Digidexo.com

Mat for Rose Herbal Detox

Mat for Rose Herbal Detox


The Wild Rose Herbal D-Tox (WRHD) er en 12-dagers urte rens som hevder å være i stand til å øke din energi og forbedre ditt velvære. Hva en rens bør brukes til er å gi deg en ny start, som kan best oppnås hvis du spiser riktig mat i løpet av rens. Her er matvarer som er anbefalt og anbefales ikke for rens. Konsultere legen din før du gjør noen avgiftning diett.

Matvarer for å unngå

Den beste måten å sikre at du spiser riktig mat under WRHD er å fjerne alle de matvarer som ikke anbefales. Minst anbefalt er tomme sukker kalorier. Noen av disse kildene som bør fjernes fra huset ditt helt er kake, godteri, iskrem, frukt, juice, brus, syltetøy, gelé, paier, kaker og sukker (hvit eller brun). Det er noen ellers sunn mat som ikke er anbefalt under renser seg selv. Unngå å spise syredannende matvarer som ost, kulturmelk, svart te og yoghurt; stivelsesholdige matvarer som bananer, dadler, mel, honning, pasta, mel-tykkere supper og tropiske frukter; og nøytrale matvarer som cottage cheese og sopp. Unngå disse matvarene vil sørge for at maten du spiser er rik på næringsstoffer, lite sukker, og bedre til å danne en alkalisk (og visstnok ideelt for detox) kroppen pH. Tilbring en dag å bli kvitt disse matvarene før til dagligvarebutikk tur til å få riktig mat.

Mest anbefalt Foods

Her er de matvarer som er kremen av beskjære for WRHD. Du vil ønske å spise 80 prosent av matvarer fra følgende kategorier av alkalisk og nøytral pH-forming mat. De alkaliske-forming matvarer inneholder mandler, bokhvete, hirse og brun ris. De nøytrale matvarer inneholder gressløk, ingefær, hvitløk, løk, urtete og vann. Spis 20 prosent av kostholdet ditt fra syredannende, protein-rik fisk av noe slag, inkludert såle, kveite, havabbor, torsk og laks. Mens det er andre matvarer som kan spises (se avsnitt 3), dette er matvarer som de viktigste kildene til kalorier bør komme fra under avrusning. Bare fra fisk, brun ris og krydder, kan du lage mange forskjellige retter å holde deg full under avrusning.

Akseptable Foods

Kjøpe noen av følgende matvarer for å inkludere dem du føler du ikke kan leve uten under avrusning. Pass på å gjøre matvarer i § 2 hovedfokus av kostholdet ditt. Det er mange forskjellige frukter og nøtter som du kan inkludere i stivelse, alkalisk-forming del av kostholdet ditt. Disse matvarer inneholder epler, bær, kirsebær, fersken, pærer, hasselnøtter, filberts, yams og valnøtter. Grønnsaker utgjør mange av de nøytrale pH-forming matvarer og de inkluderer avokado, brokkoli, urter for krydder (som basilikum og oregano), grønnkål, paprika, neper og smør. Til slutt kan du også inkludere proteinrik, syredannende matvarer som bønner, biff, hele korn, hvit ris, fjærkre og linser. Legge til disse typer matvarer kan øke de ulike oppskrifter du kan dannes fra disse diett-spesifikke matvarer. Det anbefales at du prøver ditt beste for å ta i en full 2000 kalorier for å sikre at du får nok ernæring under rens.