Digidexo.com

Dybdesyn test

Dybdesyn i Vision Testing

Dybde erkjennelse har evne i øyet til å fortelle avstanden mellom objekter, også kjent som stereopsis. Det finnes to standardtester som optikere bruker for å finne ut om dybdesyn er tilstrekkelig.

Titmus Fly Stereotest

Titmus Fly Stereotest er et tredimensjonalt bilde av en flue som vises vingene for å bli sittende nærmere betrakteren. Noen tester også bruke en sommerfugl eller andre bevingede bug. Optikere ofte bruke denne testen på små barn ved å be dem om å prøve å ta tak i vingene.

Random Dot Stereotest

En tilfeldig dot stereotest, også kalt en Frisby Stereotest eller Lang Stereotest, benytter et ark av punkter hvor en eller flere av de punkter som synes å skille seg ut fra de andre. De optikere ber pasienten å peke ut hvilke prikk vises nærmere.

Testresultater

Dybdesyn tester brukes ofte i små barn å finne ut om begge øynene har sterk visjon eller hvis barnet kan ha synsproblemer i fremtiden. Hvis dybdesyn er fast bestemt på å være substandard, det er terapi og øvelser som kan forbedre den.

Hvordan Test ditt syn for Depth & Speed ​​Perception

Hvordan Test ditt syn for Depth & Speed ​​Perception


Dine to øyne arbeide sammen til enhver tid å gi deg nøyaktig dybde og hastighet oppfatning av objektene rundt deg. Din evne til å oppfatte dybde av objekter er definert som evnen til å fortelle hvor langt unna noe er fra deg. Likeledes når det gjelder hastighet oppfatning, har du muligheten til å fortelle hvor fort eller sakte et objekt beveger seg rundt deg. Det er flere tester som er utviklet for å tillate mennesker for å teste deres syn til både dybde og hastighet persepsjon.

Hvordan Test ditt syn for Depth & Speed ​​Perception

Dybdesyn Test

Tegn en sirkel på et stykke papir og farge det inn med en lys-farget markør. Hold papir foran ansiktet med én hånd.

•  Plasser tommelen på den andre hånden rett under sirkelen og noen få inches foran papiret.

Fokuser øynene først på sirkelen. Du skal se to bilder av tommelen, en på hver side av sirkelen.

Slå Brennpunkt til tommelen. Fokus på tommelen, og du skal se to sirkler nå, en på hver side av tommelen.

Kontakt din optiker for å planlegge en avtale hvis du ikke ser enten de to sirkler eller to tommel bilder. Dette kan tyde på at du har et problem med dybdesyn.

Speed ​​Perception Test

Stå på den ene enden av en parkeringsplass med en venn bak deg og en venn foran deg med 30 meter.

•  Spør venn foran deg å kaste en baseball forbi deg på hans raskest mulig hastighet. Har venn som står litt bak deg spille inn hastigheten på baseball med en radar pistol. Hold begge øynene åpne, og fortelle dem hva hastigheten du tror baseball skulle.

Gjenta trinn 1 og 2, men denne gangen nær det ene øyet. Det er ikke avgjørende for deg å fange baseball. La den fly forbi deg. Fortell vennene dine hva du synes var hastigheten på det andre kastet.

Be din venn med radar pistol hva den faktiske hastigheter var. Hastigheten du beregnet med åpne øyne bør være mer nøyaktig enn den hastigheten du gjettet med bare ett øye åpent.

Hvordan Test synet mitt Online

Hvordan Test synet mitt Online


De er ikke ment å være en erstatning for synsundersøkelser utført av spesialister, men online synstester er nyttige foreløpige verktøy for å hjelpe varsle oss til eksistensen av problemer som krever behandling. Mens mange lidelser er lett korrigeres med styrkeglass, mens andre kan indikere alvorlige forhold, inkludert grå stær, makuladegenerasjon, glaukom, diabetes, slag eller hjernesvulst. Vanlige symptomer på øyeproblemer inkluderer problemer med å fokusere eller lese, skjeling, hodepine, dobbeltsyn, tørre øyne når du sitter foran en TV eller dataskjerm, nedsatt nattsyn eller dybdesyn, glorier, blinde flekker og flytere.

Hvordan Test synet mitt Online

Utfør et omfattende søk ved hjelp av søkeordene "online synstester" (uten anførselstegn). Dette vil gi millioner av treff, men du vil finne et tverrsnitt av høyt anerkjente nettsteder som tilbyr et bredt utvalg av gratis synstester i de første par skjermer. Noen har bare en slags test, mens andre tilbyr ulike tester laget for å null-in på bestemte begrensninger.

Søk etter "synstest skarphet" (uten anførselstegn). Snellen Eye Chart, kjent for alle som noensinne har hatt en synsundersøkelse i en optometrist kontor, er den vanlige måten å bestemme hvor skarpe synet ditt er samlet. Øverst i figuren, i retning av bokstavene er store, men gradvis blir mindre mot bunnen. Instruksjoner for å ta online test varierer, men alle krever sitter en bestemt avstand fra PC-skjermen.

