

Mens alkalisk vann er ikke anbefalt for forbruk på regelmessig basis, personer som er rensing eller detoxing kroppen kan bruke renset vann, siden vannet vil absorbere og eliminere skadelige stoffer. Imidlertid bør dette vannet bare brukes for uker av gangen.

Hvordan lage surt vann Alkaline

Hvordan lage surt vann Alkaline


Mange tilhengere av å drikke alkalisk vann hevder det vil øke energinivået, øke metabolske priser, nøytralisere syre i blodet og også hjelpe kroppen motstå sykdom og forsinke aldringsprosessen. Ifølge Katherine Zeratsky, en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, "Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at noen av disse påstandene er sanne. Rent vann er for de fleste best."

Hvordan lage surt vann Alkaline

Making Alkaline vann hjemme

•  Fyll en gallon beholder med vann enten fra springen eller fra en annen pålitelig kilde. Noen områder av USA gir substandard vann fra springen, så velg høy kvalitet vann for alkalisering.

•  Test pH i vann med en pH test kit fra det lokale stoffet butikken eller et svømmebasseng forsyning butikken. Strimlene kan benyttes, siden det ikke er nødvendig å vite den nøyaktige pH-verdi, men heller om den er sur eller alkalisk. Dersom strimmelen blir rødt når vannet dryppet på det, er vannet surt. Hvis strimmelen blir blå, er vannet allerede er alkalisk.

Legg 1/2 spiseskje med natron til gallon av vann. Det er best å bruke food grade natron, også kjent som natrium-bikarbonat. Hvis blodtrykket er et problem, mat grade kalium bikarbonat tilbyr en levedyktig erstatning. Mat grade kalium bikarbonat er tilgjengelig på vin gjør butikker og nettsteder.

Rør eller rist beholderen for å oppløse natron. Etter at sammenblandingen er fullstendig, teste vannet for å se om den er basisk. Hvis vannet fortsatt tester surt, legge til en ekstra 1/2 spiseskje med natron og gjenta prosessen med å oppløse natron i vannet. Teste vannet igjen for å sørge for at det er alkalisk. Hvis vannet fortsatt tester surt etter å legge natron to eller tre ganger, er det nødvendig med en sunnere kilde til vann.

Hint

  • De som anbefaler alkalisk vann anbefaler å bruke ionisert alkalisk vann. Vann ionizers er ganske dyrt, men å bygge en vann Ionizer er mulig hvis kostnaden er koste uoverkommelige. Vann ioniseringsutstyr arbeide ved å benytte elektrisk ladning av kalsium og magnesium som er tilstede i de fleste drikkevann. Destillert vann og vannet filtrert av omvendt osmose er teoretisk blottet for mineraler og kan ikke ioniseres.
  • Hjertepasienter bør alltid sjekke med sine kardiologer før du legger natrium til kostholdet.

Alkaline Vann Myter

Alkaline Vann Myter


Flere selskaper er å fremme bruken av en "special vann" kalles alkalisk vann som de hevder kan forebygge sykdom og bedre sykdomstilstander. Likevel påstandene av alkalisk vann ikke støttes av FDA. Dette vannet kan kjøpes på flaske gjennom disse selskapene, men vanligvis de tar sikte på å selge kostbare maskiner som produserer dette vannet. Påstandene som brukes til å fremme alkalisk vann er generelt myter.

Historie

Ionisert vann er kjemisk det samme som hva som vanligvis refereres til som alkalisk vann. Vann ioniserende begynte blir praktisert i 1950 i Japan, med vann som ble testet på dyr og planter for sine fordeler. Vannet fortsatte å bli utviklet og testet av japanske universiteter, gradvis blir testet på mennesker med oppdagelsen av at det muligens reduserer mange symptomer forårsaket av sykdom. Enheter kalt vann ionizers ble kommersielt tilgjengelig i 1958 Vannet ionizers ble godkjent som medisinsk utstyr i 1966 av Helse og Rehabilitering Departementet Japan. Studiene som er støttende for påstandene om at alkalisk vann er gunstig har hatt liten eller ingen eksponering i den medisinske industrien. Studie-spesifikk informasjon er vanskelig å finne.

