Digidexo.com

Slik lindrer ryggsmerter med Castor Oil

Slik lindrer ryggsmerter med Castor Oil


Hvis du lider av regelmessig eller sporadisk ryggsmerter, kan de enkleste oppgavene i livet være forferdelige å gjøre. Kanskje du har prøvd alle nye "quick fix rette" som kommer på markedet, håper dette vil til slutt avlaste deg fra smerte og elendighet. Vel, her er en teknikk som kombinerer den helbredende kraften i Castor olje til ikke bare lindre smerten, men også avlaste indre av mye stress. Castor olje legemiddelbruk dateres tilbake til de gamle egypterne, og er like effektiv i dag.

Bruksanvisning

•  Fukt et håndkle ved å spinne den i vaskemaskinen. En spin i vaskemaskinen er den raskeste og mest effektive måten å distribuere fuktigheten jevnt i håndkle, heller enn å tisse det og vred den ut.

Plasser fuktet håndkle i tørketrommelen for å varme den opp. Den fuktige varme fra den varme håndkle er nødvendig for å gjøre prosessen effektiv.

Tilsett essensielle oljer til lakserolje, bruker ikke mer enn to eller tre dråper hver eterisk olje som du velger.

forsiktig varme oljer med ved å plassere blandingen i en synke-full av varmt vann. Oljen er klar når det er varmt å ta på - men ikke for varmt for din komfort. Hell den i en klemme flaske.

Dribble varmet oljeblandingen over området som smerter mest. Plasser fuktet, forvarmet håndkle over oljen. Spre plast over håndkle, og deretter varmeputen over plasten. Sett varmeputen ved en lav temperatur. La denne lagdelte behandling på i 20 til 25 minutter, som du hvile og slappe av.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en varmeflaske hvis du ikke har en varmepute.
  • Castor olje må aldri inntatt, brukes på skadet hud eller brukes under graviditet eller ammende.
  • Varmer oljer i varmt vann gjør at varmen fordeles jevnt, noe som ikke ville være tilfelle hvis du brukte en mikrobølgeovn eller ovn - som ville tendens til å overopphetes det likevel.