Digidexo.com

brennende ben

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?


Nighttime leg svie kan tyde på at du har en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Brennende smerter i lårene kalles meralgia paresthetica. Hvis beinet blir hoven eller traumatisert på en eller annen måte, press på nerver resulterer i smerter, blant annet en brennende følelse, samt forårsaker lammelser og andre typer dysfunksjoner i leggen.

Nerve Entrapment

Nettstedet til American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer at nervene transportinformasjon til hjernen, forteller hjernen for å aktivere din motoriske nerver. For at denne prosessen skal oppnås, nerver må passere under, over, gjennom og rundt dine bein, muskler og ledd. Hvis alt er godt innenfor systemet ditt, er det rom for disse nerveoverføringer til å passere lett. Men hvis beinet har påført skade, nervene kan ikke sende riktig, og det er når smerten oppstår.

Betraktninger

Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, er den laterale femoral kutan nerve komprimert eller presset. Den LFCN er den største sensoriske nerve i bena. Den brennende følelse kan utvide til yttersiden av kneet. Lysken kan også verke, og setet kan gjøre vondt. Vanligvis er den brennende følelse bare på en side av kroppen. Nerve entrapment, eller press, som er brukt direkte til en nerve eller til en spinal feste av at nerve kan føre til parestesier, eller brenning, krypende, prikking, pins og nåler sensasjon at noen individer erfaring om natten.

Identifikasjon

Parestesi vanligvis oppstår i ekstremiteter, og kan være en indikator for en alvorlig sykdom, tilstand eller lidelse, eller, på den annen side, en betingelse at den ikke er så alvorlige. Parestesier kan skyldes en infeksjon, hvis du opplever betennelse i ledd og muskler, eller som følge av traumer eller malignitet.

Potensial

Sammen med de brennende følelser, kommer nummenhet og prikking i det berørte området. Berøre området, selv lett, vil gjøre vondt. Faktisk kan en lett berøring vondt enda mer enn fast press blir brukt til det berørte området.

Andre årsaker

Nattlige legg svie kan være et resultat av tilstander så som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati og multippel sklerose.

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena


Leg nummenhet, noen ganger referert til som parestesier eller sansetap, er en tilstand som kan oppstå i ett eller begge ben der bena er i stand til å føle varme, kulde eller trykk. Noen ganger når leg nummenhet er til stede, er en kriblende følelse følte. Tegn på nummenhet i bena kan være forårsaket av en skade eller indikere en helsetilstand som krever legehjelp.

Isjias

Når smerter, sammen med nummenhet, starter i baken og reiser nedover beinet, indikerer det et symptom på isjias. En utstikkende plate, som kalles radikulopati, forårsaker isjias. Dette er en plate ute av posisjon i ryggraden som legger press på radicular nerve. Symptomer inkluderer skarp smerte, en brennende følelse nedover beinet og svakhet eller nummenhet. De fleste som lider av isjias ikke krever kirurgi, og symptomene vil avta over tid.

Stenose

Spinal stenose er en innsnevring av ryggraden som vanligvis oppstår i korsryggen eller nedre del av ryggen regionen. Mellomrommene mellom virvlene blir mindre etter hvert som de mister vann med alderen. Skivene mellom ryggvirvlene mister sin evne til å absorbere støt, noe som gjør daglig aktivitet vanskelig. Som diskene utarte, ryggvirvlene skift og presse nerver i ryggmargen, forårsaker nummenhet og prikking i beinet.

Aterosklerose

Aterosklerose forårsaker en stor oppbygging av plakk eller fettholdig materiale i arteriene. Denne tilstanden fører til innsnevring og blokkering som fører til smerter i beinet. Symptomer vanligvis vises når innsnevring er alvorlig på grunn av blodstrøm som ikke kan holde tritt med etterspørselen etter oksygen til muskler. Når blokkeringen fortsetter å utvikle seg, nummenhet og en kald følelse oppstå.

Andre betingelser

Det er andre forhold som kan produsere tegn og symptomer på nummenhet i bena. Disse omfatter herpes zoster (helvetesild), unormalt lave nivåer av vitamin B12, kalsium, kalium og natrium, toksisk skade fra alkohol, bly eller tobakk, strålebehandling, diabetes og multippel sklerose.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er årsakene til brennende føtter?

Hva er årsakene til brennende føtter?


Brennende føtter, eller brennende fot syndrom, er en tilstand der føttene føles smertelig varmt. Det er vanlig for folk som er 50 og eldre å klage om syndromet og dens symptomer. Selv om det er ulike årsaker som kan bringe på brennende fot syndrom, de fleste av dem er ikke alvorlig. Gjennom ulike behandlinger og endringer i livsstil, kan de fleste symptomer på brennende føtter kontrolleres.

Symptomer

Det vanligste symptomet på brennende fot syndrom er følelsen av føttene brenner. Noen ganger denne brenn kan føle smertelig varmt; andre ganger brenning kan være mild. Andre symptomer på brennende fot syndrom er rødhet, hevelse eller en stikkende følelse i føttene. Noen ganger denne brenn kan være så smertefullt at en person kan ha problemer med å sove.

Årsaker

Årsakene til brennende føtter kan være noe så enkelt som slitne føtter eller sko som ikke passer ordentlig. Hvis du finner deg selv stående på føttene for lange perioder av dagen, kan dette være årsaken. Andre, mindre alvorlige årsaker er irriterende stoffer eller soppinfeksjoner som fotsopp. Mer alvorlige årsaker til brennende føtter er alkoholisme, nerveskader, skjoldbrusk dysfunksjon, blodsykdommer diabetisk nevropati, HIV / AIDS, nyresvikt, leverskader, gastric bypass kirurgi, perifer karsykdom og anemi.

Ved å søke behandling

Søk medisinsk behandling umiddelbart dersom den brennende følelsen kommer plutselig etter at du har vært utsatt for et giftig stoff. Det samme gjelder hvis du er diabetiker og brennende følelse plutselig kommer på og føttene har åpne sår.

