Digidexo.com

Hva kan være årsaken til vekttap?

Hva kan være årsaken til vekttap?


Body utseende, image og vekt er ideer mennesker er ofte opptatt av å poenget med besettelse. Targeting den ideelle kroppsvekt er viktig for både nytte og kosmetiske formål. Vekttap er brukt som en indikator for å vurdere effektiviteten av din generelle helse regime.

Identifikasjon

Skille mellom sunne svingninger i vekt og overdreven vekttap som kan kreve medisinsk behandling. The Mayo Clinic definerer uforklarlig vekttap som drastiske 5-prosent dråper i vekt som oppstår når pasienten har ingen intensjon om å gjøre det.

Diet

Vekt kan styres gjennom endringer i kostholdet. Redusere kalorier og begrense eksponering for mettet fett og sukker fører til vekttap. Imidlertid kan overdreven vekttap skyldes feilernæring.

Trening

National Institutes of Health viser at fysisk aktivitet øker metabolismen til å forbrenne kalorier og forbruker lagret fett, som oversettes til vekttap.

Aldring

Matinntak og muskelutvikling naturlig regress som individer alder gjennom eldre livsstadier. Muskelmasse avtar vanligvis etter 35 år.

Sykdom

Overdreven vekttap er et signal av forverret helse. Nevromuskulære, gastrointestinale og psykiske lidelser påvirke muskelvekst, fordøyelse og appetitt. Videre fører foreskrevet behandling for ulike plager ofte til alvorlige dråper i vekt.