Digidexo.com

Reseptfrie Pain Relief alternativer

Smertebehandling er kostbart. Ifølge Encyclopedia of Pharmaceutical Technology, amerikanerne bruker over $ 50 milliard hvert år på reseptfrie smertestillende piller. I stedet vurdere noen reseptfrie smertestillende alternativer.

Hodepine

Hvis du lider av hodepine, og du ikke ønsker å ty til smertestillende medikamenter, her er noen reseptfrie smertestillende strategier for å prøve. Ifølge Readers 'Digest "1801 Hjem tiltak", er trykkmassasje svært effektive for hodepine lettelse. Suge føttene i varmt vann i en uvanlig, men effektiv smertelindring. Dette fungerer fordi det ikke holder blodstrømmen bort fra hjernen og inn i føttene. Dette avlaster trykket i hodet. Sterk kaffe kan også lindre hodepine. Vurdere årsakene til din hodepine også. Ofte en hodepine er kroppens signal om at noe mangler. Får du nok søvn? Har du gått for lenge uten mat? Drikker du nok vann? Mange ganger en hodepine er kroppens signal om at du trenger mer hvile, mat eller vann.

Back Pain

Hvis du trenger lindring fra ryggsmerter, bruke is til det smertefulle området i opptil 20 minutter. Du kan også bruke en pose frosne erter eller mais. Etter 2 dager, bytter til å bruke varme brukes til det smertefulle området. Hvile med en varmepute på et håndkle over ryggen i opptil 20 minutter et par ganger om dagen. Massasje kan også være effektivt for lindring av ryggsmerter.

Knee Skraper

Hva kan du gjøre for å lindre smerten hvis du tur og skrape kneet på fortauet? I "Aspirin Alternatives", skriver Raymond M. Lombardi at du ikke alltid trenger å ty til medisiner. Han sier til først rense blodet og skitt av kneet med en naturlig antiseptisk som trollhassel. Bruk is og høyde hvis skadet kneet er hovent, og du sannsynligvis ikke trenger en aspirin eller andre smertestillende. Han sier også at du ytterligere kan redusere smerte og leges raskere med calendula gel og arnica. I stedet for å ta aspirin for smerte, foreslår Lombardi prøver en daglig kapsel diett av willow bark og bromelain. Hvis smertene varer lenger enn 4-7 dager, for å Lombardi sterkt anbefaler søker en undersøkelse av helsepersonell fastslå omfanget av skaden.