Digidexo.com

Soppdrepende Oppskrift

Interne sopp problemer er vanligvis forårsaket av en overvekst av sopp candida albicans i fordøyelseskanalen og tykktarm. Denne soppen lever naturlig i tarmen, sammen med kroppens gode bakterier. Til tider kan et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold eller andre faktorer anspore candida overvekst. Følgelig kan naturlige interne bakteriene dør kjemper den av, setter kroppen i en syk tilstand. Et antifungalt oppskrift er nødvendig for å drepe av overskudd av candida. Den mest effektive soppdrepende oppskriften inneholder en kombinasjon av mat, krydder og urter som dreper overflødig kropps sopp.

Foods å begrense eller eliminere

Avhengig av alvorlighetsgraden av sopp problem, det er visse matvarer som du bør begrense eller helst fjerne fra kostholdet ditt for en stund. Disse inkluderer mat som inneholder gluten eller sukker. Den candida albicans sopp trives på sukker og gluten. Uansett hva anti-sopp oppskrift du bruker, vil du ha problemer med å bli kvitt overflødig candida hvis du fortsetter å sette gluten og sukker i kroppen din. Den dilemma er at de fleste kommersielle matvarer som brød, pasta, kornblanding og melk inneholder gluten. Også mange hermetiske matvarer som grønnsaker inneholder sukker. Du må også være mer forsiktig når du spiser ute på restauranter, så mange kjøtt er marinert eller pensles med hvete produkter, en mat med et høyt nivå av gluten (Se Referanse 2 nedenfor for mer informasjon om candida albicans overvekst).

Foods å spise

Hvis du liker brød og pasta, det er brun ris substitutter (inneholder ikke gluten) som du kan spise på den anti-sopp diett. Det er også brun ris melker, glutenfrie snacks og sukkerfrie desserter som du kan spise, så vel. De fleste kjøtt, fisk, egg, grønnsaker, belgfrukter, poteter, yams og korn som hirse, bokhvete og basmati ris inneholder ikke sukker eller gluten, heller.

Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer, som faktisk kan drepe overflødig candida. Sørg for at anti-sopp oppskrifter inneholder rikelig med rå og kokte grønnsaker. Du kan rengjøre rå grønnsaker med en eddik og vann spray, som vil drepe eventuelle parasitter til stede på dem. Også, ikke kok frosne grønnsaker, som det kan vanne ut enzymer (Se referanse 1 nedenfor for mer informasjon om anti-sopp matvarer).

Andre Foods

Du bør spise sukkerfri yoghurt, som yoghurt inneholder probiotika. Probiotika er "vennlige" bakterier som kan fylle opp kroppens naturlige bakterier, som kan hjelpe bekjempe overflødig candida albicans. Hvitløk er kjent for å ha anti-sopp evner, som gjør ingefær. Spis flere hvitløksfedd per dag, og bruke ingefær på maten. Andre matvarer eller krydder som kan drepe sopp er virgin kokosolje og cayenne pepper. Såvidt urter, Senna, Pau d'Arco te og aloe vera-bladene er affektive tilsetningsstoffer til en anti-sopp oppskrift. Aloe vera antas av enkelte å helbrede slimhinnen i tarmen etter en soppinfeksjon.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å fjerne overflødig candida med en anti-sopp oppskrift kosthold. Du kan begynne å merke en forbedring i dine symptomer etter et par dager (dvs gastritt blir bedre eller migrene). Men det kan ta flere måneder å bli kvitt candida overvekst.