Digidexo.com

Hvordan Kalsiumtilskudd fungerer?

Hvordan Kalsiumtilskudd fungerer?

Hvordan virker kalsiumtilskudd arbeid?

Kalsium er et svært viktig mineral som kroppen trenger for å bygge sunne bein og tenner. Kalsium er uunnværlig for det menneskelige legeme for opprettholdelse av bentetthet, og det må være en tilstrekkelig mengde kalsium inntas på en daglig basis. For kvinner som lider med PMS, har inntaket av kalsium vist seg å minske symptomene på PMS.

Lave mengder kalsium i kroppen har vært knyttet til problemer med muskelproblemer slik som manglende evne til å ekspandere og trekke sammen musklene skal. Lavt kalsiuminntak er også knyttet til høyt blodtrykk og kreft i tykktarmen.
Kalsium er også viktig å holde pulsen og nervene fungerer. Kalsium hjelper også å kontrollere blodpropp. Hvis den menneskelige kroppen ikke får de riktige mengder av kalsium, vil det menneskelige legeme begynner å trekke ut kalsium fra skjelettet. Dette vil føre til at bein å svekke og blir porøs; dermed fører til osteoporose, som er en benskjørhet som kan resultere i brukne ribbein, hofter, en lut holdning og til og med en brukket bekkenet.

Sunn kilder til kalsium

Noen sunne kilder til kalsium er ikke-og lettmelk, skummet melk, nonfat yoghurt, fettfattig ost, sardiner (med bein), brokkoli, grønnkål, kalsium-beriket juice, kalsium-beriket brød, bakte bønner og grønn- bladgrønnsaker. Folk flest og spesielt postmenopausale amerikanske kvinner ikke får nok kalsium fra kostholdet. Derfor er det viktig at de tar et kalsiumtilskudd.

Hva du skal se etter i et kalsiumtilskudd

Når man tar et kalsiumtilskudd, er det viktig å være sikker på at kalsiumtilskudd kan absorberes på riktig måte inn i kroppen. Mange tar kalsiumtilskudd i tablettform. Kalsium tabletter kan være vanskelig for den menneskelige kropp for å absorbere noe som resulterer i mangel på kalsium-absorpsjon i kroppen. Derfor må kalsium blandes med vitamin D og magnesium i rekkefølge for kroppen å absorbere kalsium skikkelig. Magnesium og vitamin D er nødvendig for absorpsjon og bruk av kalsium i kroppen.
Ved vurdering av et kalsiumtilskudd, velger et supplement som ikke har skadelige additiver eller et bindemiddel som for eksempel DCP, som er et kjemikalie til å holde tabletten sammen. DCP brytes ikke ned i kroppen. I tillegg kalsiumtilskudd avledet fra østers skall eller eggeskall gjør det svært vanskelig å absorbere. Tilsetningsstoffer for å unngå å inkludere sukker, aspartam, matallergener, klor, skjellakk og andre potensielt farlige kjemikalier. Det er viktig å lese etiketter og gjøre forskning, slik at du kan få den beste kalsiumtilskudd for deg selv.

Hvis det ikke er noen bindemidler som brukes i kalsiumtilskudd, og den er i tablettform, vil legemet brytes ned i hardt pressede tabletten i en brukbar form for kroppen. Det er meget viktig at kalsium bryter ned brønnen i kroppen fordi hvis det ikke gjør det, blir det ikke-absorberte kalsium partikler i kroppen som kan føre til nyrestein, leddsmerter og andre problemer i kroppen så vel som en manglende kalsium inntak til å støtte riktig kroppen fungerer. Derfor, når du velger et kalsiumtilskudd, sørg for å kjøpe en god kvalitet supplement blottet for tilsetningsstoffer og kjemikalier.