Søk etter "synstest pinhole" (uten anførselstegn). Denne testen er utformet for å vise om redusert syn er lett korrigeres med styrkeglass eller tankevekkende for alvorlig øyesykdom. Testing ett øye om gangen, se på noe som er uklare, og deretter se på objektet igjen gjennom pinhole (til friske øyne, det skal vises skarpere).

Søk etter "synstest Amsler" (uten anførselstegn). Den Amsler Grid brukes til å oppdage og overvåke tidlige tegn på aldersrelatert makuladegenerasjon, en alvorlig øyesykdom som forårsaker tåkesyn, forvrengning og blinde flekker. Skriv ut rutenettet fra nettsiden du ønsker og test ett øye om gangen, holde brillene på hvis du bruker dem, og ser for noen uskarphet eller forvrengning.

Søk på "glaukom risikofaktorer" (uten anførselstegn). Glaukom er navnet gitt til en gruppe øyesykdommer som skader synsnerven og gradvis føre til synstap og blindhet. I tidlige stadier, kan det ikke være noen symptomer, og selv om bare en øyelege kan utføre de nødvendige testene for en diagnose, er visse grupper av mennesker er kjent for å være utsatt for økt risiko på grunn av alder, rase eller familiehistorie.

Søk på "synstest dominant" (uten anførselstegn). På samme måte som folk flest er høyre-eller venstrehendt, en av våre øyne har en tendens til å jobbe hardere og mer effektivt enn den andre, og dette kalles øye dominans. Etablering hvilke av dine øyne er dominant er viktig før synsproblemer kan korrigeres med styrkeglass eller kirurgi.

Hvordan få tilbake din dybdesyn

Hvordan få tilbake din dybdesyn


Dybdesyn, for det meste, kan oppdages med bare ett øye, men forskjellen mellom de to øynene er det som gir oss en bedre forståelse av dybde. Med hvert øye tolke en scene fra en litt annen vinkel, bestemmer hjernen forskjellen som en klarere forståelse av dybden mellom de to bildene. Vision er i hovedsak en lært sensorisk respons, så hvis det er noen problemer med dybdesyn, kan du omskolere øynene dine til å fokusere bedre å få den sensoriske funksjon jobbe mer effektivt.

Hvordan få tilbake din dybdesyn

Omskolere din ikke-dominante øyet. Du har en tendens til å bruke ett øye mer enn den andre, noe som gjør den ikke-dominante en slags lat. Dette kan påvirke dybdesyn siden du trenger begge øyne som arbeider effektivt for best resultat. Bruk en lapp over det dominerende øyet å gi den ikke-dominante øyet en treningsøkt. Prøv dette i 10 eller 15 minutter om gangen på en jevnlig basis.

Se rett foran deg. Uten å bevege hodet, beveger øynene høyre så venstre. Flytte dem opp og ned. Hold gjør dette i 5 minutter for å utøve dine øyne.

Stirr rett fram. Ta med din oppmerksomhet til periferiområde. Test deg selv for å se hvor mye du kan gjenkjenne uten å snu hodet. Hjernen din er den som tolker bildene, så gi hjernen din en treningsøkt vil hjelpe signal til hjernen din at det bør ta hensyn til dette området.

Slå av lyset i et rom i huset og trekke for gardinene. Har en annen person lage mønstre på veggen med en lommelykt. Disse mønstrene bør veksle mellom å gå diagonalt, opp, ned, frem og tilbake. Følg lyset med øynene.

Hold en penn på armlengdes avstand foran deg. Ta den mot ansiktet sakte, ser det tett med øynene. Stopp før du skriver på deg selv og utvide den på en armlengdes avstand igjen. Gjenta dette flere ganger. Gjør dette et par ganger i uken. Du vil lære å oppfatte noen dybdesyn etter merking ansiktet et par ganger.

Øvelse øynene med labyrinter og skjulte bildet gåter. Dette vil gi øynene dine en trening for å hjelpe med å fokusere øynene.

Spill for å teste Reaction Time for Visuelt impared

Spill for å teste Reaction Time for Visuelt impared


Personer i alle aldre og bakgrunn kan lide av nedsatt syn. For noen mål om testing er å fastslå en persons visuelle prosesseringshastighet og relatert hånd-øye-koordinasjon for å svare på stimuli. Ved hjelp av spill som en testing plattform hjelpemidler den enkelte ved å redusere stress for å bli testet samtidig som observatøren å vitne reaksjoner som er mest lik daglige opplevelser.

Synshemmede

De typer synshemming og graden av svekkelse kan variere sterkt som er midler til å teste reaksjonstiden med en bestemt verdifall. Ett øye kan være dominant eller øynene kan ikke være i innretting eller svare på stimuli på samme tid eller på samme måte. Andre personer kan ha problemer med dybdesyn eller være i stand til å se ting klart når det er minimum kontrakt av lys og mørke mellom farger.

