Digidexo.com

gravid og testet positivt på amfetamin

Hva Hjem Produkter vil gjøre en Drug teste positivt?

Det skjer ikke ofte, men du må kanskje ta en dopingtest. Din arbeidsgiver kan kreve at du tar en dopingtest før du ansetter deg for første gang, før de markedsføre deg, eller noen ganger bare tilfeldig. I alle fall må du være oppmerksom på falske positiver. Dette er over-the-counter medisiner eller matvarer som er helt lovlig, og likevel dukker opp som illegale rusmidler på en dopingtest. Å ha et hode opp på hva som kan forårsake falske positiver vil tillate deg å unngå disse medisiner og mat før en dopingtest, eller enda viktigere, hvis du tester positivt for et stoff som du vet du ikke ta, kan du ha en forklaring.

Marijuana

Ifølge National Institute on Drug Abuse (NIDA), er marihuana er det mest misbrukte ulovlige stoffet i USA. Men bare fordi alle andre gjør det, betyr ikke at du er for. Det er mange ting som kan dukke opp på en dopingtest som en falsk positiv for marihuana inkludert eventuelle NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som: Ibuprofen, Advil, nuprin, Mediprim, Motrin, Bayer Velg Pain Relief Formula, excedrin IB caplets, Midol 200, Pamprin, Naproxen, Aleve, Ketoprofen.

Kokain

Kokain ble ofte brukt over hele USA over hundre år siden. Og før det, ble de kokablader (bladene brukes til å lage kokain) brukt i tusenvis av år. Men i dag, er kokain betraktet som farlig, vanedannende, og høyst ulovlig. Hvis du blir tatt med det på en dopingtest, kan du stå overfor en umiddelbar oppsigelse, eller til og med påtale. Mange leger og forskere, deriblant Thomas Hartwell Pepper, MD av Ohio State University, har funnet ut at Amoxicillin kan dukke opp på en dopingtest som en falsk positivt for kokain. Nyre-og leversykdom, sammen med diabetes, har også vært kjent for å dukke opp som falske positiver.

Opiater

Opiater kan være alt fra en juridisk resept av Vicodin til de mest avhengighetsskapende stoffet i verden, heroin. Nå, noen steder, er Tylenol med kodein lovlig (for eksempel Canada) og tilgjengelig over-the-counter. Men i USA og andre steder, er kodein fortsatt bare tilgjengelig på resept. Hvis du møter opp positivt for et opiat på en dopingtest, kan det være din hoste medisin. Men det kan også være at bagel du spiste på vei inn i arbeidet. Det er riktig, har valmuefrø vært beryktet for å dukke opp som opiater på narkotika tester. Så sørg for at du holde av valmuefrø før du tar testen, eller du kan se ut som en heroinmisbruker.

Amfetamin

Amfetamin er sentralstimulerende stoffer som brukes til å øke våkenhet og bekjempe tretthet. Faktisk, de var ganske vanlig blant soldater i andre verdenskrig, og Adolf Hitler selv fikk daglige injeksjoner som inneholdt amfetamin. Men i 1965, de ble gjort ulovlig med mindre du har en resept fra lege. Så hvis du ikke har en resept, og narkotikatest sier du tar amfetamin, kan det være kaldt medisin. Sudafed har vært kjent for å dukke opp på narkotika tester som amfetamin på narkotika tester. Men andre kalde medisiner som NyQuil, Drixoral, og Tylenol Cold & Sinus kan også vise seg som falske positiver. I utgangspunktet være forsiktig med eventuelle medisiner med virkestoffet i pseudoefedrin.

Ecstasy

Hvis du ikke var clubbing hele natten på en rave i ørkenen med fem av dine nærmeste venner, så har du sannsynligvis ikke bør ha ecstasy i systemet. Men hvis du gjør teste positivt for ecstasy, kan det være en rimelig forklaring. De fleste av de samme kalde medisiner som kunne teste positivt for amfetamin kan også teste positivt for ecstasy. I tillegg kan felles over-the-counter nesespray og inhalatorer som Afrin, Vicks, eller Primatene inhalator også dukke opp som falske positiver.

Hva gjør du når barnet ditt Drug tester positivt?

Hvis barnet ditt har testet positivt for narkotika, lurer du kanskje på hva du bør gjøre videre. Skulle du hyle og malte ham for alltid, forby ham fra hvert å se hans venner igjen siden de er åpenbart dårlig innflytelse, få ham litt profesjonell terapi, eller signere ham for rehab eller boot camp? Hva du til slutt velger å gjøre vil avhenge av barnet og hvor alvorlig problemet er.

Diskusjon

Ikke overse problemet. Etter at du har roet seg ned fra den første dårlige nyheter og sjokk, handle raskt og vurdere hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å snakke med henne om hva som skjer og hvorfor hun bruker narkotika. Husk hvordan det er å være ung og sette deg selv i hennes sko. Finn ut om hun opplever gruppepress, eller hvis det er noen virkelige problemet du trenger for å løse at hun bruker narkotika for å prøve å rømme.

Forbered

Sørg for at du og den andre av barnets foreldre er på samme side om hva nærme du kommer til å ta når du snakker med barnet ditt. Selv om du er uenig, må du presentere en samlet front. Du må også tenke på hva du skal si når barnet ditt spør deg om du noen gang har gjort narkotika. Pass på at du ikke gir ham noe spillerom for å føle deg skyldig for din fortid og gjøre sin narkotikabruk synes greit.

Ting du bør unngå

Har du ikke denne diskusjonen mens barnet er under påvirkning. I stedet vente til hun er edru og kan fullt ut delta i diskusjonen. Når man diskuterer spørsmålet om hennes narkotikabruk, prøv å ikke bli sint eller heve stemmen. Fokuser i stedet på videresending hvor redd og såret du er og hvor mye du elsker henne og ønsker ikke noe for å skade henne.

Du bør også unngå truende barnet ditt eller gi henne ultimatum. Ikke noen gang får voldelig eller være fornærmende enten fysisk eller verbalt, og dette inkluderer bruk av latterliggjøring eller sarkasme. Du bør ikke prøve å gjøre barnet føler seg skyldig eller gjøre henne narkotikabruk om andre enn henne.

Hjelp & Discipline

Hvis du ikke kan ha en rasjonell diskusjon med barnet om hans narkotikabruk, og deretter se om det er noen andre han er villig til å snakke med om det. Kanskje det er et annet familiemedlem, en coach, hans rådgiver på skolen, en prest eller en lege han er komfortabel diskutere dette problemet med.

Ikke la ditt barns narkotikabruk gå uten noen konsekvenser. Vær klar på husordensreglene og din ingen narkotikapolitikk. Deretter diskutere hva straffen skal være nå og i fremtiden for å bryte ingen medikamenter regelen. Sørg for at du håndheve straff.

Avhengighet

Hvis barnet fortsetter å bruke narkotika etter at du har konfrontert ham, så du kan trenge profesjonell hjelp. Forskning de ulike behandlingsalternativene som er dekkes av din forsikring plan først, men også vurdere programmer som ikke vil kunne omfattes som kan være nyttig for barnet å bli frisk. Hvis du har problemer med å finne informasjon, ta kontakt med legen din, lokale sykehus, skolen distriktets rådgivning kontor, kirker, lokale psykiske helsefasiliteter eller lokale rusmisbruk etater.

Uansett hva du gjør for å hjelpe barnet å bli rusfri, sørg for at han vet at du virkelig bryr deg og bare vil ha det som er best for ham.

