Digidexo.com

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet


Fedme i Amerika har blitt et stort problem blant unge mennesker, ifølge US Department of Health and Human Services, administrasjon for barn og familier, Child Care Bureau. Fedme rammer ni millioner barn mellom 6 og 19. Forekomsten av fedme har tredoblet hos barn 6-11 år siden 1970. tillegg mange foreldre og omsorgspersoner er avhengige av barnevernet. Således er det et behov for å fremme helse og sikkerhet ernæring i barnets hånd.

Del Meny og matlaging

Angela Owens av National Childcare Accreditation Council påpeker at barnepass leverandører kan fremme helse sikkerhet og ernæring ved å involvere barna i menyen og maten forberedelsesprosessen. Denne teknikken gir barn mulighet til å øve litt autonomi i valg av mat, lære hva som er i forskjellige retter og oppdage hvordan de skal håndtere mat trygt. Medhjelperen kan gjennomføre ulike aktiviteter for dette formålet, for eksempel at barna designe layout og stil på en meny gjennom en kunst og håndverk prosjekt.

Gi opplæring

Barn har utilstrekkelig helse sikkerhet og ernæring delvis fordi barnepass leverandører ikke alltid har helse sikkerhet og ernæring trening. Ledere av barnehager kan fremme helse sikkerhet ved å gi pedagogiske klasser for arbeidere. Ansatte kan deretter bruke det de lærer i løpet av sine skift. Denne treningen trenger ikke å være begrenset til arbeidstakere, men. Lokalene kan også trene foreldre og andre omsorgspersoner gjennom klasser eller pedagogiske medier barn ta med hjem.

Utdanne om ernæring etiketter

Barn er fortsatt å utvikle leseferdigheter når de er i barnepass. Tilbydere kan dra nytte av dette og design aktiviteter for å lese ernæring etiketter. For eksempel kunne de ha studenter finner etiketter med melk som en ingrediens. Omsorgspersoner kan også innlemme matematiske leksjoner ved å ha studenter dele mat i porsjoner i henhold til de serverer anbefalinger om ernæring etiketten.

Host utdanningsprogrammer og Trips

The US Department of Health and Human Services forklarer at hagearbeid kan lære elevene om ernæring ved å involvere dem i hele næringsproduksjonsprosessen. Martin Luther King Jr Middle School of Berkeley, California, er en modell av en skole med et slikt program. Barn forberede jord, plante frø, vannplanter og høste frukt og grønnsaker. Hvis et barn omsorg anlegget ikke har plass eller penger til et program som dette, kan leverandører fortsatt ta barn på ekskursjoner til lokale gårder eller tilvirkningsanlegg slik at barna kan lære hvordan maten vokser og er forberedt.