Klassiske spill

En rekke klassiske barndommen spill kan brukes eller tilpasses for å teste eller observere reaksjonstiden av synshemmede personer. Spillet Jacks er et veldig enkelt spill som krever spretter en liten ball og deretter flytte et bestemt antall knekt i en sekvensiell rekkefølge. Brikkene er små, men kan bli gjort i samme farge som bord eller stor klut for å teste visuelle evner ytterligere. Et annet spill som kan brukes er Dominoes. Det originale spillet er basert på å legge prikkene på flisene; Imidlertid, for å spørre den enkelte identifisere like og ulike grupper av punkter kan være mer hensiktsmessig for testing av synsfunksjon.

Video Games

I mange år har forskere vært å oppdage fordelene av video spill for kognitiv, visuell og romlig tenkning og hånd-øye-koordinasjon. Dette er en av grunnene til at PC-basert videospill gir en ideell plattform for å teste reaksjonstiden til de som er synshemmede. Barn kan være mindre skremt med videospill testing enn eldre voksne, men samlet datastyrte spillene kan gjøre voksne mer behagelig enn å måtte møte en person i en testprosess der de kan være redd for å mislykkes. Datamaskinen kan være utstyrt med eye-tracking-teknologi under innspilling manuelle reaksjons ganger mer nøyaktig enn noen menneskelig observatør. Skjermelementer kan justeres for størrelse, farge, kontrakt og lysstyrke som nødvendig for å imøtekomme eventuelle synsvansker av den enkelte blir testet og faktor slike justeringer i den endelige vurderingen.

Online Games

En rekke enkle online spill kan brukes til uformell testing med familiemedlemmer og barn som gir score til reaksjonstid. Av de mange spillene på Kognitive Labs, et nettsted viet til å forbedre kognitiv aktivitet, spillene som passer best til testing reaksjonstid synshemmede inkluderer: To Minute React, Super Tetris og Mission Mars. Kognitive Labs gir også en gratis visuell speed test som bare krever epost registrering for å motta resultater. En slik test er ikke ment å erstatte faglig vurdering, men kan brukes til å spore fremdrift og bli brukt som et verktøy for å bidra til å øke synsskarphet og reaksjonstid.

Normal Vision Test

Normal Vision Test


Nesten alle har hatt, eller vil ha, en synstest på enkelte punkt. Fra barneskolen til Department of Motor Vehicles til den medisinske undersøke for å angi de væpnede styrker vår visjon er vurdert. Standarden normalt syn test som brukes i dag, snellen Chart, ble utviklet i 1862 av en nederlandsk øyelege.

Snellen Chart

Snellen Chart er standard i å måle synsskarphet. Snellen Chart er en rad med blokk svarte bokstaver på et diagram som får stadig mindre av grad. Formålet med testen er å vurdere sin synsskarphet ved grader. Når du tar testen, holder du hånden over det ene øyet, slik at hvert øye kan måles individuelt.

20/20 Vision

20/20 visjon er hva som regnes som standard visjon frem til fylte 70. De første 20 refererer til antall meter du står fra diagrammet. Det andre tallet viser til hva normal person kan se at mange meter unna. Med andre ord, er 20/20 hva en gjennomsnittlig person opp til 70 år kan leses på 20 meters avstand. Disse brevene er 3/8 tommer i høyden og er i en spesielt opprettet skrift hvor det er en lik mengde hvitt rundt hver bokstav blokk.

20/40 og høyere

Hvis det andre tallet er større enn 20, sier 20/40, det betyr at du ser på 200 fot hva normal person kan se på 40 fot. På dette nivået er du fortsatt innenfor normalområdet og i de fleste stater kan beholde ditt førerkort uten unntak. Du bør være i stand til å tydelig se mest trykt materiale. På 20/80 kan du lese det meste 10 meter. På 20/200 anses du lovlig blind.

20/15 og Nedre

Hvis det andre tallet er under 20, har du bedre enn standard visjon. Men til sin en misforståelse tror at 20/20 er normen. 20/20 er visjonen man forventes å beholde inntil 70 år, så egentlig en yngre person bør ha bedre enn 20/20 syn. 20/15 syn ville bety, se deg på 20 fot hva den gjennomsnittlige synte 70-åringen ser på 15 fot. Under 35, bør man satse på 20/10 visjon.

Andre Vision tester

Snellen testen tar ikke hensyn sidesyn, dybdesyn, langsynthet (se klart langt, men ikke lukke opp) og heller ikke problemer med å fokusere. Optikeren har forskjellige måter, inkludert skinnende lys i øynene dine for å se hvordan elevene reagerer, ved hjelp av verktøy som oftalmoskop for å sjekke helsen til baksiden av øyet, vurdere bevegelsen av øynene dine ved å følge hennes finger, strekke elevene dine, og utsette øyet for press. Dette er gjort i et forsøk på å sikre øyet fungerer på standard nivå, og hvis ikke, for å gi de målinger som er nødvendige for briller eller kontaktlinser.

