Digidexo.com

Om Vekttap Protein Supplements

Vekttap er en av de mest undersøkte, og testet områder av helseindustrien. Fra dietter for å utøve regimer, er det en mengde metoder for å miste vekt. I tillegg til å miste vekt, opprettholde generelle helse og energinivå er en annen topp prioritet i USAs slanking befolkningen. Kombinere de to virker bare naturlig - vekttap kosttilskudd med høye konsentrasjoner av protein er utbredt i dagens marked. For å avgjøre om vekttap protein tilskudd er riktig for deg, er det viktig å forstå hvordan de fungerer.

Hvordan Vekttap Supplements Work

Noen av de mest populære vekttap kosttilskudd er fortært som en milkshake-lignende drikk. De gir en del av de viktige næringsstoffer kroppen trenger for daglig fungering, og fordi supplement vibrering er flytende, utløse følelsen av fylde i hjernen, noe som får deg til å slutte å spise. Derfor er disse kosttilskudd hjelpe deg å forbruke mindre porsjoner til måltidene. Noen spesielt eksotiske formler kan inneholde ingredienser som acai bær, som øker kroppens stoffskifte effektivitet.

Protein betydning

Det er vanlig for vekttap kosttilskudd for å ha høyt proteininnhold. Protein er viktig for alle kroppens funksjoner, særlig vevsvekst, men fordi mindre mat er spist i løpet av en diett er det lavere mengder protein som går inn i legemet. Holde sunne proteinnivåer gir deg energi til å gå hele dagen. Ifølge University of Georgetown, er protein også ansvarlig for et sunt immunforsvar (se referanser). Et svekket immunsystem og eventuell medfølgende sykdom kan dempe viljestyrke til å holde seg til et vekttap plan.

Bivirkninger

Vekttap proteintilskudd kan ha bivirkninger. Phentermine, en vanlig vekttap medisin, kan forårsake svimmelhet, søvnløshet og urolig mage. I tillegg, kan det føre til en overdoser av energi og endringer i libido, ifølge drugs.com (se referanser). I alvorlige tilfeller kan phentermine påvirke hjerterytme og sirkulasjon, pust, og kan føre til avhengighet hvis brukt lang sikt. På samme måte kan kosttilskudd som bruker avføringsmiddel ingredienser forårsake irritasjon av fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Vekttap protein kosttilskudd krever et sunt kosthold og mosjon regime for å være effektive, uansett hvor effektiv supplement er annonsert til å være. Ifølge weightlossforall.com, må den gjennomsnittlige voksne hvor som helst fra 2.000 til 2.500 kalorier pr dag, avhengig av graden av aktivitet (se referanser). Slanking vil åpenbart redusere dette beløpet. Som for trening, 20 minutter av tunge kardiovaskulære trening, samt en rask gange etter måltider, kan vise seg å være effektive. En time med lett til moderat trening samlet per dag er nødvendig.

Advarsel

Fordi vekttap industrien er så utbredt, har et stort antall produsenter har forsøkt å tjene penger på slanking og vekttap mani. Ikke alle produkter fungerer som annonseres. Vær på vakt mot vekttap protein tilskudd som er annonsert til å forårsake 10 kg. vekttap per uke eller en tilsvarende mengde. Menneskekroppen kan ikke trygt miste så mye vekt på så kort tid. Bruk sunn fornuft og ta kontakt med legen din dersom du er i tvil om en bestemt supplement.