Om vannet

Alkalisk vann har blitt fremmet for helse ved enkelte selskaper, og sies å balansere pH i kroppen og bidra til å opprettholde optimal helse. Deres teori er at kroppens pH bør selvsagt være mer basisk enn syrlig, og kroppen kan stresse seg selv for å oppnå det ønskede alkalitet nivå. Økt surhet kan føre til redusert energi, smerter i kroppen og til og med vektøkning. De promotorer av alkalisk vann ofte anbefalt veksling mellom en rekke vann alkalinities avhengig av bruk av vann.

Alkalitet Ranges

Alkalisk vann varierer generelt 7,5 til 9,5 pH. Forskjellige områder av vann er foreslått avhengig av formålet eller aktivitet som vannet skal brukes til. For å følge den anbefalte bruk, ulike typer vann vanligvis anbefales for matlaging formål, drikkevann og vaske formål. Dette innebærer som regel å kjøpe en dyr maskin, som bare å kjøpe flasker med alkalisk vann vil ende opp med å bli dyrere. Siden alkalisk vann er forfremmet til å bli brukt til mer enn bare å drikke, må du bruke det for alt, inkludert å pusse tennene, for å få fullt utbytte, ifølge distributørene av maskinene og vann.

Funksjon / myter

Arrangører av ionisert vann hevder at bakterier vokser best i kroppen i lavere pH-verdier, så forsterke pH vil motvirke bakterievekst og treg eller forhindre sykdomsprosessen. Bevis for at drikkevann alkalisk vann for å opprettholde en spesifikk balanse av pH for å forbedre helse har ikke vært tilstrekkelig, og det er ikke godkjent av FDA eller anbefalt av de fleste leger. Ifølge Dr. Mirkin, professor ved Georgetown University, Washington DC, kan påstandene brukes til å fremme alkalisk vann ikke være sant som kroppen består av mange sure kroppslige stoffer og surhet og alkalitet kan ikke endres av noe vi forbruker. Alternativ medisin leger kan fremme eller foreslå dette vannet, men husk alternativ medisin er deres levebrød og mest urtemedisin og andre alternativmedisinske resultatene vil variere, og er ikke bevist. Making beslutningen om å drikke alkalisk vann er mer av en helse investering enn en helse behov eller nytte, og resultatet av å drikke det kan være usikkert.

Betraktninger

Det er visse hensyn som bør tas når tilbyr alkalisk vann til familien. Det er ikke anbefalt for babyer å drikke. Selv om en klar grunn til at det ikke er anbefalt ikke er gitt, har de fleste selskaper som gjør disse maskinene ikke anbefale dette vannet for babyer, og det bør ikke brukes til å blande formel. Det er ikke anbefalt til en baby blir en pjokk, spise et utvalg av hele matvarer. For graviditet bruk, blir det rapportert å være optimalt om det bør iverksettes med forsiktighet, da det er ikke mye informasjon tilgjengelig som støtter dette emnet. Hvis du føler at alkalisk vann er den riktige avgjørelsen for deg, snakk med fastlegen din og få hans eller henne ta på den. Det vil være en kostbar beslutning som bør være godt undersøkt og tenkt ut så mange leger er enige om at det er bare en annen oppblåst helse gimmick.

Hvordan å balansere vann fra springen pH

Hvordan å balansere vann fra springen pH


Vann pH refererer til hvor sure eller alkaliske det er. James Forleo, en kiropraktisk lege med mer enn 30 års erfaring, sier pH-papir kan brukes til å teste vannnivå. Måten vannet brukes dikterer den ideelle pH-nivå. For eksempel, vann som er sur-pH 6 og mindre er ideell for rengjøring, fordi det lathers raskt. Drikkevann bør ha et pH-område på 6 til 8,5. Laurette Willis, en personlig trener og foredragsholder, forteller at alkalisk drikkevann holder sunn oksygen tilgjengelig til blodceller. Det finnes ulike metoder som kan brukes for å balansere pH i vann fra springen.

