Digidexo.com

Hva er behandlingen for en Sticky øyne fra et hode kaldt?

Hva er behandlingen for en Sticky øyne fra et hode kaldt?


Et hode kaldt påvirker ofte i øynene, forårsaker øynene til å føles klissete. Øynene kan føle "limt igjen" fra tørket materiale, men utslippet vil vanligvis forsvinne som leder kulde bedre. Det er viktig å holde øynene komfortabel og vite når du skal kontakte en øyelege.

Varm komprimere

Lukk øynene og holder en varm, våt klut mot den klebrige øye for fem minutter et par ganger om dagen. Dette vil bidra til å holde øynene komfortabel og muligens lette utslippet.

Kunstige Tears

Ved hjelp av ikke-reseptbelagte kunstige tårer kan bidra til å holde overflaten av øyet behagelig. De kunstige tårer kan også bidra til å rydde bort enhver sak i øyet.

Diagnose

Når symptomene vedvarer, ta kontakt med en optiker for en undersøkelse. Legen vil bruke et spesielt mikroskop for å se på forsiden av øyet og bestemme årsaken til øyet utladning.

Reseptbelagte Drops

Den klebrige øye kan være forårsaket av en infeksjon, og en øyelege kan forskrive øyedråper. Noen pasienter begynner å føle lettelse etter første gangs bruk.

Betraktninger

Hvis visjon endringer eller øye stickiness ikke blir bedre, ta kontakt med en øyelege. Når medisinert øyedråper er foreskrevet, kan du bruke dråper på den anbefalte planen, og ikke ender deres bruk tidlig, selv om symptomene bedres.