Digidexo.com

urter som erstatter tobakk

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Naturlige urter som er bra for å eliminere Smells

Naturlige urter har en rekke formål, ikke minst som er med på å eliminere lukt. Enten du ønsker en naturlig kur for kroppslukt eller en forfriskende duft rundt i huset, er det en rekke naturlige urter som kan hjelpe deg ut.

Salvie, rosmarin, lakris

Mange allment tilgjengelige natur deodoranter inneholder salvie eller rosmarin for å bidra til å bekjempe kroppslukt. To andre måter å bruke disse urter er enten bratt bladene til en te eller å knuse tørre blader til et pulver og bruke dem i badevannet. Den tyske Commission E anbefaler 4-6 gram salvie eller rosmarin per dag. Fire gram tilsvarer omtrent en teskje.

Lakris rot, som er tilgjengelig på helsekostbutikker i kapsel eller te form, reduserer også svette, og dermed redusere kroppslukt.

Tea Tree Oil

En naturlig rette for vaginal lukt er å blande 2-3 dråper tea tree olje med en kopp vann og deretter vaske vaginal området med blandingen.

Pine, Rose, Balsam, Eucalyptus

For å opprette en behagelig duft rundt hjemmet ditt, gjør et potpourri ved å blande åler, roseblader, balsam tre og eukalyptus. Også legge en eterisk olje, som for eksempel rose eller lavendel olje. Erstatte eventuelle duftende urter du foretrekker.

Urter som fjerning av plakk Tools

Urter som fjerning av plakk Tools


Plakk er biofilm, en samling av bakterielle mikroorganismer som vokser naturlig på tennene. Denne veksten er akselerert, men ved noen av de matvarene vi spiser. Når plakk stivner, det begynner å slites ned tennene som den er festet. Enda verre er det mye vanskeligere å fjerne når hardt. Heldigvis er det mange urter som mykner plakk eller bremse veksten, og når de er kombinert med en daglig tenner-rensing diett, kan de bidra til å sikre sterke, sunne tenner.

Green Tea

En av de mest tilgjengelige urte rettsmidler for plakk bygge opp er grønn te. I tillegg til en sunn dose av antioksidanter, inneholder grønn te også fluorid og andre stoffer som hemmer veksten av bakterier i munnen. Erstatte din kopp kaffe eller svart te med grønn te, eller til og med bruke det som en munn skyll, vil bidra til hindre plakk fra forming.

Bloodroot

Sanguinaria canadensis, eller bloodroot, er et wildflower som blomstrer om våren og får sitt navn fra sin orange-rød saft. Når den brukes som en del av en dental rengjøring regime, binder bloodroot seg til plakk, mykgjørende det og forstemmende den fra herding på den glatte overflaten av tennene dine. Som et resultat av denne plakk-kampene karakteristisk, hjelper bloodroot også forhindre tannkjøttsykdommer.

Laurbærblad

Med i kjøkkenet i mange kulturer, later bay formidle en dyp, velsmakende aroma til maten, og de har også antiseptiske egenskaper. Dette er fordi laurbærblad er fulle av flyktige oljer, 50 prosent av dem er cineol, en kraftig bakteriedrepende og soppdrepende olje. Bay er en ingrediens er noen tannkremer, og når bladene spises friske, kan de hjelpe til med å forebygge plakk bygge opp.

Urter som brukes for hetetokter

Menopause er en av de mest overgangsfaser i en kvinnes liv. Det kan manifestere seg i fysiske så vel som følelsesmessige problemer. En av de mer vanlige bivirkninger er hetetokter. De kan slå til når som helst i løpet av en typisk dag eller de kan streike så nattesvette. Det føles som om kroppen din er under angrep, og du ønsker å nå et tidspunkt for kroppslig normalitet igjen. Heldigvis, det er håp for de "hot flash overgrep" lider i form av naturlige urter.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er intense varmefølelse som børster over hele kroppen, sammen med alvorlig svette og rødhet i huden. Roten av hetetokter er ikke klart forstått. Det er en periode når hormonene FSH og LH er forhøyet og mest sannsynlig skape grunnlaget for symptomatisk hetetokter. Mangelen på østrogen er det underliggende problem. Hetetokter kan også være forårsaket av visse matvarer og ingredienser som: koffein, alkohol, sukker, varm drikke, sure eller krydret mat, og mettet eller hydrogenert fett. I tillegg kan stress, tilbakeholdt sinne, røyking og ekstrem trening indusere varmt svetter.

Herbal rettsmidler for hetetokter

En mer alvorlig bivirkning er økt hjertefrekvens. Dette i seg selv, øker behovet for å finne et uttak for å hindre og for å bidra til å kontrollere hetetokter. Har vist seg de naturlige rettsmidler vellykket og er mye sunnere for en kvinne enn de syntetiske piller og deres bivirkninger. Her er bevist urter som er nyttige:

Rødkløver består av isoflavoner som er nyttig med behandling av hetetokter, humørsvingninger og en økning i seksuell lyst.

Svart cohosh har nyttige ingredienser i sine røtter som bidrar med de skadelige bivirkninger fra østrogen. Det hjelper med hetetokter og kramper i tillegg.

Dong Quai er en urt fra Orienten som hjelper med hetetokter, blæren kontroll problemer og tørrhet i skjeden.

Wild Yam inneholder isoflavoner som bidrar til å begrense koagulering av blodet og det hjelper med vedlikehold av bein.

Det langsiktige målet og Bottom Line

Det er viktig å diskutere alternativer med legen din eller en urte profesjonell før du starter din diett. Enhver kvinnes kropp er unik og alle aspekter må tas i betraktning. Urter har vist seg å hjelpe til med den generelle fysiske helse, i tillegg til å kontrollere hetetokter. Det er absolutt en vei å forfølge.

Urter som redusere appetitten

Urter som redusere appetitten


Århundrer før folk hørt om kalorier, holdt de kroppen sin trimmet, tonet og attraktiv ved hjelp av naturlige ingredienser. Gamle skrifter gir oss et glimt av skjønnhet og medisinsk bruk av frukt, frø og urter gjennom historien. Appetitt kan undertrykkes, og dermed redusere impuls spising, når urter tilfredsstille en smak eller sug etter en mer fetende mat. Noen urter, som johannesurt, kan endre en stemning, noe som gjør det lettere å motstå usunn spise, mens andre utvide i magen for å lindre sult.