Hvordan å balansere vann fra springen pH

•  Tilsett 4 ss. av frisk sitronsaft til en liter av surt vann for å heve pH-verdien. Ifølge Best Water Filter Guide nettsted, ved hjelp sitron for å heve vann pH er en kostnadseffektiv metode som også er ideell for å øke vannets smak. Baking soda fungerer også godt for å heve vann pH. Den PRLog råder til å legge 1/4 ts. natron til en liter med vann for å heve pH-verdien.

Bruk en Distiller for å balansere vannet pH. En distiller ikke bare balanserer pH, men det rids også vannet i alle andre forurensninger. Det fungerer ved å koke vannet, for så å kjøle dampen sluppet tilbake til flytende form. Under destillasjonsprosess, er sure giftstoffer fjernes, slik at vann med nøytral eller alkalisk pH. Denne metoden ulempe er at det er dyrt og bruker mye energi. Gabriel Cousens, en lege og en ernæringsfysiolog, i sin bok "Bevisst Eating", sier at dette problemet kan elimineres ved bruk av en solcelledrevet Distiller.

Bruk en ioniseringsfunksjonen å balansere vann fra springen pH. Ioniseringsprosessen anvender elektrisk strøm for å separere de sure og alkaliske partikler i vann. Ifølge Cousens, er i alkalisk vann som brukes til drikkevann, mens den sure holdes for rengjøringsformål. Ulempen er at ioniseringsutstyr er dyre.

Filter vann ved hjelp av en mugge som fungerer ved å filtrere klor ut, heve vannet pH. Filtrering mugger er billig og kan kjøpes på et kjøkken apparatet butikken. Fordelen med disse kanner er at filtrene er utskiftbare når de slites ut uten å måtte kjøpe hele kannen igjen.

Slik konverterer Tap Water Into Alkaline Vann

Medisinsk vitenskap har ennå å underbygge eventuelle helsemessige fordeler forbundet med å drikke alkalisk vann eller heve pH av interne kroppsvæsker. Men en rekke anekdotiske bevis på Internett og utover fortsetter å tiltrekke folk til begrepet alkalisering. Rent vann har en nøytral pH på 7, men vann meste springen er litt surt. Det er faktisk meget enkelt å heve pH i vannet, og dermed gjøre den alkalisk. Det er flere måter dette kan gjøres, er hvilken som helst av hvilke tilstrekkelig.

Bruksanvisning

•  Legg sitron eller lime. Til tross for det faktum at sitrusfrukter inneholder sitronsyre, talsmenn for alkalisering mener at, når spaltet, har en netto alkaliserende virkning på kroppen sitrus. Dermed er en av de enkleste måtene å gjøre vannet litt alkalisering å bare presse inn frisk sitron eller lime juice.

Legg natron. En vanlig måte å øke pH-verdien av vannet er vesentlig å legge natron. Tilsetning av en halv teskje til en liter vann hever pH-verdien til mellom 9 og 10, som er betydelig alkalisk. Citrus kan anvendes for å maskere smaken av natron, siden tilsetningen av sukker eller søtningsmidler vil senke pH-verdien av vannet.

Bruk en ioniseringsfunksjonen. Manuelt legge felles husholdning ingredienser til din vann fra springen fungerer, men er ikke veldig effektivt. Installere en ioniseringsfunksjonen på trykk kan øke pH av alt vann fra springen umiddelbart mens du bruker den. En ionisatoren filtrerer vannet og innfører en liten elektrisk ladning, å polar de oppløste elementer i vannet. De positivt ladede ioner samles, som har en alkaliserende virkning på vannet.

Tips og advarsler

  • Alkalisk vann som er laget av ionisering er også kalt "redusert vann." De fleste ionisers tillate deg å velge pH i vannet ditt ved å justere andelen redusert og ikke-ionisert vann som brukes.
  • Produsentene av vann ionizers foreslår begynner med bare veldig svakt alkalisk vann og gradvis bevege seg mot å drikke svært alkalisk vann i løpet av flere uker. Den mest ekstremt alkalisk vann anbefales for bare koking.

