Digidexo.com

Herpes 2 behandlinger

Herpes 2 er en seksuelt overført sykdom (STD). Det er en virusinfeksjon, som produserer smertefulle sår, typisk i underlivet. Det finnes flere forskjellige medisiner som brukes til å behandle herpes 2-viruset.

Typer

Det er to typer av genital herpes; Herpes simplex virus 1 og 2 (også referert til som HSV-1 og HSV-2).

Herpesviridae inkluderer: forkjølelsessår, vannkopper, helvetesild, cytomegalovirus, ulike kreftformer og hjernebetennelse

Identifikasjon

Enkeltpersoner som finner forkjølelsessår eller munnherpes i munnen, en klynge av små væskefylte blemmer på kjønnsorganene eller symptomer som ligner på razor burn, kviser eller insektsbitt, bør den enkelte søke en diagnose.

Betraktninger

Genital herpes er ansett å være en kronisk virusinfeksjon, med over 50 millioner amerikanere å bli smittet med det og mange ikke innser at de selv har det. Det betyr at du må være ekstra sikker da å ha noen form for seksuell kontakt med alle seksuelle partnere.

Misforståelse

Genital herpes kan fremdeles bli spredt selv om en smittet person ikke er i midten av et "utbrudd". En person som mistenker at han har kontrakt HSV-2 eller som har oppdaget at han har hatt seksuell kontakt med noen som er infisert med HSV-2 bør søke medisinsk behandling umiddelbart.

Forebygging / løsning

Enkeltpersoner kan hindre genital herpes ved å praktisere sikker sex med partnere som seksuelle historie de er kjent med eller ved å praktisere avholdenhet. Personer som er diagnostisert med HSV-2 bør gjøre hva de kan for å behandle seg selv effektivt, men også for å unngå å spre smitte til sine seksualpartnere.

Behandlingstilbud

Zovirax, Famivir og Valtrex er muntlig medisiner som vanligvis foreskrives av leger til å behandle HSV-2. Forebygging er den beste løsningen, men hvis det er for sent, ta tiltak for å behandle HSV-2 på riktig måte. Følg legens anbefalinger.