Hvordan Test Eye Vision

Hvordan Test Eye Vision


For en fullstendig synsprøve, må du besøke en helsepersonell, men du kan utføre flere enkle tester hjemme. Den vanligste synstest, synsskarphet test, måler din evne til å se detaljer på avstander. De Amsler grid testen sjekker om du har en tilstand som kalles macula degenerasjon, som hindrer deg i å se gjenstander i sentrum av synsfeltet. Den dominerende øyne testen avgjør hvilken øyet ser direkte på gjenstander. Den ikke-dominante øyet ser på objekter ved en liten vinkel, som gir dybdesyn.

Bruksanvisning

Snellen Test

Heng Snellen diagram på veggen. Den inneholder flere rader av bokstaver med tall på slutten av hver rad. Brevene blir mindre som de ned diagrammet.

Stå 20 meter fra diagrammet. Wear kontaktlinser eller briller for å finne din korrigert syn eller fjerne dem for å sjekke din naturlige visjon.

Lukk det ene øyet og lese gjennom hver rad til du kommer til den siste du kan tyde. Gjenta målingen med det andre øyet.

Når du ikke kan lese noen flere bokstaver, registrere antall på slutten av raden. Gjør dette for hvert øye. Hvis du har perfekt syn, vil du få en 20/20 resultat. Det første tallet representerer avstand fra diagrammet og det andre tallet representerer avstanden fra der et normalt øye kan lese de samme bokstavene. For eksempel, hvis resultatet sier 20/40, betyr det at du kan se de samme objektene fra 20 meter som noen med perfekt syn kunne se fra 40 meter.

Dominant Eye Test

Trekk armen din, og med begge øynene åpne, kan du bruke pekefingeren til å peke på et objekt som er minst 20 meter unna.

Bruk den andre hånden til å dekke ett øye mens fokus på objektet.

Dekk andre øyet mens du holder armen utvidet og peker på objektet. Med det ene øyet, vil pekefingeren synes å bevege seg ut av gjenstanden. Med det andre øyet, vil den forbli på objektet. Når pekende finger forblir på objektet, bruker du din dominerende øyet.

Amsler Grid Test

Slå på lyset i rommet.

Ta på deg lesebrillene hvis du vanligvis bære dem.

Sett Amsler grid diagrammet ca 14 inches bort fra ansiktet. Figuren består av en fire-tommers firkant med rette linjer som danner små bokser inne og en svart prikk i midten boksen.

Cover ene øyet og fokusere det andre øyet på den svarte prikken. Gjenta med det andre øyet. Ta kontakt med helsepersonell hvis du ikke kan se den svarte prikken, hvis du ser andre mørke flekker eller hvis linjene vises bølgete, uklart eller buet. Dette er tegn på macula degenerasjon.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Retningslinjer og protokoll for Nevrologisk Testing

Diagnostisering nevrologiske lidelser, som Huntingtons sykdom og cerebral parese, kan være komplisert. Neurological testing kan bli brukt til å bekrefte en diagnose eller eliminere forhold. Disse diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet eller etter fødselen.

Historie

På begynnelsen av 1900-tallet nevrologisk testing var begrenset til å undersøke pasienter etter døden. Som avansert teknologi og undersøker en levende hjerne ble mulig, innen nevrologisk testing nådd et helt nytt nivå av muligheter.

Formål

Leger må ha en grunn til å bestille diagnostiske tester. Beslutningen om å bestille en slik test bør være basert på flere faktorer, for eksempel en nevrologisk undersøkelse, familiehistorie og røntgen.

Typer

Det finnes mange former for nevrologisk testing. Noen diagnostiske tester er generelle og tar sikte på å begrense antall mulige diagnoser. Andre tester er spesielt designet for å bekrefte eller eliminere en mulig diagnose.

Pre-fødsel tester

Chorionic villus prøvetaking og fostervannsprøve er to diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet. Chorionic villus prøvetaking bør gjøres i løpet av de første 10 ukene av svangerskapet, mens fostervannsprøve bør utføres i løpet av fjerde måned av svangerskapet.

Andre diagnostiske tester

CAT skanner og Elektroencefalografer er to vanlige nevrologiske tester som brukes for å diagnostisere nevrologiske lidelser. Blod-og urinprøver er også nyttig i diagnostisering prosessen.

Hva er en Wrinkle Test?

Hva er en Wrinkle Test?


Når du støter utsatt for en ulykke, en av de første tingene du vil ønske å sjekke, etter grunnleggende førstehjelp sikkerhetssjekker er gjort, er om ikke et offer har nerveskader. Hvis offeret er ved bevissthet, vil det sannsynligvis være enkelt. Hvis de ikke er det, men deres reaksjon overfor vann, kjent som en "rynketest," kan være en klar indikasjon.

Betydning

Nylig denerveres huden ikke blir krøllet. Dette betyr at hvis du plasserer hånden av en ulykke offer (eller hånd-kirurgi pasient) i vann, i løpet av 5 minutter eller så, vil du være i stand til å fortelle om det er noen nerveskader.

Funksjon

Den rynketest skal utføres i rent vann som er omtrent 40 ° C. Hvis nervene er intakte, så fingertuppene skal krølle seg i ca 3 1/2 minutter.

