Digidexo.com

Hvordan takle Cravings mens slanking

Hvordan takle Cravings mens slanking


Slanking er ingen enkel oppgave for de fleste som ønsker å gå ned i vekt. Selv Kosten med de beste intensjoner er ofte fristet til å bøye reglene og hengi i matvarer som ikke sammenfaller med deres kosthold plan. Mat cravings kan streiken brått og hardt. En del av kosten med hell er å lære hvordan å bekjempe disse cravings. Du kan motstå trangen til å spise usunn mat med konsistente slanking strategier.

Hvordan takle Cravings mens slanking

•  Drikk en tilstrekkelig mengde vann hver dag. Den gjennomsnittlige voksne bør spise ca 64 gram vann daglig. Å være dehydrert kan føre til at du føler deg sulten.

Involver deg selv i aktivitet. Cravings ofte oppstår i perioder med kjedsomhet.

Tren regelmessig, noe som kan bidra til å dempe appetitten.

Stock kjøkkenet ditt med sunn mat. Gjøre det vanskeligere å oppnå matvarer som ikke bidrar til kosthold.

gjenkjenne emosjonelle triggere. Mange cravings er et resultat av forsøk på å berolige følelser. Lær dine mønstre. For eksempel kan du være mer sannsynlig å gi etter for krav om du er trist eller engstelig. Når disse cravings oppstår, minn deg selv på at du ikke kan faktisk være sulten.

lene seg på andre for støtte og ansvarlighet. Har noen du kan ringe eller snakke med når du føler deg fristet til å jukse på kostholdet ditt.

Spis sunn mat som ligner på det du er ute etter. For eksempel, hvis du er ute en informasjonskapsel, velger et stykke frukt å dempe søt tann.

Spis fem eller seks små måltider hver dag i stedet for tre store. Spise små porsjoner regelmessig i løpet av dagen bidrar til å opprettholde blod sukker, som reduserer følelsen av sult.