Digidexo.com

Hvordan å gi barn Øyedråper

Øyedråper er ofte foreskrevet for barn med infeksjoner, allergier og andre forhold som påvirker øynene. Det er viktig å nøye følge instruksjonene ved administrering av øyedråper til barn for å være sikker på at problemet er tilstrekkelig behandlet. Ikke alle barn reagerer godt når medisinen er falt inn i øyet, men det er skritt du kan ta for å gjøre prosessen enklere og få jobben gjort.

Hvordan å gi barn Øyedråper

•  Vask hendene godt og samle øyedråper, en vev og en våt vaskeklut eller bomullsdott.

Forklar barnet hva du skal gjøre, hvis han er gammel nok til å forstå.

Tørk drenering eller crusted saken fra barnets øyne. Dette kan være nødvendig hvis barnet har en øyeinfeksjon. Bruk en våt vaskeklut eller bomullsdott å tørke forsiktig av øyet fra innvendig hjørne til utenfor hjørnet.

Få barnet til å legge seg ned på ryggen. Hvis han er samarbeidsvillig nok, ha ham vippe hodet bakover. Plasser en pute under skuldrene til et yngre barn å få hodet i riktig posisjon, i henhold til Barnehealthcare of Atlanta.

Hold forsiktig en lite samarbeidsvillig barn å holde ham fortsatt. Hvis mulig, få noen til å hjelpe deg med å holde barnet i ro. Hvis du er alene, sitte ned og forsiktig plassere barnet slik at han er på ryggen med hodet mellom lårene og armene i henhold bena, som anbefalt av Barnas Sykehus og klinikker av Minnesota. Hvis det er nødvendig, lett vikle bena dine over bena for å holde dem i ro.

6. Trekk nedre øyelokk ned for å danne en lomme, og presse den riktige antall dråper inn i den. Vent ett minutt mellom dråper hvis anbefalt av barnets lege. Ikke mist medisin direkte på øyeeplet.

Tips barnet ditt til å lukke øynene for et minutt eller to hvis han er gammel nok til å forstå og samarbeide, og trykk forsiktig den innerste hjørnet av øyet i 30 sekunder for å holde dråpene renne nedover nese og hals (som fører til en dårlig smak i munnen).

Tørk overflødig medisiner ut av huden, og la barnet ditt til å stå opp.

Hint

  • Hvis barnet ditt ikke vil holde øynene åpne for å motta dråpene, bare slippe medisinen på det innerste hjørnet av øyet slik at det vil rulle inn når han åpner øynene.
  • Vær svært forsiktig hvis du må holde et barn til å holde ham i ro mens administrere øyedråper.
  • Følg alle pakken retninger ved administrering av øyedråper til barn.
  • Hvis begge øynene krever dråper, bruke en annen vaskeklut eller bomullsdott for hvert øye for å hindre spredning av bakterier.
  • La ikke dråpetelleren for å berøre øyet eller noe annet enn innsiden av medisinen flasken for å hindre forurensning.