Digidexo.com

Om Cerebral Parese i fagtidsskrifter

Cerebral Parese er en tilstand som ofte blir misforstått. Forstå hva Cerebral Parese er, og de ulike trykte ressurser tilgjengelig på stand, vil hjelpe deg med å søke publikasjonene som passer best for deg eller ditt barns behov.

Definisjon

The New England Journal of Medicine (NEJM) definerer Cerebral Parese som en nevrologisk lidelse som vises i barndommen eller i tidlig barndom og permanent virkninger motorikk og koordinasjon. Cerebral Parese ikke forverres over tid.

Årsaker

Den eksakte årsaken til Cerebral Parese er ukjent. Ifølge NEJM, er tilstanden på grunn av uregelmessigheter som påvirker deler av hjernen som kontrollerer muskelbevegelse og koordinering. Graden av svekkelse avhenger av det enkelte barn - noen kan bare trenger hjelp med finmotorikk, mens andre kan ha behov for å være i en rullestol.

Å finne ressurser

I de siste fire årene, har United Cerebral Parese foreningen slått seg sammen The Case for inkluderingsmeldingen til å rangere hver stat i USA på tilgjengelige fellesskapets ressurser for personer med intellektuelle og utviklingshemming.

Trykte publikasjoner

Cerebral Parese Magazine fokuserer utelukkende på å hjelpe enkeltpersoner og familier som leder mer produktive og selvstendige liv. Kvartalsrapporten fokuserer på emner som er relevante for funksjonshemming, inkludert terapeutiske intervensjoner som ergoterapi.

Vitenskapelige tidsskrifter

Flere medisinske tidsskrifter ofte diskutere Cerebral Parese. Disse inkluderer Journal of American Medical Association (JAMA) og American Journal om opphavsrett og utviklingsproblemer. Hver har en nettside med en søkbar database for å hjelpe deg å finne informasjon om Cerebral Parese.