Betraktninger

Nerveskader har mest sannsynlig skjedd når håndflaten er lacerated. Dette er en god indikasjon på at du bør se etter skader.

Fordeler

Rynke testen kan brukes av profesjonelle og gode samaritaner både å avgjøre om en ulykke har forårsaket nerveskade. Den kan brukes på små barn som ikke kan forklare sine symptomer, og bevisstløse pasienter også.

Advarsel

Hvis offeret har en rygg eller nakkeskade, ikke flytte dem uten profesjonell hjelp, selv å gjøre en rynke test.

Test for droppfot

Test for droppfot


Fot dråpe, også vanligvis referert til som "rullefoten," ikke er en diagnose eller sykdom i seg selv. Det er et symptom på et større problem, og testene som brukes til å identifisere en spesifikk diagnose avhenger av den underliggende årsak.

Definisjon

"Foot drop" beskriver tilstanden når en pasient ikke kan løfte foten ved ankelen, peker tåa opp mot kroppen, eller flytte foten innover og utover. Droppfot noen ganger kommer med nummenhet, smerte eller svakhet og vanligvis gjør walking vanskelig fordi foten drar på gulvet. Den uvanlige gang gangart denne vanskeligheten skaper kalles "droppfot gangart."

Identifikasjon

Droppfot identifiseres først og fremst gjennom en fysisk undersøkelse. En fullstendig historie og fysisk er kombinert med en fysisk vurdering av foten og ankelen styrke og posisjon, sammen med eventuelle symptomer som smerte, tretthet eller tap av følelse rapportert av pasienten. Den underliggende årsaken til droppfot er identifisert gjennom ulike andre tester og diagnostiske tiltak.

Muskel eller nerveskader

Droppfot kan være forårsaket av skade eller skade på nervene som går fra foten og ankelen opp i korsryggen. Den vanligste årsaken til foten slipp er skade på peroneal nerve. Fysiske traumer eller et beinbrudd fra en ulykke; en herniated plate som setter press på nerve; neuropati, eller skader forårsaket av diabetes; eller til og med skade forårsaket av en negativ medikamentreaksjon kan utløse foten dråpe som et symptom. Diagnostisering av disse årsakene varierer, men alle vil starte med en omfattende historie og fysisk, nevrologisk undersøkelse, deretter ytterligere tester som en MR og blodprøver.

Disorders

Muskeldystrofi er en nervesykdom som kan føre til droppfot. Ofte en arvelig sykdom, er det diagnostisert gjennom en grundig medisinsk historie, muskelstimulering tester, DNA-testing og noen ganger en muskelbiopsi.

Behandling

Droppfot kan være midlertidig eller permanent. Avhengig av den underliggende årsaken, behandling inkluderer vanligvis en ankel fot ortose (AFO) for å stabilisere og støtte foten, samt fysioterapi for å styrke musklene. Kirurgi kan være nødvendig i tilfelle av beinbrudd eller traumer, en klemt nerve eller en herniated plate.

Hvor å Test en spyttprøve

Hvor å Test en spyttprøve

Spyttprøver kan testes for en rekke årsaker, blant annet for å fastslå farskap. Legen din kan be om at du samler en spyttprøve for å sjekke hormonnivået, eller det kan være lurt å teste en spytt prøve selv hvis du prøver å forutsi eggløsning ved å se etter en ferning mønster. Uansett hvilke grunner, innsamling og testing av en spyttprøve er en ganske enkel oppgave.

Hvor å Test en spyttprøve

Samle Spytt til laboratorietest

Åpne test-kit pakken og lese de vedlagte retninger, eller gjennomgå instruksjonene gitt til deg av legen din. Du ønsker å finne ut om prøven må samles på et bestemt tidspunkt på dagen, hvis du trenger å faste før samle prøven, eller hvis du trenger å følge noen spesielle prosedyrer knyttet til sin samling.

høste dine spyttprøve som anvist av test-kit pakken. Hvis du trenger å fylle en liten tube med spytt, spytte inn i røret til den når streken. Hvis du trenger å pensle innsiden av kinnet ditt, gjør du det og sørge for at pinnen er fullt mettet med spytt.

Tett samling pakken nøye for å unngå lekkasje, deretter sende inn testsett i eller slippe den av på et medisinsk laboratorium som instruert av legen din. Legen din vil ta kontakt med resultatene av testen.

Testing Spytt for ferning

Åpne test mikroskop og lese de vedlagte instruksjonene. Finn lysbildet der spytt bør plasseres for analyse, og rengjør den. Du ønsker å sikre at det er fritt for støv og rusk.

Plasser en liten mengde spytt på test lysbilde. Prøv å samle en liten mengde spytt på tungen, og deretter la det dryppe på lysbildet. La raset tørt i luften.

Plasser lysbildet under mikroskopet og justere fokus, slik at du kan se de tørkede krystaller på glasset. Hvis du er i nærheten av din eggløsning dato, krystaller bør tørke i et mønster som likner bregner, som betyr at du kan være fruktbar. Hvis du ikke er i nærheten av eggløsning, krystaller bør se mer kubikk, nesten som saltkorn.

