Digidexo.com

Tegn og symptomer på bihulebetennelse hos barn

Tegn og symptomer på bihulebetennelse hos barn


Bihulebetennelse, også kjent som bihulebetennelse, er en vanlig barne problem som fører til at slimhinnen i et barns bihulene å bli minst delvis fylt med slim og / eller puss, forårsaker sinus til å bli blokkert, og sinus fôr blir rød, øm og hoven . Sinus-infeksjoner hos barn er et resultat av en kald virus, men infeksjonen er forårsaket av bakterier i bihulene som følge av de kalde virus symptomer. Sinus infeksjoner hos barn er ikke smittsom, men kald virus som forårsaker infeksjonen kan være svært smittsom.

Symptomer

Ifølge Dr. Alan Greene, tegn og symptomer på bihulebetennelse hos barn er lik som en langvarig kulde som har varte fra 10 til 14 dager. Bihulebetennelse symptomer hos barn kan omfatte: klart eller farget slim utflod, en hoste som vedvarer i løpet av dagen, men forverres under lur tid og om natten, en sår hals på grunn av post-nasal drypp fra infeksjon, dårlig ånde og eller feber. Dr. Greene sier også at om lag halvparten av alle barn som lider av en bihulebetennelse vil også ha en ørebetennelse.

Hjem Behandling

Du kan gjøre barnet ditt mer behagelig mens du opplever en bihulebetennelse ved å opprette et dampbad på badet. Slå varmt vann på i dusjen, lukket døren og sitte på badet med barnet ditt, og tillate henne å puste damp damp i minst 15 minutter for å løsne lunger. Økende luftfuktighet i hjemmet vil også hjelpe barnet ditt sinus infeksjonssymptomer. Plasser en vaporizer eller luftfukter i barnerommet for å øke fuktighet og beholde fuktighet i ditt barns bihulene mens de sover. Tilsett noen dråper av essensielle oljer som eukalyptus, rosmarin eller peppermynte til fordamperen vann for å lage beroligende damper.

Profesjonell behandling

Sinus infeksjoner hos barn kan vare en uke eller noen måneder hvis den ikke behandles. Barnelege er sannsynlig å foreskrive en runde med antibiotika for å behandle bakteriell infeksjon forårsaker bihulebetennelse. Barnet kan også være foreskrevet nesedråper å tynne slim og hastighet helbredelse. Decongestants kan også anbefales, men ikke fremme helbredelse. Ifølge Dr. Greene, antihistaminer ikke er en effektiv behandling for sinus-infeksjoner i barn, fordi de blir tykkere slim og kan bremse helbredelse.

Forebygging / løsning

Forebygging bihulebetennelse er mulig ved å lære barnet å vaske hendene regelmessig. Fordi kaldt virus utvikle seg til bihulebetennelse, hindrer en kald er den første strategien mot å utvikle en bihulebetennelse. Endre ditt barns svømmevaner kan også forebygge bihulebetennelse. Eldre barn bør holde nesen eller slitasje en nese pluggen før hopping, dykking og / eller svømme under vann. Vaksinasjoner kan også spille en viktig rolle i å forebygge bihulebetennelse hos barn. Pass på at barnet ditt har up-to-date vaksinasjoner.

Betraktninger

Av og til barn vil utvikle akutt bakteriell bihulebetennelse som utvikler seg i mindre enn 10 dager og produserer farget nese, høy feber, hodepine og ansikts ømhet. Kronisk eller tilbakevendende bihulebetennelse er ofte ikke så alvorlig som en generell bihulebetennelse, men føre løpende nese og hoste hos barn.