Farene ved Antioxidant Vann ionizers

Farene ved Antioxidant Vann ionizers


Ioniserende vann ble utviklet ca 30 år siden i Japan. Utviklingen kom fra forskning utført på Hunza-stammen i Andesfjellene. Folk levde å være over 100 år gammel. Som helhet, stammen var veldig sunt. Forskning pekte på vannet gruppen forbrukes i kostholdet. Vannet kom fra iskalde, fjelltopp bekker. Renheten og bevegelsen skaper en naturlig alkalisk tilstand som er ionisert av natur.

Grunnen til ionisert vann helsemessige krav er at det er alkalisk. Mye av den moderne diett produserer syre, og det ubalanser av pH i kroppen. Alkalisk vann er også ansett som en antioksidant som beskytter cellene mot frie radikaler.

Ionisering

Ioner er atomer, grupper av atomer eller partikler som har en positiv eller negativ ladning. Ionisering er når den elektriske ladningen er ikke balansert. Når et valg blir fjernet fra et atom, blir betraktet som positivt ladede atom. Den frigjorte elektron er negativt ladet. Når den løse elektron kombinerer med et annet atom har den ekstra energi, og antas å ha en gunstig innvirkning helse.

For å tvinge elektronene bort, må være en energi større enn den bane som binder atomet sammen. Elektrolyse produserer den energien som trengs for å bryte av elektronet.

Teorier / Spekulasjoner

Mens ionisert vann er vanligvis markedsført som et sunt alternativ til klorvann fra springen, de mange rapporterte helsemessige fordeler er under spørsmålet. Stephen Lower, en pensjonert medlem av Institutt for kjemi fra Simon Fraser University er frittalende mot vann ionisering fordeler.

Han sier at ionisert vann er "noe mer enn salgs fiction." Han fortsetter med å forklare at vannet ikke er ledende nok til å gjennomgå elektrolyse og at rent vann kan ikke være enten alkaliske eller sure.

Potensielle effekter

Professor Nedre forklarer at vann ionizers bruke salt for å skape ledningsevne i vann. Hvis elektrolysen utføres på natriumklorid, hydrogengass og hydroksydioner blir frigjort, noe som gjør frembringe en alkalisk oppløsning av natriumhydroksyd. Han slår fast at: "klorioner oksyderes til elementært klor ved anoden." Denne blanding har potensial til å lage en svak blekemiddel.

Bekymringer

For forbrukeren, de potensielle bivirkninger og farene ved å bruke antioksidant vann er at en person ikke vil søke legehjelp når en tilstand oppstår. Hvis en person trenger medisinsk behandling, er avhengig ennå bare på forbruk av ionisert vann, kan han møte alvorlige konsekvenser.

Betydning

En annen bekymring er at hvis kravene til ionisering er sanne og de positivt påvirke alkaliske nivået i kroppen for å fremme bedre helse, er alle produktene like? Det er så mange ioniserende produkter på markedet som luking gjennom de gode fra de dårlige, kan gi forbrukeren dårligere helse-messig, og mye verre penger-messig.

Har Brita vann filtre Gjør Alkaline Vann?

Selv om en Brita filter du kjøper på en lokal apotek vil ikke endre vannets alkalitet av seg selv, kan du endre pH-nivået ved hjelp av visse typer filtre. Ifølge Brita hjemmeside, pH-verdien av vann - som kan ligge i området 6,5 til 8,5 - bestemmes av springvann pH før den filtreres.

Grunnleggende

Når du kjører vann fra springen gjennom en av Brita sin kullkullfiltre, du betydelig redusere mengden av metaller og giftige stoffer i vannet. Denne filtreringen blir kvitt ubehagelige klor eller rust smak.

Funksjon

Filtrert vann mangler klor og kjemikalier funnet i nonfiltered vann og kan være bedre for helsen din. I tillegg filtrere drikkevann hjelper deg å unngå å bidra til miljøavfall ved å kjøpe vann i plastflasker.

Spekulasjoner

Legge alkaliske vanndråper til filtrert vann kan endre alkalitet. Legge mineraler kan skape antioksidant verdi, som måles i form av oksygen reduksjonspotensial, eller ORP verdi, ifølge IonLife direktør Ian Blair Hamilton.

