Digidexo.com

Sunneste ting å spise på Jack in the Box

Sunneste ting å spise på Jack in the Box


Ernæring er grunnleggende for å lede et sunt, lang levetid. Men bare fordi du er helsebevisste betyr ikke at du må unngå noen av dine favoritt mat, inkludert hurtigmat. Jack in the Box, en fremtredende skikkelse i fastfood-bransjen, tilbyr menyvalg som er lav i kalorier, natrium og fett. Det er bare et spørsmål om å velge riktig Entrée. Deres menyen har fem forrettene som oppfyller Sunn Spise ernæring kriterier.

Chicken Fajita Pita

Serveres i en hel korn pita, er Chicken Fajita Pita fylt med grillet kylling, stekt løk, salat og ost. Den inneholder 320 kalorier - 100 kalorier fra fett - i et 192g servering. Lav i trans fett på 0,5g og mettet fett i 5g, er en ulempe av Chicken Fajita Pita høyt natrium teller, som måler løpet 1100mg.

Chicken Teriyaki Bowl

En heartier måltid, har Chicken Teriyaki Bowl 479g i en enkel servering med 580 kalorier. Femti av disse kaloriene kommer fra fett. Dette Entrée er lav i fett, med bare 5 g totalt fett og ingen transfett. Kylling Teriyaki Bowl er også egnet for dem som ser sitt kolesterol, da det inneholder kun 35mg.

Grillet kylling strimler

Uten å dyppe saus, har de fire stykke grillet kylling strimler minst mulig kalorier på Jack in the Box Sunn middagsmeny, med 180g per porsjon. De har også minst mulig total fett og karbohydrater, med 2g og 3g per porsjon, henholdsvis. Grillet kylling Strips inneholder også minimale nivåer av natrium på 700mg.

Hamburger Deluxe

Jack in the Box underskrift Entrée, Hamburger Deluxe, er lavere i kalorier enn sine konkurrenter, med kun 340 kalorier per porsjon, 170 av disse kommer fra fett. I tillegg er lavt fettinnhold på 18 g, kolesterol på 40 mg og 550 mg natrium ved denne burger. Uten ost, er den Hamburger Deluxe en egnet kandidat til å løse burger craving uten å ødelegge din diett.

Steak Teriyaki Bowl

Som med kylling varianten er biff Teriyaki Bowl et solid måltid som ikke vil skade din diett. Med en servering størrelse på 479g inneholder Steak Teriyaki Bowl høyeste kalori telling av alle sunne elementene middagsmeny, totalt 650 kalorier per porsjon, 90 av disse kommer fra fett. Selv om høyere i kalorier enn andre retter, inneholder biff Teriyaki Bowl bare 10g av totalt fett, uten transfett.