Hvordan Urter Arbeidet med å redusere appetitten

Urter opptre på ulike måter å naturlig redusere appetitten og har hjulpet mange slankere nå sine mål .. Noen urter har muligheten til å lure hjernen til å tro at magen er full, mens urter som inneholder stimulerende egenskaper kan stimulere kroppen til å forbrenne flere kalorier til hjelpemiddel i vekttap. Urter som fungerer som diuretika hjelpe vekttap prosessen ved å fremme overflødig vann eliminering gjennom hyppig vannlating. Noen urter --- cathartics --- redusere forbruket av kalorier ved å forårsake tarmer å evakuere, som hindrer fullt fordøyelsen.

Appetitt Avtagende Egenskaper av Alfalfa

Alfalfa har saponin, en egenskap som bidrar til å gjøre fett løselig. Den fungerer også som et vanndrivende, bli kvitt bloat fra overflødig vann buildup.

Burdock, Chickweed og Cravings

Studier har vist at vassarv kan bryte ned fett i kroppen. En chickweed te har den ekstra fordelen av å dempe cravings og hjelpe på fordøyelsen, viktige faktorer i vekttap. Legge burdock rot til te vil effektivt spyle bort fett molekyler som har blitt brutt ned av chickweed. Burdock har avføringsmiddel egenskaper i tillegg til å være vanndrivende. Det forbedrer også fettstoffskiftet. Småkoke burdock rot i vann i ca 20 minutter for å brygge en te å drikke mellom måltidene. Burdock te vil redusere cravings og sult før måltidene.

Dempe appetitten med urtete

Nesle te kan hjelpe til med vekttap som det fungerer å dempe appetitten og lette cravings. Nettles bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen, men de også hjelpe dieter miste vekt i en prosess ennå ikke forstått.

Urte vekttap Advarsler

Et balansert kosthold er viktig for god helse, og alle vekttap planer bør diskuteres med en medisinsk faglig for å sikre at komplikasjoner ikke vil oppstå.
Noen urt eller supplement introdusert i kostholdet bør diskuteres med en helse-omsorg leverandøren. Allergier og reaksjoner kan være forårsaket av urter, så vel som med en hvilken som helst annen substans. Urter kan reagere med hverandre og også med foreskrevet eller over-the-counter medisiner.

Naturlige urter som øker Serotonin

Produseres i hjernen, er serotonin et kjemikalie som spiller en viktig rolle i en persons mentale velvære. Personer med lavt serotonin nivåer kan lider av depresjon eller vise brå atferdsendringer. Serotonin mangler kan også føre til angst, sinne og aggresjon. Det finnes medikamenter som kan bidra til å gjenopprette disse nivåene. Men for folk som ønsker å bruke naturlige behandlinger, det er urter som kan øke serotoninnivået.

Funksjon

En nevrotransmitter reléer meldinger mellom ulike hjerneceller. Serotonin er en nevrotransmitter eller kjemisk budbringer finnes i hjernen som har mange funksjoner. Det hjelper i å regulere stemninger, søvn, kroppstemperatur, appetitt og metabolisme. Det spiller også en rolle i å lindre depresjoner og andre psykiske og følelsesmessige forhold. Derfor kan en ubalanse i serotonin nivåer føre til alvorlige helseproblemer. Lave nivåer av serotonin kan føre til depresjon, angst, tristhet og andre atferdsendringer.

Betydning

Til å behandle depresjon og andre mentale tilstander assosiert med serotonin-mangel, legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan være en første forsvarslinje. SSRI arbeid ved å hemme gjenopptak av serotonin i hjernen, som i sin tur øker serotoninnivåer i rommene mellom hjerneceller.
En naturlig måte å øke serotonin er å bruke urter som johannesurt som kan ha en lignende effekt til noen SSRI medikamenter. Ginseng er en annen tradisjonell urt som brukes til å behandle noen symptomer på serotonin-mangel som depresjon og angst.

Johannesurt

For århundrer, herbalists brukte johannesurt å behandle plager som inkluderte sår, kutt, brannskader, angst, søvnløshet og depresjon. I dag er denne urten et populært middel for depresjon. Ifølge National Institutes of Health, visse studier og data tyder på at for mild til moderat depresjon Johannesurt kan være så effekten som noen SSRI. Imidlertid er mer forskning er nødvendig for å vise dens sanne effekt i behandling av depresjon. En kjemisk kalt hyperforin funnet i denne urten kan bidra til å hemme serotoninopptaket.

Ginseng

I tradisjonell kinesisk medisin, er ginseng et naturlegemiddel som brukes for plager som depresjon, søvnløshet og tretthet. Naturmedisinere hevder at ginseng øker en persons følelse av velvære og bekjemper fysisk og psykisk stress. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kjemikalier i ginseng heter ginsenosides ser ut til å være ansvarlig for de medisinske egenskapene forbundet med denne urten.
Ginseng kan øke serotoninnivået. Men tar serotoninøkende medikamenter eller urte kosttilskudd som ginseng og johannesurt kan føre til en opphopning av serotonin i kroppen. Dette kan føre til en tilstand som kalles serotonergt syndrom, noe som kan føre til alvorlige helseproblemer (se Ressurser).

Advarsel

Selv om disse urtene kan øke serotonin, er det ingen vitenskapelige bevis som understøtter bruken av disse urter for å behandle depresjon eller andre helsetilstander. Folk bør konsultere sin lege.
Det er bivirkninger knyttet til begge disse urter. I noen mennesker, mulige bivirkninger ved bruk av johannesurt og ginseng er mageproblemer og hodepine. Johannesurt kan samhandle med legemidler som antidepressiva og antikoagulantia.