Tegn og symptomer på streptokokk B hos spedbarn

Strep B, også kjent som Gruppe B streptokokker, er en bakterie som kan vokse i blæren, tarm eller kjønnsorganer av noen voksne. De fleste friske voksne som har denne bakterien viser ingen symptomer, men hvis et spedbarn kjøper denne bakterien, vil hun utvikle strep B-sykdom. Et spedbarn kan komme i direkte kontakt med bakteriene i livmoren eller som hun kommer gjennom fødselskanalen under levering.

Tidlig innsettende symptomer

Symptomer på tidlig-utbruddet strep B-sykdom vanligvis vises innen 12 timer etter fødselen, men kan dukke opp så sent som en uke etter fødselen. Tegn på at en baby har strep B-sykdom inkluderer feber, problemer med fôring og apati. Et spedbarn med en tidlig debut strep B infeksjon kan utvikle sepsis, lungebetennelse eller hjernehinnebetennelse. Disse komplikasjonene kan være livstruende. Tidlig-utbruddet strep B sykdommen er mer alvorlig enn sent innsett strep B-sykdom.

Sent oppstått Symptomer

Spedbarn med sent oppstått strep B-sykdom kan utvise symptomer som feber, problemer med fôring, apati og beslag, alt fra en uke til tre måneder etter levering. Han kan også vise tegn på en øvre luftveisinfeksjon som kan omfatte tett nese og hoste. Hjernehinnebetennelse er en komplikasjon assosiert med sent oppstått strep B-sykdom.

Sepsis

Sepsis, også kjent som "bakteriemi," er en infeksjon av blod, og er en alvorlig komplikasjon av strep B-sykdom. Et spedbarn med sepsis kan ha feber eller en lav og ustabil temperatur, uregelmessig hjerterytme og uregelmessig pust. Huden hennes kan være kald, klam og blek, og hun kan virke irritabel, sløv og floppy. Hun kan spise dårlig eller erfaring oppkast og diaré.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Meningitt, en infeksjon av slimhinnen og væske i hjernen, er en komplikasjon av både i tidlig og sen-utbruddet strep B-sykdom. Et spedbarn med hjernehinnebetennelse kan være irritabel og apatisk. Hun kan gråte utrøstelig og har en høy-pitched skrik. Hun kan ha feber eller lav kroppstemperatur, kan ha en stiv kropp, og hennes soft spot eller fontanels kan synes å bule. Ubehandlet hjernehinnebetennelse kan føre til hjerneskade eller død.

Pnuemonia Symptomer

Lungebetennelse, en komplikasjon av tidlig-utbruddet strep B-sykdom, er en infeksjon i lungene som forårsaker betennelse. Symptomer som hjertebank, tretthet, rastløshet, irritabilitet, feber, hoste, rask pust og problemer med å puste kan observeres i et spedbarn med lungebetennelse. Et spedbarn som har problemer med å puste vil ha blusset nesebor og et synkende brystet som han puster. Et spedbarn med lungebetennelse kan også ha oppkast og diaré.

Diagnose og behandling

Leger vil merke spedbarnets symptomer og gjøre blodprøver for å avgjøre om et spedbarn har strep B-sykdom. De kan også gjøre en Spinal Tap og teste spinalvæske for tegn på bakterier. Hvis et spedbarn har strep B-sykdom, vil hun bli behandlet med intravenøs antibiotika. Meningitt, lungebetennelse og vil sepsis forårsaket av strep B bakterier også behandles med antibiotika.

Forebygging

Kvinner som venter blir rutinemessig testet for strep B bakterier når de er mellom 35 og 37 uker gravid. En mor som har testet positivt for strep B vil bli behandlet med IV antibiotika mens hun er i arbeid for å hindre henne spedbarn fra å få strep B-sykdom. Mødre som går inn i arbeid før 37 uker, hvis fosterblærer har sprukket for flere de 18 timer før levering, som har hatt en tidligere spedbarn med strep B-sykdom eller som har en feber over 100 grader C i løpet av arbeidskraft er også gitt IV antibiotika som et forebyggende tiltak.

Strep B i babyer

Streptokokk B er en bakterie som kan forårsake alvorlige komplikasjoner hos babyer. Det kan føre til infeksjoner i blodet og i hjernen. Strep B er ofte funnet kolonisert i tarmer eller kjønnsorgan av friske voksne med ingen symptomer og ingen negative helseeffekter, men det kan smitte fra gravide mødre til sine barn før eller under fødselen.

Risikofaktorer

En baby har en økt risiko for streptokokk B hvis mor testet positivt for streptokokk B sent i svangerskapet, bryter henne vann mer enn 18 timer før levering, hun har en temperatur under fødselen, er bærer multipler eller tidligere fødte en baby med Strep B. I tillegg kan Strep B oppstå dersom babyen har en vedvarende høy hjertefrekvens under fødselen eller født for tidlig.

Typer

Det finnes to typer av streptokokk B i babyer.

"Early-onset" Strep B skjer innen den første uken av livet, og er den mer alvorlige formen av sykdommen. Babyer med tidlig debut Strep B vil være sløv, har feber og problemer med fôring.

"Late-onset" Strep B inntreffer en uke til et par måneder etter bitrh og er bare litt mindre farlig. Symptomene er like i tillegg til en øvre respiratorisk infeksjon og beslag.

Identifikasjon

Mellom 35 og 37 uker av svangerskapet bør det være en rutine Strep B-test. Testen innebærer en vattpinne fra vagina og rektum som sendes til et laboratorium for testing. Hvis mor er streptokokk B positive, betyr det ikke at hun vil passere sykdommen til barnet sitt, men det tillater leger å ta de riktige forholdsregler under levering.

Hvis en baby er mistenkt for å ha Strep B, blod eller spinalvæske er testet for bakterien. Laboratoriet testen tar en dag eller to for resultater.

Behandling

Gravide kvinner som tester positivt for streptokokk B blir rutinemessig gitt antibiotika under fødselen som dette har vært mest effektiv i å hindre overføring til baby. Antibiotika før fødsel kan ikke hjelpe fordi streptokokk B kan recolonize i den tiden.

Babyer med streptokokk B er gitt IV antibiotika og andre medisiner eller oksygen avhengig av symptomene de presenterer.

Komplikasjoner

Hvis venstre ubehandlet, kan streptokokk B forårsake lungebetennelse, hjernehinnebetennelse eller en infeksjon i blodet. Infeksjonen kan være dødelig i 5 til 15 prosent av babyer. Selv etter vellykket behandling, kan noen spedbarn har gjenværende komplikasjoner som tale og synsproblemer, hørselstap og mental retardasjon.

Hva er behandlingen for Neonatal Strep B?

Gruppe B streptokokker er en bakterie som kan forårsake alvorlige infeksjoner. Gruppe B-infeksjoner er spesielt farlig for nyfødte, som typisk kontrakt bakterien under fødselen.

Betydning

Ifølge March of Dimes, ca 25 prosent av alle gravide kvinner har gruppe b strep bakterier til stede i deres rektal eller vaginal området. Hvert år, om en av hver 3000 babyer er infisert med gruppe B streptokokker under levering.

Identifikasjon

Gravide kvinner blir rutinemessig screenet for gruppe B streptokokker under tredje trimester av svangerskapet.

Maternal Treatment

Hvis en kvinne har testet positivt for gruppe B streptokokker, vil hun få intravenøs antibiotika som ampicillin og penicillin under fødselen for å drepe bakterier.

Infant Behandling

Spedbarn som kontrakten gruppe B streptokokker krever aggressiv behandling fordi infeksjon kan være dødelig. Behandlinger kan omfatte intravenøs antibiotika, oksygen og andre medisiner.

