Digidexo.com

Typer Flere Handicap

Typer Flere Handicap


De personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA) definerer multifunksjonshemming som samtidige svekkelser, som for eksempel lærevansker og motorfunksjon, som forårsaker alvorlige underskudd og gjør det vanskelig for barn å lære i en spesiell utdanning klasserommet motta omsorg for en enkelt uførhet. The National Formidling senter for barn med nedsatt funksjonsevne legger til at barn med multifunksjonshemming trenger flere støttesystemer for å hjelpe dem med livet aktiviteter, som for eksempel leger, pedagogiske spesialister og samfunnet hjelpemidler for å hjelpe dem.

Typer

Ifølge Help Guide, multifunksjonshemming inkluderer ofte motoriske vansker og lærevansker eller en synshemming. Den vanligste uførhet er cerebral parese (CP), som forårsaker skade på hjernen, først og fremst den del som styrer bevegelsen. Imidlertid kan det påvirke andre deler av hjernen, forårsaker flere svekkelser. Berørte barn har problemer med å flytte alle fire av sine lemmer og sliter med finmotorikk, for eksempel å skrive med en blyant eller kutte med saks. Lærevansker inkluderer å ha problemer med å lese, gjenkjenne bokstaver og ord, forstå betydningen av ord og lære å stave og skrive ord.

Kjennetegn

Ifølge National Center for barn med nedsatt funksjonsevne, barn som lider av multifunksjonshemming ofte viser lignende egenskaper, men i varierende grader av alvorlighetsgrad. Berørte barn sliter med grunnleggende bevegelseshemninger og har problemer med både grove og fine motoriske ferdigheter, ofte glemme ferdigheter som ikke brukes regelmessig. De har problemer med å kommunisere med andre, og kan være vanskelig å forstå. Barn med multifunksjonshemming står overfor en levetid på pågående behandling fra spesialister, at-home øvelser og samfunnet integrering.

Komplikasjoner

Barn berørt med multifunksjonshemming ofte lider av andre medisinske problemer som anfall, Tourettes syndrom eller Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD). Ifølge IDEA definisjon, krampeanfall oppstår på grunn av unormal hjerneaktivitet og forårsake stirrer staver og jerky bevegelser, mens Tourettes syndrom er definert som verbale eller motoriske tics som gjør det berørte barnet bevege kroppen på samme måte flere ganger, sier merkelige lyder uten mening til eller snakke upassende ord. ADHD forekommer ofte med lærevansker som barn sliter med å være blir lett distrahert og ikke være i stand til å sitte stille, noe som ofte fører til dårlig lekser ytelse og frustrerte lærere og foreldre. Hele behandlingsteamet må vurdere alle medisinske tilstander når du oppretter en behandlingsplan.

Behandlingsplan

Leger, pedagogiske spesialister og at-home mosjon planer kan alle være en del av barnets behandlingsplan. Berørte barn fra tre år gammel til 22 år gamle kvalifisere for en individualisert utdanningsprogram (IOP). Barnets foreldre og et team av skole spesialister, slik som spesialpedagog, fysioterapeut og rådgiver på skolen, delta på IOP å etablere oppnåelige mål for barnet i forhold til å delta i den generelle utdanningen klasserommet, delta i sosiale aktiviteter og hvilke tjenester er nødvendig for å oppnå disse målene.

Hjemme, selv når det er frustrerende, prøve å involvere barnet i daglige gjøremål, for eksempel å ha henne hjelpe deg å sette på bordet ved å vise henne hvor sølvtøy holdes og hvordan du plasserer den på bordet. Ifølge Familyconnect.org, lære barn å bli selvstendig er en viktig del av prosessen.