Digidexo.com

Bivirkninger av Nanox9

Nanox9 er annonsert som "en Anabole nitrogenoksid injeksjon" formel, men produktet er virkelig et kosttilskudd blandet med aminosyrer og soya. En av de viktigste ingrediensene i Nanox9 er "Hardcore Proprietær Blend" er aminosyren L-arginin, noe som utgjør en risiko for bivirkninger når det tas i supplement form.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av L-arginin inkluderer magesmerter, hodepine, nummenhet, oppblåsthet, diaré og gikt. L-arginin øker også utbrudd av forkjølelsessår hos pasienter utsatt for herpes simplex, rapporterer Physicians Desktop Reference.

Allergier

Noen pasienter utvikler en allergisk reaksjon på L-arginin, forårsaker tungpustethet, kortpustethet, et kløende hudutslett og brystsmerter. L-arginin bruk forverres også astma hos noen pasienter, advarer RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med legemidler som senker blodtrykket, har L-arginin potensial til å forårsake lavt blodtrykk, noe som resulterer i svimmelhet og ørhet, ifølge RxList. Legemidler som kan forårsake denne typen interaksjon inkluderer Viagra, enalapril, amlodipin, hydroklortiazid, furosemid og nitroglyserin.

Advarsel

L-arginin utgjør en økt risiko for bivirkninger hos pasienter med en historie med skrumplever, herpes, hypotensjon, nylig hjerteinfarkt, diabetes og nyre-eller leversykdom. Det kan ikke være trygt for deg å ta Nanox9 hvis du har noen av disse forholdene.

Betraktninger

Hvis du er planlagt for kirurgi når som helst mens du tar Nanox9, er det viktig å slutte å bruke 14 dager før inngrepet. L-arginin utgjør en risiko for ukontrollert blødning under og etter operasjonen.