Baby Komplikasjoner

Ubehandlet gruppe B streptokokker kan føre til komplikasjoner hos spedbarn som lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og blodet infeksjoner.

Hvorfor trenger jeg antibiotika for streptokokk B før å ha en baby?

Gruppe B streptokokk er en infeksjon forårsaket av en bakterie som ofte finnes i en gravid kvinne skjeden eller endetarmen. Hvis ikke behandles, kan denne infeksjonen pass til barnet under fødsel og forårsake alvorlige sykdommer hos barnet.

Diagnose

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at alle gravide får testet for gruppe B streptokokk. Vagina og rektum er penslet og testet i den 35. til den 37. svangerskapsuke.

Behandling

Hvis du er gravid og teste positivt for gruppe B streptokokk, trenger du behandling med intravenøs antibiotika.

Høy risiko

Noen problemer under svangerskapet som setter barnet i fare for smitte er tidlig fødsel, feber under fødselen og tidligere babyer med gruppe B streptokokk.

Effekter på baby

En baby smittet av gruppe B streptokokk kan ha hjerte og blodtrykk ustabilitet, anstrengt pust, blod infeksjoner, hjernehinnebetennelse og lungebetennelse.

Seriøsitet

Infeksjon av babyer med gruppe B streptokokk er sjelden, men hvis det skjer, er alvorlig. Får riktig medisinsk behandling under svangerskapet, slik at du kan behandles hvis du har infeksjon.

Hva er HIV positiv?

Først og fremst er det et skille mellom HIV og AIDS. De fleste tenker på dem som ett og samme; men de er to separate enheter. HIV står for humant immunsviktvirus, mens AIDS står for ervervet immunsvikt syndrom. AIDS er en sykdom, mens HIV er viruset som forårsaker sykdommen. Testet positivt for HIV betyr ikke at du har AIDS. Hiv angriper T-celler, som er som infanteriet av en hær, hæren blir immunsystemet ditt. T-celler bekjempe alle slags infeksjoner og hvis T-cellene blir hemmet, vil infeksjoner invadere og trives i kroppen din, noe som resulterer i diagnostisering av AIDS.

Hvem får HIV?

Det er mange måter å kontrakten HIV og mange måter ikke å avtale det også. Du kan ikke få det ved å klemme en infisert person, holde hender eller å være i et lukket område med en person som har HIV. Du kan kontrakten HIV ved å ha ubeskyttet seksuell omgang med en smittet person. HIV ikke er synlig, slik at i fravær av en blodprøve som viser negativt resultat, er det ingen måte å vite om noen er HIV-positive.

Andre hjelp av overføring

HIV er et problem blant injiserende stoffmisbrukere som deler nåler. HIV kan overføres i løpet av prosessen for blodoverføringer hvis blodtilførselen er infisert med viruset. Siden 1985 den amerikanske blodtilførselen har blitt screenet for hiv og regnes som trygt. Gravide som er smittet med viruset kan gi det videre til sine barn som barnet passerer gjennom fødselskanalen. Mødre kan smitte sine nyfødte barn via morsmelk, så amming er kontraindisert for HIV-positive mødre.

Symptomer

Det er ingen avslørende symptomer på HIV-infeksjon. Med andre ord, hvis du anskaffer viruset, vil du ikke føle noe annerledes. Noen pasienter kan oppleve influensalignende symptomer kort tid etter å ha blitt utsatt for HIV, men disse symptomene går fort, og det kan ta år for HIV for å påvirke deg. Sykdom oppstår til slutt i form av hovne lymfeknuter (kjertler), hyppige forbigående feber, diaré, munnsår og trøtthet. Som virusreplika og angrep mer og mer av din T-celler, livstruende opportunistiske infeksjoner som lungebetennelse og enkelte sjeldne former for kreft dra nytte av kroppens svekket immunsystem og etablere seg i pasienten. Regelmessig testing for HIV er den eneste måten å vite om du har HIV tidlig i sykdomsforløpet.

Behandling av HIV

Testet positivt for HIV er ikke en umiddelbar dødsdom. Tidligere NBA basketballstjernen Magic Johnson er et eksempel på dette. Før starten av 1990-1991 basketball sesongen, kunngjorde Johnson til sine lagkamerater og fans at han var HIV-positiv. Til tross for dette, Johnson gikk videre med sin karriere og ble en aktivist for AIDS bevissthet på sin avgang fra NBA. Det finnes ingen kur for HIV, men det er mange behandlinger som hjelper mennesker lever med sykdom i lengre perioder av gangen. Tidlig påvisning er det viktigste verktøy i kampen mot hiv og endringer i livsstil er det beste forsvar.

Forebygging / løsning

Sikker sex og sikker håndtering av infiserte kroppsvæsker i helsevesenet innstillingen er de viktigste forsvar mot spredning av HIV. HIV kan bare inngås gjennom utveksling av kroppsvæsker. Education er kritisk for forebygging av HIV.

Fakta og løsninger for mor til barn HIV-smitte

Fakta og løsninger for mor til barn HIV-smitte


Også kjent som perinatal overføring, kan HIV-positive mødre smitter sine barn med sykdommen under svangerskapet, fødsel, forløsning eller ammer. Saken er en betydelig en, som Center for Disease Control and Prevention rapporterte at det i 2005, 6051 mennesker i 33 stater sa at de levde med hiv at de innleide perinatalt.

Statistikk

The Center for Disease Control and Prevention sier også at det i 2005 i de 33 statene, ble 142 barn under 13 år som ble smittet med HIV perinatalt diagnostisert med HIV / AIDS. Også i studien, så forskerne på den genetiske sammensetningen av smittede personer. Omtrent 66 prosent av mennesker som lever med HIV / AIDS på grunn av perinatal infeksjon var svart, og omtrent 20 prosent var Hispanic eller Latino. Det er viktig å huske at disse resultatene kun representere folket fra de 33 landene som valgte å delta.

Testing for HIV

Mens voksne testet for HIV gjennom analyse av sine antistoffer, fungerer denne prosessen ikke for babyer. Siden babyer beholde antistoffer fra mora til de er 18 måneder, kan barn av HIV-positive mødre teste positivt seg for HIV, selv om de ikke har sykdommen. Derfor er antistoffene ikke sett på, og babyer testes direkte for HIV inntil de når 18 måneder. Etter det, går de gjennom den samme prosedyren som voksne.

Skape bevissthet

En del av forebygge problemet er å være klar over at problemet eksisterer. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, har 25 prosent av personer med HIV ikke vet at de er smittet og 25 prosent av kvinner med hiv vil overføre sykdommen til sine barn. For å kunne arbeide på en løsning, bør alle gravide bli testet for HIV slik at hvis de har sykdommen, kan det tas forholdsregler for tidlig for å hindre overføring til barnet.

Antiretrovirale Drugs

Kvinner i avanserte stadier av HIV ta antiretrovirale medikamenter hver dag for å holde seg friske og til hjelp ved forhindring av perinatal overføring. En lege bør alltid konsulteres, men dosene vanligvis begynner enten umiddelbart eller etter første trimester. Den nyfødte vil også være på behandlingsplan for inntil de første ukene av livet. Mødre som ikke trenger stoffet for sin egen tilstand vil bli gitt en kortere behandling før fødselen av deres barn.

Amming

HIV-positive mødre oppfordres til ikke å amme, eller å slutte å amme så snart som mulig. Men i noen land er det ingen sunne alternativer, slik at mødrene ikke har et valg. I slike tilfeller bør en kvinne konsultere legen sin for å diskutere det beste løpet av handlingen til å ta. HIV-positive kvinner bør aldri blande amming med andre former for fôring fordi sistnevnte kan ødelegge slimhinnen i magen, noe som gjør barn mer utsatt for HIV.