Fordeler

De potensielle fordelene ved å drikke alkalisk vann blir debattert, men det antas å bringe kroppen tilbake i balanse fra virkningene av overdrevent syrlig mat og drikke i gjennomsnittlig vestlig kosthold.

Potensial

Som i midten av 2009, betyr Brita ikke har en alkalisk vann filter på markedet, men flere andre selskaper er fremme teknologien. Alkalark hevder at det er i stand til å skape bærbar antioksidant alkalisk vann gjennom de naturlige mineraler i bunnen av sine flasker.

Fordelene ved Natural Alkaline Vann

Fordelene ved Natural Alkaline Vann


Vann er den viktigste ingrediensen i levende organismer. En person kan leve i flere uker uten mat, men vil ikke overleve mer enn noen få dager uten vann. Alle vannkilder er ikke lik, men. Menneskekroppen er naturlig svakt alkalisk, og alvorlige problemer oppstå når det er surt for lenge. I det minste, kan alkalisk vann bidra til å gjenopprette kroppens naturlige pH-balanse. Tatt i betraktning at 50 til 70 prosent av en voksen kroppsvekt er vann, er det ikke overraskende at kvaliteten på vannet vi drikker kan påvirke vår generelle helse.

Identifikasjon

En nøytral pH-verdi er 7. Jo lavere pH-nivå, blir surere et stoff. For referanse, magesyre har en pH-verdi på mellom 1 og 2, og noe over 7 er teknisk alkalisk. Produkter som markedsføres som alkalisk vann generelt være i området mellom en pH-verdi på 8 og 10. Hva som gjør alkalisk vann er tilstedeværelsen av oppløste mineraler som silika, kalsium, bikarbonat, magnesium og kalium.

Betydning

Den grunnleggende fordelen av å drikke alkalisk vann, er å reversere en sur tilstand i legemet. Essensielle næringsstoffer blir tømt raskere når kroppen er sur, og sykdomsfremkallende bakterier avle raskere, noe som fører til infeksjon og sykdom, og en større belastning på immunsystemet. Andre langsiktige forhold, for eksempel kronisk tretthet, leddgikt, sår, ryggsmerter og depresjon er også forbundet med en sur kosthold.

Funksjon

Kroppens funksjoner som cellulær respirasjon produserer sure avfallsstoffer. Under normale omstendigheter, kan kroppen fjerne disse avfallsprodukter uten stor grad påvirke de samlede pH. Problemet er imidlertid, stiger når folk spiser nesten utelukkende syreproduserende mat i stedet for naturlig alkalisering frukt og rå grønnsaker. Kroppen produserer da mer sure avfall enn det kan håndtere, og legemet blir surt. Drikkevann alkalisk vann, spesielt med en pH-verdi på 9 eller høyere, er den raskeste måten å reversere en sur tilstand i kroppen.

Fordeler

Alkalisk vann produserer alle fordelene som typisk assosieres med et alkalisk kosthold. Disse inkluderer følelser av høyere energinivå, bedre fordøyelsen helse og mer regelmessig eliminasjon, og tilbakeføring av symptomer forårsaket av kronisk surhet og sykdom. Noen hevder at et alkalisk kosthold kan bremse eller reversere effekten av aldring ved å reparere skader fra frie radikaler. Disse fordelene er utover de av bare å drikke mer vann, noe som kan ha betydelige fordeler av seg selv.

Funksjoner

Kommersielle alkaliske vann produkter blir vanligvis filtrert, ionisert og deretter gjort alkalisk ved tilsetning av mineraler. Produkter som for eksempel pH-boosting dråper enn det som kan tilsettes til vann på flaske for å gjøre den alkalisk. Alkalisk vann kan også gjøres hjemme for liten kostnad - den enkleste måten er å presse sitron eller lime juice i renset vann. Rå, økologisk eple cider eddik kan også legges til vannet for å gjøre det alkalisk.

Ionisert Vann Avgiftning

Ionisert Vann Avgiftning


Det er vanskelig å vite hva som er fakta og hva som er fiksjon når det gjelder ernæringsmessige krav. Tobakkselskaper som brukes til å påstå at sigaretter var bra for deg før forskere og leger steppet inn og viste seg ellers. Det er for tiden svært mange markedsførere og helsekostbutikker presser fordelene med ionisert vann. Ved hjelp av ionisert vann for avrusning er relativt enkelt, men en forespørsel bør gjøre for å se om de krav for disse produktene er fakta eller fiksjon.

