Digidexo.com

Den beste måten å bli kvitt Ringorm

Den beste måten å bli kvitt Ringorm


I motsetning til sin tankevekkende navn, er ringorm faktisk ikke en orm i det hele tatt; Ringorm er en type sopp som er både kløende og smittsom gjennom direkte kontakt. Den samme type sopp som forårsaker jock kløe og fotsopp, er ringorm heldigvis lett behandles hjemme uten behov for reseptbelagte legemidler. Husk at det kan ta flere uker før ringorm er borte helt, og behandlingen bør fortsette i flere uker etter at symptomene opphøre.

Bruksanvisning

Finn de områdene på kroppen din plaget med ringorm. Ringorm er sirkulær i form og varierer i størrelse. Ringorm er vanligvis rød i fargen og kan vises blemmer. Ifølge WebMD, "Ringorm av hånden ser ut som fotsopp. Huden på håndflaten blir tykk, tørr og flassende. Og huden mellom fingrene kan være fuktig og har åpne sår."

Påfør en mikonazol eller klotrimazol krem til de rammet områdene i henhold til instruksjonene som er trykt på etiketten. Disse kremene kan kjøpes over-the-counter på apotek eller landhandel. Følg alltid instruksjonene som er trykt på emballasjen, som de varierer noe avhengig av produktet.

Dekk plagede området med en bandasje så ringorm ikke flytte til andre områder av huden. Unngå kløe for å hindre videre spredning.

Påfør mikonazol eller klotrimazol krem til de rammet områder, selv etter at ringorm ser ut til å være borte. Dette er for å garantere ringorm er helt fjernet fra kroppen din slik at den ikke kommer tilbake.

Tips og advarsler

  • Ifølge WebMD, "Hvis barnet ditt blir behandlet for ringorm, du trenger ikke å holde ham eller henne ut av skolen eller barnehagen."
  • Besøke en lege umiddelbart hvis behandlingen forblir ineffektiv etter flere måneder. Legen din kan foreskrive en muntlig behandling for ringorm.
  • Ubehandlet ringorm kan føre til infeksjon.