Hvis den brennende følelse fortsetter etter at du har prøvd egenomsorg i flere uker, planlegge en avtale for å se din lege. Det er også best å gjøre en avtale om brenning har blitt intense, mer smertefull, begynte å spre seg inn i bena, eller du har mistet følelsen i tærne og føttene.

Diagnose

Du Legen vil ønske å vite hva som forårsaker føttene til å føle at de brenner før han foreskriver en behandlingsplan. Du vil sannsynligvis bli bedt om nyere historie og helse. Tester som en MR, vil blodprøver og røntgen kjøres i et forsøk på å finne årsaken til dine symptomer.

Behandling

Hvis årsaken til dine brennende føtter er så enkelt som slitne og overarbeidede føtter, kan du bli bedt om å hvile føttene på et forhøyet nivå, slitasje mer komfortable og bedre tilpassede sko eller suge føttene i et badekar med kaldt vann. Du kan også bli bedt om å bære magnetisk terapi innleggssåler. Hvis smertene er forårsaket av en infeksjon, vil du mer enn sannsynlig være foreskrevet en aktuell krem ​​og antibiotika for å behandle soppinfeksjon. Hvis symptomene er forårsaket av en alvorlig sykdom, vil at sykdom må behandles for å lindre brenning i føttene.

Hva er årsakene til Foot Pain & Nummenhet i bena?

Hva er årsakene til Foot Pain & Nummenhet i bena?


Foten din (eller fot) vondt. Beinet er nummen. Det er irriterende, og det er upraktisk og, fremfor alt annet, gjør det vondt, og det skremmer deg fordi du ikke vet hva som forårsaker det. Skader i ryggen, kan visse sykdommer og alder alle bidra til nummenhet i ben og fot smerter.

Isjias

Hvis du har skadet ryggen, forårsaker press på en nerve eller kompresjon av nerver, dette godt kan føre til smerter i fot og ben nummenhet. Hvis isjiasnerven har blitt påvirket, kan dette føre til ben og fotproblemer. Faktisk er isjias den primære årsaken for ben og fot smerter og nummenhet, ifølge Spine-Health.com. Den medisinske termen for denne type smerte er radikulopati. Når en person lider av isjias, reiser smerter fra korsryggen ned gjennom rumpe og videre ned den store hoftenervene plassert på baksiden av leggen. Når en plate stikker fra sin korrekte posisjon i virvelsøylen og deretter legger press på nerveroten (radicular nerve), som ligger i nedre del av ryggen og er en del av isjiasnerven, kan dette føre til ben og fot smerter og nummenhet.

Degenerasjon

Som vi alder, ryggvirvlene i ryggen vår begynner å utarte. Noen ganger det første symptomet på platen degenerasjon er ben og fot smerter og nummenhet. Dette anses som "referert" smerte fordi hjernen kan ikke alltid fortelle hvor kilden av smerte er, slik at smertene kan være filt vagt eller akutt, i andre områder. Normalt referert smerte er verkende, kjedelig og ikke spesielt lokalisert. Degenerative plate sykdom resulterer i kompresjon av nerveroten, noe som kan føre til smerter i bena. Som vi alder, plater i vår rygg krympe opp og plassen som var avsatt til nerverøtter krymper også, ifølge Back.com. Hele lumbalcolumna blir langt mindre fleksibel. Smerten, fra de komprimerte nerverøttene, kan stråle ned ett eller begge ben og inn i foten og er forbundet med prikking og nummenhet.

Posisjonens Leg Pain

Leg nummenhet kan være forårsaket av noe så harmløst som å sitte med bena krysset for en lang periode, ifølge Healthhype.com. I tillegg, hvis du har vært i en husokkupasjon posisjon eller har rett og slett vært for lenge, kan beinet eller beina bli nummen. Noe så liten da lommeboken i baklommen trykke mot nervene i beinet kan føre til beinet for å sovne fordi det er direkte press plassert på beinet nerver og blodforsyning kan bli kuttet på grunn av squished arterier. Dette kalles posisjonell smerter, ifølge Spine-Health.com

Tarsal Tunnel Syndrome

Fot smerte kan være forårsaket av tarsal tunnel-syndrom, som er kompresjon av tibial nerven på ankelen. I tillegg til smerter, kan dette føre til en brennende eller prikkende følelse og nummenhet i foten.

Diabetiker Neuorpathy

Et stort flertall av de som lider av diabetes vil ha foten smerte, ifølge Todaysseniorsnetwork.com. Når du opplever denne typen nerve problem, regnes det som nevropati og det inkluderer smerter og nummenhet og kan tenkes å utvikle seg til et punkt der det resulterer i uførhet. Nevropati, som er en nervesykdom som kan være forårsaket av diabetes, er en del av årsaken til 80.000 benet og foten amputasjoner hvert år, så det må tas på alvor. Ifølge Diabetes.niddk.nih.gov, kan nevropati være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert langsiktig diabetes, unormale blodfettnivåer, høyt blodsukker, muligens lave nivåer av insulin, nevrovaskulære problemer som kan føre til skade av blodkar som transporterer oksygen og næringsstoffer til nerver, samt en skade på nerve (carpal tunnel syndrom), auto-immune faktorer som fører til betente nerver, og valg av livsstil, som røyking og drikking. Diabetisk nevropati er mest vanlig hos diabetikere som har problemer med å kontrollere blodsukkeret (glukose) og de har har høyt blodtrykk og høye nivåer av fett i blodet. Å være overvektig øker også risikoen for å utvikle nevropati.

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?


En brennende følelse, enten i et bestemt område av kroppen, eller over et stort område i løpet, er ikke en behagelig ting. Det kan også være en indikasjon på et antall underliggende problemer. Avhengig av andre symptomer som følger med de brennende følelse, kan årsaken være alt fra en reaksjon på alvorlige traumer til en indikasjon på vaskulær sykdom.

Trauma

Noen fortsatt i sjokk eller utvinne fra en alvorlig traume kan oppleve en brennende følelse. Dette skjer fordi nervefibrene er overstimulert, fremdeles reagerer på traumatisk begivenhet.

