Digidexo.com

Hvordan få en Ripped Six-Pack

Alle har six-pack abs. Dessverre, for mange mennesker, er six-pack skjult av lag av fett. Dette fettet i mageområdet kan føre til sykdommer, for eksempel hjertesykdom, hjerneslag og høyt kolesterol. Jo eldre du blir, jo vanskeligere er det å avsløre dratt six-pack som ligger under disse lag av fett. Til tross for dette faktum, er det dratt ut absolutt oppnåelig. Du skylder det til din helse for å gi det et forsøk.

Hvordan få en Ripped Six-Pack

Stopp å spise bearbeidet mat, rask mat og andre matvarer som er lagt i fett, som hamburgere, pommes frites, kaker, godteri barer, potetgull og pizza.

Legg ut av stekt mat. I stedet spiser mer mat som er bakt eller stekt.

Spis naturlige matvarer, som frukt og grønnsaker, og matvarer som inneholder mye protein og fiber.

Matvarer, slik som nøtter, egg, fisk, kylling og kalkun, er høy i protein. Kli frokostblandinger, hvete og ulike typer bønner, for eksempel lima, nyre og bakte bønner, er eksempler på høy-fiber matvarer.

Drikk rikelig med vann, minst åtte 8-unse glass om dagen.

Delta i hjerte-aktiviteter, som løping, sykling, dans og turgåing. Disse aktivitetene vil hjelpe brenne fettet som sitter i six-pack området.

Gjør mageøvelser, som crunches, reverse crunches og sit-ups tre dager per uke. Se link i Resources for eksempelmageøvelser du kan gjøre.

Når du gjør crunches og sit-ups, sørg for å puste ut når du kommer opp og inhalerer som du går tilbake til utgangsposisjonen. Forsøk på å gjøre tre sett med 15 til 20 repetisjoner per sett.

Begrens kaloriinntaket ditt. Ca 3500 kalorier tilsvarer en kilo kroppsfett. For å miste fett fra mageområdet, være sikker på at du brenner mer kalorier enn du forbruker.