Urter som mykner Krakker

Urter som mykner Krakker


De fleste av oss ville velge en naturlig effektivt middel over en kunstig en, og tar en krakk mykner er intet unntak. Med urtebaserte avføring myknere, kan du holde din kolon regelmessig mens ikke å utsette den for unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Herbal-basert avføring myknere kommer ofte i en over-the-counter pille som kombinerer de beste urter for nedtoningen avføring.

Linfrø

Verdsatt for sine omega-3 fettsyrer er linfrø anbefalt av leger og naturmedisinere for sin evne til å lette din kolon problemer uten å være harde på systemet ditt. Linfrø fungerer ved å tiltrekke seg vann i tarmen og bryte opp hard avføring, slik at de enklere passasje. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø, og sørg for å kjøpe linfrø som er blitt slipt for å få de beste fordelene. Unground frø vil passere gjennom kolon uten mye effekt og vil ikke tillate for absorpsjon av sine omega-3 fettsyrer. Linfrø muffins laget fra linfrø måltid - tilgjengelig fra flere distributører - vil hjelpe mykne avføringen betraktelig og holde deg regelmessig. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø.

Psyllium frø

Selv om det kunne oppnå fordelene ved Psyllium frø gjennom et kommersielt produkt som Metamucil, er det også tilgjengelig i grunnform. Dette kan bli rørt i vann og drukket som daglig tilskudd til kosthold for å hjelpe forhånd kolon helse. Psyllium frø er også kjent som Plantago og har det høyeste nivået av løselig fiber kjent i planteriket - åtte ganger mer enn havrekli og andre kosttilskudd. Psyllium er kjent for å senke kolesterolet absorpsjon og normalisere kosten blodsukkeret sammen med beroligende tarmvevet. Den kan kjøpes på ethvert stoff butikk eller diverse varer butikken.

Bukkehornkløver

Mye som linfrø og psyllium, er bukkehornkløver betraktet som en "bulk" urt, mao det må tas som en del av kostholdet ditt og ikke som et supplement, som en vitamin. I motsetning til linfrø og psyllium, bukkehornkløver kan tas med mye mindre av en dosering. Tar en teskje av bukkehornkløver før leggetid kan hjelpe myke avføringen betraktelig. De tar litt mer forberedelse enn andre bulk urter, som bukkehornkløver frø er ganske bitter og må kokes før blir inntatt for å befri dem fra deres ubehagelig smak. Fenugreek bør ikke tas under graviditet, da den har et rykte for å stimulere til arbeid. Det er et flott supplement for nye mødre opplever problemer med sine avføring på grunn av komplikasjoner i arbeidskraft som det også øker amming.

Rabarbra Root

Hvis du ønsker å myke opp avføringen sammen med rensing din tarm, vurdere å ta rabarbra rot som har en myriade av helsemessige fordeler. Rabarbra root fungerer som en snerpende tonic behandling for tarmer og hjelper med kronisk forstoppelse og til og med galleblæren klager. Rabarbra rot er kjent for å hjelper med diaré, hemorroider, sammen med mykere avføring å gjøre avføring lettere. Brukes eksternt, er rabarbra rot også bra å ha på hånden for brannskader. Den er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, og bør ikke brukes av gravide kvinner, som sin avføringsmiddel kvaliteter kan vise seg litt for sterk for sine systemer. Rabarbra rot er lett tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.

Urter som hjelper leveren

Leveren er den største indre organ i kroppen og utfører en myriade av funksjoner. En sunn leveren kan bli skadet av giftstoffer eller sykdom. Naturlige urter tatt for å gi næring og støtte leveren blir noen ganger tatt for å forhindre skade eller for å utfylle medisinsk behandling.

Leverfunksjon

Ligger på høyre side av magen bak og under brystkassen, er leveren en flikete orgel med mange oppgaver. Det filtrerer giftstoffer fra blodet, balanserer vitale hormoner, prosesserer proteiner, produserer blod koagulasjonsfaktorer, opprettholder blodtrykket, og lagrer glukose, mineraler og vitaminer for senere bruk. Leveren kan bli svekket av dehydrering, underernæring, eksponering for giftige stoffer som alkohol og paracetamol, og sykdommer som kreft eller hepatitt. Mens leveren er i stand til regenerering, kan irreversibel skade forekomme.

Tegn på skade

Tegn på at leveren er svekket er smerter under høyre brystkassen, hevelse, høyt blodtrykk, en hes stemme, gule øyne, og hudforandringer slike som edderkopp årer, kløe, gulsott og blåmerker. Krakk kan være lys farget og urin kan vises grønn og skummende. En endret mental tilstand kan være merkbar på grunn av høye ammoniakknivåer i blodet.

Urter for Liver Support

Alfalfa inneholder mineraler som trengs for leverfunksjon. Rødkløver og burdock root antas å rense blodet for å avlaste leveren av overarbeid. Løvetann og melk tistel kan bidra til å reparere skadede leverceller. Lakris har antivirale egenskaper som kan bidra til å bekjempe hepatitt. Tumeric er tatt som en anti-inflammatorisk. Antioksidant urter som antas å være gunstig for hepatitt inkluderer svart reddik, grønn te og gul dock.

Løvetann

Løvetann antas av enkelte å gi en rekke fordeler for leveren, ifølge University of Maryland Medical Center. Blomsten inneholder en antioksidant som kan bidra til å bekjempe kreft og beskytter cellene mot skade. Bladene er aa diuretikum for å avlaste hevelse og er rik på kalium, som diuretiske medikamenter og andre diuretiske urter kan vaskes ut av kroppen. Løvetann røtter bidrar probiotika som kan hjelpe hjelpe immunforsvaret, og anti-virus-stoffer som kan hjelpe kroppen å forsvare leveren mot hepatitt A, B og C.

Milk Thistle

Melk tistel er gitt som en motgift for giftig sopp. Urten kan motvirke giftvirkninger og bidra til å forhindre leverskade. Melk tistel er mye brukt i behandling av viral hepatitt, spesielt hepatitt C. Silymarin, en kompleks flavonoid, er den aktive ingrediensen i melk tistel som kan bidra til leverceller reparere seg selv, å redusere inflammasjon og beskytte leveren mot giftstoffer som alkohol og paracetamol, noe som både kan føre til leverskade når det tas i høye eller kontinuerlige doser. Silymarin og andre stoffer i melk tistel har blitt funnet å redusere veksten av kreftceller, ifølge University of Maryland Medical Center.