Nervous System

Problemer med nervesystemet kan forårsake en brennende følelse i legemet. Nerver som videresende meldinger og er koblet til ryggmargen og hjernen kan bli skadet i en tilstand som kalles perifer neuropati. Det fører ofte en brennende sammen med tap av muskelkontroll, mangel på opplevelser og smerte. I andre tilfeller er en spesiell nerve berørt, i en tilstand som kalles nervesmerter. Andre symptomer på nervesmerter kan inkludere øm hud, numne føtter, tap eller mangel på motoriske ferdigheter og parestesier, eller unormale sensasjoner.

Spinal Disease

Svie er også vanlig når noen lider av en sykdom av spinal nerve røttene kalles radiculothopy. Hvis dette er tilfelle, er det brennende følelse ofte ledsaget av en prikking eller nummenhet i ekstremiteter og en bokstavelig smerte i baken.

Herpes

Herpes, en seksuelt overført infeksjon, er også kjent for å forårsake en brennende følelse. Både herpes simplex og herpes zoster er kjent for å forårsake en brennende følelse, sammen med en rekke andre forhold. Herpes simplex er ofte ledsaget av smerter eller klumper i underlivet, hovne lymfeknuter og en stikkende følelse i huden. Herpes zoster fører ofte også til en brennende magesmerter, tap av hørsel på det ene øret, hodepine og manglende evne til å bevege øynene. Begge kan produsere åpne lesjoner og sår.

Vaskulær Tilstand

Perifer vaskulær sykdom er en annen årsak til en brennende følelse. I dette tilfellet, blir blodårene smalere og blodstrømmen er begrenset. Dette vaskulær tilstanden rammer vanligvis bena, men kan også bli funnet i armene. I dette tilfellet kan den brennende følelse være ledsaget av en blodtrykksøkning, hovne føtter, blå lepper og tykke negler.

Andre betingelser

Andre forhold som kan resultere i en brennende følelse er whiplash, slangebitt, stikk fra dyr i havet, spedalskhet, vitamin, kalsium eller hormonmangler, frostskader, hudsykdommer, sår, carpal tunnel syndrom og andre tilstander preget av nerveskader.

Hva er hot blinker i bena?Hvis du har opplevd en brennende følelse i bena, kan det hende du har opplevd en varm flash. Hetetokter kan være store eller små oppdateringer av varmen som blusser opp under deg huden. De kan vare en kort eller lengre tid og kan komme en gang eller i en kave. Kvinner er mer utsatt for å oppleve hetetokter av noe slag, da disse blinker er hovedsakelig forårsaket av østrogennivået skiftende i kroppen.

Menopause

Hetetokter kan oppstå hvor som helst - i ansiktet, over hele kroppen eller bare i bena. En menopause-relaterte hot flash kan oppstå når østrogennivået faller raskt i en kvinnes kropp. Hun kan føle øyeblikk av intens varme eller oppleve følelsen for lengre perioder. Hetetokter er normalt ikke noe å bekymre seg for. De er hovedsakelig ubehagelige bivirkninger av endringene en kvinnes kroppslige erfaringer som hun mister sin fruktbarhet. Hetetokter er i hovedsak rapportert å forekomme om natten, når en kvinne prøver å hvile.

Resepter

Noen reseptbelagte legemidler kan føre til hetetokter i bena. Denne type varme flash kan bety et alvorlig problem. Hvis du tar Evista eller Tamoxifen og har hatt hetetokter i bena, ringe legen din umiddelbart. Disse bivirkningene kan bety at du har en blodpropp i lungene, ben eller andre steder i kroppen din. Det er andre reseptbelagte legemidler som forårsaker varme blinker i bena. Sjekk med legen din dersom du mistenker at din medisinering forårsaker hetetokter.

Hypertyreose

Å ha en hurtigarbeidende skjoldbrusk kan være årsaken til hetetokter. Hypertyreose er den tilstand som gjør skjoldbruskkjertelen arbeide raskere, øke metabolismen og påskynde kroppens systemer. Det har blitt rapportert at hypertyreose forårsaker hetetokter i bena, ansiktet og overkroppen.

Triggere

Selv om du kanskje ikke være i stand til å fullstendig eliminere dine hetetokter, kan du gjenkjenne hva dine triggere er. Visse faktorer, som for eksempel matvarer, kan utløse en varm flash i kroppen din. Matvarer som er krydret eller inneholder koffein kan utløse hetetokter. Fet mat kan også utløse hetetokter. Iført shorts eller lette materialer kan bidra til å oppveie varmen i bena. Ikke ta varme dusjer. Hold vanntemperaturen ned og skru ned termostaten for å bekjempe hetetokter.

Behandlinger

Ta et kurs av østrogen-korrigere medisiner kan bidra til å avlaste dine hetetokter. Du kan også prøve en urte supplement som klaseormedrue. Tar linfrø og vitamin E er også rapportert å hjelpe med hetetokter. Det er ingen urte kosttilskudd som har blitt godkjent av Food and Drug Administration for det formål å lindre hetetokter, men mange kvinner sverger ved deres effektivitet.

Hva er årsakene til nummenhet i ben og føtter?

Hvis du føler nummenhet i ben og føtter, eller andre steder i kroppen, dette anses sansetap. Nummenhet kan skyldes rett og slett sitte i en stilling for lenge eller sitter i en vanskelig posisjon og deretter realisere, ved å prøve å få opp, at bena eller føttene er nummen. Dette er en midlertidig tilstand som går bort, ifølge AARP. org. Imidlertid kan fot og ben nummenhet også indikere at noe alvorlig er galt.

Nerve Damage, Plakk

Hvis du har lidd en nerve skade på korsryggen, kan dette føre til sansetap i føttene og leggene. Hvis du har en herniated disk, noe som legger press på spinalnerver, kan dette føre til ben og føtter nummenhet. Vaskulær claudicatio oppstår når det er plakk bygge opp, noe som begrenser blodstrømmen til et område. Det kan føre til en kriblende følelse samt smerter og nummenhet. Åreforkalkning kan resultere i plakk bygge opp. Revmatolog Dr. Nathan Wei forklarer at når blodårene, som overfører blod fra hjertet til bena, blir blokkert, vil smerte og nummenhet resultere. Den berørte beinet kan snu en nyanse av lilla og vil føle seg kulere å ta på enn upåvirket etappe.

