Digidexo.com

Hvordan å destillere Hjemmelaget Vann

Hvordan å destillere Hjemmelaget Vann


Hvis vannet kommer fra egen brønn eller våren, vil du ønsker noen pålitelig metode for å rense den for å sørge for at det er trygt for drikking. Det finnes mange metoder for rensing av hjem vann, for eksempel kullfilter og omvendt osmose. Men hvis du vil være sikker på vannet er t ren, er destillasjon det beste alternativet. Tradisjonelt kreves destillasjon en alembic og andre verktøy fra Alkymisten lab. Men i dag, kan du kjøpe en vann Distiller som vil gjøre jobben mye enklere.

Bruksanvisning

•  Rydd opp i vann Distiller før bruk. Vann Distillers er svært like i form og funksjon til varmtvannsberedere som vanligvis brukes for te og kaffe - de har et stort kammer inne for oppvarming av vann og en tut på slutten. Noen Distillers vil også komme med et glass eller isolert beholder for å samle opp vannet etter destillasjon. Håndvask alle disse delene ut med såpe og la tørke før du bruker.

Fyll innsiden av destillatør opp med hjemme vann.

Plugg inn destillatør, og slå den på. Noen Distillers vil dryppe vann ut sin tut som de destillere. Distillers av denne typen vanligvis kommer med en ekstra glass eller plast container for å fange destillert vann. Hvis destillatør kom med en slik beholder, plasser den under tuten for å fange opp vannet.

Vent noen timer for vannet å destillere. Hvor lang tid vil variere avhengig av din spesielle destillatør, og mengden vann du ønsker å rengjøre.

Rengjør Distiller ut etter bruk. Dette er viktig fordi alle de urenheter som du nettopp fjernet fra vannet fremdeles er der i bunnen av distiller. Du ønsker ikke å forlate dem der når du destillere neste batch av vann.

Sett den nye rent vann i en beholder med lokk for senere bruk.