Digidexo.com

Tea Tree Oil Treatment

Oppnås Tea tree olje gjennom en damp destillasjon prosessen fra bladene av Melaleuca alternifolia, Ti treet. Tea tree olje har medisinske og antiseptiske egenskaper som hjelper med forebygging og behandling av infeksjon. Tea tree olje kan brukes til å behandle soppinfeksjoner i foten som fotsopp, kviser og andre hudirritasjoner, sammen med behandling av vaginale infeksjoner. Tea tree olje anbefales kun til utvortes bruk.

Acne Treatment

Tea tree olje kan brukes som en effektiv akne behandling. Det kan bidra til å rydde opp akne lesjoner og pustler, på grunn av sine antiseptiske egenskaper. Tea tree olje er allment tilgjengelig i hudpleiepreparater som spesifikt retter akne.

Fotsopp

Tea tree olje er en god behandling mot soppinfeksjoner som inkluderer fotsopp samt tånegl sopp. Bare male tea tree olje på det berørte området to til tre ganger om dagen.

Vaginal infeksjoner

Tea tree olje kan brukes effektivt til å behandle resistente gjær infeksjoner. Bruk en utvannet douche inneholder en teskje av tea tree olje til én liter varmt vann for å behandle gjær infeksjoner.

Flass

Tea tree olje er en effektiv behandling for flass. Se etter sjampoer som inneholder 5 prosent tea tree olje for behandling av flass samt andre skalp irritasjoner.

Congestion

Tea tree olje kan brukes til å behandle nesetetthet. Innånding av damper av tea tree olje vil effektivt åpne opp nesegangene.