MS

Multippel sklerose, som er en progressiv sykdom som resulterer i nevro-degenerering (nerveskade), kan forårsake nummenhet. Kvinner er plaget med MS mer enn menn. Denne tilstanden skader det beskyttende dekket, myelin skjede, som dekker nerveceller. Sensoriske impulser stoppe eller bremse ned når skaden er gjort til denne dekker, ifølge AARP.

Stroke

Hvis du har opplevd et slag dette kan forårsake nummenhet og prikking samt tap av balanse og koordinasjon. Når et slag inntreffer, avbryter det blodtilførselen til en del av hjernen.

Syke Nerver, klemte nerver, Isjias

Hvis du har lidd nerveskader, generelt, før utbruddet av nummenhet, vil du oppleve en nåler-og-pins, prikkende eller brennende følelse, som kalles parestesier. Syke nerver kan også føre til parestesier og deretter nummenhet, i henhold til feil diagnose. Dr. Nathan Wei forklarer at en klemt nerve eller nerve entrapment kan oppstå i korsryggen, og dette vil resultere i ben og / eller foten nummenhet, som kalles lumbal radikulopati. Isjias, som er forårsaket av skade på isjiasnerven, er en altfor vanlig foreteelse. Det resulterer i smerter og nummenhet og smerter i korsryggen, ifølge Health Hype. En person kan føle prikking, svakhet og nummenhet i ett eller begge ben som følge av isjias.

Cyster

Araknoide cyster kan føre til beinet og foten nummenhet og en kriblende følelse. Denne tilstanden er sjelden. Det oppstår når cyster som er cerebrospinalvæsken fylte sekker utvikle seg mellom den kraniale bunnen og overflaten av hjernen.

Diabetes, Kreft

Hvis du lider av diabetes, kan dette føre til fot og ben nummenhet. Kreft i hjernen kan føre til beinet nummenhet, ifølge feil diagnose.

Hva er årsakene til Leg Nummenhet og brennende smerte?

Nummenhet og brennende smerte

Meralgia paresthetica --- kompresjon av nerver i låret --- forårsaker nummenhet og brenning i utsiden av låret. Når nerver som forsyner sensasjon til skins overflaten er komprimert, det påvirker følelsen i benet, men ikke din evne til å bruke leggmusklene. Meralgia paresthetica kan være forårsaket av traumer til bena eller diabetes --- oftere om --- stramme klær, fedme, graviditet, arrvev fra beinskader eller kirurgi, og turgåing, sykling, eller stående i lange perioder av gangen bringe på tilstanden. De fleste tilfeller av meralgia paresthetica kan behandles med seg løsere klær eller å miste vekt. Mild smertestillende medikamenter kan være foreskrevet for å lindre ubehag. Nummenhet og brenning vil normalt gå bort av seg selv i tre til fire måneder. Hvis nerven blir sterkt komprimert og symptomene dine forverres, kan kirurgi eller injeksjoner være nødvendig for å dekomprimere nerve. Ifølge Mayo Clinic, bør du oppsøke legen din dersom du opplever noen av symptomene på meralgia paresthetica, inkludert prikking, nummenhet eller brennende smerte i den ytre delen av låret.

Brennende smerter

Brennende smerter og hevelse i beina er symptomene på lymfødem. Hevelse oppstår fra en blokkering i lymfesystemet som begrenser væske drenering --- som væske bygger opp beinet fortsetter å svelle. Hevelse er ikke alltid til stede med lymfødem; men hvis du har brennende smerte, verking, eller problemer med å flytte beinet, rapportere dette til legen din. Ifølge Mayo Clinic, er omsorgsfull hjelp av den berørte lem avgjørende i å kontrollere lymfødem. Trening, massasje, og kompresjonsbandasjer alle bidra til å avlaste lymfødem symptomer.

Nummenhet

Isjiasnerven --- ligger i hvert ben --- styrer muskler og gir følelse i leggene. Isjias oppstår når nerve rot er komprimert --- klemt --- i korsryggen. En herniated disk er den vanligste årsaken til isjias. Degenerasjon av spinal disker, eller svulster på rygg eller hoftenervene kan også føre til isjias. Nummenhet, prikking og brennende følelse i beinet, sammen med smerter når han går eller gå i trapper er tegn på en isjias tilstand. Ifølge Mayo Clinic, mild isjias går som regel bort --- hvis smertene varer lenger enn fire uker eller blir alvorlig, bør du ringe legen din.

Perifer karsykdom --- PAD --- er et sirkulasjonsproblem. Trange arterier kan redusere blodtilførselen til bena. PAD kan forårsake smerter når han går og leg nummenhet. Hvis ubehandlet PAD kan føre til hjertesykdom, hjerneslag og død. Tidlig diagnose og behandling kan hindre PAD blir verre. Ifølge Mayo Clinic, kan PAD symptomer og risikoer bli sterkt redusert ved å avslutte tobakk (hvis du røyker), trene regelmessig og spise et sunt kosthold.

Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?

Andre Signs

Noen ganger vil du føle en smerte et sted og vite at det kom fra anstreng en muskel eller annen skade. Andre ganger du merker en smerte eller brennende følelse, og det ser ikke ut til å ha noen opprinnelse. Hvis smertene vedvarer, se etter andre ting som kan hjelpe i etterforskningen. Se etter blemmer, smerter i andre områder eller hva du gjorde rett før smertene begynte. Smerte er en måte kroppen advarer deg det er noe galt. Noen ganger er det ikke alvorlig, men andre ganger må du søke legehjelp.

Helvetesild

Se om du har noen blemmer i det området, eller om noen form kort tid etter at du begynner å føle smerte. Det første du alltid se etter hvis du har en brennende følelse under huden på ryggen er noen type hud tilstand som i begynnelsen av herpes zoster, som er helvetesild. Helvetesild starter med en prikking eller brennende under huden, men så utvikler seg til blemmer. Den varicella-virus forårsaker tilstanden. Det legger noen ganger i dvale i nervene i kroppen i mange år, og blir aktive når immunforsvaret er ikke sterk da. Det gjør skade når den nervene. Selv når blemmer helbrede, ofte etterlater det smerte.

