Digidexo.com

Hvordan kontrollere hiatal brokk av livsstil og kosttilskudd endringer

Seksti millioner mennesker lider av hiatal brokk vanskeligheter. Disse problemer oppstår når en del av magesekken arbeider i esophageal området og lekkasjer magesyre. Hemmet fordøyelse og halsbrann oppdra sine stygge hoder på grunn av Gastro reflukssykdom (GERD). Lær å kontrollere din hiatal brokk ved å endre dine spisevaner og trene regelmessig.

Hvordan kontrollere hiatal brokk av livsstil og kosttilskudd endringer

•  Spis små måltider for å kontrollere produksjonen av magesyre. Det samme gjelder for fet og krydret mat. Unngå syrlig mat og alkohol, og vente i tre timer etter et måltid før du spiser igjen.

Drikk rikelig med vann, unngå koffein og spise fiberrik mat, for å holde seg jevnlig. Administrerende hva som går inn i kroppen din hjelper deg å kontrollere hiatal brokk.

Stopp røyking og skråtobakk, drikke alkohol med måte og få rikelig med mosjon. Dette er noen få, nødvendige endringer i livsstil som hjelper deg med å kontrollere hiatal brokk.

Start et vekttap program i forbindelse med øvelsen regime. Overvekt er ofte årsak til ubehag. Vekttap og mosjon bidrar til å kontrollere dine symptomer og lindrer ubehag.

Lindre press på magen området. Den hiatal brokk stammer fra en defekt i mellomgulvet. Svekkede muskler i mellomgulvet presse del av magen tilbake opp i brystområdet. Unngå liggende nede kort tid etter et måltid og iført trange klær.

Hint

  • Snakk med legen din hvis du fortsatt plaget med hiatal brokk symptomer etter å lage kosthold og livsstil endringer.
  • Du kan fortsatt spise måltider med venner; bare ikke spise ting som er et problem for fordøyelsessystemet.
  • En hiatal brokk blir farlig når den er strangulated og kutter blodtilførselen til andre områder av kroppen din.