Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å overvinne opiatavhengighet

En opiatavhengighet kan ødelegge livet ditt. Det kan også skape kaos på relasjoner med familie og kolleger. På grunn av disse og andre spørsmål, er misbruk av opiater en stor helse bekymring i USA. Hvis du lider av en opiatavhengighet, er det hjelp. Det er mange ressurser tilgjengelig for deg, inkludert ting du kan gjøre hjemme for å bidra til å bryte fri fra din avhengighet til opiater.

Opiater

Opiater angripe sentralnervesystemet. Etter lengre tids bruk på nervecellene i hjernen opphøre fungere normalt. Fordi det er opiater, slutter kroppen å produsere naturlige endorfiner. Den degenerasjon av disse cellene forårsaker en fysisk avhengighet for eksterne opiater. Dersom du brått slutter å ta opiater etter at du blir avhengig, oppstår abstinenssymptomer. Disse symptomene kan omfatte kaldsvette, ukontrollerbar diaré, kvalme og oppkast, verkende lemmer, sever depresjon og montering panikk. Den gode nyheten er at symptomene er midlertidige som opiatavhengighet er en reversibel medisinsk lidelse. Det er mange poliklinisk detox-programmer er tilgjengelig, eller du kan ønske å detox hjemme.

Husk at overvinne en opiatavhengighet er ekstremt vanskelig. Medisinsk intervensjon kan være nødvendig. Det er viktig å snakke med legen din eller helsepersonell før du begynner på et detox program.

Rettsmidler

De første dagene av detox er vanligvis den minst vanskelige, men ikke bli lurt til å tro at det kommer til å bli en lett vei. Som opiater begynner å gå helt ut systemet, abstinenssymptomene begynner å slå inn. Du kan oppleve noen eller alle av symptomene nevnt ovenfor. Et godt middel mot diaré er Immodium AD, som er en over-the-counter narkotika. Hvis du har problemer med å sove på grunn av søvnløshet, kan du prøve en urtemedisin som Valerian rot eller kava roten. Antihistaminer som Benedryl kan også være nyttig. Hvis du opplever muskelsmerter, bruke over-the-counter medisiner som ibuprofen eller naproxen. Under ingen omstendigheter bør du bruke opiater for å lindre smerten.

De fysiske symptomene bør avta i løpet av en uke til to uker. Imidlertid kan psykologiske tilbaketrekking ta måneder. Depresjon er en vanlig tilbaketrekking symptom med opiater detox. I de første ukene av detox, sørg for at du får nok mosjon, spise et riktig kosthold og får mye sol. Kosttilskudd som 5-HTP kan også bidra til å øke serotoninnivået, noe som vil bidra til å heve humøret. Vitamin B6 kan også være gunstig. Dersom depresjon ikke blir bedre eller forverres, søke profesjonell hjelp med en lege eller terapeut.

Det kan også være nødvendig å endre livsstil. Det betyr å holde seg unna fristelser og begjær for opiater. For noen, bor borte fra visse venner er viktig. Holde tankene sunt og fokusert på deg selv gjennom hele prosessen. Vinne opiatavhengighet er vanskelig, men det kan gjøres.