Parestesier

Ta oppmerksom på om vilkåret begynte med nummenhet, prikking eller kløe. Mange ganger, det føles som små pin pricks men da endres til en brennende følelse. Tilstanden er parestesi, og det kan starte når det er press på nerve. Trykket er vanligvis i hender og føtter, men kan forekomme i ryggen. Hvis du beveger deg rundt i en annen posisjon, og det føles bedre, er det sannsynligvis forbigående parestesi forårsaket av press på nerve. Hvis du føler det, og ikke mengden av å bevege seg rundt endrer den følelsen, men det bare kommer og går av seg selv, kanskje du har kronisk parestesi fra noe mer alvorlig. Notalgia paraesthetica oppstår når du skade nerver nær overflaten langs skuldrene. Capsaicin krem ​​hjelper stoppe svie og smerter ved lammende nerve sendere.

Diabetes

En annen sykdom som fører til brenning på ryggen og andre områder er diabetes. Diabetes forårsaker skade på mange forskjellige områder, men en av dem er nervevev. Hvis du legger merke til en økning i tørst, hyppige turer på do, utslett eller infeksjoner andre steder, tåkesyn, en vektøkning eller tap, dårlig healing, tretthet eller utmattelse, kan de være relatert til tilstanden på ryggen. Oppsøk lege og fortelle legen alle symptomene.

Isjias

Legg merke til om den brennende strekker seg ned ryggen til bena. Det kan være isjias. Isjias kommer fra press på hovednerven nedover ryggen din. Avhengig av din medisinske filosofi og lege, kan du få en justering eller ta muskel relaxers å motvirke smerte.

Cerebrovaskulær sykdom eller perifer karsykdom

Se om det er noen andre symptom som en hengende ansikt, personlighetsforandring eller endring i din håndskrift. Disse kan bety en cerebrovaskulær ulykke hvor det var et fravær av blod til hjernen og det forårsaket vevsskade. Perifer karsykdom fører også til skader som kan føre til ryggen brenning.

Er stive ben en symptom på Restless Legs Syndrome?

Restless legs syndrome (RLS) er en sykdom i nervesystemet som er preget av ubehagelige følelser i beina og trang til å stadig flytte bena. Disse følelsene kan være mild og knapt merkbar, eller de kan være invalidiserende. Noen pasienter utvikler alvorlige tilfeller av søvnløshet på grunn av RLS. Mer alvorlige tilfeller en tendens til å forekomme hos middelaldrende og eldre pasienter. Noen tilfeller av RLS trenger ingen behandling, mens andre krever medisinering. Hvis du opplever stivhet i beina, og lurer på om du har RLS, er under noen grunnleggende informasjon for å vurdere.

Typiske RLS symptomer

Ifølge National Institutes of nevrologiske lidelser og hjerneslag, har en generell følelse av beinet stivhet er, på egen hånd, ikke vanligvis forbindes med restless legs syndrom. Men hvis følelser av stivhet oppstå sammen med andre symptomer, kan det være lurt å oppsøke lege.

Primær Symptom

I et forskningsprogram gjennomført av International Restless Legs Syndrome Study Group, den mest klassiske symptom på RLS var en ukontrollerbar trang eller må hele tiden bevege beina. Dette skjedde som regel når pasientene prøvde å slappe av eller sove.

Fatigue

Hvis du har en moderat eller alvorlig tilfelle av RLS, kan du begynne å føle seg trett eller utmattet på dagtid. Du kan finne det vanskelig å konsentrere seg og fokusere på jobb og i daglige aktiviteter.

Ubehagelig Sensations

Ifølge Restless Legs Syndrome Foundation, de fleste pasienter med RLS beskrive ha fornemmelser som brennende, krypende, krypende eller kløe. Noen ganger følelsen av å rykke eller dra påvirke bena også.

Årsaker

I de fleste tilfeller den eksakte årsaken til RLS er ukjent. Noen teorier foreslår at det er på grunn av jernmangel. Det kan også være sekundært til en kronisk nevrologisk tilstand eller det kan være en bivirkning av en medisin du tar.

Diagnose

Restless legs syndrome er vanskelig å diagnostisere. Du Legen må gjennomgå fullstendig medisinsk historie og gå over dine symptomer. Nevrologiske tester kan gjøres for å se om det er nerveskader eller hvis noen annen tilstand som forårsaker stivhet i bena.

Hva er årsaken til Verking Up & Down bena?

Symptomer

Verk ben er et vanlig symptom assosiert med en rekke forskjellige medisinske tilstander. Selv om eldre mennesker klager over smerter i bena oftere, kan enkeltpersoner i alle aldre bli berørt. Faktorer å ta hensyn til når du prøver å finne årsaken til en verkende følelse opp og nedover beina omfatte om du har lidd en fersk skade på bena, hvis verkende forekommer i begge eller bare ett ben, eller hvis gang bringer på ubehag. Andre symptomer kan være hevelse, ryggsmerter og hvis smertene er intense nok til å forstyrre søvnen.

Årsaker

Det er viktig å vite hva som kan være årsaken til smerter i bena, som noen medisinske tilstander er mer alvorlige enn andre. Muskelkramper forekommer ofte, vanligvis etter en skade eller overanstrengelse på grunn av en anstrengende fysisk aktivitet. Personer som har åreknuter kan ha hovne ben som verker etter å ha vært på beina i flere timer. Restless legs syndrom kan forårsake en brennende følelse i bena om natten. Isjias forårsaket av en herniated disk kan føre til en skarp, skyting smerter nedover baksiden av leggen. Mange ganger isjias kan også forårsake nummenhet eller en kriblende følelse i leggen eller foten. Personer med perifer arteriell sykdom (PAD) kan lide smerte med gang grunn av dårlig sirkulasjon i beina. Et annet tegn er at benet kan føle seg trøtt. Smerter forbundet med vaskulær sykdom vanligvis går unna med hvile, men hvis det vedvarer, kan det være nødvendig å søke legehjelp så blodstrømmen i en arterie i beinet kan bli blokkert. Blokkering oppstår vanligvis i leggen regionen av benet. Dyp venetrombose er en alvorlig tilstand som kan være livstruende hvis en blodpropp løsner og reiser til lungene. Benet kan være hoven og føles varm å ta på.

