Digidexo.com

Naturlige måter å eliminere hodelus

Naturlige måter å eliminere hodelus


Lus er ekle små bugs som kan ta over hodet og håret. Fjerne dem gjennom tradisjonelle butikk-kjøpte metoder er en mulighet, men det er også flere hjem rettsmidler som du kan prøve.

Majones

Ja, du kan eliminere hodelus ved å bruke majones. Ikke bruk mayo som nettopp har kommet ut av kjøleskapet, fordi det vil være altfor kaldt. Dekk til håret med mayo og deretter plassere en dusjhette over håret. Slik at det å sitte sånn for et par timer vil ødelegge lus allerede der og drepe eventuelle egg. Deretter fjerne dusjhette og umiddelbart kaste den bort slik at lus ikke kan spre seg. Grundig shampoo håret.

Petroleum Jelly

Vaselin er et alternativ til majones. Bruk den på samme måte, og la den sitte. Fjern ved å bruke baby olje og gni den gjennom håret ditt. Klem ut håret ditt og deretter sjampo det så mange ganger som nødvendig med oppvaskmiddel og vann. Du vil sannsynligvis trenger å vaske det minst tre ganger. Igjen, sørg for at du kaster ut dusj cap.

Natural Shampoo

Bland fem teskjeer carrier olje med fem dråper hver tea tree eterisk olje, rosmarin eterisk olje, lavendel eterisk olje, peppermynte eterisk olje og eukalyptus eterisk olje. Legg en bit av vanlig sjampo. Påfør blandingen og la den sitte under en dusjhette i minst en time. Etter at du skyller det ut, vil lusa være død.

Ettervern

Selv om du tror du har drept alle lus og egg, du fortsatt trenger å ta enda et steg for å sikre at de er alle døde. Du blir nødt til å skylle håret med eddik et par ganger for å drepe av alle eggene. Når du er ferdig kan du alltid gre gjennom og kontrollere håret for lus, nits og egg. Lus er ofte ganske synlig. Hvis de ikke dø etter første forsøk, fortsette å prøve før de er borte.