Digidexo.com

Hvordan styrke en Cardiovascular System

Hvordan styrke en Cardiovascular System


Styrking hjertet krever mer enn bare å spise havregryn og ta trappene på jobben. Selv om de er gode endringer for å gjøre, en sterk, sunt hjerte krever en fullstendig endring i både kosthold og aktivitet. Endringene kan gjøres gradvis og vil ha deg på veien til et sunnere hjerte på kort tid.

Hvordan styrke en Cardiovascular System

Diet

•  Legg litt fiber til kosthold. Bolle med havregryn er en god start. Gå enda lenger ved å legge hele korn, nøtter, frø og grønnsaker som alle gir fiber som er viktig for hjertehelsen.

Ta dårlig fett og få mer av de gode. Trans og mettet fett fremme hjertesykdom. Dårlig fett er funnet i pre-pakket mat, fast food og fritert mat. Unngå disse og velge sunt fett som umettet fett og omega 3 fatty acits finnes i fisk, nøtter og frø.

telle kalorier og se på vekten. Ikke forbruke mer kalorier enn du kan brenne. Du vil ikke bare styrke ditt hjerte på denne måten, men du vil også kompliment livlinjen.

Aktivitet

Få minst 30 minutter aktivitet hver dag. Det er greit å bryte opp øvelse i intervaller i løpet av dagen.

Gå en tur. Turgåing er stor aerob trening for hjertet. Det er også den enkleste måten å få ekstra aktivitet. Hvis du ikke kan planlegge en tur, bare se etter muligheter i løpet av dagen for å legge det inn. Ta trappen på jobb, parkere langt borte fra bygge innganger eller lufte hunden som ekstra blokk.

Gå til gym. Der gjør noen form for aktivitet i minst tretti minutter som har pulsen forhøyet hele tiden. Vekt trening, spinning og tredemølle er noen aktiviteter som er tilgjengelige på hvert treningsstudio.