Advarsler

Melk tistel bør ikke tas av alle med en historie med hormonavhengige kreftformer.

Fortell legen din når du tar melk tistel for hepatitt C, som enzym nivåer, indikatorer på leverskade blod, kan bli senket med urte behandling.

Flere medisiner kan brytes ned raskere og være mindre effektive mens du tar melk tistel. Søk råd hos en farmasøyt.

Ikke bruk løvetann mens du tar litium, som bivirkninger kan bli verre.

Unngå bruk av mage-syre reduksjonsgir mens du tar løvetann.

Bivirkninger av urter kan inkludere magesyke og diaré.

Urter som renser Colon

Det finnes mange typer urter som kan tas i te, pulver eller flytende form for å rense tykktarmen eller tykktarmen av avfall. Dette er hensiktsmessig for friske individer for å bidra til å forbedre fordøyelsen og for å lindre sporadisk forstoppelse.
Vanlig brukte urter omfatter Senna, Cascara Sagrada, buckthorn rot, berberis, lakris rot, Comfrey, mullein, marshmallow rot og irsk mose, ifølge Carrie L'Esperance, forfatter av The Ancient cookfire (1989, Bear & Co, Santa Fe ).

Hvorfor Ceanse Colon?

Hvis du har to til tre daglige avføringer du er i mindretall: mange rapporterer å ha to eller tre per uke. Kronisk forstoppelse kan føre til hudutslett, vektøkning, en følelse av ubehag og kan være et resultat av å spise en lav-fiber diett, overspising eller dårlig mat kombinasjoner.
Rensing av tykktarmen ved å drikke urtete eller ta dem i pulver eller flytende form er en måte å holde kolon klart. Dette er viktig for å oppmuntre til riktig fordøyelse og hindre forråtnelse i tykktarmen som kan forårsake oppblåsthet.
Målet er å etablere sunne avføring. Får regelmessig mosjon og spise frukt, grønnsaker og hele korn vil bidra til å gjøre dette.

Hvordan vet jeg hva du skal ta og hvor ofte?

Det er mange kommersielle urtete, pulver og flytende kosttilskudd kalt "kolon rens" eller detox-te. Avrusning oppstår fra urter som virker som en intestinal "broom" for å løsne herdet avfall på de indre veggene i tykktarmen.
Hvis du velger å bruke en detox te eller et kolon rens produkt, følg instruksjonene nøyaktig. Du vil merke den første dagen dersom produktet er hensiktsmessig for deg. Hvis du har diaré, er det ikke.
Noen produkter inkluderer pysillium frø som absorberer vann og bidrar til å forkorte overføringstiden av avfallet beveger seg ut av kroppen. Hvis du blir oppblåst og forstoppet fra den, bytte til produkter med glatte alm eller bakken linfrø eller fennikkel i stedet.

Sikringstiltak

Hvis du har noen historie med spiseforstyrrelser, diverticulosis, lekk tarm syndrom, tykktarmskreft, diabetes, leversykdom eller andre alvorlige helsemessige problemer, få medisinsk klarering fra legen din først. For eksempel, hvis du har opplevd kronisk uregelmessighet i mange år, kan det være for ekstrem til å gjøre et kolon rens på egen hånd. I stedet kan legen din henvise deg til å få colonics i en klinikk eller sykehus for å fjerne påvirket avfall som har samlet seg i årevis.
Fasting og gjøre et kolon rens er ikke en god måte å miste vekt raskt. I stedet ser en ernæringsfysiolog for retningslinjer.

Urter som krympe Skin

Urter som constrict vev er kjent som astringents. Kosmetisk, er astringents som vanligvis brukes til å tone eller stramme huden, gir det et jevnere utseende. Ved å begrense kjertel sekreter og oppløser overflateolje, er de også i stand til å kontrollere ansikts olje.

Aktive bestanddeler

De viktigste komponentene ansvarlig for snerpende aktivitet er tannic syrer, eller tanniner, som de er mer kjent. I tillegg, de fleste urter, når brent, erverve snerpende egenskaper, selv når ingen er iboende til stede.

Virkningsmekanisme

De stramme og tørking effekter av tanniner oppnås gjennom sammentrekning av umiddelbare muskelfibre og reduksjon i permeabilitet av cellemembraner.

Vanligvis brukes Urte Astringents

Eik bark (Quercus alba / Robus), bayberry root bark (Myrica cerifera), bringebær blad (Bringebær), ryllik blad og blomst (Achillea millefolium), trollhassel bark og blad (Hamamelis virginica), white pine indre bark (Weymouthfuru / alba), kamille blomst (Kamille) og calendula blomst (Calendula officinalis) er noen eksempel på urter med snerpende egenskaper.

Forberedelse og Application

Avhengig av hvor tøff urte saken er --- enten det er en blomst, blad eller bark --- det kan enten decocted (ulmet) eller infundert (yret i varmt vann) for omtrent en halv time. Astringents er vanligvis brukes på huden mellom vask og fuktighetsgivende.

Betraktninger

Det er svært viktig å vurdere individuelle hudtype og være oppmerksom på eventuelle allergiske reaksjoner eller overdreven tørrhet.

Urter som dreper parasitter i kroppen

Faktorer som setter mennesker i fare for parasittinfeksjon omfatter dårlig hygiene og sanitær, pre-eksisterende immunsystem komplikasjoner, og reiser til utlandet for å infiserte områder. Parasitter inn i kroppen gjennom forurenset drikkevann, rått kjøtt og urent frukt og grønnsaker. Enkelte urter kan drepe eller fordrive disse uvelkomne gjester.

Typer parasitter

Vanlige parasitter inkluderer bendelorm, ringworms, pinworms, hakeorm, protozoer og flukes. Disse organismene feed av vertens kropp, deponerer egg og frigjøre giftstoffer. Parasitter ofte er funnet i nyrer, lever, magesekk, tarm, blod og hjerne fra smittede personer.