HIV Counseling Strategier

HIV Counseling Strategier


Testet positivt for HIV kan sjokkere og skremme en person. Det er begynnelsen på en dramatisk endring av livsstil i henne at hun ikke kan være klar til å påta seg. Rådgiving og utdanne en HIV-positiv person kan forbedre sin livskvalitet. HIV har ingen kur, men de siste medisinske funn og riktig behandling gjør det mulig for en ham til å leve et lykkelig, sunt liv for mer enn et tiår.

Informasjon

HIV står for humant immunsviktvirus. Utdanne en HIV-positiv person kan hjelpe henne er fortsatt optimistiske om sin situasjon. En lege kan gi mye informasjon om HIV så vel som vet hvor du skal gå for ytterligere informasjon, inkludert hvordan du holde deg oppdatert på behandlinger og terapier. Å bli HIV positiv påvirker ikke bare den enkelte, men alle rundt henne også. En gravid hivpositiv kvinne kan overføre viruset til barnet hennes, så hun må lære om å redusere denne risikoen ved å ta anti-retrovirale medikamenter og ved å tilpasse hennes leveringsplaner og spedbarn fôring praksis.

Medical Health

En HIV-positiv person kan ikke ønsker å motta behandling av frykt for at andre vil kjenne henne igjen. Begge klinikker og støttegrupper både praksis konfidensialitet. Tilbyr å gå sammen med henne til en klinikk kan bidra til å lindre hennes frykt og oppmuntre henne til å se lære hennes valg for behandling. En lege kan anbefale ulike medisiner så vel som hvor du skal gå for rådgivning. Hvis hun ønsker for rådgiving, kan en lege anbefaler ulike organisasjoner som kan bistå med sin mentale helse. God ernæring bidrar også medisiner bekjempe HIV. Et team av helsepersonell kan også råder henne om sunn mat og treningsprogrammer, som inkluderer matvarer fra hver matvaregruppe og selv junk mat. Kalorier og protein vil holde energi og muskelmasse høy og sterk.

Støttegrupper

Ingen vaksine for HIV eksisterer. HIV positiv person vil måtte leve med viruset for resten av sitt liv. Oppmuntre ham til å fortsette å se en lege for behandling, behandle kroppen sin godt og, om nødvendig, kan bli med i en støttegruppe hjelpe ham håndtere den byrden. Ikke alle alternativet vil fungere for alle, men det vil hjelpe ham å vite at andre deler sin motgang. HIV støtte grupper, inkludert kirke grupper, finnes både lokalt og internasjonalt, og tilby hjelp til mennesker, spesielt i forhold til de betydelige forandringer i livet som kommer med oppdagelsen av HIV i kroppen. Om ikke annet, bare å tilby å støtte ham som en venn og ikke unngå ham kan stimulere håp.

Virkninger av Winstrol

Winstrol er et steroid hormon som brukes til å behandle en rekke forhold, og til tross for å bli utestengt fra idretten, mange idrettsutøvere bruker den til å forbedre ytelsen. Selv når det brukes medisinsk, visse vilkår forby bruken, og pasienter har opplevd mange uheldige bivirkninger.

Hva er Winstrol?

Winstrol er merkenavnet for Stanozolol, et steroid hormon stammer fra testosteron og produsert av Winthrop Veterinær, Upjohn og Zambon. Hos mennesker, det øker styrken og stimulerer produksjonen av røde blodceller. Ifølge Bodybuilding.com, er det den tredje mest populære steroider blant idrettsutøvere, og en rekke høyprofilerte idrettsutøvere har testet positivt for stoffet (inkludert Major League Baseball Rafael Palmeiro, sprinter Ben Johnson og blandet kampsport jagerfly Chris Leben og Phil Baroni).

Medisinske fordeler

Fordi Winstrol øker produksjonen av røde blodlegemer, leger har brukt den til å behandle visse typer anemi (en tilstand som oppstår når kroppen ikke produserer nok røde blodceller). Legene har også brukt Winstrol i behandling av hereditært angioødem, en tilstand som forårsaker tilbakevendende episoder med hevelse i ansikt, lepper, og interiøret i munn og svelg. Denne tilstanden kan vare i flere timer, og kan også påvirke hender (forårsaker en kløende følelse), føttene, kjønnsorganer og tarmveggen.

Athletic Fordeler

Winstrol viser en sterk affinitet for binding av androgen-reseptoren i muskelvevet, og dets anvendelse i stor grad kan øke en idrettsutøver styrke og spenst. Denne effekten har gjort Winstrol et populært valg blant sprintere, jagerfly, vektløfting og baseball-spillere som ønsker å treffe ballen lenger.

På grunn av Winstrol er likheten til dihydrotestosteron (DHT), øker det også muskel hardhet og lar kroppsbyggere for å gå ned i vekt i løpet av en "cutting fase" og samtidig beholde muskelmassen.

Winstrol evne til å stimulere produksjonen av røde blodlegemer har oppmuntret utholdenhetsutøvere å ta stoffet. De ekstra røde blodceller som Winstrol produserer øker blodets oksygen bæreevne og den økte blodvolumet muliggjør mer effektiv fjerning av giftstoffer som melkesyre fra musklene (la utøverne kjøre eller sykle større avstander ved høyere intensiteter).

Winstrol er ikke godkjent av FDA for bruk i idrett, og i USA er det ulovlig å besitte Winstrol uten resept. I tillegg har bruken av Winstrol blitt utestengt av de fleste amatører og profesjonelle idrettsorganisasjoner.

Kontra

Mennesker som lider av prostatacancer, brystcancer eller hyperkalsemi (et høyt nivå av kalsium i blodet) bør ikke ta Winstrol.

I tillegg bør du oppsøke lege før du bruker Winstrol hvis du har hatt hjertesykdom, sykdommer i blodårer, høyt blod serum kolesterol, diabetes, lever- eller nyreproblemer, eller blod-clotting unormalt.

Fordi Winstrol kan påvirke handlingene til insulin og blodfortynnende, bør pasienter som tar disse legemidlene konsultere lege før bruk.

Winstrol er en "graviditet kategori X" narkotika, noe som betyr at det har vist seg å forårsake fødselsskader, og kvinner som er gravide eller kan bli gravid under bruk bør ikke ta Winstrol. Forskere vet ikke om morsmelk overfører Winstrol, og kvinner som ammer bør konsultere sin lege.

Fysiologiske bivirkninger

Winstrol er litt hepatotoksisk (korroderer leveren), og kan forårsake magesmerter, mørk urin, lys-farget avføring, kvalme, oppkast, tretthet og gulsott. Bruken har ført til dødsfall.

Allergiske reaksjoner på Winstrol inkluderer hevelse i armer, ben, lepper, tunge eller ansikt; anstrengt pust; og elveblest. Noen brukere har også opplevd søvnløshet, muskelkramper, hodepine, forhøyet blodtrykk og forhøyet LDL kolesterol.

Virilisering

Fordi Winstrol binder seg til androgen reseptorer i kroppen, kan det også forbedre eller utvikle maskuline egenskaper. Disse kan variere fra acne, forstørret prostata, økt ansikts-og kroppshår, og en akselerasjon av mannlig mønster skallethet. Kvinner er mer utsatt for å oppleve disse masculinizing effekter og kan også lider endringer i menstruasjonssyklusen, forstørret klitoris og endret libido.