Hint

  • Hvis munnen føles tørr og du har problemer med salivating, prøve å drikke et glass vann omtrent en time før du samler spytt. Du kan også prøve å forberede en aromatisk måltid på kjøkkenet like før du har tenkt å samle prøven; lukten og tanken på mat bør stimulere spyttsekresjon. Ikke spise måltid før du har samlet prøven din.
  • Nøyaktigheten av testing spytt for å forutsi eggløsningen varierer. Spyttprøver bør ikke brukes for prevensjon.

Vestibularfunksjonen Testing

Vestibularfunksjonen Testing


Den vestibulære systemet i det indre øret består av de tre halvsirkulære kanaler, sanseorganer som påviser hodets orientering i rommet. Når disse organene ikke fungerer riktig, kan resultatet være svimmelhet og problemer med balansen når du står eller går.

Grunner

Personer som lider av svimmelhet, vertigo, eller balanse problemer kan ha en svekket vestibulære system, som Brain Training Associates beskriver som den delen av det indre øret som styrer følelsen av romlige posisjonering. Vestibularfunksjonen testing kan bekrefte om pasientens symptomer har sin opprinnelse i denne delen av kroppen.

Typer

Vestibularfunksjonen testing inkluderer vanligvis electronystagmography, en rekke tester som sporer øyebevegelser og måle svimmelhet svar, ifølge Dr. Timothy C Hain of Northwestern Memorial Hospital. Den roterende stol testen kan også gi data om hvordan det indre øret reagerer på bevegelse mens øyet og hjernen følger et mål. Stolen test kan omfatte vippe så vel som rotasjon.

Resultater

Vestibulære testing identifiserer spesifikke funksjonelle problemer i det indre øret. Hvis testene viser at pasientens symptomer ikke springe fra en vestibulære lidelse, kan legene nødt til å teste for andre mulige årsaker, inkludert blodtrykk problemer, angst eller en nevrologisk problem.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

Hvordan Test Sensory & Motor Skills


Fremskritt i diagnostiske teknikker og testing har hjulpet kaste lys over sensoriske og motoriske vansker for spedbarn, barn og voksne. Ofte knyttet til autisme og andre utviklingsforstyrrelser, problemer med fin og grov motorikk, samt den sensoriske behandling som fører til motorrespons, kan ha nevrologiske røtter. Testing sensoriske og motoriske ferdigheter er et viktig ledd i å overvåke utviklingen av noen barn.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

•  Observer barnet i aktive situasjoner. Vanligvis bekymringer om motorisk utvikling våren fra å se et barn utføre daglige oppgaver. Barn som synes å mangle koordinering eller synes overfølsom for sansestimulering, for eksempel rørende, høye lyder og overfylte rom, kan være viser symptomer på noen form for utviklingsforstyrrelse.

Intervju andre i kontakt med barnet. Ofte er de første til å merke problemer med sensorisk utvikling lærere eller andre fagfolk på skolen. Barn som er innenfor en normal rekkevidde på hørsel og syn tester kan ha andre, vanskeligere å etablere problemer med sensorisk prosessering. Foreldre skal føle seg fri til å følge opp personlige bekymringer ved å stille spørsmål til andre voksne som tilbringer tid rundt barnet.

Be om informasjon fra en lege. Ta opp bekymringer, så snart de dukker opp med barnets barnelege. Barnelegen kan henvise barnet til en ergoterapeut eller utviklings spesialist. OT fagfolk og utviklings spesialister vil påta seg de samme innledende prosesser for å observere og intervjue andre. Barn vil bli observert fullført fin-motoriske oppgaver som skriving eller tegning, imitere gester og måle respons til auditiv og taktil stimulering, og navigere hinderløyper for å måle brutto-motorisk funksjon. Subtile problemer med sansemotoriske funksjon generelt ikke blir klart før barnet er flere år gammel. Den SIPT, eller Sensory Integration Praxis Test, er rettet mot barn mellom 4 og 10.

Følg anbefalingene fra fagfolk. Mange skolekretser gi ergoterapi til barn som kvalifiserer. Barn vil møte med terapeuter på en fastsatt tidsramme, og terapeuter kan foreslå innkvartering. Barn med sensorisk-motoriske problemer kan øve unngå for enhver virksomhet som forårsaker vanskeligheter eller nød. For foreldre kan forstå de mulige årsakene til sensorisk-motoriske problemer hjelpe justere, godta og følge behandlingsalternativene til å forbedre barnets motorikk.

Hint

  • Diagnoser for utviklingshemmede er gjennomført med en rekke standardiserte tester som betegner en "gjennomsnittlig" nivå av funksjon. Testene kan være mangelfulle med hensyn til nøyaktig av en tilstand og diagnoser kan forandre seg med tiden og ulike meninger. Tålmodighet og fortsatt observasjon er de beste verktøyene tilgjengelig.