Forebygging

Visse livsstilsvaner er relatert til dårlig etappe sirkulasjon som kan føre til verkende i bena. Sitte i lange perioder av gangen, mangel på mosjon, overvekt og røyking kan alle bidra til verkende ben. Medisinske tilstander forbundet med verkende ben inkluderer diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og graviditet. Diuretika ofte foreskrevet for diabetikere kan utarme nivåer av mineraler som kalium i blodet som kan være årsaken leggkramper. Tap av kalium er ofte en bivirkning av medisiner. Nerveskade, som er en vanlig komplikasjon hos diabetikere, kan føre til problemer med benene også. Statiner, medisiner som brukes til å senke kolesterol, kan også føre til muskelskader, noe som resulterer i smerter ved å hemme produksjonen av koenzym Q10. Mens det er ingen definitive svar på hvorfor beina kan verke under svangerskapet, drikke rikelig med væske, stretching og ikke stå i lange perioder i løpet av dagen kan bidra til å lette ubehag.

Rettsmidler for brennende føtter

Rettsmidler for brennende føtter


Brennende føtter, også kalt erythromelalgia, er en tilstand der huden reddens og det føles som foten brenner. Det fører vanligvis milde ubehag, men har potensial til å immobilisere noen. Mange rettsmidler kan brukes til å eliminere mye av symptomene, og endringer i livsstil kan hindre fremtidige utbrudd.

Umiddelbar Relief

Fordi mange fots forhold blir forverret av fuktige omgivelser, kan endring av sokker og sko regelmessig gjennom hele dagen hjelpe. Dette gjør det mulig for fottøy en mulighet til å tørke ut i mellom bruk. Smertestillende som for eksempel paracetamol eller aspirin kan også brukes til å bidra til å eliminere irritasjon eller smerte. Soaking føttene i kaldt vann kan gi lindring, men ikke sette isen i vannet. Opprette en urte suge med enten mallow eller sanicle urter kan også gi sirkulasjons lettelse.

Salver og kremer

Heve bena mens du hviler kan gi lindring; plassere et kjølig, fuktig fille over føttene kan lindre den umiddelbare brennende følelse. Tørk føttene av etterpå før du setter skoene på igjen. En rekke kremer og salver kan påføres på brenn områder, slik som laminere eller Lotramin.

Slik unngår du at Future Ubehag

Endringer kan gjøres for å bidra til å eliminere eller redusere symptomer forbundet med forhold som påvirker føttene. Fordi de fleste av problemene forbundet med brennende føtter kommer fra dårlig sirkulasjon eller nervesystemet problemer, opprettholde en diett rik på B-vitaminer kan hjelpe med sirkulasjonsproblemer og kan finnes i matvarer som frukt, grønnsaker, hele korn, nøtter og frø.

Forbedre Sirkulasjonssystemet Helse

Hagtorn urten er også gunstig i sirkulasjons helse, som det utvider blodårene i kroppen. Urten ikke forårsaker bivirkninger og kan være effektiv i behandling av langsiktige mineral mangler. Thyme kan også brukes i fotbad som et beroligende middel.

Andre former for Relief

Stress kan være en viktig faktor i utviklingen av fots forhold, og kan dukke opp etter tung fysisk aktivitet. Å tillate føttene til å hvile i minst 30 minutter kan gjøre underverker, som kan gå barbent på strender, grønne plenene eller sandområder. Disse aktivitetene massere og trene føttene, slik at de kan tørke ut og puste. Prøv å unngå barbeint gange på harde, flate, syntetiske overflater.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter


Mange mennesker i arbeidsstyrken har jobber som krever at de tilbringer mesteparten av sin arbeidsøkter står på føttene. Bruke timevis stående kan være ubehagelig og føre beinet og føtter smerte. Selv når det ikke er noen mulig måte å redusere tiden brukt på føttene, er det noen måter for å gjøre står opp på jobben lettere på kroppen din.

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter

•  Ta pauser så ofte som mulig og finne et sted å sitte ned i pausene. Sitte ned tar presset frem dine ben og føtter, gi dem tid til å hvile.

Sørg for at arbeidsflaten er i en komfortabel høyde hvis du jobber på en teller eller bord. Bøyd over og når opp mindre kan bidra til å minske belastningen på føtter og ben. Hvis arbeidsflaten ikke kan justeres, snakke med arbeidsgiveren din om å få en plattform å stå på.

Bøy det ene beinet på en gang litt for å ta presset ut av det og la den slappe av. Alternative beinet som blir avslappet for å gi hver etappe en liten pause innimellom.

Praksis god holdning når du står. Når du må stå i lange perioder av gangen, er det viktig å stå opp høy.

Walk riktig når du er på føttene hele dagen på jobb. Hold hodet opp med haken parallelt med bakken. La armene svinge naturlig og holde føttene peker rett foran deg.

Bruk komfortable, velsittende sko med skikkelig støtte. Walking sko med polstret bue støtter fungere godt for arbeiderne står på føttene i lengre perioder av gangen. Noen sko er også laget med anti-utmattelses teknologi, som er utformet for å minimere belastningen på føttene.

Hvordan hjelpe slitne ben

Hvordan hjelpe slitne ben


En av de viktigste årsakene for verkende, er trette ben dårlig sirkulasjon. Dette er vanlig for folk som jobber står på beina hele dagen. En god måte å få sirkulasjon flytte inn bena igjen er trening og strekke disse musklene, etterfulgt av et bad i varmt vann.

Hvordan hjelpe slitne ben

•  Strekk bena først. Bruke stolen for støtte, holde det ene beinet foran det andre, og forsiktig lene seg fremover, strekke kalver, ett om gangen.