Hvordan du bruker en Ovulation Predictor

Eggløsningen skjer når et egg er utgitt av en eggstokk inn i egglederen. Når dette skjer, er en kvinne kunne bli gravid. Vanligvis er det omtrent en 1-3 dagers vindu per måned når unnfangelse er mulig. Hvis du prøver å få barn, kan eggløsning Predictor kits å fastslå når du har eggløsning. Disse prediktorer fungerer ved å oppdage en bølge av luteiniserende hormon i urinen like før du har eggløsning.

Bruksanvisning

Spor syklus. Oppmerksom på en kalender når du begynner mensen. Det er best å gjøre dette i flere måneder for å observere din personlige mønster. Bestemme hvor mange dager vanligvis passere fra startdagen for mensen en måned til den neste. For de fleste kvinner, er dette ca 28 dager, men det varierer fra person til person. Hvis syklusen din er ca 28 dager lang, begynne å teste på dag 11, som er omtrent tre dager før eggløsning skal normalt skje.

Test i midten av ettermiddagen. Urin som skilles ut først i morgen kan produsere falske positive testresultater. Hvis du tar flere tester, hver på en påfølgende dag, test på samme tid hver dag.

Fjern hetten fra testpinnen. Med noen kits, vil du holde pinnen i grepet på slutten og peke absorberende spissen inn din strøm av urin i ca fem sekunder. Med andre kits, kan du ha muligheten til urinering i en kopp og holder staven tips i urinen i fem sekunder. Etter fem sekunder, sett korken og legg testen stikke ned på et flatt underlag med resultatet vindu vendt oppover.

Vent fem minutter og sjekk resultatet. Kontrollvinduet vil alltid vise en vertikal lilla linje. Hvis du også se en vertikal lilla linje i resultatvinduet som er like mørk som linjen i kontrollvinduet eller mørkere, så du har testet positivt for en bølge av luteiniserende hormon. Hvis du ønsker å bli gravid, er det best å ha sex på den dagen du tar testen og de to eller tre dager etter.

Tegn og symptomer på Streptococcus b og hjernehinnebetennelse

Tegn og symptomer på Streptococcus b og hjernehinnebetennelse


Gruppe B Streptococcus (GBS) er en bakterie som finnes i enkelte gravide kvinner som har muligheten for å forårsake sepsis eller meningitt hos barnet sitt. Alle gravide kvinner er oppmuntret av Center for Disease Control (CDC) som skal screenes for GBS mellom den 35. og 37. svangerskapsuke. Det er ingen symptomer på GBS og en kvinne bare vet om hun har kolonisert, noe som betyr at hun er bærer av GBS, hvis hun tester positivt for det.

Betydning

Mange voksne har noen grad av GBS i deres system, og dette er normalt. Bekymringen er med gravide kvinner som har GBS, fordi det kan sendes til sine babyer og resultere i baby hjernehinnebetennelse eller andre alvorlige sykdommer. Hvis en kvinne er gravid og tester positivt, kan hennes helsepersonell anbefaler at hun tar antibiotika gjennom en IV under fødselen for å redusere sjansen for bestått GBS til hennes baby. En jordmor kan anbefale urte eller homeopatiske midler i stedet for antibiotika. GBS kan være dødelig for en nyfødt hvis noe skjer under fødselen eller levering som gjør at bakterier for å invadere morens blodet og passere direkte til barnet.

Identifikasjon

Testen for GBS består av en vattpinne i skjeden og endetarmen som er analysert i et laboratorium for spor av bakterien. Selv om en kvinne tester positivt for GBS, er sjansene for å sende den til hennes baby sjeldne. Meningitt, sepsis og lungebetennelse er de vanligste komplikasjoner for en infisert nyfødt til erfaring, selv om disse forholdene er også sjeldne. Meningitt er betennelse av membraner og en infeksjon av slimhinnen og væsken som omgir hjernen. Babyer med hjernehinnebetennelse kan ha feber ennå har kalde hender og føtter, nekter feeds eller oppkast, er sløv og irritabel, har blek flekkete hud, har pusteproblemer, kramper, eller en svulmende Fontanelle. Late-onset GBS, noe som skjer to dager til en måned etter fødselen, resulterer vanligvis i spedbarns hjernehinnebetennelse. Ett i åtte smittede barn vil dø. Av de som overlever hjernehinnebetennelse, opptil en tredjedel har alvorlige langvarige helseproblemer, som tap av syn eller hørsel og lungeskader.

Størrelse

Ti til tretti prosent av gravide kvinner er anslått til å bli kolonisert med GBS. En kvinne som ikke har tatt antibiotika og er positiv for GBS har en i 200 sjanse for å ha en baby født med en sykdom. Hvis hun tar antibiotika, sjansene er ett i 4000. GBS i dødelig i fem til 15 prosent av infiserte nyfødte.

Typer

De fleste mennesker har normalt mengder av GBS i sitt system uten effekter. Bakterien er vanligvis ufarlig med mindre det påvirker en eldre person eller personer med svekket immunforsvar.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen måte å fullstendig hindre GBS. Alle kvinner bør bli testet for å se om de er bærere. Det finnes forholdsregler noen helsemessige leverandører kan ta for å inneholde GBS blir overført til barnet.

Savlon bivirkninger

Savlon bivirkninger


Savlon er navnet på et selskap som produserer antiseptiske midler som brukes for behandling av overflate sår. De aktive ingredienser i produktene er klorheksidinglukonat og povidon-jod. Povodine jod er en ekstern bakteriedrepende middel med aksjon mot virus, bakterier, sopp, gjær og protozoer ifølge University of Maryland Medical Center. Klorheksidinglukonat finnes i munnvann, og vanligvis foreskrevet av en tannlege i henhold til drugs.com, men blir også brukt som en aktuell antiseptisk som sett i Savlon linje av produkter.

Hvordan er Savlon Leveres?

Savlon kommer i en væske, gel, krem, eller som en tørrspray-on pulver. I tillegg må de plaster for sår til å fremskynde healing, og beskytte mot infeksjon ifølge deres hjemmeside www.savlon.co.uk. Den aktive ingrediensen i deres "Savlon Dry antiseptisk spray" inneholder povidon jod og brukes eksternt for kutt og skrubbsår.

"Savlon Antiseptisk Wound Wash" inneholder klorheksidinglukonat og brukes eksternt som en antiseptisk. Selskapet gjør en desinfiserende løsning med kjemikaliet i den for å tørke ned overflater, tabeller, dusjer, toaletter og lekerom i tillegg.

Bivirkninger av Savlon Inneholder Povidone Gluconate

Bivirkningene av Savlon kommer fra ingrediensene som finnes i produktene. Povidon jod, som finnes i deres tørr spray antiseptisk, er kun til utvortes bruk. Dette kjemikaliet kan forårsake hudirritasjon, og langvarig bruk hos pasienter med omfattende sår eller brannskader føre til endringer i blodelektrolytter i henhold til healthinajiffy.co.uk. Kjemikaliet kan også påvirke nyre-funksjon.

Povidon jod kan også føre til hevelse i lepper og ansikt, og lymfeknute utvidelse. Feber og leddsmerter er andre bivirkninger erfarne, samt alvorlige allergiske reaksjoner etter rxlist.com. Hvis det brukes over en lengre periode, kan jod som inneholder produkter forårsaker hals betennelse, og urolig mage. Diaré, anoreksi og depresjon er også rapportert sier rxlist.com.

Bivirkninger av Savlon Inneholder klorheksidinglukonat

Klorheksidinglukonat i en annen ingrediens som finnes i Savlon produktlinje. Dette kjemikaliet kan forårsake hudirritasjoner som kløe eller rødhet. Reaksjoner på klorheksidinglukonat inkludere kontakteksem, og overdreven kløe i henhold til drugs.com.