Krav om ionisert vann

Det er mange påstander om de positive fordelene med ionisert vann. Ionisert vann er vann som har gått gjennom en Ionizer der det er gjenstand for elektriske felt som gir den en negativ atom ladning og en basisk pH. Markedsførere som selger ionisers hevder at siden kroppen blir overkjørt av et skadelig sur pH-verdi, vil dette ionisert vann være i stand til å balansere kroppens pH-verdi og forbedre helse på en rekke måter. Det er påstander om at ionisert vann kan bokstavelig talt presse giftstoffer ut på grunn av den mindre størrelsen på molekylet klynger som gir det muligheten til å gå gjennom cellemembraner mer effektivt. Denne lille molekyl klyngestørrelsen er sagt å tillate vannet å være mer fuktighetsgivende enn vanlig vann. Disse påstandene er omstridt av forskere som sier at negative vann ioner vil bli nøytralisert av de positive ioner som er opprettet på samme tid.

Studier av ionisert vann

Flere studier kan vise mange positive effekter av ionisert vann. En studie i tumor 2008 Japan viste at ionisert vann hadde evnen til å redusere tumorcellevekst og forbedre eficacy av immunsystemet mot kreft. En 1997 studie ved Kyushu-universitetet viste at ionisert vann fungerer som en antioksidant, bevare DNA mot skader fra oksidasjon. Heartspring.net dokumenter tilfeller av de positive effektene av ionisert vann på nøytraliserende giftstoffer.

Komme Høyre Ionizer

Den mest pålitelige kilden for kjøp av en Ionizer kan være noen som praktiserer det han forkynner, drikke ionisert vann selv. Du kan være i stand til å finne en slik kilde hos din lokale rå eller helsekost butikk. For eksempel i Chicago er det en restaurant som heter fetters Incredible Vitality der eieren selger og drikker bare ionisert vann og har tilskrevet mange positive til resultatene til denne praksisen. Det er sannsynlig at du vil tilbringe oppover på $ 500 på ionisatoren.

Hvordan gifte med ionisert vann

Avrusning prosessen med ionisert vann er ganske enkel. Slutte å spise eller drikke bearbeidet mat og fokusere på mer naturlige måltider inkludert frukt, grønnsaker og helkorn. Dette vil sikre at du ikke holde drivstoff kroppen din med flere og flere giftstoffer. Bruk vann ioniser å lage alkalisk vann å drikke i løpet av dagen. Noen folk drikker nesten to gallons av alkalisk vann om dagen, men du bør være i orden med seks til åtte glass. I løpet av den første uken kan du merke økt avføring som kroppen din begynner å bli kvitt dine interne giftstoffer. Etter noen uker, bør du begynne å føle seg renere, med en økning av energi. Fortsett å drikke alkalisk vann for å forbedre helsen ytterligere over tid.

DIY Alkaline Vann

DIY Alkaline Vann


Fordelene med alkalisk vann er svært omstridt i USA, og de fleste medisinske case-studier priste fordelene kommer fra utenfor landet. Imidlertid har USA fått noen alkalisk vann talsmenn. Som Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky påpeker i sin online Q & A, selv om forskningen ikke har verifisert mest alkaliske vannskader, nyere studier tyder på at det kan bremse bentap. Alle debatter til side, er den beste og minst kontroversielle fordelen av alkalisk vann hvor enkelt du kan gjøre det i komforten av ditt eget hjem, ved hjelp av en vanlig husholdning ingrediens.

Bruksanvisning

•  Fyll en 2-liter (1/2 gallon) glasskrukke med enten fra springen eller flaskevann til nesten full. Ikke fyll glasset som du vil trenge for å riste innholdet senere.

Legg 1/2 ts natron og rør lett.

Skru lokket godt fast og rist til innholdet er godt blandet.

