Digidexo.com

Hvordan vet jeg om du har en Tubular Graviditet

Når et egg blir befruktet, egget normalt fester seg til slimhinnen i livmoren. Hvis det befruktede egget forblir inne i egglederen, er det kjent som en rørformet, eller utenfor livmoren, graviditet. Symptomer på en rørformet graviditet kan virke normalt på først, noe som ofte forsinkelser diagnose og behandling. Ifølge Mayo Clinic, kan rørformede svangerskap føre til skader på egglederne, infertilitet og potensielt dødelig blodtap hvis den ikke behandles.

Bruksanvisning

•  Ta en graviditetstest så snart du tror du er gravid. Hvis menstruasjonen er forsinket, og ditt hjem graviditetstest var negativ, vent en uke og test på nytt. I noen tilfeller kan rørformede svangerskap ikke bli oppdaget av hjemme graviditet tester. Derfor, hvis du tror du kan være gravid, men fortsetter å teste negativt, bør du oppsøke lege.

Se etter tegn og symptomer på en rørformet graviditet, for eksempel vaginal blødning, kvalme, ensidig magekramper og nedre magesmerter.

Gå til legen din for vurdering og diagnose. Du vil sannsynligvis få full fysisk eksamen og en vaginal eksamen for å se etter tegn på graviditet. En urinprøve kan også utføres på legens kontor. Noen ganger kan legen din trekke blod for testing.

Diskuter nivåer av blodsvangerskapet fører med fødselslege. Unormale blodprøveresultater kan tyde på en rørformet graviditet, ifølge Nemours Foundation.

Følg opp med ultralyd eller andre tester bestilt av legen din. Ultralyd er vanligvis svært nøyaktig i diagnostisering rørformede svangerskap, men andre tester kan være nødvendig for å bekrefte diagnosen.

Søk en ny mening hvis legen nekter å utføre en ultralyd eller sende deg til andre diagnostiske tester, og du tror det er et problem med svangerskapet. Tubular svangerskap kan sprekke og føre til alvorlige og muligens livstruende komplikasjoner. Lytt til kroppen din.

Ring etter ambulanse hvis du opplever symptomer på en sprukket egglederen. Symptomer inkluderer svimmelhet og en skarp smerte i bekkenet, skulder eller nakke. Disse symptomene krever øyeblikkelig legehjelp.