Digidexo.com

Hvordan sjekke en plastikkirurg opptaks

Hvordan sjekke en plastikkirurg opptaks


Å ha valgfag kosmetisk kirurgi er en stor beslutning som bærer iboende risiko uansett hvilken prosedyre du planlegger å gjennomgå. Den beste måten å minimere disse risikoene er å velge en hederlig plastisk kirurg for å utføre handlingen, som er ikke alltid en enkel oppgave, spesielt i storbyer sentre hvor det er mange leger å velge mellom. Før du går under kniven, eller selv gjøre en forpliktelse til en bestemt lege, er det viktig at du tar deg tid til å gjøre din egen bakgrunn forskning på plastisk kirurg du planlegger å jobbe med.

Bruksanvisning

Samle Informasjon

•  Spør legen hvor han gikk til medisinsk skole og hvilket år han ble uteksaminert.

Spørre om sykehusbevisninger. Alle anerkjente plastiske kirurger har en sykehustilhørighet, og det anbefales at du unngår leger som ikke er tilknyttet noen sykehus, uavhengig av årsaken (e) kirurgen kan gi deg.

Samle henvisninger til tidligere pasienter som er villige til å gi legen en godkjenning ved henvendelse til kirurgens kontor. Mens lege-pasient konfidensialitet legitimt kan bli nevnt som en grunn til at ingen slike henvisninger er tilgjengelig, kan det være mulig å ta kontakt med tidligere pasienter hvis du ønsker å spørre om kirurgens pålitelighet. I det minste bør plastisk kirurg tilbyr en samling av "før og etter" bilder av pasienter som har gjennomgått den samme prosedyren du vurderer.

Sjekke legitimasjon

Bekreft at legen deltok den medisinske skolen han antydet i år at han antydet. Du kan kryssjekke denne informasjonen med statens medisinske lisensiering styret, eller bli henvist til andre ressurser ved å kontakte den medisinske skolen direkte.

Kontroller at plastisk kirurg er registrert i American Board of Medical Specialists, en landsdekkende organisasjon for leger som er spesialister på bestemte felt av medisin.

Kjør en bakgrunnssjekk på plastisk kirurg gjennom Federation of State Medical Boards å sikre at det ikke er noen utestående klager eller i påvente av disiplinære tiltak mot plastisk kirurg du vurderer. Hvis det er, velge en annen lege.

Tips og advarsler

  • Dersom anestesi for prosedyren blir administrert av en annen lege, utføre samme bakgrunnssjekk på anestesilegen.
  • Prisen er ikke det eneste hensynet å gjøre når det gjelder å velge en plastisk kirurg. Påliteligheten og omdømmet til kirurg er like viktige, og investere litt mer penger i en bedre lege viser seg ofte å være en klok beslutning.
  • Ikke la en lege med en historie av klager eller disiplinære tiltak for å utføre et kirurgisk inngrep på deg. Plastisk kirurgi bærer iboende risiko, noen som kan være livstruende.