Digidexo.com

Sunn mat i restauranten Ideas

Sunn mat i restauranten Ideas


Hvis spise sunnere er målet ditt, kan det være utfordrende å spise på restauranter uten å blåse din diett. Så mange fristende og fetende valg er tilgjengelige nesten overalt. Men du kan sette sammen et sunt måltid i restauranten, husk noen enkle bytteavtaler. Det hjelper å sjekke ut menyen på restauranten der du skal spise på forhånd, for å gjøre deg kjent med sunne alternativer.

Kinesisk

Ifølge National Restaurant Association, nesten 10 prosent av full-tjenester restauranter i USA er kinesisk, og er den mest populære etnisk mat i landet. De fleste kinesiske restauranter tilbyr et utvalg av fare med grønnsaker og ris, og gir deg mange alternativer for et sunt måltid. Først unngå noe stekt, slik som egg ruller, stekt kylling eller krabbe Rangoon. I stedet går for retter som inneholder grønnsaker, som for eksempel kylling og brokkoli eller dampet kål. "Grønnsaker er det viktigste i en kinesisk meny", sier Larry T. La, eier av Meiwah restaurant i Washington, er DC Seafood også et sunt valg, så gå for reker, blekksprut eller laks. Hvis din hovedrett kommer med saus, kan du bestille den på siden for å holde kalorier ned.

Italiensk

Når du tenker italiensk, kanskje visjoner av pasta, brød og kremete sauser kommer til tankene. Men det er mulig å spise lys på italienske restauranter. "Hva er bra med italiensk mat er at du kan arrangere og improvisere for å møte alles behov", sier Christi Ricchi, eier av jeg Ricchi i Washington, DC "Nøkkelen er alt med måte." Start med en lys vegetabilske salat eller minestrone suppe. Med pasta, unngå krem-baserte tunge sauser som Alfredo og carbonara, og velger i stedet for tomatbaserte sauser som marinara. Når du velger kjøtt, stokk med grillet og bakt alternativer i stedet for panerte og stekt.

Meksikansk

"Det er en feilslutning om meksikanske restauranter som det er all fløte og ost og olje," sier Susan Feniger, kokk og eier av Border Grill i Santa Monica, California. Meksikansk mat, ifølge Feniger, er også full av salater, grønnsaker, fisk, kylling og robuste naturlige smakstilsetninger som hvitløk og limesaft. Neste gang du spiser meksikansk, velge retter som inneholder hele korn og fiber, som bønner og ris eller vegetabilske lapskaus. Gå for marinert, grillet kylling og fisk, og topp måltidet med salsa eller fersk guacamole i stedet for ost og rømme.

American

Amerikanerne er kjent for sin kjærlighet til burgere, stekt mat og astronomiske porsjoner. Neste gang du spiser på en steakhouse eller all-amerikansk spisested, ense råd fra American Cancer Society. For kjøtt, gå for grillet, stekt, stekt eller bakt valg, og stokk med en 3 til 6-oz. porsjon. Fokus på dampet eller stekte grønnsaker som en siderett. For salater, gå lett på ost og krutonger, og alltid be om dressing på siden. Hold kalorier under kontroll ved å velge for vann eller iste med sitron i stedet for brus.