Symptomer

Symptomer på en parasittisk infeksjon kan inkludere magesmerter, diaré, oppkast, gass, hodepine, leddsmerter, anemi, hudproblemer og ormer i avføringen.

Behandling

Alvorlige parasitt tilfeller krever profesjonell legehjelp, og en lege vil foreskrive et medikament regime. Men talsmenn for naturmidler si at disse reseptbelagte legemidler vil målrette bare bestemte områder av kroppen eller spesifikke stadier av parasittiske utvikling, forlate noen parasitter bak som kan deretter gjenbefolke smittet person. Disse talsmenn anbefaler urtemedisiner for fullstendig eliminering av parasitter fra kroppen.

Mest populær

Svart valnøtt skrog, malurt og nellik er ansett som de mest effektive urter for å bli kvitt parasitter. De tre bør kombineres og administreres i en enkelt behandling. Svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta seg av egg og tidligere utviklingsstadier av parasitter. Denne blanding kan være effektiv mot mer enn 100 typer av parasitter.

Black Walnut Hulls

Skroget rundt mutteren på svart valnøtt-treet er et naturlig parasiticide. For å være mest effektiv, bør skroget gjøres om til et skjær, som krever ekstraksjon med alkohol.

Malurt

Malurt kan ha blitt oppkalt etter sin evne til å avverge ormer og andre parasitter. Mange naturmedisinere sier at malurt fungerer spesielt godt på rundorm og threadworms. Det er ofte inntatt i en te blandes med andre urter, som for mye malurt kan være skadelig for det menneskelige legeme. Du kan også bruke malurt ekstrakter eksternt som et insektmiddel.

Nellik

Denne felles kjøkken krydder må slipes opp for å tappe inn i sin anti-parasittiske egenskaper. Bruk friske kryddernellik, som pre-bakken cloves kan miste sine medisinske egenskaper over tid.

Hvordan unngå urter som kan indusere Herbal Abort (abort Urter)

Hvordan unngå urter som kan indusere Herbal Abort (abort Urter)


Herbal abort, ifølge boken "A Modern Herbal (Vol 1)," kan skyldes bruk av abortfremkallende urter. Denne naturlige tendens til abort noen urter kan ha meget skadelige virkninger, selv om den ikke avbryte fosteret. Disse urtene må unngås ved graviditet når formulere hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Unngå urter, slik som Penny, som inneholder et høyt nivå av pulegone, et svært giftig forbindelse. Pennyroyal oljen er giftig og bør aldri bli tatt for en eller annen grunn. Når hele anlegget er tatt som en te, blir det ansett som trygt i begrensede mengder, og har blitt rapportert å være en vellykket, men i store mengder, er det en potensielt farlig abort.

Ikke bruk urter som inneholder oxytocin, som for eksempel blå cohosh. Oxytocin, som ofte brukes i det medisinske miljøet som et drypp for å få fart desultory arbeidskraft. For det andre inneholder blå cohosh caulosaponin, som stimulerer livmor sammentrekninger.

Beware urter som klaseormedrue, som virker avslappende livmorhalsen, og dermed indusere mislykket prosess. Klaseormedrue er en enda mer potent abort urt enn blå cohosh, og må unngås spesielt i de siste stadier av en graviditet.

Hold deg unna urter som inneholder et aktivt stoff som heter pilocarine, for eksempel Common Rue urt. Rue er en dekorativ blomst vokst i hager. Oljen ekstraheres fra felles rue cotains et stoff som heter pilocarine, som er en potent abort, både av husdyr og mennesker.

Unngå urter som reinfann som inneholder den essensielle oljen, er thujones.Tansy en flerårig urteaktig plante som er en potent abort og er svært farlig. Det bør ikke tas internt som det er livstruende, selv i ørsmå mengder. Et anstrøk av dråper av reinfann fortynnet i vann sies å forårsake abort. Gravide kvinner bør unngå denne urten.

Urter som hjelper under overgangsalder

Menopause er en betydningsfull tid i en kvinnes liv. Det bringer også ubehag og symptomer som hetetokter og humørsvingninger, noe som kan forstyrre helse og hverdagsliv. Mange kvinner har funnet lindring fra vanlige symptomer menopause hjelp urte kosttilskudd.

Urter som Calm hetetokter

Nattlysolje er en effektiv urt å bruke i overgangsalderen. Det fungerer som et beroligende middel og en vanndrivende, og det hjelper rolige hetetokter. Det er også viktig for produksjon av østrogen. En urte supplement med lignende egenskaper er solbær frø olje.
I tillegg Dong Quai og gotu kola er asiatiske urter som brukes for å lindre hetetokter. Kamille eller Valerian rot, enten te eller ekstrakt form, kan inntas før sengetid for å hjelpe deg å sove hvis hetetokter er avbryte dine netter.

Urter som fremmer østrogenproduksjonen

Foruten nattlysolje, andre urter som fremmer østrogenproduksjonen er rødkløver, klaseormedrue, anis eller fennikel frø, lakris, bringebær, salvie, sarsaparilla, squawvine og wild yam rot. Noen av disse kan legges til kosthold hvis du foretrekker ikke å ta urteekstrakter.
Sibirsk ginseng, ofte funnet i flytende supplement form, er en annen østrogen booster. Det bidrar til å øke energi for å bekjempe depresjon og humørsvingninger som oppstår når østrogennivået svinge.

Urter som forhindrer Osteoporose

Under overgangsalderen, synker østrogenproduksjonen. Østrogen er nødvendig for beindannelse. Det er viktig at kvinner som får tilstrekkelig kalsium for å forhindre angrep av osteoporose. Visse urter kan øke kalsiumnivået inkludert amaranth, chickweed, brennesle og urte greener løvetann, tang og brønnkarse.

Urter som fremmer Seksuell Drive

Mange kvinner rapporterer en nedgang i seksuell nytelse og problemer med vaginal tørrhet i overgangsalderen. Gotu kola og dong quai hjelpe lindre tørrhet og depresjon, som begge årsaken avtar i den seksuelle stasjonen. Urten damiana er rapportert å bidra til å øke seksuell nytelse også.
Å hjelpe vaginal tørrhet, lage en pasta med aloe vera gel og glatte alm pulver. Dette lim kan påføres på den tørre sonen, og hensatt natten over. Aloe vera gel kan brukes før samleie.