Hvordan Test Tactile Location

Hvordan Test Tactile Location


Nerveskader kan redusere en persons taktile sanseoppfatning, eller evne til å føle berøring. Det finnes flere forskjellige typer av berøringsfølelse. Terskel tester er brukt for å vurdere en persons evne til å oppdage smerte, varme, kulde og berøring-press. Muligheten til å bestemme plasseringen av berøring krever en større grad av persepsjon og vurderes ved hjelp av en lokalisering-av-trykk-test.

Hvordan Test Tactile Location

Bøy bindersen og utsette den spisse enden. Hvis pasienten ikke er i stand til å føle et objekt så liten som en binders, bruker fingertuppen.

Be pasienten om å lukke øynene. Hvis hun er i stand til å se området du berører, vil hennes oppfatning av berøring økes, fører til en unøyaktig vurdering av lokalisering av touch.

Trykk på området du vurderer med fingertuppen eller slutten av bindersen. Hvis pasienten er i stand til å føle berøring, ha henne åpne øynene og peker på nøyaktig det området hun følte touch. Hvis hun ikke er i stand til å peke, kan du be henne verbalt beskrive området der hun følte touch. Gjenta for alle områder på hennes armer og / eller ben der redusert følelse er mistenkt.

Spill resultatene av vurderingen som brukes for sammenligning på et senere tidspunkt.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hvordan Test for Galant Reflex


Galant Reflex er en av flere tester som brukes i nevrologiske undersøkelser av spedbarn og er en autonom muskel respons på stimuli. Denne refleksen forsvinner på 3 til 6 måneders alder, rapporter Keep Kids Sunn nettside. Hvis den ikke forsvinner, kan dette være indikasjon på en nevrologisk problem, akkurat som den manglende responsen i en nyfødt kan indikere et problem. Tester som dette er ikke avgjørende, men unnlatelse av å svare på flere refleks tester kan være begrunnelse for videre testing.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hold et spedbarn noen få inches over en seng eller myk overflate med en hånd å holde magen eller brystet og nakken og ryggen vendt mot deg. Ikke la hender eller føtter for å ta på sengen, men sørg for at barnet kan flytte den nedre rygg og ben. Med andre ord, ikke bruk armen for å holde barnet mellom bena. Denne testen fungerer også for premature barn, rapporterer forskningsleder MC Allen i en rapport med tittelen "The Evolution of Primitive Reflekser i Ekstremt premature barn" publisert i Pediatric Forskning i desember 1986 En studie ved University of Massachusetts Amherst av Courtney Plaster tittelen " Neonatal Reflekser "viser at denne refleksen er til stede hos nyfødte 20 uker i utero.

Stroke langs den ene side av spedbarnets ryggraden i en cephalocaudal retning, eller fra topp til midjen. Denne testen krever ikke noe utstyr og forårsaker ingen skade på spedbarnet. En rapport i "Pediatric Neurology" mars 2005 med tittelen "Primitive Reflekser og postural reaksjoner i nevrologisk undersøkelse" av DI Zafeiriou forklarer at tester av denne typen gi testverktøy for den tredje verden, og er viktig for utviklingsland når metabolske screening tester ikke oppdage en risiko.

Se også svaret på stryke. En lydhør baby vil bøye hoftene og kroppen mot strøk side. En rapport i "Pediatric Neurology" i september 1995 med tittelen "Prospective Oppfølging av Primitive Refleks Profiler i høyrisiko Spedbarn: Nøkkelen til en tidlig diagnose av Cerebral Parese" av DI Zafeiriou understreker at en presumptiv diagnose kan stilles i høy-risiko spedbarn med bruk av refleks testing, blant tC refleks.

Hint

  • Ikke les en refleks test eller testing av en ikke-lege som avgjørende. Har noen bekymringer sjekkes av barnelege.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

Tester for livmorhals radikulopati

Tester for livmorhals radikulopati


Nakkesmerter er forårsaket av forhold som degenerative disk sykdom (når diskene mellom ryggvirvlene mister vann og kollaps), bein spurs og klemte nerver. Cervical radikulopati er et begrep som beskriver klemte nerver som forårsaker smerte å stråle inn i nakke, skuldre og armer.

Funksjoner

Utartet disker føre mellomrommene mellom ryggvirvlene å begrense, som irriterer spinal leddene, forårsaker dem til å forstørre og trykk mot nervene som går til armer og skuldre. Disk kollaps fører også bein spurs (benete utvekster fra ryggvirvlene) som setter press på nerver og gir smerter.

Symptomer

Disk degenerasjon kan begynne rundt 50 år. Avhengig av hvilken cervicalcolumna nerver er i klem, kan en pasient ha øvre lem og skuldersmerter, nummenhet og prikking i armer og hender eller svakhet i øvre ekstremiteter.

Nerverøtter

De vanligste stedene for cervical radikulopati smerte er C5, C6, C7 og C8 nerverøtter (slutten av nerver der de kommer ut av ryggmargen). Smerten kan presentere i en kombinasjon av steder i nakke, armer, skuldre og fingre.

