Digidexo.com

Hvordan bekjempe Tretthet

Hvordan bekjempe Tretthet


Trøtt er noe alle avtaler med, men hvis du føler deg utslitt og utmattet regelmessig, kan du trenger litt hjelp til å takle trøtthet. Tretthet eller utmattelse, kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert stress, livsstil, kosthold, sykdom eller psykologiske problemer. Hvis du føler alvorlig sliten på en regelmessig basis, kan det hende du trenger å se en lege for å finne årsaken. Hvis du bare trenger å re-energi din kropp og sinn, kan du prøve noen av de kosttilskudd og livsstil endringer som tilbys her.

Hvordan bekjempe Tretthet

Livsstil

Excercise på et moderat nivå i minst 20 minutter hver dag. Fysisk aktivitet kan faktisk øke energinivået.

sove nok hver natt. De fleste trenger ca 8 timer med rolig søvn hver natt. Begynn å slappe av en time før sengetid for å slappe av i kropp og sinn: Så prøv å få en full 8 timers dyp søvn hver natt.

avlaste stress gjennom en hobby eller aktivitet du liker. Enten det er maling, yoga, turgåing eller lese, kan hobbyer gi en sårt tiltrengt utløp for stress. Hvis stress er tillatt å akkumulere, kan din kropp og sinn lide.

Diet

Drikk 6-9 glass vann hver dag. Symptomene på dehydrering er svært lik de av utmattelse, så du kan faktisk være lider av en mangel på vann. Slurk vann hele dagen for å holde kropp og sinn fungerer på sitt beste.

Unngå koffein. Mange guzzle kaffe for å bekjempe tretthet: Men, koffein kan bo i kroppen i flere timer, noe som påvirker din naturlige søvnsyklus og energinivå. Substitue vann eller urte-te for din vanlige kopp kaffe.

Spis en diett høy i hele korn, frukt og grønnsaker. Disse matvarer gir fiber, vitaminer, mineraler og energi til å holde deg drevet hele dagen.

Unngå raffinert sukker og karbohydrater. Matvarer laget av hvitt sukker eller mel føre blodsukkernivået til å stige raskt deretter falle raskt. Som et resultat, vil du føle en pause i energi kort tid etter inntak av disse matvarene.