Digidexo.com

Om hjem rettsmidler for Whiteheads

Om hjem rettsmidler for Whiteheads


Whiteheads er en type akne som presenterer seg av utseendet av rosa, hevet støt med en pus-fylt sentrum. Whiteheads kan vises på hudens overflate som følge av tette porer og hårsekker. Selv om det er mange kommersielle behandlinger for whiteheads, for eksempel benzoylperoksid kremer, disse kan ofte irritere huden og forårsake tørr og betennelse. Heldigvis er det mange hjem rettsmidler for behandling av akne, inkludert whiteheads.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kommer fra tea tree, som er innfødt til Australia og deler av New Zealand og er en kraftig anti-sopp som helbreder akne. For å bruke tea tree olje, suge en bomullsdott i oljen og bruke den direkte til de berørte områdene av han ansikt, nakke, bryst og rygg.

Baking Soda

Natron, også kjent som natrium-bikarbonat, dreper acne-bakterier på huden. For å bruke natron, bland ca 1 ss. av natron med litt vann for å danne en lime. Deretter massere lim inn i huden og skyll.

Calamine Lotion

Calamine lotion er en mineraloppløsning som tørker ut cystisk akne, så vel som white på huden. Suge en bomullspinne og bruke den til de aktive acne lesjoner. La det tørke, og la den på over natten.

Urin Compress

Urin kan brukes i en kompress for å balansere hormoner i huden og rense det. Siden urin er fullstendig steril og full av næringsstoffer, det kan gro white og andre former for akne, og kan holde huden fra å produsere mer akne. Sug bomull pads i fersk urin og gjelder for huden. La putene på i ca 5 minutter.

Facial Damping

Facial dampende kan åpne porene, og dermed frigjøre fangede oljer og bidra til å tillate white å tømme og helbrede. Fyll en stor bolle med nesten kokende vann. Lean 12 inches over bollen, dekker ansiktet med et håndkle. Damp ansiktet i opptil 10 minutter.