Savlon gjør ikke et produkt som inneholder klorheksidinglukonat for oral bruk som en munn vask, men er tatt med her er noen bivirkninger av dette stoffet når det brukes muntlig.

Som en munn vask, kan klorheksidin flekke tenner, tunge og munn, samt alter smak oppfatning ifølge cigna.com. Klorheksidinglukonat kan også øke calculus, (herdet plakk som ikke har blitt fjernet fra tennene). Bruk av dette stoffet for muntlige formål presenterer en rekke bivirkninger som ikke er sett i den aktuelle bruk av produktet. Inkludert er gingivitt, og sår i munnen. Rødhet i huden, og belegg på tunga, (keratin oppbygging), har også blitt rapportert i henhold til drugs.com.

Alvorlige bivirkninger

Chlorhexedine gluconate, og povidon jod kan føre til alvorlige, men sjeldne, allergiske reaksjoner. Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger som utslett, elveblest, eller kløe. Pustevansker, og en innstramming følelse i brystet garanterer rask legehjelp i tillegg hvis opplevd. Hevelse som oppstår på deler av ansikt, munn eller tunge trenger øyeblikkelig legehjelp i tillegg, ifølge drugs.com.

To prosent av befolkningen patch-testet ved hjelp klorheksidinglukonat testet positivt for en reaksjon på den kjemiske. Dette betyr at en liten mengde av mennesker hadde et negativt svar på substansen når den plasseres på huden.

Advarsler

Før du bruker Savlon med povidon jod i det, må du informere legen din hvis du har noen medisinske tilstander.

Hvis du har planer om å bli, eller er gravid, har en allergi mot mat eller medisiner, ta kontakt med legen din før du bruker, eller fortsette å bruke et Savlon produkt med povidon jod i det. Informer legen din så godt hvis du tar foreskrevet, eller over-the-counter medisiner, eller andre stoffer. Har sår, eller alvorlige brannskader må også bli gitt videre til legen din før du bruker, eller fortsetter bruken av Savlon med povidon jod i det ifølge drugs.com.

Hva er en streptokokk B Test?

Under graviditet, en kvinne som gjennomgår standard klinikk og medisinsk behandling har vanligvis flere tester gjort for å sikre hennes helse og helsen til barnet hennes. Disse testene kan omfatte genetisk screening gjennom blodprøver eller fostervannsprøve, glukose og protein overvåking gjennom urinprøver, og lesing av blodtrykket. Men en annen test som er gjort for gravide kvinner er gruppe B streptokokker test. Avsnittene nedenfor forklare hva testen er, hvorfor det er anbefalt og mer.

Test Definert

Gruppe B streptokokker test refererer til testing av en person for streptokokkbakterier. Testprøver for bare "B" klassifisering av streptokokker, og indikerer ikke hvorvidt type "A" Streptokokker er til stede. Testen administreres oftest til gravide kvinner som en del av deres svangerskapskontroll.

Hva er gruppe B streptokokk?

Gruppe B streptokokker, bakterier oppdages av gruppe B test, er en bakterie som er funnet i de reproduktive og fordøyelseskanalen på opp til 30 prosent av kvinnene. Mesteparten av tiden, gjør kvinner som har bakteriene ikke engang vet det fordi de ikke har noen symptomer, og ingen behandling er nødvendig fordi kvinnen er rett og slett en transportør for bakterier og ikke blir syk. Bakteriene kan imidlertid føre til blod, urinveis- og hudinfeksjoner som kan være alvorlig hvis venstre ubehandlet.

Når er det gjort?

Testen for gruppe B streptokokker er vanligvis gitt til gravide kvinner i deres tredje trimester, vanligvis på 35-37 uker. Dette gjøres fordi det er mulig å passere bakteriene til barnet under fødselen, så leger ønsker å vite om å ta forholdsregler mot denne muligheten. Til tross for det faktum at en kvinne kan teste positiv for bakteriene ved enkelte ganger og ikke i andre, de fleste leger automatisk anta at nærværet av bakterier vil bli gjentatt i kvinner som tidligere har testet positivt. Testen er således ikke administreres mer enn en gang om en kvinne som mottar et positivt testresultat.

Hvorfor blir det gjort?

Gruppe B testen er gjort på grunn av risikoen for infeksjon, ikke bare til den gravide kvinnen, men spesielt til babyen. Gruppe B kan forårsake alvorlige tilstander hos nyfødte, som meningitt og sepsis, som kan føre til andre problemer som blindhet eller, i sjeldne tilfeller, selv døden. Imidlertid forekomme disse problemene i et lite antall tilfeller - bare 0,5 til 1 prosent av barn født av mødre med gruppe B streptokokker (GBS) utvikle slike symptomer på tidlig-utbruddet GBS sykdom.

Hva hvis testen er positiv?

Hvis testen for GBS er positiv, og legen din vil sannsynligvis foreskrive en muntlig antibiotika. Under fødselen, vil du bli plassert på en intravenøs antibiotika som vil ta seg av eventuelle bakterier i kjønnsorganer ikke drept av oral antibiotika.

Hva Er Test Like?

Testen for gruppe B streptokokker er en enkel vaginal kultur som er tatt med en vattpinne under en vaginal eksamen. Du vil bli bedt om å kle av seg, sette på en kjole og løgn på eksamen bordet. Legen skal tørke innsiden av skjeden med pinnen, som senere vil bli sendt til et laboratorium for analyse. Testen gjør ikke vondt, og tar bare noen få sekunder. Siden de fleste gravide kvinner har en bekken eksamen i slutten av svangerskapet for å vurdere livmorhalsen uansett, de fleste leger bare gjøre testen i løpet av denne eksamen med ditt samtykke.

Hva er årsakene til en falsk positiv Drug Test?

Hva er årsakene til en falsk positiv Drug Test?


Narkotika screening er oftest forespurt av arbeidsgivere for fremtidige ansatte. Mange skoler og foreldre, men er også gjør tilfeldige narkotika tester når en tenåring er mistenkt for å misbruke narkotika. Urin, blod eller hår er testet for å avgjøre bruk av illegale stoffer som marihuana, kokain, amfetamin, PCP og opiater. Selv om sjeldne, falske positive narkotika tester skje om 1 til 2,5 prosent i urinprøver på grunn av en rekke medisiner og produkter.

Over-the-counter medisiner

Flere over-the-counter medisiner som forkjølelse, allergi og sinus medisiner har vært kjent for å forårsake falske positive narkotika tester. Ibuprofen i noen form noen ganger fører til en falsk positiv for marihuana bruk. Kalde rette medisiner med kodein har forårsaket en falsk positiv for bruk av morfin. Andre medisiner for å være klar over inkludere Nyquil, Triaminic, Primatene, Bronkotabs, Vicks-44, Benadryl, Alka-Seltzer pluss, Contac, Sinuntab og Sudafed.

Reseptbelagte medisiner

Hvis du har en resept for Valium, være oppmerksom på at det noen ganger fører til et falskt positivt resultat for PCP. Zoloft også har vist seg å årsaker falske positiver, imidlertid er det stoff som det testet positivt ukjent eller uklart. Alltid skrive ned noen reseptbelagte medisiner du bruker på din narkotika testing skjema.

Urte kosttilskudd

Valerian rot, supplement som er oftest tatt for angst og søvnproblemer, produserer noen ganger et falskt positivt resultat for benzodiazepiner. Andre urte kosttilskudd som kava-kava og johannesurt påvirker kroppens kjemi og noen ganger føre til en falsk positiv dopingtest.

