Digidexo.com

Problemer med Nutrisystem Foods

Problemer med Nutrisystem Foods


Nutrisystem er et program for slankere. Det sender ut kaloriredusert mat til dem hver måned. Programmet hevder at hvis folk følger sin spesielle diett og spiser bare sin mat, vil de gå ned i vekt. Programmet har vært vellykket for noen mennesker. Men akkurat som mange ikke liker programmet. Dette er hovedsakelig på grunn av de problemene de har med Nutrisystem produkter.

Smak

Mange mennesker liker ikke smaken av Nutrisystem matvarer. De er blid og forlate en dårlig ettersmak som varer hele dagen.

Pulverisert Mat

Noen av måltider som Nutrisystem tilbud er pulverisert mat. Disse måltidene trenger å være blandet med vann. De er også smakløst og kjedelig. Folk er igjen følelsen litt tatt. Kosten tror de vil få sunn, god mat, så faktisk ende opp med en pulverisert middag.

Commercials

De store-porsjon, ser deilig måltider Nutrisystem annonserer på TV er ikke hva du vil motta i posten. Annonsene villede Kosten til å tro de vil motta disse annonseres matvarer.

Allergier

Noen av Nutrisystem matvarer har ting som soya og andre ingredienser som får folk til å ha allergiske reaksjoner. Sjekk etikettene for noen matallergi du måtte ha.

Dyrt

Nutrisystem matvarer koste rundt $ 8 en dag for én person. Det høres kanskje ikke ut som mye, men fordi maten kommer i små porsjoner, og er smakløst, tror folk de er for dyre for hva de mottar.

Returrett dårlig

Når en person bestemmer seg for at hun ikke lenger ønsker å være i Nutrisystem programmet, kan hun avbryte hennes abonnement. Men ofte, i minst en måned, hun vil bli belastet og fortsatt motta mat. Nutrisystem vil ofte fortelle folk at de ikke avbryte i tide til å unngå den neste måneds avgifter.