Digidexo.com

Beta sitosterol Informasjon

Beta-sitosterols er stoffer i planter som bidrar til å danne membranen, eller lag i celler som stoffer som næringsstoffer og vann passere gjennom, slik at anlegget for å gjøre energi. I urtemedisin, er beta-sitosterols brukes til en rekke formål.

Kilder

Mat som er høy i beta-sitosterol inkludere soyabønner, hvetekim, riskli og maisolje, rapporterer Dr. Michael Lam. Beta sitosterols er også tilgjengelig i kosttilskudd.

Funksjon

Beta sitosterols begrense mengden av kolesterol som er i stand til å gå inn kroppen din og også redusere betennelse, melder RxList.

Bruksområder

På grunn av deres effekter, er kosttilskudd som inneholder beta sitosterols brukes til å behandle høyt kolesterol, noe som øker risikoen for hjertesykdom, prostataforstørrelse, tuberkulose, leddgikt, allergi, fibromyalgi, astma og lupus. Urte medisin utøvere også bruke beta sitosterols å forhindre at enkelte typer kreft, slik som de som påvirker livmorhalsen eller tykktarmen, melder RxList.

Risiko

De vanligste bivirkningene av beta-sitosterols inkluderer fylde, gass, fordøyelsesbesvær, diaré og forstoppelse, rapporterer Physicians 'Desktop Reference. Det er noen rapporter som beta-sitosterol forårsaker impotens eller tap av libido, ifølge RxList.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta beta-sitosterol kosttilskudd fordi deres effekter på fosterutvikling er ikke kjent. Hvis du har en fettlagring sykdom som kalles sitosterolemi, er det ikke trygt for deg å ta beta-sitosterol, advarer RxList.