Ta en spasertur. Musklene er varme nå, så en spasertur vil få sirkulasjon går i bena igjen. Ikke prøv å gjøre for mye, vil bare en enkel tempo i ti minutter bidra til å få blodet til å bruse.

Kjør en varm, men ikke varmt, bad med akkurat nok vann til å dekke bena. Legg 1/2 kopp Epsom salt til vannet og røre med hånden for å løse opp. Sitte i vannet, la bena suge til musklene føle deg avslappet. En badestamp er et godt alternativ, hvis du har en tilgjengelig for deg.

Hint

  • Mangel på kalium kan føre til leggkramper, så spiser en banan til opp inntaket av dette viktige næringsstoffet.
  • Hvis bena er sår på grunn av over-trening, vil vekslende kaldt og varmt vann med en avtakbar dusjhode hjelpe.
  • Ikke overse kroniske smerter, se en lege hvis symptomene ikke blir bedre eller hvis de blir verre.

Hvordan til is Hovne ben og føtter

Ben og føtter kan bli oppsvulmet på grunn av en rekke faktorer, som blant annet stå i lange perioder av gangen, graviditet og skade. Hovne ben, ankler og føtter kan være svært ubehagelig, som vevet strekker seg for å imøtekomme betennelse. Hvis du lider av hovne ben eller føtter, er det viktig å ise det berørte området umiddelbart for å unngå skader og redusere smertefulle symptomer.

Hvordan til is Hovne ben og føtter

•  Fjern press fra plagede området. Umiddelbart etter merke hevelse, stoppe noen aktivitet og sitte ned. Fortsetter å delta i anstrengende aktivitet eller plassere utilbørlig press på området vil bare øke betennelse.

Løft foten. Dette forbyr blod samler seg i hoven vev, og bidrar til å redusere betennelse. Sitt på en sofa eller stol og rekvisitt beinet og foten opp med en pute å dempe betent vev.

Bruk en is-pack. Pakk en is-pack i papirhåndkle og hold på plagede området i tre minutter om gangen. Pass på is-pack er pakket slik at du ikke skader nervene i foten eller beinet. Fjern ispose etter tre minutter. Vent tre minutter og deretter gjenta til betennelse minimerer.

Ta en smertestillende og betennelsesdempende medisin. Ibuprofen, Tylenol og Advil alle arbeide for å redusere betennelse og redusere smertefulle bivirkninger. Fortsett å ta medisinen, å følge instruksjonene på etiketten, inntil smerte og betennelse avtar. Ta kontakt med din lege hvis hevelse ikkje mindre innen 12 timer.

Identifisere årsaken til hovne ben og knær. Betennelse i bena er ofte forårsaket av vann i kroppen og dårlig blodsirkulasjon; blod samler og trykks i den nedre del av kroppen, forårsaker blodkarene til å lekke fluid inn i vev i ben, føtter og ankler. Betennelse kan oppstå under graviditet, etter skade eller på grunn av mer alvorlige forhold, så det er viktig å snakke med en lege hvis du er usikker på hva som forårsaket hevelse.

Hvordan jeg Care gjøre for verkende ben Overarbeidet?

Hvordan jeg Care gjøre for verkende ben Overarbeidet?


Såre verkende ben som er overarbeidet fra stående for mye, arbeid, vandre rundt hele dagen eller fra trening kan være svært smertefullt. Vanligvis verk skyldes en stamme som har blitt satt på musklene. Nesten alle musklene i bena kan være sår på samme tid, og kan føre til uutholdelig smerte. Du trenger ikke en dyr lege besøk for å kurere smerter. Behandling av verkende ben hjemme er enkel.

Hvordan jeg Care gjøre for verkende ben Overarbeidet?

Wrap is i et håndkle og bruke den til bena. Hold ispose der i ca 10 minutter før du flytter den til et annet område av bena. Ice bidrar til å redusere betennelse og smerter i muskler. Etter at du har holdt isen på hvert sår område av beina i 10 minutter, slutte å bruke isen for en time og deretter gjenta.

Bruk anti-inflammatoriske medisiner for å redusere muskelsmerter i bena. Informasjon om anti-inflammatoriske medisiner på LifeMojo nettstedet sier, "Anti-inflammatoriske medisiner kan bidra til å redusere hevelse og lindre smertefulle symptomer. Men mange av dem forårsake bivirkninger som mageproblemer. Det er best å oppsøke lege før du tar disse medisinene . " Les alltid retnings etiketter på noen medisiner som du skal ta nøye.

Drikk ingefær-te hele dagen for å lindre verkende beinmuskulaturen. Ingefær har lenge vært kjent for sin helbredende og lindrende egenskaper og har vært brukt som naturmedisin. Ingefær er også en naturlig anti-inflammatorisk.

Ta en Epsom salt bad. Epsom salt er en annen naturlig rette for muskelsmerter og i kombinasjon med varmt badevann, kan være svært avslappende og beroligende for såre muskler. Den LifeMojo hjemmeside anbefaler, "Å benytte dette midlet man må helle to kopper fulle Epsom salt i varmt vann-fylt badekar og deretter pasienten lider av muskelsmerter bør ta en avslappet bad i det."

Ta deg tid til å hvile trette ben. Hvile er den viktigste og mest vellykkede rette for slitne muskler. Legg ned med føttene forhøyet i minst 10 minutter hver time og ikke gjøre for mye vandre rundt eller står for hele dagen.

Hint

  • Varm opp bena ved å strekke før du gjør en trening for å redusere muskelsmerter etterpå.
  • Hvis smerter ikke går bort etter noen dager se en lege. Verkende ben kan være et symptom på en mer alvorlig helsetilstand.
  • Når beina er overarbeidet og sår de er mer utsatt for alvorlig skade så holde av føttene mens du er utvinne.

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?


Menneskekroppen er aldri perfekt symmetrisk. Legemet er formet og dannet i respons på miljø og genetikk. De fleste mennesker har forskjeller i alle dimensjoner Enten det er høyde, bredde eller diameter i de kroppsdeler som kommer i par. Dette inkluderer armer, hender, ben, føtter, øyne og ører. Mennesker er visuelt tiltrukket av symmetri, og når det er en stor forskjell i et lem den er merkbar. En av de mest vanlige avvik i kroppen er i bena. Det kan være noen grunner til at det ene beinet kan være mer eller mindre i størrelse enn den andre.

