Digidexo.com

Forberedelse til magekreft Surgery

En magekreft behandling kan innebære kirurgi. Når en kreft kirurgi er planlagt, kan en lege gi forslag for å forberede operasjonen, som kan gi deg en bedre utvinning tid. En type forberedelse før kirurgi er et spørsmål og svar sesjon. Noen andre typer forberedelser for magekreft kirurgi inkluderer preoperativ testing, preoperativ kosthold og en ny mening. Disse tilberedningsmetoder tillate kreftpasienter å være proaktiv med sine kirurgiske behandlinger.

Spørsmål og svar sesjon

Forbered deg på en spørsmål og svar sesjon. Et spørsmål kan være den type magekreft kirurgi, inkludert de kjente risikoer, for eksempel postoperative infeksjoner, din generelle fysiske helse og utvinning tid. Et annet spørsmål kan inkludere når du bør skaffe preoperativ testing og loction for eksempel en lokal klinikk.

Svar mottas av din lege bør være godt informert og ikke-tekniske. Du kan be om mer informasjon hvis du ikke forstår et svar. En del av magekreft behandling plan er din evne til å føle deg komfortabel med din lege.

Pre-Operative Testing

Når legen din anbefaler kirurgi, vil du bli planlagt for preoperativ testing. Et formål med preoperativ testing for å bekrefte kroppens evne til å gjennomgå magekreft kirurgi. En vanlig test er en urinalysis (urinprøve), som kan oppdage blod i urinen og utsette operasjonen.

En annen hensikt med testing er å finne den beste behandling, inkludert smertestillende midler. Pre-testing er et mål på din nåværende helse. Ellers kan det hende at mottaker magen kirurgi under dårlige helseforhold føre til en økt risiko for postoperative komplikasjoner, som infeksjoner.

Pre-Operative Diet

Snakk med en kvalifisert ernæring spesialist om dine ernæringsmessige behov før du har magen kirurgi. En registrert kostholdsekspert kan anbefale en flytende diett før kreftkirurgi. For eksempel, er den mest vanlig drikke vann, som kan ha skiver frukt lagt for å forbedre smaken. Eller så kan du drikke kald te med lime.

Dessuten kan kostholdsekspert tillate deg å innta myk mat. For eksempel kan det være lurt å spise hjemmelaget grønnsaksjuice laget med økologiske råvarer som tomater, agurk og squash. Eller du kan bli bedt om å spise anstrengt, kokt korn, som for eksempel havregryn med friske skiver bær.

Second Opinion

Din fastlege vil gi deg din første diagnose av magekreft. Det kan imidlertid hende du har flere spørsmål og bekymringer før din kreft kirurgi og føle ubehag spørre legen din for en ny kirurgisk mening.

Imidlertid gir en ny mening du å diskutere din medisinske tilstand med en annen lege, og du kan få samme diagnose eller en annen diagnose. Husk å innhente en uttalelse fra en ekspert med omfattende magekreft erfaring.