Urter som tregere Metabolism

En rekke urter arbeide for å redusere metabolismen av menneskekroppen. Altfor ofte har en redusert metabolisme en negativ effekt, noe som resulterer i en energiunderskudd og en rekke andre problemer.

Betydning

En riktig funksjon metabolisme er viktig, fordi det gjør at kroppen til å brenne kalorier for energi og holder alle kroppens organer i orden.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å produsere hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Så, det er skjoldbruskkjertelen som kan bli manipulert av urter til enten øke eller redusere metabolismen.

Effekter

Noen av urter som virker på skjoldbruskkjertelen funksjon for å redusere stoffskiftet er Astragalus, ingefær, sitronmelisse, ginseng, hvete gress og burdock. Grønnsaker som faller inn i cruciferous gruppen, som kål, blomkål og brokkoli, kan også redusere stoffskiftet.

Identifikasjon

Noen av symptomene på redusert metabolisme er trøtt hele tiden, blir forstoppet og vanskeligheter med å holde kroppen varm.

Advarsel

Fordi metabolismen påvirker alle organer, bør du rådføre deg med legen din hvis du viser noen av symptomene på redusert metabolisme.

Urter som stimulerer hårvekst

Folk som sakte går skallet ofte ikke vet hvor de skal henvende seg for å få hjelp. I stedet for å bruke penger på kostbare medisinske behandlinger som utgjør risiko for din generelle helse, slå til naturen for å finne urter som kan stimulere hårvekst.

Kajennepepper

Cayenne Pepper stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Selv om du ikke tåler å spise cayennepepper, kan du fortsatt bruke et lim bestående av saften av kokte cayenne pepper og olivenolje, gnidd inn i hodebunnen, for å stimulere hårvekst.

Rosemary

Rosemary arbeider for å rense håret fra roten til tuppen. Over tid, kan bruk av hårpleieprodukter, svette og skitt tette porene i hodebunnen som hindrer hårvekst og forårsaker skallethet. Tilsett litt rosmarin til maten du spiser, eller se etter sjampo og balsam som inneholder rosmarin

Aloe Vera

Aloe vera nærer og fukter huden i hodebunnen på samme måte den fukter ansiktet, armer, hender og ben. Se etter hårpleieprodukter, for eksempel styling gel, mousse, sjampo og balsam som inneholder aloe vera, eller rett og slett bruke aloe rett fra planten.

Brennesle

Brennesle er den ledende ingrediens i hårvekst shampoo og balsam Nioxin. Brennesle arbeider for å gjenoppbygge håret fra like under hodebunnen. Brennesle er treg, men effektiv, for hårvekst.

Jojoba

Jojobaolje er utmerket for rensing håret av buildup fra skitt, svette og hårroten og hårsekken skade fra solen. Jojoba kan påføres lokalt i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Saw Palmetto

For både menn og kvinner, hormonet dihydrotestosteron (DHT), som inneholder testosteron, kan hemme hårvekst. Så Palmetto har blitt vist i noen til å inhibere produksjonen av DHT i hodebunnen. Saw Palmetto kan tas som et supplement eller brukes direkte til hodebunnen i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Hva er urter som lavere østrogennivå?

Høye østrogennivåer er en vanlig sykdom som kan føre til ulike typer kreft, galleblæren sykdom, slag og hjerte-problemer. Heldigvis finnes det urter som naturlig lavere østrogennivå.

Fytoøstrogener

Urter som lavere østrogennivå inneholder fytoøstrogener, som er de naturlige østrogener fra planter. Ifølge mothernature.com, "En kvinnes celler har bestemte receptor områder som er forberedt på å akseptere østrogen, og når de fytoøstrogener komme med, flytter de inn i disse områdene, tar plassen til kroppens østrogener."
Det finnes to typer av fytoøstrogener som finnes i bestemte urter - isoflavoner, og coumestans. Det er en tredje type phytoestrogen kalles lignans, men de finnes i frukt og frø i stedet for urter.

Isoflavoner

Noen isoflavoner er naturlige beskyttere mot kreft. Isoflavoner inkluderer urter som lakris, kudzu, alfalfa, klaseormedrue og rødkløver.

Coumestans

Ifølge theherbsplace.com, coumestans "støtte kroppens arbeid med å balansere østrogennivået ved å utløse østrogenaktivitet når østrogennivået er lavt og ved å konkurrere om østrogen reseptorbindingssetene når østrogennivået er høyt." Alfalfa og rødkløver er to coumestans.

En anbefalte Herb

Mothernature.com anbefaler 40 milligram per dag av klaseormedrue å senke østrogennivå.

Advarsel

Alltid snakke med en lege først for å få råd i behandling av høye nivåer av østrogen.

Urter som øke energinivået

Urter som øke energinivået


Medisinske urter, inkludert urter for å øke energi, vanligvis passe inn i en av to kategorier; sentralstimulerende midler eller adaptogens, også kjent som tonics. Sentralstimulerende midler har en ganske umiddelbar effekt på energi- og ytelsesnivåer. Tonics arbeide for å stimulere funksjoner i kroppen som fjerner giftstoffer og fremme trivsel og livskraftige helse.

Ashwagandha

Ashwagandha (withania somnifera), også kjent som vinter ingefær, vinter kirsebær eller indisk ginseng, er en plante i solanaceae eller søtvier familien. Ashwagandha kosttilskudd (Adaptogens) anbefales å øke utholdenhet og seksuell ytelse. Mange naturmedisinere fore ashwagandha å redusere stress og forbedre immunitet mot sykdommen.

Bacopa

Bacopa (Herpestis monniera) også kjent som vann isop, er en viktig adaptogen i ayurvedisk medisin. Det har vært brukt, særlig i India, i flere tusen år. Knuste bladene har en særegen sitronduft. En te laget av duftende blader i nevnte indusere søvn og gjenopprette energi.