Overforbruk / Dominans

En av de viktigste grunnene til det høyre benet kan bli større enn det venstre benet eller vice-versa er på grunn av overforbruk. Mennesker har en dominerende lem som brukes for ulike funksjoner og aktiviteter. Hvis du bruker en bestemt lem, som ben, i overskudd i forhold til det andre benet, størrelse avvik kan forekomme. Du kan se dette i idrett med fotballspillere som sparker bruker sin dominerende ben og basketball spillere som hopper av på ett ben. I sport, når du utfører en bestemt bevegelse, mekanikerne en tendens til å være det samme om og om igjen. En basketball eller fotball spiller endrer ikke sin dominerende beinet de bruker til å sparke eller hoppe med noe som kan resultere i en etappe blir mye større.

Dårlige

Dette vil virke som ligner den foregående eksempel, men det kommer fra den andre enden av spekteret. Det er enkeltpersoner som har leg avvik som ikke spesielt har eller bruker en dominant ben. For eksempel, syklister og løpere bruke begge bena når du utfører. I en sak som dette, hvis det ene beinet er større enn den andre det kan være grunn til en kompensasjon mønster fra aktivitet. For ulike grunner, er enten svakere eller sterkere enn den andre benet, og selv om begge ben blir brukt til å utføre en viss aktivitet, og kan være en under-eller over-utfører nok til å forårsake en forskjell i størrelsen av benet.

Gamle skader

Dersom en strekning er større på grunn av en eller annen årsak utsiden av mekanikk, er en annen mulighet for en gammel eller ny skade. Når du blir skadet og vev helbrede, kollagen remodels, utvikler arrvev; selv små endringer i ben kan forekomme. Fluid er mediet som alle næringsstoffer og ressurser bidra til å helbrede vev, mange ganger skadde deler av kroppen kan beholde væske og har ødem. Dette kan skje selv om skaden var flere år siden. Du legger merke til dette når folk reagerer på endringer i vær og fuktighet når de føler det i sine sammenføyninger. Kronisk ødem fra en tidligere skade kan føre til et bein til å være større enn den andre.

Body Structure

Kroppen forsøker alltid å opprettholde balanse i struktur for å holde deg rett og plan med horisonten. Dette blir ofte forvekslet med å være symmetrisk hvor kroppen din faktisk prøver å skape symmetri med omverdenen ikke kroppsdeler. Vi ser dette i funksjonell skoliose; forskjellige grunner funksjonelle skoliose kan utvikle seg i mennesker for å kompensere for strukturelle endringer i resten av kroppen. En skoliose mønster kan føre til ett ben til å være større enn den andre på grunn av det er posisjonering og derfor er det bruk er mye annerledes enn det andre benet. Dette kan føre til en større ben.

Hvordan takle brennende munn syndrom

Brennende munn syndrom (BMS) er en tilstand som fører folk til å føle at deres munn er alltid brenner. Smerten begynner på tungen eller ganen, som føles som det blir brent av varm kaffe. Avhengig av personen, kan BMS vare i måneder eller år uten hjelp i sikte. Finn ut hva du skal gjøre om brennende munn syndrom før det er for sent å behandle symptomene dine.

Hvordan takle brennende munn syndrom

•  Ring legen din umiddelbart hvis du har vedvarende smerter i tunge, lepper og tannkjøtt som varer lengre enn en uke. Hvis du gjør det, kan du ha BMS. Leger kan diagnostisere deg gjennom ulike blodprøver for å sjekke blodprosent for eventuelle helsemessige mangler. Leger bruker også en muntlig pinne eller biopsi for å teste direkte et stykke munnen vev hvis de har mistanke om BMS. Hvis du har BMS, snakk med legen din om behandlingsalternativer.

Ta foreskrevet medisiner for å behandle dine brennende munn symptomer. Det er ingen medisiner spesielt for å behandle BMS, men medisiner som klonazepam og gabapentin kan lindre symptomene dine. Disse to medisiner direkte behandle smerte på din smaksløk området. En annen medisin som fungerer på BMS symptomer er lamotrigin, en krampestillende for epilepsi, som direkte lindrer noen munn smerte.

Endre dine daglige vaner for å behandle BMS symptomer. Start tar B-vitaminer og mineraler så som jern og sink for å kontrollere eventuelle ernæringsmangler. Også sjekke med legen din for å se om noen av de medisiner du nå tar årsak BMS som en bivirkning. I så fall få en annen medisiner foreskrevet. Også fjerne fra daglig bruk alle alkoholbaserte elementer som munnvann, kanel eller mynte produkter og sigaretter, som alle har en tendens til å forårsake BMS symptomer til å blusse opp.

Unn dine BMS symptomer i løpet av dagen ved å holde munnen opptatt. Tygge is chips eller sukkerfri tyggegummi for å lindre brenning.

Care for munnen annerledes om natten for å behandle noen nighttime BMS smerte. Finn en annen ADA-godkjent tannkrem eller pusser tennene med natron. Også holde protesene ut for hele natten hvis du bruker dem. Hvis smertene vedvarer, ring din lege neste dag for å se om du gikk glipp av noe i ditt forrige besøk.

Hint

  • Folk som knipe tennene om natten er mer sannsynlig å få brennende munn syndrom. Holde tungen mot tennene forlater den følelsen sår. Kontroll knuger og BMS gjennom foreskrevet medisiner eller bruke en munn vakt. Hvis du velger å gjøre heller, vil tungen din føler seg bedre og sjansene for å få BMS nedgang.
  • Ignorer ryktet om at bare kvinner i overgangsalderen lider av brennende munn syndrom på grunn av tap av østrogen som påvirker deres smak knopper. Noen menn og selv tenåringer lider av tilstanden, men det er ikke så vanlig. Uavhengig av kjønn og alder, bør alle med tilstanden se en lege umiddelbart.