Fysisk Eksamen

En pasient har en fullstendig fysisk undersøkelse og beskrive symptomene til legen. Legen vil observere hvordan pasienten beveger seg og bærer nakken, skuldrene og armene. Legen vil utføre en kombinasjon av rekke-av-bevegelse, sensoriske, refleks, styrke, provoserende (for å reprodusere symptomer) og ustabilitet testing (for å se om nakken ledd er i stand til å bære vekten).

Ortopedisk Testing

Det er mange ortopediske tester at en lege kan utføre for å sjekke for cervical radikulopati. Spurling tegn er ett av de mest vanlige tester, er positiv hvis smerte er tilstede når pasienten utvider halsen og det er smerte ved å dreie hodet. Den aksiale komprimering testen er positiv hvis smerte er tilstede når legen presser ned på pasientens hode med hals i en utrettet stilling.

Imaging studier

Røntgenbilder brukes for å diagnostisere innsnevring av disk mellomrom og bein spurs. CT-skanning (X-ray teknologi kombinert med datamaskin imaging) brukes til å visualisere bein i ryggraden å diagnostisere uregelmessigheter. MRI (tredimensjonalt bilde produsert av elektroner) skanner brukes til å diagnostisere bløtvev uregelmessigheter som ligament og disk unormalt.

Måter å teste Reflekser

Måter å teste Reflekser


Problemer med reflekser indikerer mange forskjellige ting for leger. Problemer med hjernen skikkelig sender eller mottar meldinger noen ganger presentere seg selv som refleks problemer. I tillegg, noen ganger fysiske traumer eliminerer reflekser i visse områder av kroppen. De ulike testmetoder tilgjengelig for leger hjelpe dem med å diagnostisere disse større problemer basert på refleks symptomer.

Perkusjon

Leger bruker en liten gummihammer for å teste reflekser i sine pasienter. Denne vanlige reflekstest er metoden anvendt for refleks plassert i kneet. Et raskt trykk med hammeren under kneet stimulerer beinet til en ufrivillig bevegelse. Den samme fremgangsmåte kan brukes for å fremkalle refleks handling i mange andre posisjoner på legemet. Noen mennesker reagerer ulikt på refleks tester, så det er vanlig for en lege å prøve flere ganger for å få den typiske reflekshandling.

Riper

En lett skrape bevegelse på huden blir brukt for å teste forskjellige typer av reflekser. Scratch test brukes til å asses hva leger kaller overfladiske reflekser. Denne testen bruker magemusklene, lårene og føttene. Legen lett riper i overflaten av huden i det aktuelle området, og deretter observerer pasientens reaksjon.

Pupillrefleks

Måten elevene svare på lys er en reflekshandling inne i øyet. Elevene ufrivillig krympe når overflødig lys er til stede og forstørre når det er mørkt. Leger teste dette ved å skinner et lys inn i øyet og observere responsen fra elevene. Øynene også utføre en reflekshandling når en pasient fokuserer på et fjernt forhold til en nær gjenstand. Disse testene blir brukt sammen for å vurdere potensialet for neurologiske problemer i en pasient.

Elektrisk stimulering

Andre typer av reflekser som kalles H-refleks, og F-Wave testes for ved å påføre elektrisk stimulering og sensorene til kroppen. Testeren gjelder en elektrisk frekvens til en plassering på muskelen som blir testet. Legemet oppviser en fysisk reaksjon i de fleste tilfeller til disse impulser, men refleksen måles også i bølgeform gjennom tilstedeværelse av sensorer som er plassert på viktige nervepunkter på pasientens muskulatur.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test


En rask antigen testen brukes for å diagnostisere streptokokker som er en infeksjon i svelget eller hals forårsaket av streptokokker, et sykdomsfremkallende bakterier, også referert til som gass. En hals kultur tar vanligvis 24 til -48 timer, men den raske testen viser resultater innen fem minutter, og hvis positive, eliminerer behovet for et hals-kultur. I tillegg kan antibiotikabehandling begynne umiddelbart hvis resultatene er positive; streptococci er sensitiv for antibiotika. Den raske antigen test er lett å administrere, men bør gjøres av en godkjent helse utøveren for nøyaktige resultater og minimal smitte.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Bruk vernehansker og munnbind. Streptokokker bakterier er svært smittsom.

Gni en bomull eller Dacron pinne over begge mandlene og baksiden av munnen. Unngå kontakt med andre deler av munnen slik som tunge og kinn.

•  Plasser vattpinne i beholderen spesielt utviklet for rask antigen test.

Gjennomføre testen i henhold til produsentens anvisninger. Den raske antigen test vil komme med et pakningsvedlegget som gir spesifikke instruksjoner om hvordan å gjennomføre testen og lese resultatene. Den raske antigen-testen er en DNA-probe kjemiluminescens assay som er rettet mot GAS (Streptokokker bakterier), slik at resultatet vil være enten positiv eller negativ.

Hint

  • Sørg for at testen administreres av helsepersonell, som GAS er en svært smittsom bakterie.