Fo-Ti

Fo-ti ble første gang registrert i kinesisk medisin i 713 e.Kr. under Tang-dynastiet og har lenge vært spioneringen som den beste av kinesiske urter. Bruk fo-ti kosttilskudd for å stimulere utholdenhet og gjenopprette vitalitet og handlekraft.

Ginkgo, Ginseng og gotu kola

Ginkgo (Ginkgo biloba) har vært dyrket i Kina i århundrer; noen trær funnet er det over 1500 år gammel. Mange naturlige utøvere foreslår å behandle demens, senilitet eller hindre utbruddet av Alzheimers sykdom med tilskudd av ginkgo biloba. Men nyere studier tyder på at ginkgo kan øke daglig energi, men ikke har en langsiktig effekt på mental kapasitet eller nedgang.

Ginseng (Eleutherococcus Chinensis), et fast innslag i tradisjonell kinesisk urtemedisin, fører velig en dynamisk økning i energinivået. Kosttilskudd, tinkturer, tonics og te laget av ginseng er brukt av mange kulturer over hele verden.

Guto kola (Centella asiatica) har vært brukt i tusenvis av år i Asia og Indonesia som et supplement for å øke energi og utholdenhet. Gotu kola er en jungel sump plante som er innfødt til Madagaskar, India, Indonesia, Sri Lanka og mange regioner i Sør-Afrika. Sies å roe sinnet og fokuserer klar tenkning, hastigheter Guto kola opp stoffskiftet. Kalt "Fountain Of Life", en herbalist i Kina sies å ha levd i over 200 år fordi han jevnlig forbrukes Guto kola. Guto kola er en viktig urt for å opprettholde helse, vitalitet og velvære.

Mucuna pruriens

Mucuna pruriens, kjent av mange navn inkludert fløyel bønne, mucuna, nescafé, pó de mico, fava-coceira, Cabeca-de-Frade, cowage, cowhage, ku-klø, bengal bønne, Mauritius bønne, kløende bønne, Krame, picapica, chiporro, og bøffel bønne har vært brukt i århundrer i Sentral- og Sør-Amerika som en styrkende tonic. Bønner er stekt og finmalt å lage en kaffeerstatning som går under fellesnavnet "nescafe." Mucuna pruriens kjerneekstrakt brukes til å dramatisk øke energinivået hos friske voksne.

Rhodiola og mer

Herbal utøvere anbefaler at Rhodiola (Rhodiola rosea) kan forbedre utholdenhet i trening eller sportslige prestasjoner.

Ta urter for energi bare etter råd fra en lege. Mange av de urter som fremmer velvære og økt utholdenhet kan være skadelig hvis tatt i feil kombinasjoner eller doser. Urte sentralstimulerende midler inkluderer efedrin, coca, kanel og lakris. Selv om urter kan forbedre ytelsen i en isolert fysisk aktivitet, stimulerende urter er usannsynlig å fortsette å hjelpe hvis de er brukt regelmessig eller misbrukt.

Urter som begrenser produksjonen av magesyre

Urter som begrenser produksjonen av magesyre


Magesyre er normalt frigjøres i magesekken i løpet matforbruk. Den er produsert og frigjort av magens parietalceller, som er plassert i mageslimhinnen. Syren hjelper fordøyelsen ved å bryte ned matens proteinstrukturer og komponenter for å frigi sine vitaminer og næringsstoffer i magen. Magesyre nivåer er vanligvis regulert og holdt i balanse. Men når overproduksjon skjer, det er urter som kan begrense produksjonen av magesyre.

Identifikasjon

Økt magesyre er kjent som Acid Peptic Disease (APD) og kan være forårsaket av overskytende mat eller uregelmessige matvaner, drikker alkohol, bruk av enkelte reseptbelagte legemidler og selv redusert blodsirkulasjon til magen. Denne tilstanden kan føre til magesår, og magesår, sure oppstøt, halsbrann og dyspepsi. Bruk urter for å støtte magen som du endrer matvaner, redusere stressnivået eller arbeide med legen din for å finne alternativer til reseptbelagte legemidler som kan forårsake APD.

Fordelaktig Urter

Lakris rot er en gunstig urt for fordøyelsen. Den brukes til å redusere nivåene av syre i magen, og for å bidra til å helbrede sår. Lakris hjelper også med dårlig fordøyelse, halsbrann og betennelse og irritasjon i fordøyelsessystemet.

Kamille lindrer magen og fordøyelsessystemet ved å redusere betennelse og avslappende magemusklene. Dette bidrar til å redusere halsbrann, kvalme og gass. Kamille brukes til å behandle gastrointestinale problemer som irritabel tarm syndrom og diverticular forhold.

Mjødurt reduserer surheten i magen. Det gir også lindring av halsbrann, magesår og gastritt. Det bidrar til å avlaste syrerelaterte forhold i resten av kroppen, slik som leddsmerter og blærekatarr. Mjødurt har rensende egenskaper, og det legger tone til slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det bidrar også til å lindre diaré og ubehag i magen.

Selv sitroner er sure, etter inntak de raskt øke alkalitet nivåer i fordøyelseskanalen. Sitroner gi lindring til økt magesyre, og spise sitroner vil bidra til å lette sår, bedre appetitt og forbedre leveren og bukspyttkjertelen helse, så vel.

Indisk stikkelsbær er en frukt som kan bidra til å redusere magesyre sekresjon. Det kan også bidra til å beskytte mageslimhinnen, som det hindrer sår fra forming. Dette er hva som gjør indisk stikkelsbær effektiv i behandling av fordøyelsesbesvær og magesår.

Tar Urter

Det er to vanlige måter som helsepersonell kan anbefale å ta disse urter for å begrense magesyre: infusjon eller skjær. Infusjons metode er å bratte de tørkede urter i kaldt eller varmt vann for en tidsperiode. Kaldt vann vil bevare så mye av urter 'helbredende egenskaper som mulig, men det vil ta lengre tid for urte egenskaper for å bli tilført i vannet. Varmt vann vil gi raskere infusjon.