Test pH-verdien av vannet ved å dyppe en strimmel inn i vannet, og å sammenligne den med nøkkelen på pH stripe beholderen. Dersom pH-verdien av vannet er mellom 8,5 og 9,0, så er ferdig.

Dersom det ikke er det, legge natron i-1/4-ts trinn som nødvendig for å oppnå den ønskede pH-verdi 8,5 til 9,0.

Hint

  • For å gjøre vannet rent og alkalisk samtidig, bør du vurdere å kjøpe en vann ioniser. Disse maskinene feste til springen og bestå vanlig vann fra springen over et sett med elektroder, som skiller surt og alkalisk vann.

Hvordan å rense vann og gjøre det mer basisk

Hvordan å rense vann og gjøre det mer basisk


Liket av en normal voksen er laget av 70 prosent vann, og noen mener at å drikke alkalisk vann har store helsemessige fordeler. Alkalisk vann har overskytende oksygen og mineraler. Noen helsemessige fordeler inkluderer vekttap og kroppen avgiftning. PH-nivå (surt vs alkalisk) kan avgjøre om en person har god helse. Det er flere måter å rense vann for å gjøre det alkalisk.

Hvordan å rense vann og gjøre det mer basisk

ionisere vann. Bruk en vann ioniser maskin til å ionisere og energi vannet. Dette vil heve pH-verdien av vannet.

Filter vann gjennom en bio-stein filter. Bio-stein filtre inneholder mineraler og specials steiner for å bidra til å bryte ned og gir energi til vannet.

Pass vann gjennom magnetiske felt. Plasser en spesialisert magnet på den ytre overflate av en innkommende vannledning. Vannet blir utsatt for det magnetiske felt som den flyter gjennom røret. Magnetfelt heve pH-nivå eller alkalisk nivå av vann.

Legg alkalisk mineral synker til vann fra springen. Forsterk vitamin, mineral-og elektrolytt-innhold i vannet.

Hint

  • Hydrering er viktig for god helse.
  • Drikker som kaffe, te, kullsyreholdige drikkevarer og alkohol utarme vann celler i kroppen.

Hvordan bruke Kangen Vann å kurere kronisk tretthet

Kangen vann er en renset form for drikkevann som har blitt markedsført med vekt på sine helseeffekter. Kangen vannet er alkalisk vann som har blitt spylt av hvilken som helst type kjemikalier eller forurensning. Noen pasienter har brukt Kangen vann som et alternativ behandling for kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du bestemmer deg for å prøve Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, bør du først snakke med legen din.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Ionizer system for å produsere Kangen vann. For å få tilgang til denne type vann, må du kjøpe en ionisert elektrolyse vann generator. Vannet arbeider seg gjennom systemet for å foreta kangen vann. Du kan kjøpe en av disse systemene gjennom Kangen Water USA.

Produsere Kangen vann med vann ioniser. Mange av de mindre enhetene ta ca. 30 minutter for å gjøre omtrent 3 liter avionisert vann. Du kan lagre ionisert vann for senere bruk.

Drikk minst åtte til ti glass Kangen vann som en måte å hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom. Siden mange mennesker nyte smaken av ionisert vann, vil du være mer sannsynlig å drikke større mengder. Ved å drikke Kangen vann, er du eliminere aluminium fra kosten siden andre drikker inneholder spor av aluminium. Ifølge en studie gjort av George M. Tamari, Ph.D., trykt på Pain Research Institute nettside, sykdommer knyttet til aluminium toksisitet inkluderer Alzheimers sykdom og kronisk utmattelsessyndrom. De giftige elementer er eliminert fra kroppen din og erstattet av ernæringsmessige elementer levert av Kangen vann. Filteret anvendes for å lage den kangen vannet filtrerer ut av aluminium, så vel som anvender ultrafiolett lys for å drepe eventuelle mikroorganismer som kan finnes i vannet.

Unngå vann fra springen, brus, øl og alkohol. Hvis du drikker ionisert Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, da disse drikkene bør unngås, da de kan ha spor av aluminium.

Tips og advarsler

  • Husk at Kangen vann ikke har blitt godkjent av FDA som en form for behandling for kronisk utmattelsessyndrom.