Digidexo.com

Eddik Hjem Rettsmidler For Toe sopp

Tær er ofte fuktig, fuktig og varm, noe som gjør dem til et attraktivt grobunn for sopp. Toe sopp kan føre til at du ubehag via tånegl skjemmende eller misfarging, for ikke å nevne en stygg lukt (takk til alle som rusk bosatt i henhold neglene). Hvis du leter etter et alternativ til muntlig soppdrepende medikamenter og deres mulige bivirkninger, kan du prøve følgende eddik hjem rettsmidler for å bli kvitt toe sopp.

Grunnleggende

Fungus avskyr sure miljøer, som gjør eddik ideelt middel for å bekjempe toe sopp. Bruk eddik for å lindre kløe, berolige ubehag og gjenopprette pH-balansen, som du trenger på sitt høyeste nivå for å bli kvitt onychomycosis (sopp).

Mens du kan velge fra en hvilken som helst eddik type, kan eple cider eddik gir de beste resultatene i din sopp kampen. Apple cider eddik fungerer som en sterk snerpende og reduserer betennelse; vekselvis ved hjelp av eddik og hydrogenperoksyd på alternative dager for en enda større mulighet for å drepe bakterier og virus.

Aktuelle rettsmidler

Sug foten tre ganger daglig i minst 30 minutter i et badekar blanding av 50 prosent vann og 50 prosent eple cider eddik. Alternative kalde bad med varme bad, en gang om morgenen, en gang i ettermiddag (hvis mulig) og en gang om kvelden. Når du er ferdig soaking foten din, kan du bruke en myk klut eller tørt håndkle til å tørke tærne.

Snarere enn å suge foten i et bad, prøve å bruke to dråper eple cider eller destillert hvit eddik direkte på stadig økende antall av en infisert tånegl to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Påfør eddik med en dropper flaske eller bruke en fuktet bomullspinne for å bruke eddik. Sørg for at du holder pinnen fast på det berørte området lenge nok til at den har tid til å jobbe mot sopp.

Hvis du regelmessig bruke eddik til bunnen av din tånegl, bør du se normal spiker vekst på neglen base. Fortsett behandlingen til den infiserte neglen vokser rett utenfor kroppen. Som den infiserte neglen vokser ut, klipp og fil spiker. Enhver ny spiker som vokser daglig er utsatt for sopp reinfeksjon, så ikke gå glipp av en eddik søknad.

Resultatene kan vises hvor som helst fra tre uker til tre måneder for enten aktuell behandling, men ditt fulle sopp healing bør skje når sunn spiker vokser fra infiserte delen av neglen.

Oral Remedy

Aktuelt eddik bruk skal hjelpe deg å lindre toe sopp, men du kan også bruke eple cider eddik som en muntlig anekdote. Eddik har en sur smak, men det er ikke giftig og har hatt en lang historie som en medisinsk verktøy.

For å redusere den sure smaken av eple cider eddik, blande eddik med en kullsyreholdig drikke eller fruktjuice. Skyll munnen eller pusse tennene etter hver bruk, som å drikke noe syrlig drikke kan føre til tannråte.

Hvis toe sopp ikke viser mye forbedring etter bruk eddik, bør du kontakte lege for å diskutere alternative løsninger.