Hamp Produkter

De fleste hamp-holdige produkter er i fare for å utløse en falsk positiv for marihuana. Produktene inkluderer hamp-frø olje, hamp krydder, hamp kosttilskudd og matvarer som godteri, kaker, brød, matolje og ost. Hvis du er vant til å bruke eller inntak hamp holdige produkter, er det beste alternativet for å unngå dem i dagene fram til dopingtest.

Hvor lenge resultater fra Pre Employment Drug Tester ta?

Hvorfor Drug Test?

Drug testing har blitt en viktig sikkerhet problemet på arbeidsplassen for Human Resources og sikkerhetsfolk. Flertallet av Fortune 500-selskaper gjør narkotika testing. De tester bare for å begrense mengden av narkotikamisbruk på arbeidsplassen. Narkotikamisbruk påvirker selskapets fortjeneste med fravær, tardiness, turn, moralsk, tyveri, minsket produktivitet, vold og kriminalitet i tillegg.
Narkotikamisbruk koster arbeidsgivere mellom $ 75 og $ 100 milliarder dollar årlig, ifølge US Department of Labor anslår. Disse tapene er sett i tapte tid, ulykker, helsetjenester og arbeidstakere kompensasjon kostnader. Nær sekstifem prosent av alle ulykker som skjer på jobben er relatert til narkotika og / eller alkohol. Disse rusmisbrukere også bruke 16 ganger så mange helserelaterte ytelser og er seks ganger mer sannsynlig å fremme erstatningskrav deretter normal arbeidstaker.
Når ble selskapene ta varsel av problemet? Du må gå tilbake til 1987, hvor Smithkline Beecham kjørte en nasjonal testlaboratorium og bemerket at i overkant av 18% av alle arbeidstakere testet positivt for narkotika og / eller alkohol. I 1997, disse tallene var ned til litt over 5%. Selv om det er argumentert for hvorfor tallene er ned så mye i løpet av en tiårsperiode, for menneskelige ressurs avdelinger og sikkerhetssjefer, er narkotika testing et nødvendig verktøy for å holde personalrelaterte utgifter ned. Noen har sitert nedgangen i tallene til folk gjør mindre narkotika andre sier at rusmisbrukere bare ikke søke på selskaper som tester for narkotika.

Hva gjør de teste for og hvor lenge narkotika bo i systemet?

Laboratorier tilbyr et utvalg av narkotika tester. Den mest brukte man er fem-panel test for gaten narkotika. Denne testen er for Marihuana, kokain, PCP, opiater, og Amfetamin. Noen opt for en ti-panel test som vil omfatte reseptbelagte legemidler samt street narkotika. Fortsatt noen kan til og med velge å teste for alkohol.
Det er typisk for narkotika å bo i systemet alt fra to til fire dager, men det er ikke uvanlig å ha kroniske brukere av visse stoffer som marihuana å bo i systemet så lenge som fjorten dager. Valium, et beroligende middel, kan forbli i kroppen i opptil tretti dager. En dyrere test med hår kan oppdage narkotika opp til nitti dager i systemet.
Også arbeidsgivere bestemme tidsrammen en urinprøve vil bli gitt. Dette er å holde overgripere for å vente noen dager for å få narkotika ut av sitt system. Laboratorier og narkotika test innsamlingssteder ta også tiltak for å holde testere fra å endre sin prøve.

Hvordan virker det?

En person vil bli sendt til et laboratorium eller en samling nettsted hvor hun vil gi en urinprøve på stedet. Prøven sendes til et akkreditert laboratorium for analyse. Hvis resultatene er negative, vil du finne ut i løpet av tjuefire timer. Noen arbeidsgivere bruker instant testsett. Disse ligner hjem graviditetstester, men arbeidsgiverne må håndtere prøvene selv. Disse testene resultater er gode for umiddelbar screening og bare bra for det aktuelle tidspunktet. Kostnadene ved testene er ikke mye billigere de laboratorietester, og laboratorier kan holde på prøver for en lengre periode for retesting om nødvendig.

Negative effekter av narkotikamisbruk i Military

Mange arbeidsplasser kommer med risiko, men å blande narkotikamisbruk med militære arbeid er en dødelig kombinasjon. Personell som opererer krig maskiner og kjøretøy (kanoner, stridsvogner, bomber, raketter) på bakken, i luften, eller på sjøen, risikoen mer enn sine egne liv hvis de lider av narkotikamisbruk. De risikerer også livet til andre soldater og sivile, og kan true rikets sikkerhet og internasjonale relasjoner i tillegg.

Historie

Narkotikamisbruk i militæret har vært en bekymring for Kongressens ledere siden Vietnam. Men det var ikke før sommeren 1985 at det 99nde Congress offisielt kalt en anmeldelse av den økende narkotikamisbruk problem i det militære. Før det, i 1971, ble narkotikamisbruk målrettet som mer en syk av landet vårt; ikke vår militære, som president Nixon etablert en offensiv program mot narkotika. Hans innsats ble bygget på i 1984 av president Reagan, som utviklet en nasjonal innsats og kalte det "Nasjonal strategi for forebygging av narkotikamisbruk og narkotikahandel."

Statistikk

Manglende tilgang til oppdatert statistikk for dette problemet - en forekomst antydet av tidligere senator Paula Hawkins, leder av underutvalg av Barn, Familie, narkotika og alkoholisme i løpet av 1985 høring i Kongressen - ser ut til å ha vært adressert siden.

I begynnelsen av '80-tallet, statistikk viste at 27 prosent av tjenestemenn brukt marihuana, 9 prosent tok amfetamin og 7 prosent gjorde kokain, og det var 35 514 militært personell som testet positivt for bruk av narkotika i 1984 alene.

Ifølge det amerikanske forsvarsdepartementet Survey (se Resource avsnittet nedenfor for en link), alkoholrelaterte konsekvenser og bruk blant tjenestemenn falt fra 17,3 prosent opplevde i 1980 til 9,6 prosent innen 2002. Likeledes, i tabell 3.1 i samme rapport, statistikk viste at den illegale narkotikabruk i militæret i 1980, en forbløffende 36.7 prosent, hadde falt til 10,9 prosent innen 2005.

Betydning

Mens 2005 viser statistikken en markert forbedring i narkotikamisbruk i vår militære, er det tenkt at narkotikamisbruk kan være på klatre igjen i det militære, som dokumentert av januar '09 møte i National Institute of Drug Abuse å drøfte dette spørsmålet . Og historie gjenspeiler den negative effekter narkotikamisbruk kan ha på militære operasjoner.

Ett bestemt år gamle katastrofe tilskrives militær narkotikamisbruk var en krasj ombord på USS Nimitz i '80-tallet der 14 ble drept. Narkotikamisbruk av flybesetningen, ifølge Hawkins, var årsaken til denne ulykken, støtter behovet for fortsatt diligence mot narkotikamisbruk i militæret.

Fysiske effekter

Noen fysiske effekter fra narkotikamisbruk er en økning i energi, rastløshet, søvn (eller en manglende evne til å sove), langsomme bevegelser, reaksjonstid, eller tale; vises desorientert eller forvirret og vektøkning eller tap. Avhengig av stoffet som brukes, kan det også være kronisk dental, sinus og hals problemer som ikke kan kureres.

En person som lider av fysiske virkningene av narkotikamisbruk noen ganger feil disse symptomene for andre medisinske tilstander og søker å finne juridiske medisinske rettsmidler for plager. Men hvis symptomene er narkotikarelatert, søker medisinsk hjelp for andre plager vil bare forverre situasjonen. Hvis legen feilaktig foreskriver juridiske medisiner ment å behandle tilstander som narkotika misbruk ikke egentlig har, kan dette skape et farlig stoff cocktail blanding i narkotikamisbruker liv.