Din helsepersonell kan også foreskrive urte tinkturer. De er tilgjengelige for kjøp, eller du kan lage din egen. Tinkturer er laget med alkohol (ikke gni alkohol), destillert vann, eddik eller glyserol som base. De tørkede urter er anbrakt i en krukke som inneholder en av disse baser, og deretter er tillatt å sitte i minst to uker i et mørkt og tørt sted. Skjær er rystet hver 24. time for å hjelpe utgivelsen prosessen.

Urter som Heal Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en vanskelig og ubehagelig tilstand som har livslang symptomer og effekter, preget av smerter, tretthet og hevelse som blir gradvis verre over tid. Urtemedisin tilbyr mange milde urter som har vist seg effektiv i behandling av årsakene og symptomer på revmatoid artritt. Herbal behandling av revmatoid artritt fungerer ved å avgifte kroppen, forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse.

Tinkturer

"The One Earth Herbal Sourcebook" anbefaler at urte kosttilskudd og behandlinger for revmatoid artritt tas av skjær for beste absorpsjon av de helbredende urte komponenter. Et skjær er en sammensetning av urter som innebærer soaking urter i å drikke alkohol for å trekke ut de aktive komponentene. Skjær administreres daglig via et dropper. Du bør aldri bruke rubbing alkohol eller alkohol ikke ment for konsum å forberede et skjær. Herbalists tro at tinkturer tillate de fordelaktige komponentene i urt å bli mer effektivt absorbert i kroppen. Du kan kjøpe tinkturer på de fleste helsekostbutikker, eller har din urtemedisin tilpasset utarbeidet av en dyktig herbalist.

Milk Thistle

"One Earth" anbefaler melk tistel å behandle den giftige buildup, som antas å være en trigger for revmatoid artritt symptomer. Milk Thistle er en helbredende urt med kraftige antioksidanter som ødelegger frie radikaler som bidrar til hevelse og betennelse som kommer med revmatoid artritt. Melk tistel er godt kjent i urte supplement samfunnet for sine lever-rensende egenskaper.

Knotgrass Complex

Ifølge "The Pharmacy Guide til naturmidler," leddgikt og mange andre former for leddgikt kan behandles med en forbindelse kalt Knotgrass Complex. De aktive ingrediensene i Knotgrass Complex - i tillegg til knotgrass - omfatter bjørk, gullris, kjerringrokk og nesle.

Bjørk og Nettle

Birch fungerer som en fordøyelsesstimulerende og en anti-inflammatorisk, redusere hevelse effekter forbundet med revmatoid artritt. Brennesle komponent av Knotgrass Komplekse behandler revmatoid artritt ved å redusere nivået av urinsyre i kroppen. Nivået av urinsyre reduseres ved å øke utskillelsen av syreforbindelser i kroppen. De urinsyre eliminerte effekten av brennesle er også brukt til å behandle gikt. Brennesle bør ikke spises rå, da det kan føre til en reaksjon. Preparater av tørkede blader er tilgjengelige løs og som kapsler for bruk som urte kosttilskudd.

Silica

Silika er en aktiv ingrediens i mange urter som helbrede revmatoid artritt. Som knotgrass, inneholder brennesle også silika, noe som kan øke sirkulasjons helse og forbedre kolesterolet. Silica kan også bli funnet i supplement form, et derivat av bambus. Naturlig silisiumdioksyd har vist seg å behandle artritt og osteoporose, og øker også sirkulasjons helse og forbedrer kolesterolnivåer. Silica er et viktig mineral i kroppen som forbedrer helsen til skjelettsystemet, som silika kan bidra til å forebygge og helbrede frakturer.

Urter som hjelper med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en vanlig nevrologisk og atferdsforstyrrelse preget av vansker med å lære, problemer med mental fokus og episoder av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest diagnostisert hos barn, kan det også påvirke voksne. På grunn av de alvorlige bivirkninger forbundet med sentralstimulerende medisiner, som vanligvis foreskrevet for ADHD, mange foreldre og pasienter søker alternative løsninger. Enkelte urter kan hjelpe behandle ADHD, spesielt kombinert med et sunt kosthold og mosjon plan.

Daglige Herbal Supplements

Noen naturmidler har blitt grundig undersøkt av det vitenskapelige samfunn som alternative behandlinger for ADHD. Men en studie, publisert i 2001, konkluderte med at en daglig kombinasjon av ginkgo biloba og amerikansk ginseng kan gi lindring fra ADHD symptomer. Denne kombinasjonen er nå et populært valg for voksne og barn med ADHD.

Fordi Johannesurt har vært brukt for å stabilisere svingninger i humør og oppmerksomhet span, noen naturmedisinere spekulerer i at det kan være nyttig for å motvirke ADHD. Dessverre, ikke vitenskapelige data ikke tilbake dette valget. En klinisk studie publisert i Journal of American Medical Association fant at johannesurt var ikke mer effektiv enn placebo i behandling av ADHD symptomer.

As-Trengs Urter

Beroligende urter som vendelrot og kamille har vært mye brukt i behandling av akutte symptomer på ADHD. Mens disse urtene kan være nyttig for intermitterende behandling, bør de ikke brukes på en daglig basis, som de uunngåelig føre til fysisk og mental utmattelse --- problemer som faktisk kan forverre oppmerksomhet underskudd.

Bruken av beroligende urter for barn med ADHD har ikke blitt grundig studert, men de mest brukte valgene inkluderer vendelrot, sitronmelisse og kamille. Disse kan brukes til å roe intermitterende episoder av hyperaktivitet og angst, og er også anvendbare ved behandling av insomnia.

Risiko og advarsler

Som alle former for komplementær alternativ medisin, bør naturopathic behandlinger for ADHD ikke brukes unntatt under veiledning av en kvalifisert helsearbeider. Studier har ennå ikke nådd konklusjoner om sikkerhet ved bruk av visse urter med reseptbelagte medisiner, og interaksjoner er mulig. De fleste medisinske urter er også assosiert med noen bivirkninger.

De fleste urter har heller ikke blitt studert hos barn. Mens mange er generelt anerkjent som trygge for voksen bruk, kan de være skadelige hvis gitt feilaktig til barn.