Digidexo.com

Acai Berry Supplement & kolon-rensing piller

Acai kosthold er den nyeste trenden i vekttap. Påstander om acai sin effekt varierer fra mild ("Den høye antioksidantinnholdet øker immunforsvaret, fremme generell helse.") For ekstrem ("Acai gjør kroppen din forbrenner ekstra kalorier når du trener! Det øker metabolismen, reduserer appetitten, og sannsynligvis kurer kreft! ") Mange av de sistnevnte krav er lagt frem av produsenter av acai produkter, og forbrukerne bør være skeptisk.

Advarsler

Interessen for acai økt eksponentielt etter Dr. Mehmet Oz og Oprah Winfrey drøftet bær fordeler på "The Oprah Winfrey Show». Siden den gang har paret arkivert over 40 søksmål mot bedrifter som bruker sine bilder og navn for å fremme ulike acai produkter - ". Faktisk ikke fungerer på de måter som er beskrevet" produkter som, ifølge Dr. Oz,

Acai

Acai (uttales "ah-sukk-EE") er en brasiliansk superfruit likner en drue. Det er kjent for sin antioksidantinnhold, og forskning pågår for å fastslå om acai kan være nyttig i behandling av kreft og immunsykdommer. For nå, men det er tryggest å vurdere det en sunn frukt, ligner på blåbær, og avstå fra å legge for mye papir i noen "mirakel bær" krav.

Kolon Rensing

Hensikten med kolon renset er å fjerne gamle, uønskede "toksiner" fra kroppen. Det antas at oppbygning i tarmkanalen kan føre til en rekke helseproblemer, av astma å artritt. Colon-rensing produkter består typisk av noen form for fiber (f.eks psyllium skall) og kan inkludere et sentralstimulerende avføringsmiddel, slik som urten Senna. Mange ganger, vil et kolon rens brukes til å hoppe starte en diett plan, under teorien om at når dette avfallet er fjernet, vil ekstra pounds bare smelte bort.

Expert Insight

Hyppig bruk av kolon-rensing produkter kan forstyrre kroppens naturlige evne til å sette i gang sin egen eliminasjon, som det blir vant til en ekstern kilde gjør jobben sin.

Ifølge American Council on Science and Health nettsted, "kroppen tømmer avfall når det har absorbert den nødvendige mat og kalorier det er behov for energi gjennom tynntarmen", og ved hjelp av avføringsmidler for å fremskynde denne prosessen kan fjerne mat før kroppen har tid til å absorbere sin næring.

De som søker behandling for forstoppelse eller ønsker å gå ned i vekt bør vurdere å øke det daglige fiber, vann og mosjon. Som med mange dietter, vil vekten tapt under renser trolig tilbake hvis de ikke følges av sunne, livslang endringer.

Tilgjengelighet

Acai og kolon renset er tilgjengelig i pulver, piller eller flytende form. Hele acai bær kan være vanskelig å finne, så de er sagt å ødelegge for fort for bred distribusjon.