Digidexo.com

Hvordan bruke P90x ernæring Guide

Hvordan bruke P90x ernæring Guide


P90X er en 90-dagers hjemme-trening diett, med tre nivåer, hvert designet for å være vanskeligere enn som før. Riktig ernæring er en nøkkel til å oppnå de beste resultatene. P90X programmet inneholder en ernæring guide laget for å falle sammen med de endrede nivåer av treningen. Den ernæring guide hjelper deg å finne ut ditt daglige kaloribehov og gir også ideer til oppskrifter for hvert nivå.

Bruksanvisning

•  Beregn din hviler metabolic rate, som er den mengden kalorier kroppen din trenger for å utføre dagligdagse oppgaver som å puste, hjerte-aktivitet, fordøyelsen, etc. For å beregne din hviler metabolic rate, multiplisere vekten din med 10. For eksempel, hvis du veier 145 pounds, 140 multiplisert med 10 er lik 1400. En resting metabolic rate av 1400 betyr at du trenger minst at mange kalorier for at kroppen skal fungere før noen form for trening.

Beregn deg daglig aktivitet brenne. Dette tallet er mengden kalorier du trenger for å fullføre bevegelsene foruten de som inngår i daglig mosjon. Ting som husarbeid, bevegelse under jobb, bading, er inkludert i dette tallet. For å beregne din daglige aktivitet brenne, multiplisere din hviler metabolic rate (figur fra trinn 1) med 20 prosent. Ved å bruke eksempelet fra trinn 1, 1400 multiplisert med 20 prosent, eller 0,20, lik 280. De daglige bevegelser for en bibliotekar kan være betydelig mindre enn de av en brannmann. Dette antallet er ment å være en retningslinje basert på gjennomsnitt.

Legg kalorier som kreves for treningsbehov til tall innhentet. P90X har bestemt at 600 ekstra kalorier er nødvendig å tilstrekkelig drivstoff treningen. Fortsetter med eksempelet 1400 pluss 280 pluss 600 er lik 2280. Dette tallet tilsvarer den totale energimengde.

Sammenlign din energimengde til nivået diagrammet ligger i P90X ernæring guide for å finne riktig ernæring nivå. Hvert nivå har et kalori rekkevidde. Antallet 2280 er plassert inne i nivå en rekke 1.800 til 2.399. Round kaloriinntaket til bunnen antall ditt nivå. 2280 runder ned til 1800, begynnelsen antall nivået ett område.

Finn riktig måltid plan for din fase og nivå. Måltidet Planen vil foreslå måltider som vil gi riktig drivstoff for hver fase av treningen. Mange av de måltid planer følger et høyt protein lavt fett tilnærming. Fase tre er bare fase som inkorporerer karbohydrater. Dette er for å ta høyde for de lange anstrengende trening av fase tre.