Effekter på Jobben

Militært personell skal kunne utføre sine arbeidsoppgaver i tillegg - om ikke bedre - enn sine sivile kolleger. For eksempel trenger en Air Force pilot til å være klartenkt (ikke lider av desorientering) når han er fly et fly. En snikskytter må være i stand til å reagere raskt.

Effekt på andre

Narkotika påvirket militært personell som har ansvar for drift av våpen eller maskiner - eller forventer å utføre i en sikkerhets kapasitet for andre - risiko å skade mange liv, ikke bare sine egne.

For eksempel anta at en soldat planlagt med vakt i en kamp sone skulle nikke av å sove på grunn av virkningene av et stoff han hadde brukt. Hans liv, og de som han skulle være å beskytte, ville være for stor risiko. Likeledes kan det gunner på en tank risikere livene til alle mennene på bakken rundt ham hvis han opplever narkotikabruk initierte mental forvirring under kampens hete.

Effekter på National Security

Det er viktig for personer ansatt i militæret for å beskytte vårt land og dets folk. Narkotikabruk kan sette på spill som beskyttelse ved å gjøre militært personell stasjonert i utlandet (og selv hjemme) mer utsatt for å avsløre eventuelle graderte opplysninger kjent for dem på grunn av deres behov for stoffet de bruker eller stoffets evne til å løsne sitt tungen (noe som gjør dem mindre bevoktet og ute av stand til å opprettholde en taushetsplikt).

Hva er årsaken til type B Strep?

Gruppe B streptokokker (GBS) er en bakterie som finnes i de lavere tarmen hos voksne menn og i de lavere tarmen og / eller skjeden av voksne kvinner. GBS bakterien forekommer naturlig i både menn og kvinner, men det kan ha alvorlige bivirkninger på spedbarn.

Hvem blir berørt

Nesten 10 til 35 prosent av alle friske, voksne kvinner har Gruppe B streptokokk. Én av 100 til 200 babyer født vil få GBS fra en kolonisert mor. De fleste kvinner vet ikke at de er bærere av gruppe B streptokokk.

Årsaker

Spedbarn kontrakt Gruppe B streptokokk ved å komme i direkte kontakt med bakterier, mens i livmoren, ved enten svelger eller inhaling det. De kan også bli utsatt for GBS når de passerer gjennom fødselskanalen.

Risikofaktorer for å utvikle GBS

Du er en større risiko for å utvikle Gruppe B streptokokk er du har en positiv kultur for GBS kolonisering på 35-37 uker, hadde en positiv GBS test i et tidligere svangerskap eller har en baby som hadde en GBS infeksjon. Andre faktorer er hvis vannet bryter mer enn 18 timer før levering eller hvis du har feber under fødsel.

Diagnose

En kvinne kan finne ut om hun er i fare for gruppe B streptokokk ved å ta en GBS test mellom 35 og 37 uker av svangerskapet.

Behandling

Hvis en gravid kvinne blir testet positivt for gruppe B streptokokk, leger vil foreskrive en antibiotika under fødselen. Når barnet er født, vil det bli testet for GBS. Hvis prøvene er positive, vil de også bli behandlet med antibiotika. Hvis ubehandlet hos spedbarn, kan gruppe B streptokokk føre til en rekke sykdommer.

Agrobacterium & Morgellons sykdom

Morgellons sykdom er en mystisk hudsykdom som presenterer med tegn på fibermateriale og smertefulle lesjoner. Morgellons er en relativt ny sykdom, har bare blitt oppdaget i 2001 Ifølge Global Research, en mor (Maria Leitao) oppkalt sykdommen etter en fransk medisinsk studie da hennes sønn begynte opplever de samme symptomene som pasienter i studien. På grunn av offentlig etterspørsel fra sine ofre, er studier som gjennomføres på denne sykdommen.

Hva er Morgellons?

Morgellons er en ødeleggende sykdom. Langtidseffekter av sykdommen føre til skjemmende merker på huden. Symptomer er kløe og krypende følelse under huden. Mange lider har fibre som dukker opp fra lesjoner. Når fibrene blir undersøkt under et mikroskop, de er av ulike farger, deriblant rød, blå og grønn. Ifølge Mayo Clinic, har det vært tilfeller av Morgellons rapportert i hver stat i USA og innen 15 land i verden.

Agrobacterium

Agrobacterium tumefaciens er en bakterie funnet i jord. Agrobacterium er ansvarlig for å forårsake Crown Gall sykdom hos planter. Crown Gall sykdom angriper røttene og stilkene av planter. Agrobacterium kan bare føre til Crown Gall ved å legge inn i såret i et anlegg, noe som deretter vil resultere i infeksjon av anlegget.

The Link

Forsker Vitaly Citovsky har gjennomført arbeidet med Agrobacterium tumefaciens. Moregellons fibrene ble undersøkt av et team satt sammen av Citovsky. Fibrene ble ikke som naturlige eller syntetiske fibre kjent mann. Som et resultat av denne undersøkelse, Citovsky erholdt biopsiprøver fra pasienter. Ifølge Global Research, konkluderte undersøkelsen av pasientene at de "testet positivt for tilstedeværelsen av Agrobacterium." Citovsky mener bestemt at det kan være en mulig sammenheng mellom Morgellons og Agrobacterium.

Transmission

Det er mulig å utvikle sykdommen ved hagearbeid. Hvis du har et åpent sår, kan Agrobacterium lett inn. Noen lider av Morgellons har også testet positivt for lyme sykdom. Flått er bærere av bakterien Borrelia burgdorferi, som resulterer i lyme sykdom. I artikkelen "Forskning gir håp til Morgellons Pasienter," lege Raphael Stricker sier at Morgellons kan være en nye sykdom forårsaket av kombinasjonen av Lyme sykdom og Agrobacterium.

Forskning

Forskning blir gjennomført for å bedre forstå sykdommen. Siden det er ingen kur, er studier om hvordan å behandle sykdommen også blir gjort. Mange pasienter kan tolerere antimikrobiell behandling, og symptomer kan være bred strekker seg, noe som gjør behandlingen av sykdommen problematisk, så vel.

Tester for tuberkulose

Tester for tuberkulose


Ifølge Mayo Clinic, tuberkulose dreper nesten 2 millioner på verdensbasis per år. Tuberkulose er en luftbåren sykdom som kan være svært smittsom. Mange vet ikke engang at de har blitt smittet før de blir testet.

Fakta

Det finnes forskjellige typer tester for tuberkulose. Hvis legen mistenker at du kan ha blitt smittet med tuberkulose, vil han vanligvis utføre en fullstendig medisinsk evaluering, inkludert tester for tuberkulose.

Hudtest

Huden test er den mest vanlig test for tuberkulose. Det er to typer av hudtester, men Mantoux- testen brukes oftere siden det er som regel den mest nøyaktige. Den Mantoux huden Testen utføres ved å injisere en liten mengde PPD tuberkulin under huden på innsiden av underarmen. Hvis en liten rød kul vises innen 72 timer, er en TB infeksjon sannsynlig.

Blood Test

Blodprøver er mer nøyaktig enn tradisjonelle hud tester, og produsere en mye raskere resultat. Blodprøver er mest brukt hvis du har høy risiko for tuberkulose, men testet negativt på huden test.

Andre tester

Hvis du har testet positivt for tuberkulose, kan andre tester utføres for å bekrefte diagnosen. Disse testene inkluderer røntgenundersøkelse, CT og kultur tester.

Behandling

Tuberkulose er ofte behandlet med antibiotika. Antibiotika har som regel å bli tatt for 6 til 9 måneder å fullt kvitte seg med tuberkulosebakterier.