Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Rare fotlukt

Hvordan bli kvitt Rare fotlukt


De fleste mennesker opplever noen fotlukt, men til tider en spesielt alvorlig tilfelle kan føre til skam og forlegenhet. Feet inneholder svettekjertler og lukt resultater fra bakterier som lever av svette. Når føttene svette innenfor en sko eller sokk, eksisterer det en perfekt grobunn for bakterier. Selv om de fleste fotlukt er ubemerket og ufarlig, noen ganger mennesker utvikler tilfeller av pinlig sjeldne fotlukt. Heldigvis finnes det en enkel og naturlig måte å kontrollere disse utbruddene.

Bruksanvisning

Heat én liter vann i en kjele til det koker. Reduser varmen, dekk til og la det småkoke i tre minutter før du tar av lokket og plassere seks grønn te poser i rullende varmt vann.

•  Oppvarm de neddykkede teposer i den rullende varmt vann i 5 til 10 minutter, slik at vannet til å absorbere den grønne te naturlige ingredienser. Jo lenger man lar posene mette vannet med te, jo bedre.

Legg et håndkle på gulvet og legg en tom kar på toppen. Trekk opp en stol i nærheten av karet. Sett deg ned på stolen og rulle opp bukselårene over toppen av leggmuskelen.

Hell te-pose løsning i liten kar til kar er halvfull. La det være nok plass til føttene til å gå inn i karet uten å søle grønn te løsningen på håndkleet. Juster temperaturen i løsningen med vann kule trykk til du kan senke føttene opp til anklene.

Suge føttene i 20 minutter.

Fjern føttene fra karet og la luften tørke dem. Ikke tørk av. Ikke ha sokker eller sko før føttene er helt tørre. Du kan bruke en hårføner til å blåse tørke føttene, men ikke tørke bort noen av grønn te rester, noe som vil bidra til å holde føttene tørre og luktfrie i opp til tre dager.

Tips og advarsler

  • Dryss litt natron i tørre sko før du setter dem på. Natron absorberer svette og lukt. Bruk sko med ventilasjon for å holde føttene tørre. Kull sålene er en flott måte å eliminere fotlukt inne i skoen.
  • Fotsopp kan redusere effekten av grønn te behandlinger. En soppinfeksjon på føttene kan være årsaken, snarere enn naturlig svette. Behandle fotsopp med sopprettsmidler for de beste resultatene.